Гълъбов: Не виждам рискове за разпад на коалицията

Не виждам основание за притеснение за разпад на управляващата коалиция, тъй като тя е фокусирана върху управленската програма и само върху нея.

Обратно в новината

Коментари - Гълъбов: Не виждам рискове за разпад на коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

inShare Линията на бедност в България през 2018 г. ще е 321 лева, реши правителството. Сумата е със 7 лева по-висока в сравнение с размера й през настоящата година.

АМА ИЗОБЩО. ОБАЧЕ СИ МИСЛЯ,ЧЕ НИКОЙ ИЗБРАН НЕ СЕ Е ИЗДИГНАЛ МНОГО НАД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ. НА КОГО СЕ СМЕЕМ -НА СЕБЕ СИ.ДЕБИЛИ СМЕ ЩОМ ТЪРПИМ МУТРИ, ГУМЕНКИ И ТИКВИ ДА НИ ПОУЧАВАТ КАК ДА ЖИВЕЕМ

Е СЪЩО НА ЛАПАЧКАТА. АКО ЗАВИСИ ОТ НАРОДАКОАЛИЦИЯТА ОТДАВНА НЯМА ДДА Я ИМА

Галеб, най-рисковото звено в коалицията е мутрата тлъста, проста и егоцентрична. Докато има европред(сед)ателство, ще си натиска парцалите, но скоро след това ще се изниже като пръдня от гащи.

да коментирате коалицията Абсолютно безполезна работа, колко ви плащат за тия глупости

А моя виждаш ли?!

Няма опасност от разпад, защото има достатъчно държавни злужбици за разпределяне! И тези, дето ги подкрепят също ще си назначат роднините на сладки места! Лапачката е голяма!

Гълъбов, ти сериозно ли не виждаш, или се правиш, че не виждаш. Като не виждаш, поне не чуваш ли? Сидеров каза, че ако Истанбулската конвенция се приеме, те се оттеглят от властта. Според мен, хората ще поискат този парламент и това правителство да си ходи! Не Сидеров! Хората няма да ги изтраят. То и сега протестите не са спирали, а тогава нещата съвсем ще загрубеят. Това което дразни е,че се правиш на разсеян. Има сериозен проблем с тази Конвенция, който може да разклати и парламент и правителство, а ти ТВЪРДИШ, ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ. ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ! И изобщо, колко дълго хората могат да търпят покачването на цените вследствие на скъпия ток? А доходите и пенсиите да си остават смешни. Нали се сещаш, че това няма как да продължава дълго. Никой не е вечен и никой не е абониран за власт!

При шест милиона балъци...

Не ниждаш ли? Значи си за очен лекар,късогледството ти е отколешно.Но си и късопаметен. И за Костов забравяш.Тази коалиция е като кула от кибритени клчки - да я духнеш и ще се срути.Само въпрос на време е,но не много далечно.

И в това е трагедията българска!?

Този, що така го "преекспонират" с насточивостта на Тъпанар. Този е просто един посредствен Лакей.

най- обичам като си сляп и внушаваш от висотата на местото си неверни неща.

Че няма рискове и да си загубиш работата, независимо че изговаряш изфабрикувани лъжи.

Този шаман така на времето галеше Иван Костов и такива съвети му даваше ,че по късно той стана най мразения политик.Бойко върви по същия път.Всяко търпение си има граници,границата вече е премината.

сложи си очила бе продажник. За пари ставаш на мекотело. Дано не ги похарчиш.

Тоя човек, здрав, прав, защо не се хване да работи нещо , ами всеки ден пише глупости. Явно добре плащат.Що се отнася до бъдещето на коалицията, всички ние много добре виждаме какво става и не е нужно някой да ни го обяснява. Държавата ни има нужда от работещи хора, а не от дървени философи.

Рядко точен коментар.Поздравления!

От мен два плюса за "НСМ". Чудесен коментар!

Аз пък не виждам нищо добро за България. Коалицията ще се държи здраво, докато има интереси. Те си знаят какво ги споява, а ние не виждаме да се изпълняват предизборните обещания, които ги докараха на власт. Само високопарни твърдения как всичко вървяло отлично. Най-смехотворно беше "великото" им събитие - минимална пенсия 200 лв. Същите пари депутатите си ги носят по джобовете за дребни харчлъци. Смешно!

Няма разпад, а комбина за лапане и облагодетелстване.

Тя програмата за управление се свежда до крадене, още крадене и какво остана за доокрадване.

така ми се иска комунисти и турци пак да дойдат на власт. Те поне не крадат.

Къф разпад, комбината за копанята и грабене до последно.

Антоний без Клеопатра,явно са ти вдигнали заплатката.Много си активен. Естествено,че"Колицията"-Четворната,няма да се разпадне от вътре.Те просто"са се разбрали".Кой от къде да краде.В това отношение,Властта е сладка.А нови Избори не гарантират Власт.Зад всичките апломби на Симеонов или Сидеров,стои искане-"Искам повече реална,изпълнителна Власт".Това е. Антоний,интелектуалецо,моралисте,на теб харесва ли ти Четворната Коалиция?Не би ли коментирал Вицето Симеонов и Декларацията му,подписана от още няколко "интелектуалеца"от НФСБ???

Тъка ми падна продажнико в очите.Мекере

Какво виждаш ти, няма абсолютно никакво значение. Виждаш това, за което ти се плаща да плещиш глупости. За всеки нормален човек е ясно, че си подлога.

"Не виждам основание за притеснение за разпад на управляващата коалиция, тъй като тя е фокусирана върху управленската програма и САМО върху нея. " Така е - Гълъбчето не вижда онова, което не иска да види.

Не,гълъбчето вижда онова,за което му се плаща.

Не вижда притеснение... от това, че управляващата коалиция се разпада. И е нормално, той ще работи същото и след разпада, но за следващия победител.

Не ти ма рошава гарго... Голям приятел на коалиционната хранилка и рошава гарга за неволите на собствения си народ!

Вероятно няма опасност за коалицията,не няма как да се доверим на виждането на един политически слепец като г-н Гълъбов!Но за съжаление ,той е не само слепец ,ами и малко ибрикчия!

Ако се разпаднат, кой ще храни Гълъбов.

Знае че ако прогледне за Края на ГЕРБ,веднага остава гладен. А сега е добре , ГЕРБ грабят ,той не вижда а останалите в България -гладни.

Гълъбчето пак се изгука

РЕКЛАМА !!! Стари манджи претопляме всякакви.

Тоя най-редовно го цитират как се подмазва на Тиквун и компания. Няма ли други в тая наша България, омръзна ми да го гледам и да чета тъпоттите. Стига слугинаж бе журналисти!

Гълъбче, джендърче мое, не виждаш ли че популярността ти е нулева. Никой не ти вярва, или най-малкото не иска да ти вярва. Бъди здрав, но не замърсявай общественото пространство с мрачни предсказания.

Някои сондиращи човешкото мнение "специалисти",виждат само съдържанието в белия плик,когато им се подава от партията-паралия.Този иначе кротък според роднините му индивид,се завърта няколко пъти на 180 градуса в битието си на сондажник.

граченето на гаргите от "Посерано" 20.Гълъбите носят мир,а гаргите нещастия.За това гаргите ги трепят ловджиите като вредни пернати.

иде ми да му сритам гълъбарника!!!

темата.Днес в България се провеждат за кметове във 8 населени места.Само в едно населено място има представител на БСП.

Е и????Къде е новината че ИМА гербераски подлоги в тези ''населени'' места???дето кметовете няма какво да решават сами...

не е гълъб, не е и кокошка дори! Динозавър ще да е.... мяза на много древно изкопаемо с мозък колкото грахово зърно, способно само да пюска

Не това е една известна порода червей - ганглиен философ!

Тази Гарга какво все негови мнения пишат ,сякаш няма други да прогнозират ! Този е жива Калинка ,мързи го да работи пише Хвалебствени Пасквили на който е на власт и който му плати добре и така си кюта и се мисли за пророк !

Те се мислят за пророци, нас ни мислят за тъпаци! Прорик Гълъбов ни обеснява ли обеснява "Не виждам основание за притеснение за разпад на управляващата коалиция, тъй като тя е фокусирана върху управленската програма и само върху нея." Тю бре, работят само на ползу роду!! Не, не се били фокусирали върху възможностите дадени им с властта за кражби и гешефтарство, също като самото Гълъбче!!!

И това недомътено Гълъбче Боко ли го пръдна, бееее??!!

То никой нормален не ги вижда след като сами се похвалиха за договорчето си дето са го подписали - и бухалка да ти наврът ще се усмихваш и ще казваш че е полезно:(((((Боко със зъби и нокти ще държи властта че вече за кашмер стана с неговите '''два мандата'' дето все забравя че са НЕдовършени...

ти ли си най големия специалист бе пед.... кой те пита какво виждаш - аз ще ти кажа ПАРИ виждаш

Гълъбов, искаме да чуем кога ще се разпадне тази парична коалиция в близък план. Според нас има мноого повече от едно условие за това, както и всякаква липса на качества и капацитет на тази коалиция да управлява

аз пък не виждам гълъбов, през тая джендърска цензура организирана от козяк!

Интересно защо тези платени драскачи непрестанно излизат да ни дават наставления. Да си зададем въпроса този с какво се издържа и кой му плаща сметките.

Платено мекере на крадливата мафиотска структора ГЕРБ, още малко ви остава, само да мине префседателството.

има ли за лапане, нема проблем