Виктор Орбан идва в България

Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне в понеделник, 19 февруари, с премиера на Унгария Виктор Орбан, който ще бъде на работно посещение в България.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан идва в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достоен политик и родолюбец ,който изгони НПО-тата , Подгони ЕРП-тата , Махна двойния стандарт на банките и ги накара да се държат както във Италия или Германия (да не слагт 30% лихва при заемите като в България )

Погледнете парламентарната и електоралната подкрепа на Орбан в Унгария. Когато и ние не хулим наред, а дадем подобна подкрепа на който и да е български политик, едва тогава можем да очакваме категоричността на Орбан.

очакваш да подкрепя твоя политик, а не ти -моя?

Винаги е добре дошъл!Човек достоен за уважение за начина по който отстоява унгарските интереси! Дано успее да налее малко и в главата на нашият. Стига само се е съгласявал с разпорежданията от Брюксел!

Истински земен политик,стъпил здраво на земята, ние го харесваме

Г-н ОРБАН, Покани България да се присъедини към Вишеградската Четворка, тък да видим има ли политици с ТОПКИ в тая държава..... Така "С един куршум- два заека"...

Два пъти ни каниха да се присъединим , ама ... греда ! Привикаха еднокнижният на козяк , нашока му тиквата и .... Даже някакъв психар се довлече от усарско ,много тревожен , да не вземем някакво решение в унисон с националните Български интереси :))))

Тъкмо ще видим разликата между голям политик и държавник и тъпа селска мутра!

Яла бе testv`ver Орбане яла ни оттърви от тая куха банкянска кратуна!:))))))))

Добре е дошъл Виктор Орбан ! След цялата мърлява гмеж от третополови юродебили и усарски кръвопийци, дето се влачи в прекрасната ни Родина , си е едно приятно разнообразие . Може и еднокнижният да схване тънката разлика между Държавник , отстояващ националните интереси , и сервилен продажник ....

БЕХАР посреща ОРБАН

всъщност, Обран е известен с хуманното си отношение към бежанците и това се вижда от цифрите. Но още по-известен е с хуманното си отношение към народа си, като изхвърля сороските боклуци заедно с циганоидните им паразити... От сутрин до вечер и по всички проституиращи медии - лъжи, внушения, тъпизми и малоумни интриги за тотално дебилизиране на електората.

Я сега влез в Укипедия и прочети кьде и кво е завьршил ОРБАН 1987год в Оксфорд с пари на Фондация Отворено Общество и СОРОС

...и така да е, кое от написаното е невярно, по-точно? Или да бистрим хавата преди 31 години.. Защото си достатъчно неумно, примерно..!?

Още по добре,той просто е разбрал гнусните им намерения и точно затова не ги иска.Браво ,мъж на място ,а не гъзолизец

Боко 1книжника трябва да посрещне височаищия гост с думите Iowanoputkewano /Добьр Ден -на Маджарски/

Боко Тъпото требва да се крие под кревата.

Ще изляза на балкона и ще викам: "Орбан! Обран!Обран!"

kérjük, tanítsa meg politikusainknak, hogyan védjék meg nemzeti érdekeinket!

Добре дошъл бате Орбане! Но да знаеш,че нашият бате е шегаджия и лъжец и няма да ти покаже дупките в стената.

Бай хой е пълен шизофреник! На Орбан може да му бъде само сол-ташак!

дано прихване нашият малко действителен здрав патриотизъм

Да не подава ръка на Мутрата Борисов ,изцапана с кръвта на милиони Българи умъртвени от глад , безпаричие ,болести и студ !

Трябва да се съберем като пристигне Орбан и да го молим поне един мандат да ни бъде Премиер ,заедно с Радев ще оправят Държавата и ще почистят от крадливите Гробари и Мутрата Борисов Държавата ,всички Нормални Българи ще им помагаме , Амин !

Ще изляза на балкона и ще викам: "Орбан! Орбан!". Обаче ще го скрият като мишка гадовете! Изобщо няма да разберем кога и откъде ще мине... Жалко, че няма да държи публична реч - веднага ще отида.

да ходи при Радев

Надявам се да са организирали лекции за бг политици, как се управлява държава и как се защитава националния интерес. И защо соросовите НПО са зло и как да се изметат от държавата. И как да станеш истински лидер и водач на народа. Не е лошо, Бойко Борисов да го помоли, да му обясни какво представлява Истанбулската конвенция и защо Унгария няма да я приеме.

А не може ли да остане тук за 2-3 мандата като премиер.

Чудя се, не е ли редно един митинг-молба да остане. Или поне за един мандат унгарците да ни го отстъпят под наем. Имаме нужда от такъв човек.

АМИН

Толкова имаме нужда от истински мъж,а не да ес мазни на евр.дебили.Тъкмо ще прогони и алните НПОта

Много посещения,много нещо....ББ да зареди достатъчно шербет,че да не свърши насред някоя среща и да се налага да забавляваш гостите с вицовете си

Боко с унгарците сме си бра"тчеди хората ни каниха във Вишеградската четворка.Крайно време е да се пуснеш от розовите гащи на Меркелица / защото и в историята ни е така колкото пъти сме били с тях все сме яли дървото/и да погледнеш към Вишеградци ха дано но надали ти все гледаш какво ще ти кажат големите ти началници стеге бре стига ги гледа тях ох пък то ако те държат как как ?