5 патрулки гонят българка, карала с 200 км/ч. в Италия

36-годишна българка накара пет патрулки на италианската пътна полиция да я гонят в разстояние на 80 км, докато шофирала мощен "Ягуар XF" по магистрала А4.

Обратно в новината

Коментари - 5 патрулки гонят българка, карала с 200 км/ч. в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, да не е вдовицата на шефа на "Мултигруп"?

Аз през живота си един път съм карал с близка до тази скорост - тук, в Америка, но поех риска с пълно съзнание какво и защо правя, трябваше да стигна до определеното място (столицата на щата) на всяка цена до определено време, бе "на живот и на смърт", и още когато тръгвах и трябваше да прекося целия щат имах време, наполовина от това, което бе необходимо за нормално преминаване на разстоянието! Спряха ме точно преди предградията на града, полицаят, който ме спря - върастен и много приятен и културен мъж - просто нямаше думи, когато дойде при колата ми (в която бях с жена ми и детето) видимо търсеше думи, взирайки се в мен..., само ми каза, че съм карал със 180 мили при ограничение от 35 мили в участъка, където съм го подминал (той е стоял по средата на магистралата, в тревната линия, която е малко по-ниско от пътя и разделя платната в двете посоки) и че ме е гонил близо 25 минути и току ще се обадил за подкрепления... Попита ме има ли причина за да карам така и след като му обясних ми каза, че разбира, но така представлявам опасност за останалите, успокои ме, че имам достатъчно време за да стигна до мястото на време и ми каза, че не може да не ми даде глоба, но и ще ме придружи до офиса (сградата), където отивах! Много свестен човек излезе, извадих късмет! Този случай ми е много голяма обеца на ухото и голям срам, но вината за тази ситуация не бе моя... Както и да е, всичко е добре, когато свършва добре - остават изводите!

се харесва възхода на българитте или да се гордеем с този типичен български произвол?

Не разбирам, защо пишете за такива случаи? Горди ли сте с това, че една неадекватна простачка кара скъпа кола и при това с 200 км в час? Мале, какви сме велики!

Дайте името на гнусната пача !

Това в България няма как да се случи.Тук няма такава магистрала по която да се кара с такава скорост.Ще се разглоби ако дигне такава скорост от дупките ако не пропадне някъде.Затова сме спокойни.Пък и полицейските коли на магистралата нямат бензин.

явно нямаш кола която да вдигне 200

Тая да я вземат във формулата, да печели титли. А жабарите за какво са я гонили така и не разбрах? Сигурно да си направят селфи с нея. Пет патрулки, ега ги и полицаите - и те са си направили развлечение...

Напишете и името на тази куха лейка

евелина данаилова

А бе тая няма ли име и ПРОЧИЕ ?

Прав е Румен от Плевен-мълчанието в спалнята ражда безумия по пътищата.Ако я цепеше един як БГ х-у-й едва ли щеше да и е до автозабавления.

Браво на италианските полицаи! Ето така се действа! Ако беше в БГ, ако полицаите бяха задържали пиклата, тя сигурно щеше да ги същди, че са я стресирали с това преследване....

тая кокошка щеше дасе жалва че истанб. конв не е подписана да я защити

ЩО ДА Я ГОНЯТ.ТЯ Е ВИДЯЛА КАК КАРАТ СЛУЖЕБНИТЕ КОЛИ НА ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ.С КАКВА СКОРОСТ И КОЛКО ХИЛЯДИ НАРУШЕНИЯ ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ НСО СЛУЖБИ.КАК ЗА ТЯХ НЯМА НИ ЗНАК НИ ОГРАНИЧЕНИЕ НИ ЗАКОН. И КОГАТО ТОЯ ДЕТО ТРЯБВА ДА ДАВА ПРИМЕР СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА ЩО НАРОДА ДА СПАЗВА ОГРАНИЧЕНИЯ.ПОСЛЕ ТОЧНО ИТАЛИЯ НЕ Е ПРИМЕР НИТО ЗА РЕД НИТО ЗА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНО.ТАМ Е ЕЖЕДНЕВИЕ И ВСЕКИДНЕВИЕ ДА СА ПРЕСИЧА НА ЧЕРВЕНО.ПОЧТИ НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ НЯКОЙ ДА ЧАКА ЗЕЛЕН СВЕТОФАР ИЛИ АКО ЧАКА Е БЪЛГАРИН ИЛИ РУМЪНЕЦ.

Това обаче все на политика ви избива

Следващите години добре ще се позабавлява в италианските затвори.

Пак по-добре отколкото да извади една пушчица и да изтрбе 17 двукраки както в краваристан. Все още има да ги догонваме с 200 демократите от свободната индианска земя.

Ми такива са законите в ЕС. Народа в България е убеден, че само у нас законите са написани в интерес на престъпниците. Ми не е само у нас, а в ЕС просто е така. В САЩ това маце щеше да има бая ядове, като се има предвид ранения полицай вероятно щяха да я застрелят. В Русия точно вече щеше да е арестувана и осъдена месец да мете улиците, но като се има предвид ранения полицай може и ефективно да полежи. В ЕС обаче ще я глобят леко и ...... толкоз.

Да е скъпа тази кола, колко да е скъпа-15-20 хиляди евро. Той дизеляка е с фордов двигател-повече от 200 не може и да вдигне. Виж 4,2 литровия бензин е друга бира-460 кончета. А мацката явно е по забавленията-то и в пандиза ги има.

Доста време съм карал xf дизел, 2.7 битирбо. Та колата по километраж си правеше 250.

плюсове, ама защо в номенклатурата такъв двигател няма-има си 2,7 турбо, 207 коня, максимална скорост 229 километра. А е толкова скапан този двигател, че веднага го замениха с 3,0 дизел

Дееба и парцала ,що не са стреляли на месо ?Ще я гонят 80 км.!

Много дейности упражняваш нещо?

С 450 го караше и не от до а само го тества.

В уса тва корве ще еотстреляно след мах 5 км ако не спре

Къде е уса?

...,а също и ако е на училище.

Защо потулиха всички медии вече не е новина -с каква кола и с каква скорост е арестувана щеркаята на тиквата в америка???? ЛЕКАТА КОЛА Е БУГАТИ ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ......?????ОТКЪДЕ МИНИМУМ 2 МИЛИОНА ИМА .....???

Хахаха, това от къде го измисли :)

Деса Поетеса с Ягуара на Румен ,- ама не Радев , а Овчаров !

Името,именцето дайте,та да видим всички,с чии...превенции се ползва тази пача:)))!!!

Чия е коврата ве?!

Мойта! Кефа цена няма да знаете!

темата е ,,табу,, и количката е 3 милиона долара...!!! детето е събирало ,,парите,, от ,,закуската,, на баща си...???

Тази е била яко нашмъркана. Решила е, че е в някой американски екшън филм. Простаци има навсякъде...

При проверка се оказа че бензиновия ягуар почва от 240кс като има и модели с 320 и 510 кс.v8 e с 550 кс.

То от Верона магистралата е равна и права може да се кара.ама глобата ще я плати а полицая ще го лежи.

" Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила, а срещу нашенката са заведени дела по няколко престъпления, като отделно й е връчена глоба за 20 хиляди евро. " Ама да поседи и в панделата за половин година, не само глобата.

Една Българка разказа играта на десетина жабчета! Това е западната полиция, да не говорим за армията натоФска.

Друго си е да действаш по азиатски - примерно с отровен газ да "освобождаваш" заложници. Или да изблъскаш тая патка от пътя и да причиниш значителни щети и да застрашиш животи... Май бъркаш смелост и глупост, ама едва ли ще ме разбЕреш...

Жалко че не си е счупила главата простата ковра.

Да я дадат на албанците там, те ще я оправят и ще я пуснат да изкара пари да плати глобата.

Айде бе?Как може да и наложат такава глоба.Дайте я на нашия съд да я оправи.

Iivanov84

сега ще и скъсат пърделника там,кой знае колко е била нашмъркана с бело и си е мислила че кара по скоростната тангента..

Някоя гювендия на тукашните тъпаци трябва да е!Ягуара сигурно е краден!

Името й е класифицирана информация,защото ако се разбере чия държанка е пак ще има.....а,бе политическа провокация.Утре ще се обадя до Италия да видим чия т щерка или любовница е.

valentor

щом само до 200 може -естествено е да има проблем, поради неможене. Ако беше с 250 нямаше да има проблем. Та в моженето е работата, ерго заради неможене дръвце

Днес в Италия ,утре в САЩ ...ама там ще я отсвирят

Тази фльорца със златно "котенце" ли е ,че кара толкова скъпа кола? Сигурно 20 000 евро са джобните пари ,които тя изкарва само за 2 дни! Когато и у нас станат такива глобите,само тогава няма да има убити на пътя!

valentor

не се подвеждай по фалшивото инфо на кат. резултатът е от неспособност на летните съботнонеделни шЕфЙОрЕ, а не от висока скорост, както ти внушават

Т. Ъ. П. Ч. О "Можещите" като теб правят смъртоносните катастрофи!

Тая явно е от скоро в Италия ,там такива номера въобще не минават ,коли с отворени багажници ,не спиране на пешеходна или с по -висока скорост в града е само почакай.Но сега селянката ще знае интересно е на кой е колата.Да си я чака сега 3 месеца след като плати солената глоба.

Ами кажете името ѝ за да ѝ се порадваме..Щом кара толова скъпа , явно е била в час какво прави. Всяко удоволствие се плаща,а в чужбина с бонуси.

Следващият път да пробва в САЩ.

И аз точно това си помислих докато четях за тази простотия.

valentor

аз в сащ съм на макс 75 мили=123 км/ч , а тук мое постижение е 238 км/ч

Това с 238 км/ч не е постижение, а простотия, типична за неизживяните пуберитети!

Пази боже сляпо да прогледа. Колко точно казано. Има си хас да не си покажем рогата? Но, глобата и другото ще и покажат къде и е мястото, така трябва и в България.