Възражда ли се нацизмът в Европа?

Засилването на крайнодесните течения беше отбелязано от европейски експерти като един от водещите рискове пред Стария континент.

Обратно в новината

Коментари - Възражда ли се нацизмът в Европа? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото повикало, такова се обадило. Това в отговор на американската и европейска политика. тези двата съюза запазиха и закриляха фашистите след войната. Сега да си берат плодовете.

Ами европолитиците да се позамислят, какво поражда тия настроения и да си коригират сбърканата политика.

Всички джендъри в Сибир!

Самите западняци начело с Америка направиха така, че той отново да се завърне... стова легализиране на джендъри педали и долнопробни извратеняци! И може би това е необходимо за да се сложи край на тази перверзна паплач!

Ако трябва да избирам децата ми да живеят в общество на крайни мюсюлмани /шериат/, крайни Джендъри и LGBT течения и т.н. или в общество на националисти - 100/100 избирам винаги националистите.

"Седмица по-рано млад мъж с бръсната глава и с фашистки татуировки, стреля по десетина африканци в града и рани шестима души. Искал да отмъсти за смъртта на 18-годишната Памела Матропиетро, чието тяло бе намерено насечено на части." Значи, ако е приветствал църния нигериец е щял да бъде Истински Европеец. Ама на човека му причерняло и ги изпозатрелял, и затова е виновен. Евроценност нямал. Боклуци!

Тикат нещата натам!!!!С пари,свобода и КОНВЕНЦИИ...Също както след първата война...А една финансова криза ще довърши нещата...

Ще се възроди и още как!!! Западните велики политици да продължават да приемат мюслита....и отговорът рано или късно ще дойде...това е закономерно. На всяко действие има и противодействие!!!

Това да искаш страната ти да води отговорна политика не те прави нацист. Левите обичат да манипулират само и само да останат на власт.

Ненормална работа. На еврогейските джендъри за възраждането на "фашизма" Путин и Русия са им виновни, а пък на самите "възраждащи се фашисти", за наличието на джендъри и "мигранти" и на тях Путин и Русия са им виновни.... Накрая верно Путин и Русия ще дойдат при тях и ще им се стъжни и на джендъри,и на "мигранти" и на "фашисти". Аман от дебили...

Ай стига с това определение джендъри... има нема и като се появи някоя чуждица в обръщение... идиоти като теб, ще се скъсате да я слагате под изречение и над изречение.... голям мухъл си глупак....

Да бе, вие джендро-защитниците искате да окрадете от нас стотици милиони уж за обгрижване на пострадали травестити и ние да си траем и да се правим на роби, така ли?

Засилването на крайно десните течения са продиктувани от лерастията,,ЛГБТ ,прииждащите мюсулмански орди и неолиберализма.Журналята да не се правят на ощипани моми-те много добре знаят това ,обаче за няколко евро са готови да продадат бъдещето на децата си.

Нормално е да има възраждане на фашизма след като ЕС продължава да се пълни с мисюлмани. Проблемът е не само в тяхното присъствие а това че не идват да работят нито да се интегрират. Остават да живеят на стада като говеда , генерират само престъпност и живеят само от социални помощи. Клонът все някога ще се счупи ....

Абе вие що не осъждате Луковмарш, ами задавате риторични въпроси?:))))))) ...ако има шестие с червени знамена----облайвате Вселената от бяс!:)))))))

Толерантноста и либерализма в Европа СВЪРШХА! На Европейците им писна да гледат по улиците си чалмати, брадати, забулени примитивни субекти, които не говоря езика на местното население! Никой не ги е канил! Никой не ги иска! До сега Европа беше толерантна! В миналото Европа е показвала, че може и по друг начин! Търпението свърши! Национализма и нацизма се завръщат! Примерно Турция отдавна е фашистка диктатура! И Европа се променя!

един от законите на нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие. дивашкото ислямизиране, африканизиране и с една дума-тотално циганизиране и де-цивилизоване на европа се очакваше да има отговор. естествено, на гнусната пропагандна сороска машина, владееща света й е удобно да ползва думички като фашизъм, расизъм, ксенофобия нацизъм и бла-бла-бла. нищо такова, просто на белите, християнски данъкоплатци, ПЛАЩАЩИ ХРАНТУТЕНЕТО на наглите и мързеливи диваци, а и най-чести безззащитни ЖЕРТВИ на криминалната диващина на нашествениците, ИМ ПИСНА! ПИСНА ИМ, бе, точка!!!

Комунизмът и фашизмът са двете лица на една и съща монета.У нас комунизма изтереби много повече хора от така наречения фашизъм.

Прекалил си с пропагандата, ще те боли глава!

Да но ... монетата явно има още една страна - глобализма на Сорос. Той е още по-страшен от фашизма и комунизма и нещо средно между двете: пак има комунистически интернационализъм и пак има наднационална диктатура и тотална гьобелска пропаганда.

Един призрак броди из Европа...

"Изглежда има ясна връзка между кризата с бежанците и бурята в подкрепа на популистките партии в цяла Европа, които играят със страховете около миграцията..." Страхове, бе, атентите все едно не са факт...

Още по-опасно ще е ако се възроди комунизмът!

Че защо да се възражда, катотой не е умирал!?! КНР си е все така комунистически...

Според някои медии ,младежът ,който е стрелял и ранил 6 от черните защото жестоко са убили18 годишната му приятелка,нарязана на парчета ,това било нацизъм.Той е заявил ,че не съжелява за постъпката си.Това са наркомани ,дошли да вършат престъпления.Хайтов го е казал .Толерантност в един зверилник е равностойно на смърт.В Швейцария в Малме-старинен град.43% са мигранти.Ако докопат мигрантите девойка ,арабите правят първи кръг около девойката ,втори кръг,трети кръг.Гръмка музика .Изнасилват я от 1-ви кръг ,сменя се 2кръг,3 кръг.Полицията не се интрересува,където само момиче се разхожда.Хората се местят да живеят в друг град ,където няма мюсулмани.

Възраждат се манипулациите.

Национализмът се възражда, а нацизмът е странично явление на радикални и неориентирани индивиди. В България, за съжаление, няколко продажници предадоха идеите за 30 сребърника, които харчат на Варадеро.

Автора на статията си няма и понятие какво е нацизъм. Поредният платен драскач.

да се прави разлика между фашизъм и расизъм . без съмнение фашизма е толкова лош колкото и комунизма . расизма обаче се явява като защитна реакция защото по принцип другите раси...да кажем черните в огромната си степен идват от страни където живеят с 200 години назад,имат други разбирания и ценности и реално НЕ СА ЛИБЕРАЛНИ . няма логика спрямо хора които не те смятат за техен равен,които в собствените си страни уважават силата ние да им позволяваме да се възползват от добротата ни . примерите са много и в много от страните на европа приели други раси от бившите си колонии. и да на крепостта европа...всяка къща трябва да има ограда и врата

,,...В една статия от Енциклопедия Италиана (19з2), написана от Джовани Джентиле и приписвана на Бенито Мусолини, фашизмът е характеризиран като система, в която Държавата е не само властта, която управлява и формира човешката воля със закони и ценности от духовния живот, но и властта, която предава своя завет надлъж и нашир... За фашиста всичко е в Държавата и... нито хората, нито групите са извън Държавата... За фашизма Държавата е абсолютна величина, пред която хората и групите са относителни. ... боката беше казал...,,държавата това съм ...аз..,,!!! та се питам...???

къде заби от фшизма към думите на боко...тоя е един крадлив тарикат и нищо друго.а макаронаджиите са доста разпасани за да са фашисти

Най-вероятно, да! Виж "Луков марш" в България и си прави изводите. В Украйна такива мероприятия са в изобилие. В Германия също се опитват, но там полицията пипа здраво и не им дава да шукнат.

националисти, скинари, паравоенни формирования и др.п. образувания стои "разградената" комуноидна държавна сигурност и нейните азиат-болшевишки началници ???

мноого си объркан момчето ми...??? ,,..азиат-болшевишките орди...,, ??? гиобелс го беше казал след ,,сталинградският чувал,,...!!! ,,социално определен,, ли си или още се ...,,търсиш,,...???

Иска ти се да е така..., или ти "отърва" да манипулираш? Ти зад кого се криеш , а?! Крадецът вика :"дръжте крадеца!

Не мога да повярвам колко хора се радват , че фашизма се възражда.Тези партии не желаят и българи. И само за сведение Хитлер е смятал българите за свине

и затова се ,,изтегли,, без да се бие с руснаците на наша територия...??? маи беше ,,чърчил,,...???

А сега циганите ни смятат за свине

лъжец!

от едната страна ,,джендъри,ислямисти и ционисти,, а от ,,другата,, нацисти и националисти...??? здравомислещият европеец явно ще избере втората...!!! сорос да го ...дуа..,,,!!! тръмп и путин са с ,,нас,,...!!!

ако трябва да избирам немски шовинист....не благодаря !! европа само обединена може да защити всички европейци. цепеики се на нацисти,националисти пак оставаме 30-на държавици срещу променящият се свят който не е дружелюбен

"Изглежда има ясна връзка между кризата с бежанците..." още някой е открил топлата вода. Нобелова награда и за него.

Не възражда се здраво-мислието. Живота е като махало на стенен часовник. Консуматорското общество се изроди в джендър -общество. Вече няма морални задръжки. Най долните перверзии дефилират по жълтите павета и телевизиите. Това е крах!

Ако въобще се възражда нацизма, то е защото политиците и медиите заклеймяват всяка критика към това, което правят като крайно дясна, неотговаряща на европейските ценности или нещо подобно. Разбира се, че ако не допускаш нормални политици против имиграцията в дискусиите, най-накрая ще нарастне влиянието на крайно десни партии, защото хората, които не са доволни от политиките на управляващите, ще търсят партии и кандидати, чрез които да изразят недоволството си.

Няма никакви фашаги и комуняги,това е ала бала,портокала -истинската заплаха е за белия мъж- глава на семейството е хунтата на нпо джендър -курвите от стамбулската конвенция!

Много си прав.За съжаление перспективата не е много добра.

Дай Боже, час по-скоро да се възроди. Няма живо същество на планетата, което да се остави да бъде убито без да се опита да спаси живота си. Настъпва времето когато и белият християнин ще се заеме със спасението си, въпреки самоубийствените напъни на лявата и либерална сган.

А защо статията няма извод: че крайнодесните течения в Европа се засилват, защото левите и либералите напълниха континента с нигерийски наркодилъри, радикални ислямисти-терористи и марокански изнасилвачи.

за нацизма не зная но ционизма не е спирал да се възражда и възпроизвежда пък нищо не четем за това в техните си медии най вече в техните то пък други има ли освен интернет на който искат и там да налагат наморник и цензура ?!

Интересно защо не споменавате нищо за Русия. Там какво се възражда според вас?

Докато има комунисти и рашисти, ще има и нацисти.

Нацист ли съм, ако се заям с някой мигрант, че ми говори високо до ухото на арабски и настоятелно го принудя, да си подтисне етническата особенност - да намали децибелите? Ако съм нацист, какъв се явавям, ако зе заям с някой българин, да не ми вика, а да говори нормално, както всички останали хора? Не питам за един приятел, за себе си питам, че изпаднах в такава ситуация.

китайците също много високо говорят, но дори и любезно да ги помолиш те се правят че не разбират и продължават, но как да не разбеират като живеят тука

И са много невъзпитани, и като шофьори са отвратителни, големи наглеци са...

Нали не си мислите, че европейците ще се оставят накакви диваци да се взрияват в името на Аллах, озверели мигранти да разчленяват млади бели жени и диви изнасилвачи да остават ненаказани.

По-добре нацизъм отколкото комунизъм. Комунистите са избили 153 милиона по целия свят, докато на нацистите са им приписани 6 милиона евреи. Те няма как да бъдат избити, тъй като в териториите контролирани от нацистка германия са живели не повече от 4 милиона. Освен това повечето от тях са преживели войната.

Ами нали това е демокрацията, след като Сорос иска да ислямизира Европа, което европейците не искат, рано или късно ще изберат хора които да ги спасят от Сорос и неговите джихадисти. Така че ако има нацизъм, то причината е Сорос и неговата банда либерасти. Крайно време е Европа да се освободи от Сороската егентура - НПО-та, фондации, институтчета, политолози, хора в медиите, във властта и т.н. По-добре е те да протестират че нямат пълни права, отколкото да дойде нов Хитлер или още преди това да ни избият джихадистите.

Нормално е. Либералната демокрация винаги се трансформира като фашистка диктатура. Самия политически елит на ЕС създаде предпоставките за това. Целта е да се увладеят и баламосат масите,чрез това движение.

"Изглежда има ясна връзка между кризата с бежанците и бурята в подкрепа на популистките партии в цяла Европа,"..... Изглежда ,че навън е светло ,но ще излезна да проверя! Ако забелязвате в поредната джендърска статиика никъде не се споменават Бандеровските фашисти в Украйна ,които вече успяха да избият хиляди и фашистите в Прибалтииските фашизоидни държавици !?? Иначе неолибералния идиотизъм в Европа ,ще се изроди в неолиберален фашизъм ,като господарите ще използват всякакви средства да разделят хората и да съхранят власта си !

че онази демонстрантка в Милано , която носела плаката "Чужденци, не ни оставяйте сами с фашистите", предпочита да бъде насечена "на части" от нигериец, отколкото да бъде вкарана в концлагер?!