Общините ще плащат при липса на контрол при санирането

Възстановяването на щети, възникнали вследствие на занижен контрол от страна на общината, ще бъдат за сметка на бюджета на местните власти.

Обратно в новината

Коментари - Общините ще плащат при липса на контрол при санирането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възстановяването на щети, възникнали вследствие на занижен контрол от страна на общината, ще бъдат за сметка на бюджета на местните власти ... а този бюджет се формира от нашите данъци. Ха, да ни е честито облепването със стиропор. Който взел парите взел, който му е по-кофти жилището ... сори, всички ще платим дружно, за да може някой да живее като бей, а виновни няма. ДА ЖИВЕЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!

Поредната простотия. Тепърва '' безплатното'' саниране ще излезе солено на наивниците....

На местните власти (кметове) им дреме кой ще плаща. Нали не са техни парите, а те са си взели "процента"! Виж, ако се налагат персонални санкции на отговорните лица и те плащат ОТ ДЖОБА СИ... тогава ще е друго.

А общините ще имат ли възможност да избират коя фирма ще санира.Мисля че фирмите вече са назначени.Ако не тогава да оттеглят всякакви претенции от общините.Колко му е да подкупиш един инспектор, после общината плаща.

актуално в НС умуват за джендери , за липса на 270 милиона в някоя каса за разплащане с иносранни приемници , за настроения на хълм-остор в някъде бялото море . Важно-важно , по позразбиране , щом си умуват професорите-докторите-доценти-магистъри-бакалавъри и баш-майстори в НС ! Повод има : тъпбункера се събужда - нямат да му плащат . Лечение чужбина - сметка тъпбункърът. Посещението гранична инностранна земя ? Тъпбункърът с специална софтуърна сключена предварителна застраховка . Има и друго . Видя ли тъпбункърът някой си излязьл из Районният Съд със спечелното дело спрямо род , управляващ населеното мястото си ? Съдебни процедури - гимнастика . Законодателна подредба - като хирургическо отделение . плащането от а до Я : за сметката тъпбункера , докато почва да се занимава с после съдебна процедура , съдебните изпълнители . Ефектът на цялото занимание : ... Тъпбункерът - ти ли очакаш общината да се разправи с стройтели-суб-под-алтернативен-изпълнител да се разправя край съдебната битка за поемане на отговорността и после действия да те удовлетворяват ли ? Хвърли си пачки , ще видиш .

при действаща уредба на ЕСГРАОН и други сасягащи ЕГН законнови пор-уредби , едно всяко дело може да се сведи към измамата - сиреч , виновният го няма , следователно няма и 100 грама водка в чашата . Това е . И не е тайна , всеки си го знае. А което не знае , да се научи .

Явно мазилките вече се разпадат. На санираните скоро ще им се стъжни

Кои са общинарите, че да контролират братовчедите? В най-лошият случай и те са братовчеди, кумци или лелинци.