Луковмарш и контрашествие срещу него в София

За пореден път днес в София ще се проведе Луковмарш – възпоменателно факелно шествие в памет на ген. Христо Луков.

Обратно в новината

Коментари - Луковмарш и контрашествие срещу него в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 9-ти септември ще организираме шествие "Без комунисти по улиците ни!" Защото комунизъм = националсоциализъм (фашизъм, нацизъм)

Нова версия на фашистите дето викали "без фашисти по улиците ни". Ами защо си противоречат и не вземат да си отидат в партийнио дом, та да ги нема по улиците?

Заради комундрелите си имаме и националисти. Това е!

Тези "антифашисти" защо са само от деградиралите прослоики на обществото - хомосексуални, джендъри, феминисти и т.н. И всички финансирани от НПО-та.

се поддават на манипулация и зомбиране! Какво очакваш от хора без достойнств о и себеуважение?

Спи народа, а джендъра коли! Комунистите агитират войниците да напускат фронта, тогава майор Луков остава почти сам да брани Родината. Иначе сега Кюстендил щеше да е като Босилеград сръбски. След като комунистите подклаждат септемврийското въстание, вождовете им Димитров и Коларов бягат, за да спасят нааканите си задници в СССР, под предлога, че са много ценни коминтерновци. Така без малко да станем част от Югославия, а македонците и сега не се имат за българи. В момента над Майка България е надвиснала злокобната сянка на разни НПО-та джендъризма - хунтата на курвите, а заспалите български мъже си гледат насреща и рУпат! Ще дойде време да се търсите един друг със свещ, за да ви спасява, когато започнат разни феминистки и лезбийки да ви товарят в камионетките на безследно изчезналите, заради забравен подарък на чорапогащник за 8 март!

Ъхъм. "Антифашистко действие". Иначе казано, ANTIFA - новите нацисти и фашисти. Сега в Германия бият наред всеки, който се осмели да излезе на протест срещу Меркел - атакуваха къщата на жена, носела плакат "Меркел да си ходи". Само по случайност не раниха децата й, сляли в една от стаите. В Швеция обявиха, че ще сринат някакъв гейпарад - обиждал мюсюлманите. В Италия за 2 дни арестуваха 3 от тях - един мигрант и двама италианци. Пребили карабинер, щото протестираха срещу протеста срещу нигерийците, дрогирали, изнасилили, ритуално убили и частично канибализирали онова 18-годишно момиче в Мачерата.... За това, какви са в САЩ изобщо не ми се приказва.

може ли някой да ми каже какво значи дир?

ако бе налко по грамотен..дир,=казвам,казано говоря говорене но това не е за олигофрени

Пропуснали са окончанието "ник".

Къде ви е шествието бе комуняги долни и крадливи?

Видях ги на кръстовището на Г.С.Раковски и Дондуков - 20тина смешници със знамена, включително едно с цветовете на дъгата.

Комунистите имаха огромна младежка организация с невероятна дисциплина и структури. Наричаше се ДКМС. Комунягите улисани в кражби, приватизации, хомосексуализъм, интриги и простотии я ликвидираха. И младежите един по един се осъзнават и идват при нас. При червените кхмери останаха само 80 годишни бабички и старци, които скоро ще дадат фира и майка България ще се очисти от чумата на комунизма.

айде сега в драгалевци да се съберете с Лукарски, Радан Кънев и Лукарски и да хвърлите един белот. Не знам къде ще намерите писар...май ще се задоволите с Командира.

Христо Иванов бе, грешка. Толкова "много" демократи сте, че ви бъркам имената.

На първия Луков марш бяхме 15 човека. Сега сме хиляди. И все младежи и девойки. Бъдещето на майка България. На моята възраст сме малко. Така и трябва да бъде.

ги видя тия младежи и девойки бе? Че извън София, да видиш млад човек, е все едно да видиш бяла мечка. Да не би да идат специално за марша от ягодите в британско, от тухлите в испанско или кланиците в швабско? Бъдещето на "майка България" е толкоз ясно, че само слепец мисли че има бъдеще

Аз ви казвам, че всичко е редено в полза на Дедо Сорос -вие не ми вярвате. Вижте колко интересно се получава: -Ако си ФАШАГА отиваш в редиците на Луковмарш...съответно си с Германия и Запада и задължително ПРОТИВ ПУТИН (когото трябва да обявиш за КОМУНИСТ)и РУСИЯ. - Ако пък си КОМУНЯГА- трябва да отидеш в редиците на така наречения "Антифашистки лагер". А там кои са се събрали? Пак на Дядо Ви Сорос хората: Любители на "мигранти", прави краставици,феминисти,гейове,джендъри и т.н. Там в техните редици пак трябва да заклеймиш ПУТИН като РУСКИ НАЦИСТ и съответно с него и Русия! Айде стига с тия ЗАПАДНЯШКИ номера!

Истинските комунисти и антифашисти са против мигрантското нашествие, правите краставици,феминистите,гейовете, джендърите и т.н. Вероятно визираш идеите на ПЕС и т.нар. западни социалисти които са готови да продадат майка и Родина.

Орлин Данев

Разбирам те напълно колега...аз само ти посочвам как изглежда всичко отстрани...Ами вие като сте антифашисти и русофили ,разграничете се от тия мекерета на Дедо Сорос, виж че ви ги тропосаха на вашето шествие...и по телевизията ги дадоха...разни джендъри и радетели на Истанбулската конвенция,само знамето с дъгата още не са го развели. Направете си отделно шествие,не се смесвайте с ПЕС-оглавците и хората на Дедо Сорос!...

Отивам да облека униформата да обуя кубинките, да приготвя факлите. Да съм готов за марша от сега.

Контрашествие от БСП 100 крака и 40 зъба

"Ген.Луков - убит по заповед от Кремъл, защото можел да поведе армията ни срещу съветските войски"(мнение, споделено от Иван Тотев)...Аз се опитвам да фокусирам вниманието на хората върху публично споделените емоционални и политически акценти на кмета на втория по големина град в България и бъдеща културна столица на обединена Европа?

Довечера ще видите стройните редици на млади мъже и девойки с факли и знамена да дефилират с твърда стъпка в центъра на София. А комунистите през това време ще се крият под леглата от шубе и ще пълнят гащите.

Човече простотията и злобата ти са, Безмерни , че се чудя как си оцелял до сега ...?

Бог да пази България и Българите от тези продажници и богухулници !Амин!

плашиш комуниста бойко банкянски???

изглежда ,че има два вида гои -осъзнати и неосъзнати . Генералът може би е от осъзнатите ,затова го плюят дори след като го убиха ...тези,които бг народ спаси . Боже Господи,кога ще простиш греха на нашите наивни и толерантни деди .колко века още трябва да се молим затова ???

Едиснтвено един човек не може да си избере Майката,и Премиера на страната си Борисов!!

Червените бабички и старци напълниха гащите и комунистическата оргия явно се провали.

Върлува грип и е опасно за възрастни. Уплашени са явно, или пък няма да има кебапчета.

Свършили са памперсите голям размер, криза в доставките някаква.

Ото да нямаш оток в мозъка? Много буйстваш и много фантазираш. Я удари един контър страйк или малко джобен тенис!

В България никога не е имало фашизъм. Генерал Луков е патриот и герой.

Не знам кой точно е убил въпросния генерал, но бих му стиснал ръката.

Ходи да стиснеш ръката на дъщеря му. Няма да ти е трудно да я намериш.

Призовавам всички атакисти и футболни агитки да се присъединят към Луков Марш! Днес трябва да покажем какви националисти и патриоти сме! АТАКА!

45 години стигат но и още 25 не стигат

Комунистическата сган в 12.00 щеше да дефилира с патерици и бастуни. Де е?

Първо кебапчетата!

Комунист на комуниста вяра не хваща!

на ти куклата дай ми парцалите

БНС е голяма сила, само дето за цялата демокрация не можа да се приближи до бариерата за влизане в НС дори на 2%. Това достатъчно говори.

12 часа отдавна мина а комунистическата сган я няма на "шествие". Да не би червените бабички да са дали фира?

Почитателите на луков са откровени сталинисти! Опонентите им- също! Людете са тотално объркани!

След възпоменанито пред къщата на Генерала, шествито да се насочи към Изпонасрано 20. Много работа имат за вършене там. Фрашкано е с руски агенти, пролетарски диктатори.

Ако имам власт само за един ден,просто ви е бедна фантазията какво ще стане само за един ден,ще стане много страшно,колко хора ще си отидат от този свят,бедна ви е фантазията.

кой ти е крив -тоя който те лъже или тоя ,който не ти вярва ?

Тва новата Лада ли е на снимаката бе диктатор пролетарски?

Русия и българските комунисти-слуги на руските и евреите ли, ще ни пишат Историята Българска. Историята я пишат победителите и е в интерес на управляващото временно статукво. Това не е история а услуга за пари

Сорос,спри се малко ще фалираш. Сега едновременно финансираш луков марш и антилуков марш,утре гей парад,други ден майдан,после протести на умни и красиви.

Говори се че Болен, Бабоблъскача и Шкембе Войвода ще са в първите редици на марша, като истински патриоти, и то обединени.

С какви очи Буроджиева гледа хората в очите и смее да се показва по телевизията?

не само се показва ами поучава на непремерено висок тон и отнема думата на опонента си, но той умно си замълча и само как се окичила като коледна елха пълна безвкусица, много ме разочарова тя

ЗАЩО ЛИ ТЕЯ "ДОБЛЕСНИ" ХОРА НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ГЕЙПАРАДИТЕ?

защото не са доблестни първо и второ безхаберни страхливци са

ДОКРАЙ и да кажем НЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ!

ВСИЧКИ СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛИТЕ КОИТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ДНЕС ИЗПОЛЗВАТ РУСКОТО ЗНАМЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ СИ ! ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОТО !

комунистите са най-големите престъпници в България -ПО ЗАКОН !

за ционистите всички останали са прости гои ,без НИКАКВИ човешки права .вие не ги виждате тези фантоми и вампири ,но те управляват всичко ,чрез мутри,тикви,роми,бхк,дпс,бсп,герб-създават интриги,комплоти,инсценировки. Единствената мечта на Дядо Добри е била да се върнем към вярата ни в Бога,за да виждаме Истината ! за жалост църквата е окупирана от ционистите,които омърсяват всичко и всички -това е стилът и методът -да оплюват чистите хора !

е окупирана от доносници на ДС и руски слуги. Какви ционисти са те погнали?

именно,именно- тия се отчитат на ционистите винаги в сянка и задкулисие !

Нацистите против джендърите. Социалистите и те против джендърите. Ами да шестват заедно, какво се правят на различни.

Да попитам.ако може де НПО-тата,А кога ''ДжендърМарш''?

На Бузлуджа бе, каун

На 9-ти Септември. Поне двата мега джендъра Деси и Корнела ще са там! Може би и другите - Сергей и Симов

Призовавав тези протестиращи,довечера да изгледат филма Левски от 20;00ч по БТВ

Призовавам всички атакисти и футболни агитки да се присъединят към Луков Марш! Днес трябва да покажем какви националисти и патриоти сме! АТАКА!

Какви атакисти бе. Руски слуги. Я къш.

Има мач в Стара Загора

Призовавам честните български джендъри да се обединят около контрашествието. Патриотите, нашите големи врагове ще застанат начело на Луков марш, така че, подкрепете контрашествието! Много ви моля, братя джендъри!

За тези,които се карате на тема "левица" и "десница" ще поясня : И трите философски учения са ЛЕВИ: 1. Социализъм 2. НАЦИОНАЛ -социализъм 3. Анархо-неолиберализъм (най-гнусното КРАЙНО ЛЕВИЧАРСКО движение,това са сегашните неолиберасти,зелени и всякакви джендъри, така наречените"соросоиди")Те заблуждават,че уж са "десни", затова ги наричат още"психо-десни". И недейте да спорите с мен, щото съм завършил Философския факултет на СУ "Св.Кл.Охридски"- учили сме ги тези неща най-подробно и сме полагали изпити върху тях.

Помниш ли авторите на учебниците?

Аз пък съм учил Марксизъм ленинизъм и също съм полагал изпити.Там пише друго за социализма, който смесваш с националсоциализма , анархията и неолиберализма ,заедно и поотделно.

Орлин Данев

Ами както казах ние (моя випуск) сме учили ВСИЧКИ идеологии,философски учения и съответните "течения" към тях...не само марксизъм-ленинизъм....:) Между другото ти знаеш ли какво е "марксизъм-ленинизъм" като си го учил". Това е марксизмът "обогатен" с разсъжденията на Ленин в така наречените"философски тетрадки"...защото Ленин е смятал сам себе си за доста по умен от двете фабрикантски синчета Маркс и Енгелс , та си е позволявал да ги ДОПЪЛВА и НАДГРАЖДА...:)

Демек всички партии на света са една от трите? Това ли искаш да ни убедиш?

Да поясня по простичко, защото виждам, че има неразбиране: 1. Сталин е "ляв" 2. Хитлер също е "ляв" 3. Дядо Сорос е "крайно ляв"- той първо е бил нацист (съкратено от национал-социалист), после става марксист-ленинец, а сега е анархо нео-либерал. 4. Обама и Хилъли също са "леви", а тяхното другарче Пол Сандърс си е направо комуняга. 5. ДЕСНИ в случая, колкото и да не ви се вярва са ПУТИН и ТРЪМП. ---------------- Не е задължително ЛЕВИ с ЛЕВИ, или ДЕСНИ с ДЕСНИ да са приятели. Много често са врагове...Сталин и Хитлер...въобще примери бол...

Сталин и Хитлер бяха приятелчета по едно време, ама после се сдавиха като бесни кучета, каквито и си бяха.

Орлин Данев

Извинявам се, не Пол, а БЪРНИ САНДЪРС...

Неразбирането: Либерално и Консервативно е доста голямо, особено в България. Никой няма или не се старае да поддържа принципи. В оФчите им глави се върти само: комунист или фашист - путинист или сорсоид ........

ген.Луков е убит подло в гръб от терористите - убийци комунисти якова и буруджиев

обаче той е бил фашист. Да - твоят герой хвали модерността и прогресивността на фашизма и Хитлер от 1933та поне. Поне от тогава има негови писания по темата. Герой от войната става фашист. Да - много стават такива и в Германия. Обаче ние не ги хулим за героизма в първата световна , а за геноцида във втората.

1941 и Сталин го харесваше много и го хвалеше. Защо него не застреляха?

Корнелий

Дали е фашист или не е е спорен въпрос. Бил е военен. Ако караме по тази логика - всички военни и ДС агенти 1944-1989 са комунисти и трябва да се разстрелят. Вместо това сега са най-крупните 'бизнесмени'.

По заповед от Москва !

на шествието на Луков марш се броят тези,които живеят за България и уважават нейната Истинска история,която е трън в очите на ционистите у нас и по света .

неофашагите. Броят се националамсалаците. Това не е патриотизъм. Това е фашизъм. Ще досъсипете странат, тя вече е почти съсипана от боко и гуменката. Само фашаги ни липсваха.

голяма мъгла е в главицата ти -чети талмудъ и ще ти се изясни!

Когато комунистите агитират войниците да напускат фронта, майор (тогава) Луков остава почти сам да брани Родината. Иначе сега Кюстендил щеше да е като Босилеград сръбски. След като комунистите подклаждат септемврийското въстание, вождовете Димитров и Коларов се спасяват в СССР. Били много ценни коминтерновци. Ама без малко да станем част от Югославия, а македонците и сега не се имат за българи.

Политиката на Москва към България и Балканите остава не променена Вражда и омраза във всички съседни държави !

А на Англия, а на Франция, а на Австроунгария, а на Германия? Я си спомни Берлинският договор, Ньойският договор, Интересът към далматинските острови на Италия,към Босна за Австрия, Румъния за Добруджа, Гърция и Сърбия за Македония и кои правителства ги подклаждаха постоянно тези противостояния?