Българин пристигна в UK за работа, но загина на пътя

Току що пристигнал във Великобритания българин, търсещ работа, е загинал на магистрала М5 в Девън, след като е бил блъснат от няколко превозни средства.

Обратно в новината

Коментари - Българин пристигна в UK за работа, но загина на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В английско не е като в българските села-когато искаш пикаеш на улицата. В Англия всички са лордове,а у нас само Евгени Минчев е лорд. В Англия не пикаят във фонтаните си ,а у нас комуниста Румен Петков е "овластен" да пикае. Та, ако беше си стоял на село,нямаше да си блъснат сега,селянино.

Пътищата в UK са мноооого тесни а отделно карат като говеда /броня в броня/ и затова задния не вижда нищо напред и се осланя само на реакциите на този пред него. За разлика от БГ там а и в останалата част на ЕС никой не се разкарва пеша по платното , такъв идиотизъм е присъщ само у нас. Пътувам често в англия но за сефте чувам някой да е блъснат на пътя , явно е подценил обстановката.

Убийството в Кейптаун ми напомня разстрела в Нови Искър - може би заради убитото и там куче ...

Убийството в Кейптаун ми напомня разстрела в Нови Искър - може би заради убитото и там куче ...

Живеещ в евразийски бг-стан тръгнал да ми говори за чувствителност! РЕВА! БУХАХАХАХАХАХ Точно бг-питек от територията на сгазените деца на пешеходни пътеки, отровените с атнифриз кучета, пребитите бебета и закланите/изнасилени пенсионерки тръгнал да ми говори, че в Чужбина съм бил изгубил чувствителност! ХАХАХАХАХАХА

Надежда, не употребявайте такива думи неправилно, това е много страшно и плашещо. Екзекуция е когато човекът е осъден и смъртната присъда е изпълнена. Недопустимо е, нехуманно е да се употреби към жертвите на един криминален акт. Това е много стряскащо заглавие, знаете ли какво е да бъде осъден сънародник в чужбина и присъдата да е изпълнена !? Става дума за тежко криминално престъпление, жертвите са убити, застреляни, загинали, но не и екзекутирани, вразумете се ! Езиковото пространство е обществена отговорност, не може да се хулиганства в него !

Цял ден фалшиви новини! Когато знаеш че са фалшиви просто се забавляваш!

koyto se podigrava dano i tqh da gi nastigne tazi u4ast divaci

Тази история и другата в южна африка са заради това,че не приемаме истанбулската конвенция

И аз така си мислех.

Нали, и аз така си мислех.

Колко ви плащат, за да пишете подобни глупости?

Сигурно е отивал е да попълни бройката на робите във фермата на Корнуол, обаче не му било писано.

отишъл да бере ягоди и умрял. тъжно, но факт. можеше да реже дърва или да си купи кон, с който да оре нивите на другите селяни с/у заплащане. пак земеделие и малко по-тежко и по-нископлатено, но щеше да е жив и здрав. хората правилно са думали, че лакомията не води до нищо добро, а многото пари развалят човека. в този случай направо го убиват.

Навярно не се е ориентирал. От дясно в ляво движение, несъобразил се с обстановката. Жалко.

Къде тук да си е седял бе, ганчо! В евразийски бг-стан ли беее! Те там при вас по тротоарите и спирките ги газят мутрите! ХАХАХАХАХАХА

Ако беше си стоял тук, щеше да е още жив ! А наглетата са изостанали с 2 века и за мерни единици, и за посока на движение на пътищата !

истински те разсмя? Изуми ме цинизма ти. Нещо като "пържолка за кучето", открило трупа на девойче. Зле ти се е отразило емигрантството, сънароднико. Жонглираш с думи, с никове, с позиции,но и с чувства....!? Всъщност си станал безчувствен...

Голяма част от троловете са психопати.

За всички глупендери, които пишат глупости и пишат, и пишат глупости. Проблемът на горкия човечец е бил в това, че е спрял на т.нар. hard shoulder, което в Бъргария му казват аварийна лента, но във Великобритания няма такова нещо като аварийна лента и на hard shoulder не се спира по абсолютно никаква причина, освен ако не ти е счупена колата и не си маркирал по съответния начин и не си се обадил на маршалите да дойдат и да светят с техните коли. Съответно той е излязъл, но трафикът си е вървял... и са го отнесли. Липса на опит и никой не му е обяснил какви са правилата за движение. Жалко за човека. И престанете да пишете простотии, след като си нямате абсолютно, абсолютно никаква представа от движението и правилата във Великобритания. Арогантни глупендери.

че то било много скапано в англията бе, да оставим, че всички се движат в грешната лента !

Ти откъде разбра какво точно е станало? И точно'' the hard shoulder'' е аварийната лента, където спираш в краен случай - при авария, незаконно е да караш или изпреварваш в нея - така както е в България.

Ми като не си седи тука, ами е тръгнал много пари да печели, така е!

е спрял по навик в дясната страна на платното, в най-дясната лента, както е при нас... А там тя е най-бързата лента и ако е бил с ляв волан, е попаднал направо в потока на най-бързо движещите се!

Слязъл е да пикае от грешната страна на буса..

Преди няколко години цяло семейство загина по подобен начин в Щатите. Наште звистници и злобари после цял мерсец плюха американците.

"Мъжът е излязъл от колата и е бил прегазен от няколко други превозни средства." До останалите: Само у БГ може да спреш на магистралата където искаш ей така да се разкършиш или да пушиш по една без да ти махнат главата с някоя глоба, и както с вижда от статията има защо да е забранено това.

Още един дето така и не можал да разбере, че аварийната лента на магистралата не е за да можеш да спреш да се изпикаеш!!!!

Ако ти се ходи по малка нужда (пикае) така, че ще се напикаеш, какво да направиш, щом нямаш право да спреш за малко - да се напикаеш в колата ли? Ти така ли ще направиш? ;-)

Явно и ти от тия. Да опитам да обясня и на теб. - В тази лента се спира САМО ако се повреди колата и НЕ МОЖЕ повече да се движи!!!! Иначе за другото през няколко км си има отбивки с тоалетни.

да многознаико, имено затова е бил прегазен(бог да го прости). има места за спиране с тоалетни и вода където може да се спре по нужда , а не безразборно където ти се е допикало.

Това е смъртта на един човек, но всички избягали предават на смърт един цял народ - собственият си.

Колко се радвам че съм го направил!

Ама ти си избягал насело. Ние говорим за чужбина

Дир-а, моля блокирайте коментарите по теми с жертви, защото злобата, която се излива от този български народ ни идва много в повече от личната драмата на загиналите и техните семейства. Не щадете само министрите - имайте малко уважение към всички хора, където и да са - някой ги обича, някой страда... а тук само комплексари които няма какво друго да правят освен да мрънкат и плюят, само чакат поредната новина, за да се захапят като чакали! Грозно и тъжно е...

Може и да го обича някой някъде човекът, но заради него други хора са се положили на риск. И тях също някой ги обича. Така че за този, който е подложил и себе си, и другите на смъртна опасност, не е лесно да намериш добри думи.

И кой точно се е подложил на риск, и не рискуваме ли всички ние всеки ден, сядайки зад волана, и излизайки на улицата, и в самолета, и т.н.? И ти бил ли си там и знаеш, какво точно се е случило или си поредният завършил PhD в Гугъл Академията, който знае всичко и съди всеки?

Искам да попитам икономическите имигранти - на това момче сега трябват ли му пари?

кажи нещо за пребиваните и ограбвани от цигани в абсурдистан?!

ти кажи за махарджите в англето, дето убиват за пари!

По цял свят умират хора всяка минута. Какво ни интересуват нас чужденците?!

Като не те интересува нищо - защо въобще четеш новини?

Задавали ли сте си въпроса, защо на 1.2 милиона българи в чужбина им се случват толкова нещастия, колкото на 7,3 млн. в България? Ще ви подскажа лесно - изоставянето на родината заради пари се нарича ...

Ти си открил фотосинтезата или как да правиш успешен бизнес, успявайки да се спасиш от политиците, бюрократите и мафиотите?

Днес чета за четвърти бивш българин да умира навън.

еми да, къде по-добре е някой бг идиот да те размаже челно по бг пътищата, или някоя мутра да те пребие на пътя кенефа бг....

Спрял да се изпикае, ама на магистрала не се спира да се пикае. Има си Сервисиз кадето се отбива и се отива на тоалетна. И е безплатна.

Какво да ви кажа...Бог да го/прости човека....Аз съм на 60...от 16- годишен съм водач на МПС....ката ден на колела до сега,в Англето не съм бил,нямам и мерак,че там със сигурност още на първата пеш.пътекс,ще ме отнесат дори и като пешеходец....защото при тях всичко е наопаки.... Цял живот съм свикнал първо да гледам на/лявопосле надясно....при тях е...обратно.... Абе шантав народ...шантави нрави...ни метрична с-ма приемат,ни нрави... Дори и принцовете им да сбърканяци....Да зарежеш хубавата,млада Даяна ,за една Камила,остави,че е стара,ами е и една кранта...

Пети български труп плюс куче в един ден в чужбина?!?! Емигрантитеееее, какво става бре, нали след Терминал 2 било "прекрасно", било "супер", било "безопасно"... Явно там по не се живее, отколкото тук!

Един от най-малоумните коментари, които съм чел.

кoй бе, серсем, е казал, че е супер и прекрасно?

Всички, които мият кенефи и чинии, но плюят родината си.

Ние можем да напуснем селото, но селото никога няма да ни напусне.

Божията награда за народа,който е спасил всичките си евреи !

Защо Божията, просто еврейската "награда". Не изопачавайте така грубо нещата.

"спрял за кратко" на магистрала. И на Луната да отидем, не спазваме ли правилата, ще носим с нас "войната по пътищата".

Обратно движение

Един в Англия, двама в ЮАР, един в Серес и един в Рейн/Германия/. А денят още не е свършил.

Става това, че ни се дава знак. Да си пазим, градим и оправяме къщичката, която ни е дадена. Защото и най-лъскавия чужд дом си е чужд.

изтрепаха ни!

Изтрепаха ни щото нямаме работа там

А тук има ли работа?! Че има - има. Нискоквалифицирана, ниско платена, нарушаваща КТ и човешкия морал

Селяндура е тръгнал да пресича магистрала, ти какво очакваш?

Може и да е спрял вдясно вместо вляво.