Захариева: Западните Балкани не са заден двор на Европа

Страните от Западните Балкани не са заден двор на Европа, те са сърцето на Европа, заяви българският външен министър Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Западните Балкани не са заден двор на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

па смех.. слави вече може да го отстрелват - функциите са извзети

Нема нема пак за задния двор отварят темата.Тъкмо си мислех, че само в Истанбул темата е все още актуална.

права е кокошката ,това не е задния двор а заедно с бг е кенефа на Eвропа !

...ето това е резултата от изискването за поставяне на хора за министри...без абсолютно никаква подготовка и знанiя за политиката и за естеството на раководените от тях министерства !!!...това са едни незнаещи ..усмихващи се машинално повтарящи мантрите на евро-бюрократите удобни марионетки !!!...тежко ни и горко с такива " управляващи " !!!

Много ги разбира задните дворове нашата шеф дипломатка, да не е била на курс?

А тогава защо ни пробутват джендъра???

Не те се авангарда на Европа ? Какво падение.

Захариева ще отговаря пред съда за национално предателство. И да не се оправдава, че е тъпа и не е в час какво върши.

Виждали ли сте прости и тъпи джендъри?! Гледайте!

Не е заден двор , а направо септичната яма на Европа.А такива недоразумения и генетични грешки като тая и шефа и са живо доказателство за това.

Тъй ли? А да не са предният двор? Май пишман първата дипломатка е бягала от часовете по география...

в ред ??? Като са зейнали - Западните Балкани, та Западните Балкани ??? Ами Западните Балкани са Албания, Черна гора, Хърватия и Словения. Всичките са членове на НАТО, Хърватия и Словения на ЕС и са много по-добре от нас икономически.

Забранено е да са ,,източни,,...

и каква стана тя накрая? Председателстваме и повдигаме темата Западни Балкани като приоритет, БорисОФФ и колеги се тупат в гърдите, а се оказва че хоризонта е 2025 и всичко е "ще видим"?!

Поете, поете... Виждаш, че не е време за поезия...!!! Време е да вадим "китарата" Бандерасова от кълъфа, и да "засвирим" с нея по врага си...!!! Дааа...!!!

ХА ХА ХА,,,И все пак се върти!!!!!!!!въпреки вашите измислици...

Единия джендър на снимката има вид на проста селска пръчка с очила, а дебилното излъчване на другия ни кара само да го съжаляваме за липсата на каквато и да е мисловна дейност...!!! И тези решават съдбите на европейците...!!! Лелеееее...!!!

но вашата намеса може бързо бързо да "поправи това" . Имате достатъчно опит и всички знаем способностите ви.

ДА...не сме задния двор а ВЪНШНИЯ КЛОЗЕТ на ЕС...БЛАГОДАРЯ ти Бойко,Ашконсул ГЕРБ,Машала Захариева

Брей тия нашите горди еврог - ейки, съвсем го раздават в стил " Като нямат хляб, да ядат сладкиши!"

така, Западните балкани не са задния двор на Европа а, България или това не се вижда през очилцата ти.

Абе престанете да се напъвате. Това е унизително. А който се унижава още по-малко го уважават другите. Западна Европа е извоювала да води съвременната цивилизация с това че е могла да се организира и с оръжие в ръка да брани своите постижения. Тя е измислила научна социалната и капиталната революция. Тя е наложила на по-голямата част от света своя начин на живот. Тя е богатата. И вие сте седнали да и обеснявате как балканите които са загубили своята цивилизация и са се превърнали в диви и изоставащи в своето развитие са били сърцето, душата и незнам си какво още. Да не мислите че ония се хващат на вашите приказки. Разберете веднъж за винаги че те са създали днешния политически език. А този език е такъв че като ти кажат нещо значи е обратното. На него почнат ли да те хвалят значи изобщо не ти вярват. За съжаление балканската култура и нрави не кореспондират със водещата съвременна цивилизация. Ние все още носим в себе си средновековието и ренесанс не е имало. Нашият ренесанс едва сега започва. Но смятам че е късно. Ние просто вече сме много стари за промяна. А и вече веднъж сме водили хорото преди 2000 години. Вчерашните варвари и човекоядци днес нас наричат така. Ние не познаваме новия свят. Той просто не е за нас.

Боко е крайно време тази да я вика и да му стои мирно на килима и да и набие манерката защото не се знае къде и какво подписва и дали след някоя година няма да има заложена някоя мина както с конвенцията.Та колкото и да и набива манерката на тази все ще е малко тя си знае защо.