Тереза Мей иска ново споразумение за сигурността в Европа

Британската министър-председателка Тереза Мей призова днес в Мюнхен за ново споразумение за сигурността с Европейски съюз.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей иска ново споразумение за сигурността в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кикимора предаде Обединена Европа, а сега иска да ѝ помагаме. Позор!

Тази кака какво прави на този форум. Да си говори с Тръмп, ако той иска. Той не иска и тогава Мей ще го духа май заедно с всички на острова!

Тази британска кранта нали се кани да се пръждосва от ЕС, защо се е загрижила за неговата сигурност?!?

Ами тогава да се откаже от БРЕКЗИТА и тогава да предлага за Европа.

Нацизмът пак надига глава. Този път от Англия.

коя беше тази баба?

как е замахнала с ръка ми мяза на един мустакат чичко! И как гледа "убедено" в светлото бъдеще,а!

"Ще противодействаме на идеологията на групировката "Ислямска държава", ще разработим нов глобален подход към въпроса за имиграцията, ще гарантираме прилагането на иранското ядрено споразумение и ще се противопоставим на враждебните действия на Русия, било го в Украйна, на Западните Балкани или в киберпространството, каза министър-председателката." Русия до ИД?! Е заради такива ялови евромарионетки Европа бере плодовете от"колективната сигурност"...

Бойците на ИД са на заплата в Роснефт глупако. А бащата на цялото надигане на мюсолманите се казва Юрий Андропов. Негова е идеята за внедряване на спящи мюсолмански клетки на Запад, за всяване на терор сред мирното население на врага.

ДЖЕНДЪРЕ, ЩО КВИЧИШ, БРЕ???

Напускат ЕС, но нали остават в НАТО, какво ново споразумение иска? Или търси начин пак да изръска с нещо ЕС! Хитрини! А и всеки помни тяхната приказка: "Англия няма вечни приятели, а вечни интереси!"