Руският посланик: Путин вероятно ще дойде след изборите

2018 г. е точното време руският президент Владимир Путин да посети България. Визитата вероятно ще бъде уговорена, след като приключат изборите на 18 март.

Обратно в новината

Коментари - Руският посланик: Путин вероятно ще дойде след изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За България и българския народ връзката с Русия е вредна и опасна като студа и мрака за всяко живо същество!

А, бате ще му подари верижка за кученцето.

Радеф да си го води у тях и Деса да го гощава , но не за наша сметка! И Деса като ходи за магданоз, ако може да е без гардове и служебна кола!

Що в рассия им викат избори , а не изборни циркове....

Ще има стотици хиляди чакащи фалшификатора на историята ни по улиците с развалени яйца и други тежки и евтини предмети

Айде няма нужда.

На путкин първата дама ще дойде ли или сега той е първата дама

Ще е придружен от Първия мъж - Медведев ! :)

Явно президента ще бъде зает с честването на 100 годишнината от Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Централните сили (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) от една страна, и Русия, от друга страна, слага край на руското участие в Първата световна война.

ПУТИН Е НАЙ-СТРАХОТНИЯ ПОЛИТИК.ИСКАМ РУСКО ГРАЖДАНСТВО

ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ СТЕГНЕШ КУФАРИТЕ И ДА СЕ ИЗНЕСЕШ В РУСИЯ? ТАМ ТИ Е МЯСТОТО! САМО СИ ПРОПИЛЯВАШ БЪДЕЩЕТО В БЪЛГАРИЯ! ИЗНАСЯЙ СЕ ВЪЗМОЖНО ПО-СКОРО! НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО!

Е какъв ти е проблемът, бе чукундур, не ти се чака на огромната опашка от желаещи руски визи ли? Халал да ти е, никой няма да плаче за теб и такива лекета и тролове като тебе, дори и на Посрано-20, така че заминавай!

Онзи ден бях до него в самолета за Варна. Бе руснак, руснак, ама с Люис Вутон чанта беше...Всичко е прах за очите. Всеки иска да се вози на МЕрцедес. Обикновенните руснаци и те като нас си го отнасят - скубят ги де.

Предполагам, че посещение всъщност ще направи руският президент, чието име ще стане ясно след изборите на 18 март. Но ако на Н.пр. посланика са известни вече резултатите от изборите, значи това ще е Путин.

Две неща не се избират на този свят-родителите и президента на русия!

Украйна е обособена,като отделна държава от рашъните за да имат още един глас повече в ООН.Както и Беларус....Има вероятност Путин действително да гостува у нас,но по голяма е вероятността да се срещне само с Президента, той не ги бръсне премиерите за нищо.Дори и да са му лични приятели.

Преди Путин ще дойдат зелените човечета и соросоидите ще започнат тренировки по цепене на дърва ,като подготовка за Сибир

русия съществува от 15 век, преди това е имало княжества и още са в някъде в 17, 18 век

А ние за 1300 г. 800 г. сме били безправни роби

Роби и сега. Само има друг господин.

А, мини вече на .2.. изчерпи единичката!?

участвали са украинци, финландци и румънци, те къде са в тази война на русия за проливите

Войната е водена от Руската империя бе простак.Не от финландската.Апропо в центъра на Хелзинки има огромен паметник на Ленин като благодарност ,че им е дал независимостта. Дал я и на поляците, но те са боклуци като теб

И КОЙ Е МРЯЛ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРО,С.ТАК? 70% УКРАИНЦИ и 10% ФИНАЛНДЦИ, РУМЪНЦИ, СЪРБИ и 20% РУСНАЦИ! ЗАЩО САМО НА ПУТИН СЕ КЛАНЯТЕ? КАКВО ПРОТИВ ИМАТЕ ДА ПОКАНИМ УКРАИНСКИЯ, РУМЪНСКИЯ и ФИНАЛНДСКИЯ ПРЕЗИДЕНТИ?

....И го запомни - финландците са военнопленници от войната с Русия, а румънците се включват от немай къде! Лошо няма.

Какви украинци в края на 19-ти век бълнуваш?

пиян недодялан мужик, виж се как изглеждаш, руски селянин от средата на миналия век, изостанали и агресивни хора , стоите си в тайгата

няма спасение от руските убийци, няма а Путин никой не го кани дори и на официални срещи вече , мръсни комунистически предатели марш в Сибир

Ликуйте, шебеци!

Оди на фичка-си-файчина тов. Путльо!:))))))))))))))

Добре дошъл др. Путин добре дошъл в София.

Братчед, Путин е мъж, ..и държавник. Какво да прави на Околовръстното, освен ако не е с Бацето?

Ей, прескочи зад мантинелата, И се прибирай, че мръква.

Една от истините, която казионните историци и медии превърнаха в тайна е следната: поне половината от войниците в руската армия на Балканите са украинци. В редиците на руската армия има и поляци, финландци, балтийци и други, както, разбира се, и много руснаци. На честванията на трети март не се почита и Румъния, макар че румънците дават също хиляди жертви, особено при кървавите сражения за Плевен. У нас се признава единствено Руската империя, и жертвите на руския народ а всеки трети март, се превръща в празник на хибридната война и Пропагандата на Москва. Това е недостоен начин да се почетат жертвите на войната от 1877-1878-а. Нека на трети март си спомним и за тези премълчавани жертви. легендарната отбрана на Шипченския проход, през който се опитва да премине армията на Сюлейман, е осъществена от българското Опълчение и полкове, съставени от украинци: 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк, в които служат полтавчани. Трябва да се споменат и имената на украинците-генерали Федир Федорович Радецки (1820-1890) и Михайло Иванович Драгомиров (1830-1905)

Търсих на картите от онова време, търсих, но държава с такова име не намерих. Т а да те питам... Къде е била тя, и защо я няма?

Ти можеш да търсиш на картите от онова време държава с името "България", но държава с такова име няма да намериш, колкото и да търсиш, и да търсиш и да търсиш! Значи ли това, че по онова време е нямало Българи, че е нямало Български революционери? Т а да те питам... НЯМАЛО ЛИ Е БЪЛГАРИ по онова време?

Шило

Радецки е роден в Санкт Петербург, а доколкото знам, тогава Санкт Петербург е бил столица на Руската империя.

Украйна в онези години още не е била измислена. Чети история!

А и БЪЛГАРИЯ още не е "ИЗМИСЛЕНА" по отва време! Това значи ли, че е нямало Българи по това време и че е нямало Българско опълчение, Български жертви, Български революционери? СМЕШНИК! Чети история!

Вие платените, задължително ли е да сте неграмотни? България не била измислена по това време...

ЗАЩО САМО ПУТИН Е ПОКАНЕН? ДА ПОКАНИМ И УКРАИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! 80% от руските полеви войски през руско-турската освободителна война са съставени от УКРАИНЦИ от ОДЕСКА и ХЕРСОНСКА губернии! Украинци били първите, загинали за Освобождението на България. В боевете за Никопол и Плевен са се отличили лейб-гвардия Волински, 5-и гренадирски Киевски, 5-и хусарски Киевски, 20-и пехотни Галицки, 11-и улански Чугуевски и други полкове. И в това няма нищо странно - руският императорски щаб е предпочел да използва военния потенциал на най-близко разположената до България своя вътрешна колония, вместо да праща гарнизони от районите на Москва и Петербург. Затова мобилизацията за войната е проведена преди всичко сред украинското население на Киевското, Одеското и Харковското военни окръжия. В структурата на воювалата тогава армия има голям брой полкове и други военни формирования, чиито имена издават произхода на рекрутираните войници - Киевски, Харковски, Полтавски, Гродненски, Житомирски, Черниговски, Мариуполски и още десетки други. Интересен е и съставът на първата руска военна част, която стъпва в България. ДА ПОКАНИМ И РУМЪНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! При третата атака на Плевен (26 август -7 септември) румънците превземат редут Канлъ табия, а загубите им се изчисляват на 3000 души убити и ранени. След третата атака на Плевен румънците превземат и редут Баштабия, отново с цената на големи жертви - 929 души убити и ранени. Ръмънски части се включват и в пълната блокада на Плевен, довела до капитулацията на западната османска армия. В края на 1877 г. е сформиран Западен румънски армейски корпус в състав от 38 000 войници и 180 оръдия, който действа в Северозападна България. ДА ПОКАНИМ И ФИНЛАНДСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! Във войната участва и Лейбгвардейският финландски полк. Финландците се отличават в боевете при с. Горни Дъбник, както и при изключително трудното преминаване на Западния отряд през Стара планина

Аз викам да поканим и Ким Джонг, те вървят в комплект така или иначе.

Ще се напълни с мурзилки, заради фалшифицираната история. Ако руснаците искаха да помогнат на България можеха да го направят през войната 1928-29. Тази е била завоевателна за тях а за българите смяна на феса с ушанка.

Този път трява да се организираме и да направим една огромна демонстрация срещу този нежелан диктатор!!!

Г-н посланникът казва, че Кутин щял да идва след изборите, все едно, че вече са се състояли. По съветско време имаше виц за стария узбек, който продал на Брежнев една единствена диня, но го накарал да си я избере преди това.

Май скоро пак ще има работа за нас...

Нещастник

Руският посланик: Путин (никой не го е канил, но) вероятно ще дойде след изборите

Поканен е от президента ! Така ,че джендъри гответе се за Сибир и тренирайте цепене на дърва

Поканен от Резидента...

Нямам нужда от тренировки за да го нацепя на . . . . ти!

Божееееее..., този посланик на производителите на водка от Русия ли е - Боже че невзрачна личност с лик на типичен руски пияница...!!!!!! Ми халал да им е на на привържениците на авиационния дженк Радев - с Деса-протакеса ще дундуркат руското джудже Путин...

Ще посрещнен Руския Президент като Освободител за трети път. С цветя, песни, радост ...

жълто ли имаш още около човката? България е освободена от Русия само един път през 1878г. А през 1944г не е освободена а окупирана и заробена от болшевизма а сега ако трябва да ни освободи от кого ще да е, от децата и внуците на на соц. номенклатурата които окрадоха народ и държа ва ли?

Да бъде поканен Ердоган , да се запознае с бъдещите си поданици.

Да очакваме Владимир Владимирович за Великден. И да го посрещнем с всичката благодарност и щедрост на българите и българската земя

Ти си образец за овца без капка национално самочувствие!

- Русия ЕДИН път ни освободи - след което Русия се опита най-малко ПЕТ пъти да ни ликвидира! 1. Русия не направи нищо за да предотврати обесването на Апостола на Свободата Левски! Русия дори приветства обесването Му! 2. Русия възстана против Съединението на България през есента на 1885 3. Русия насъска Сърбия против България след Съединението за да ни накаже! Избухва братоубийствената Сръбско-българска война, която започва на 14 ноември (2 ноември стар стил) 1885 г. 4. Русия обяви война на България през Първата Световна Война. 1915 България предприема настъпление срещу Сърбия, окупирала Българите в Македония, с което България влиза в Първата световна война. За да помогнe на своя съюзник, Русия започва военноморска офанзива срещу България и бомбардира Българска територия! 5. Русия удобри през лятото на 1944 г плана на Тито за създаване ФИРО-Македония и изискваше от България да отдели Пиринска Македония и да я подари на Сърбия! БКП дава своето съгласие за него 6. Русия окупира България през 1944 и ни натресе комунизма, ликвидира 30 000 Българи без съд и присъда! 7. Русия и Сърбия притискаха България през 2006 година да регистрира сърбоманската сепаратиска организация ОМО-Илинден- Пирин, която твърди че в България живеят 500 000 поробени от българите македонци, цели отцепването на Пиринска Македония и "освобождаването" на "македонците" от българско робство. 8. През 2017 Русия подари на сърбоманите от ФИРО-Македония Българската Азбука, като Путин най-тържествено заяви в Сърбония, че Кирилицата идва от техните земи, въпреки че най-старите извори и паметници на кирилица са намерени в района на Велики Преслав- България!

За разлика от тебе, българският народ ще бъде вечно благодарен на братска Русия за това, че ДВА пъти ни донесе свобода.

ДОБЪР ПОВОД ДА ПИТАМЕ РУСИЯ, ЗАЩО РУСИЯ НЕ СПАСИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, И ЗАЩО ГО НАБЕДИ! Само една сила можеше да спаси Васил Левски- великата сила Русия. Империята обаче не направи нищо, за да го отърве от бесилото. Нещо повече, набади Апостола на свободата, че вкарва невинни българи в "капана" на революционната организация. В архива на Найден Геров (българин на руска служба, руски вицеконсул в Пловдив) се съхранява кореспонденция, която свидетелства за отношението на Русия към Васил Левски и неговите сподвижници. Заради сакралното русофилство, мутирало по-късно в съветофилство, тези документи упорита са премълчавани. Днес ги вадим на светло, защото са част от драмата, разиграла се през 1872-1873. Найден Геров е инструктиран от Москва да проучи организацията на Левски. Дипломатът иска информация от Христо и Евлоги Георгиеви в Букурещ. Двамата са карловци с руски паспорти, влашки чорбаджии. На 11 март 1869 Христо Георгиев отговаря с обширна депеша, която завършва така: "Стига сега толкова. На приказките на Дякона кажете да не се вярва". Найден Геров пише до Русия: "И друго едно шюпе (съмнение) ми дава това нещо. Дяконът, дето ходи, все иска да му дават и пари за харашлък, та да не би да лъже хората само да зима пари?"

Писай си г.у.я. че е по-умен от тебе.

ти като си регистриран агент на КГБ, къде ходиш на инструктаж в Ясенево ли?!

Много си неук и глупав. Българите са имали възможност сами да освободят Апостола. Но не са го направили, макар че Турция е дала този шанс. И още нещо-българин е бил в съдебния състав, съдил Левски. И го е осъдил на смърт

Ти българин ли си да упрекаваш само българските предатели на Апостола а угодно да мълчиш за отвратителната роля на българомразеца Игнатиев????

Ех, да беше дошъл кралят на Саудитска Арабия, Султанът на Бруней, на Оман, на демократичен Азербайджан ... противниците на Путин щяха и танц със саби да играят, и чаршаф на главата да сложат и други неща да направят. Ама Русия - не, сакън, не може, те са ни врагове. Само че все още има родова памет и чувствата на повечето българи към Русия са "некоректни" към днешна дата.

КАКВО МИСЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ЗА РУСИЯ Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти" "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" 1861 г Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. "Знаме", г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Васил Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Стефан Стамболов "Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество. В. "Свобода", бр. 7, 19.XI.1886 г. Любен Каравелов "българинът са бори за своето съществование, за своята свобода, за своето име и за своята народност; а неговите русски братия му казват, че български народ не съществува и че думата България е само географическо понятие" Публ. във в. "Независимост", г. III, Букурещ, 21 юли 1873 г., бр. 44, с. 346-346. Иван Вазов 1916 О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко -- строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново!

Няма значение кой какво е казал и дали изобщо го е казвал, важното е, че братска Русия ДВА ПЪТИ НИ ДОНЕСЕ СВОБОДАТА.

Остана да кажеш, че във войната 1877 нашите революционери щяха да се бият на турска страна :) Не се излагайте повече

Русия знае, че тук има братски православен народ със сроден език ( той наистина намалява по план ) и колониална администрация, която служи на САЩ и Брюксел ( много интересно е при разнобой между тях какво става ). Русия не ни брои за независими, с които може да се договаря както с Турция, Унгария, Китай, ... и няма смисъл от някакви планове и проекти. Бойко го показа вече веднъж и Путин не би си губил времето пак с него.

Русия още знае и за езика ни от македонските земи! Та много неща знае Русия за България! Може би точно затова Путин толкова мило се изцепи от Анкара, където се прегръщаше с новия си приятел (от другата много приятелска империя, на която е брала гайлето България), ЧЕ МУ Е ПИСНАЛО ОТ БЪЛГАРИТЕ!

знае какво го чака тук.

Радушно посрещане по стара българска традиция с хляб и сол.

Още една овчарка, подарък от Бойко ?

Путин ще дойде в България даже да не е Президент. А че Руснаците продължават да ни обичат нас Курвите е необяснимо, поне за мен. --------- Путин ще бъде пак Президент. Помислете, как Лайното от Банкя ще продължава да прави Хубавата ни Родина България на Тоалетна.

Обичат ни ,ама друг път!

Путин да си стои в путия и да си бои убитите вагнеровци.Няма работа в България.

Ако президентът наистина е поканил Путин в България, за мен повече този не е български президент! И точно този ще прави фасони и ще търси сметка на Борисов защо щял да прави среща с Ердоган и Меркел в България и не го били питали! Не го е срам! Не знае ли какво направи Путин в Украйна и защо Европа и САЩ му налагат санкции! Аман от руски мекерета и зависими от Москва безродници в България! Абе, Радев, НИЕ ОТ 44 - ТА ГОДИНА СМЕ ОКУПИРАНИ ОТ ТЕЗИ И СМЕ ПОД ТЯХНО РОБСТВО, И НИ СМУЧАТ КРЪЧИЦАТА, И ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ НАПЪЛНО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!

Абе трол, ти и до сега не си подкрепял Радев. Та нас ни боли шалтера, че ти пак нямало да го подкрепяш. Ердоган каните, оня Плевнелиев покани Главатарите ан Ал Кайда, ама Радев нямало да покани един от дваамата най силни политика на планетата. Бегай в кокошарника!!

Дано да дойде и втория най-силен политик на планетата, Лавров.

"Руският посланик: Путин вероятно ще дойде след изборите" ======================= Айде нема нужда! Че така през 1944 година уж дойдоха да ни освободят, и така половин век че и повече забравиха да си тръгнат!

Освободиха ни и си тръгнаха, аз не помня в България да е имало руски окупационни войски, за разлика от сега когато има такива американски.

Путю е на път да отмени цирка наречен Избори в рассия След разгрома на наемницуте се скри в мишс дупка и руснаците са му леекооо бесни :))

Иво ти ли си бе ? Инджев ? Като ти се привидят убити руснаци, и чак ти протреперва джуката от възбуда. Путин не ги е наемал тия , та да отговаря. Той упралява Руската Армия.

Оназ шушумига Радефф да си води у тях на гости Путкин е духовен педераст и не е желан в православна България!

Соросоидите не сте поканени на събитието, така че кат не ти е кеф да го гледаш, може да идеш на сбирката на Радан, на Плевнелиев. И си носи страпон! Няма смисъл да си сменяш на всеки коментар ника, за да се правиш на много хора!

Чака го Пикаещият Шпалир Ше покажем на ситния монгол как уважаваме фалшификаторите на историята ни! :))

Мишок, първи ще се наредиш да го посрещаш.

Чудесно е, че Путин ще дойде тук, а ако и върне откраднатите български бойни знамена и държавен архив от , може и да му се зарадваме и дипломатично да не честваме стогодишнината от освобождението ни от освободителите-грабители!

А Путин като дойде, с кого ще се срещне, само с президента Радев ли? Може би ще се види и с Бойко? Таман Бойко ще му разкаже на четири очи вица за избирането на руски президент. Ще пада смях якоооо ...

Идва путин и най вероятно ще обясни как така олимпиавата в каорея е пет пъти по добре организитана от тази в сочи, а струва пет пъти по евтино...

Така ли, аз не чух за някакви големи проблеми в Сочи за разлика от сега в Корея. Те проблемите сега започнаха далеч преди олимпиадата и си вървят заедно с нея.