Насилена жена с писмо до Борисов за Истанбулската конвенция

Жена, която преди години е била отвлечена и насилвана в плен, написа отворено писмо до премиера Бойко Борисов заради оттеглената Истанбулска конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Насилена жена с писмо до Борисов за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО НЕ МИ СТАНА ЯСНО. НЕЯ СА Я ИЗНАСИЛИЛИ. ИЗНАСИЛВАЧИТЕ ХВАНАТИ. ДВАМА ОСЪДЕНИ. А, ДРУГИТЕ ИЗБЯГАЛИ. Е КОЙ Е ВИНОВЕН, МАЙ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОЙТО ОСТАВИХА ДА ИЗБЯГАТ И БРАТЯ ГАЛЕВИ. СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОЙТО НИ ПРОБУТВАТ И.К. ТАКА ЧЕ ЛЕЛЬО ЧЕТИ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ А НЕ КАКВОТО СА ТИ НАПИСАЛИ ДА ПРОЧЕТЕШ НА ПУБЛИКАТА.

Дира, престанете да ни занимавате с глупости вече. Аман от джендърски статии бе! Махнете я тая , че развали неделята на хората.

АКО НЕ БЕШЕ ИСТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ,А ДА РЕЧЕМ БЕРЛИНСКА,ЖЕНЕВСКА И Т.Н. ЩЯХТЕ НА ДЕНЯ ДА Я ПРИЕМЕТЕ...КОЛКО ОТ ВАС Я ЧЕТОХА...ОСТАНАЛОТО Е ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА

Пробутвай си педер-ските номера на сродните си души.

Някой нещо да разбра от това писмо? Аман от луди феминистки

Така тука малко за теорията и практиките на джендърите... Ето ги пионерите, авангарда, поне 20 години откакто светнахме света за какво става дума! Enjoy https://link

Трябва да са били много пияни или дрогирани тия мъже! Или да са били дълго на пост и молитва! Иначе кой би се прежалил да отиде в затвора? Че за единия от тях това си е било "де факто" и смъртна присъда!

ти четеш ли сутеньори...А случайно да се сещаш че белнейски също са от тамошно.Пазарджик е бардак..

Тази сигурно я готвят за шеф в GREVIO от квотата на България по НПО линия, ако се приеме ИК, та затова е туй реване и тръшкане.

Тази жена има ли семейство, деца, съпруг, къде и какво точно работи. Някой знае ли?

Според написаното от нея, най вероятно -не.

Толкова сте елементарни та дрънкате..има и съпруг и дъщеря...то бива бива простотия..

Текстът на писмото звучи прекалено неискрено и служебно, като материал за отчитане на мероприятие. Не усещам болка, загриженост и искрена мотивация, а само служебни думи и конструкции.

Като и гледам снимката на тази дама се питам, дали аджеба насилниците не са скочили от петия етаж? Стига вече с тия измислени истории!!!

като как щеше да й помогне ИК. За съжаление това, което й се е случило си е направо групова престъпност и дано тези хора да излежават справедливи присъди. Битката трябва да е не за приемане на съмнителни конвенции, а най- стриктно да се прилага закона, за да се замислят следващите престъпници. Възпитание, образование, смислено съществуване, превенция.

употребена още веднъж жена оиставена да ни промива мозъците ЗА ИК.Ние обаче казваме НЕ!Защото ще нахлуят индиводи които няма да отвличат а ще изнасилват по улуците както във Германия

Правилно! Необходимо е образование за децата, промяна на възгледа за половия стерeотип на обществото, организации за защита от домашно насилие! Жертвите от домашно насилие трабва да чувстват защитата на общественноста и държавата! Жената не e сексуален обект - това е старо ориенталско мислене изграден, вреден за обществото полов стериотип. Oсновния проблем - ще се държите като мъже в спалнята със съпругите си, не трябва да се лигавите на общественни места с жените. На работното място няма полове. На работното място деленето на полове - е само по физически признак - толкова ли е слоожно.

Точно ИК принизява жената до обикновен инкубатор на бебета, които всяка гей двойка може да си осинови. А тази госпожа, след 25 години, търси внимание и прави тъпи внушения. Че ако има една подписана конвенция, сиреч лист хартия, изнасилванията по света ще спрат.

що не се хванеш професия миньор, заварчик, арматурист или друга мъжка професия ? Що се пенсионираш по рано, а живееш по дълго от мъжете -за да цоцаш по дълго от пенсионната система, при положение, че си внесла по малко ! Паразит ! Айде, докажи че си равна с мъжете !

абсолютно верни тези. Така трябва да бъде. Никой от нас не е против спазването на закон, ориентиран в тази насока. Но ИК преследва други, почти противоположни на тези, цели. А именно -финансови, насилнически, заробващи, окупационни. С това, което говориш, просто заклеймяваш "великата" конвенция.

Ейййй... двуличниците демагози ще направят всичко само и само да ратифицират тая пуста ДЖЕНДЕРСКА Истанбулска конвенция!

Сори, обаче жената на снимката не е ОБИКНОВЕНА жена. Това е жена провокатор - с визия, с поведение. НЕ казвам, че жените трябва да се насилват - за мен "Не!" значи "Не!" - свят широк, нутки много, обаче някои си правят кефа да "крещят" с поведението си "Ела, Вълчо, изяж ме!", а после риват, че Вълчото с комплекси се оказва единственият виновник за случката.

Много ще е по добре да спрете обидите и злите определения - даден ви е форум - бъдете умни, спорете върху идеи, но рационално с доказателства по тезата, а не по комунистически!

Обърнете внимание кои теми са най коментирани - тези свързани с Русия и САЩ!Замислете се защо темата за Конвеннцията е между тях? Политизарате я, а не трябва!

Ти от коя НПО си?

Русия и Щатите не са ратифицирали ИК, следователно и ние не ратифицираме.

Точно заради такива коментари и такива управляващи, всички млади хора напускат страната и отиват да живеят на по-цивилизовани места. Една красива природа, с гнили хора. Къде са онези смели хора, които се бореха по време на Турското робство и защитаваха евреите по време на Нацистката окупация? Измряха...

Те са се борели, ама за българи - мъже и жени, а не "джендъри"

Сега искат да избягат от джендърството там, но няма къде да се върнат. Джендърите и тук ни превзеха.

Съгласен! Джендъризмът е Престъпление срещу човечеството - както Фашизма и Сталинизма. Вината носи ЛГБТИ движението. Жертва са децата. И всички нормални хора!!!

Ето я превенцията на всички човешки беди и грехове за да живеят всички същества във вечна хармония, правда, радост и смисъл: Възлюби Господа с цялото си сърце, душа, ум и сила. Възлюби ближният както себе си. Светската мъдрост е глупост пред Бога.

Как т.н. конвенция ще предпазва от престъпления срещу личността? Може би според "дипломирания английски филолог" ратифицирането е средството с което ще се направи превенция за тези престъпления? Дали не е по добре да се преработи конвенцита? Явно че има много неясни (да не кажа спорни) моменти.

ДИР-а, стига вече простотии бе хора! Писна ни да Ви четем глупостите!

И такива ли вече взехте да изкарвате в новините?! Дира, не сте добре, честно!

Какъв е проблема с конвенцията не разбрах?

Ало, ДИР-а, моля ви скрийте материала за тази насилената. Или май вие само не разбрахте,че се получи контрапропаганда,едно че тя самата си противоречи /е,след 25 г. е простено, друго, че вчера на протеста срещу Луков марш тази женица се беше наредила под знамето на гей организация.Картинката е ясна нали - на организаторите на фалша пак няма да има май пари.

И да не бях я видял, то си личи че е от ЛПБТ по визията, ходят при едни и същи стилисти (фризьори).

Социологията на пола изследва как обществото влияе върху нашите разбирания и възприемането на различията между мъжествеността (това, което обществото счита за подходящо поведение за "мъжа") и женствеността (това, което обществото счита за подходящо поведение за "жена"). Ние разглеждаме как това от своя страна влияе върху идентичността и социалните практики. Специално внимание се отделя на отношенията на властта, които произтичат от утвърдения полов признак в дадено общество, както и как това се променя във времето.

Няма достойнство в теб Галина! Ти манипулираш, ти лъжеш и заработваш, от парите на благодетелят ви Сорос. Защо е така? Защото Сорос вече има квота от хранени хора в ГРЕВИО имената ги има в пресата. Случаят ти е едно групово изнасилване, от което сте пострадали всички има жертва, но не си ти тази предала Богу дух. Не си била в брак с никой , от мъжете за да се представяш, за жертва на домашно насилие а от там и да призоваваш да се приеме една неприемлива на практика конвенция. Напротив Б-я е длъжна да бъде първата държава приела член 80. За Денонсиране на този не български и не хуманен документ, скрил същността си с красиви думи.

Как така госпожата защитаваща ИК, която е проводник на узаконяването на джендърите, или различните, в същото време се явява по новините като противник на Луковмарш, за който МВнР официално казва : МВнР категорично осъжда провелата се снощи в столицата за поредна година демонстрация на ксенофобия, дискриминация и омраза, известна като "Луковмарш". Отговор някакъв ?

Тази говори по всички правила на йезуитската прораганда - смесва различни неща, прави желаните изводи и плаши! Тя е изнасилена, криминално деяние, наказуемо от закона. Откъде накъде намесва домашното насилие и защитната роля на ИК? И накрая вмъква "желаното" възпитание!

Слушай сега! Да жениите са красиви и няма нищо лошо в красотата им. Сравнете ги с красиво цвете и точно тук е отговора - ще откъснете ли цветето за да го запазите за себе си, след ккоето то ще повехне или ще му дадете право на избор!

Мъжете не са ли Гербери красиви като Гришо - примерно. Колко жени искаха да го скъсат само, за себе си ! Ето това е главната причина заради която не бива да се приема тази конвенция. Там всяко изречение започва с Жената, това, жената онова. Мъжа се споменава само в негативен план, направо казано разглежда се като престъпник. Та това е женски (феминистки) расизъм.

Джендер Световната здравна организация (СЗО) определя ролите на половете като "социално изградени роли, поведение, дейности и качества, които дадено общество счита за подходящи за мъже и жени". В социологията на пола процесът, чрез който дадено лице научава и придобива ролята на половете в обществото, се нарича социален пол

Стига де, писна ни да се повтаряш,разбрахме те. Питай твоите събратя, гейчетата, те какво разбират под социален пол.

колкото и да висиш 24/7 по форумите ИК няма да се приеме !

Както и да се нарича, от това не могат да произлизат юридически и власттови права. Нещо което ще се получи ако се ратифицира конвенцията. Живота са ражда от любовта между мъж и жена не от джендър с джендър. Соц. пол и соц. пол.

До пишещите във форума! Необходимо е образование за децата, промяна на възгледа за половия стерeотип на обществото, организации за защита от домашно насилие! Жертвите от домашно насилие трабва да чувстват защитата на общественноста и държавата! Жената не e сексуален обект - това е старо ориенталско мислене изграден, вреден за обществото полов стериотип. Oсновния проблем - ще се държите като мъже в спалнята със съпругите си, не трябва да се лигавите на общественни места с жените. На работното място няма полове. На работното място деленето на полове - е само по физически признак - толкова ли е слоожно.

ТАКА ПРИРОДАТА /ИЛИ БОГ -/ Е СЪЗДАЛА СВЕТА - ИМА ВОДАЧИ , ИМА И ВОДЕНИ!!!!!! Някой да е видял овца да води стадо от кочове? Някой да е видял сърничка да води след себе си стадо елени? Някой да е видял кокошка да води група петли след себе си? Такова нещо няма и не може да се случи, даже и да се приеме някаква КОНВЕНЦИЯ, която да даде права на овцете, сърничките и кокошките...... ФАКТ!!!!!!!!!!!

Имаа жени, които са оставили вечна следа в историята на света. Силни, могъщи и много мъдри жени, които знаят какво искат, как да го постигнат и не се страхуват да говорят за всичко, което ги интересува. Дева Мария Жана д'Арк Катерина де Медичи Кралица Елизабет Мария Кюри Майка Тереза

Вчера край Благоевград в джип се утепа женица известна в 'светските среди'. Коя от двете е по-тежко пострадала? И кои практики трябва наистина да прекратим?

Сигурен съм, че в редица НПО-та работят и много честни хора, които искрено вярват, че работят за добра кауза. Но позитивното мислене има две основни характеристики: винаги е свързано с нечий интерес и с нечий наивитет.

Там където бе ПРИЕТА Истанбулската Конвенция, -Германия ПУБЛИЧНО пред полицаите, бяха изнасилени над 150 Немкини. от талибански скакалци......За каква конвенция става дума , ИДИОТИ?

Швабите са тъпаци, независимо колко конвенции ще приемат!

А бе маце, нито ще си първата, нито последната изнасилена. Насилвачите ти са осъдени, ако не си съгласна с наказанието, сърди се на съдебната система, пиши на съдебния министър. Недей да занимаваш Б.Б с твойте си проблеми и да пробутваш ИК.

да, ама не Преди няколко часа се опитах да разбера г-ж Галина Лачева и да и съчувствам, преди минути гледах по ТВ нейно изказване от конта митинг на този за Луковмарш , застанала пред транспарант на ДЕОС. Погледнах и в НЕТа за неща свързани с нейното име и се почувствах се използван от гей организациите.

иМАМ 24 години стаж,като ОР......РАБОТИЛ СЪМ ПО траРФИКА НА ХОРА. Жетртвата казва казва истината,Но не и е ясна системата.....истамбулската конвенция не може да я промени. тъй като бандитите са в тесни връзки с властоимащите. Оборотите от трафик на хора са втория бизнес след оръжието............факте : няма ефективен процес против това престъпление.

Джендер - определение! Световната здравна организация (СЗО) определя ролите на половете като "социално изградени роли, поведение, дейности и качества, които дадено общество счита за подходящи за мъже и жени". Разискванията продължават до каква степен ролите на половете и половете са социално конструирани (т.е. небиологично повлияни) и до каква степен "социално конструираните" могат да се считат за синоним на "произволни" или "наковани". В социологията на пола процесът, чрез който дадено лице научава и придобива ролята на половете в обществото, се нарича социален пол

Апелирам противниците на Бойко Б. да използват в подмолните игрички и кампании спрямо него малко посвестни лица. Тези платени клакьори сме ги виждали и свикнахме с тях. Изнасилването е криминално престъпление, и лично аз смятам, че трябва да се наказва наравно с убийството, за да бъде спряно. Не ни пробутвайте глупави асоциации с извратеняшки конвенции. Мен кой ще ме защити от всекидневната атака на платени хорица с някаква история на насилие в миналото!?