6 години затвор за варненец, укрил данъци

6 години затвор при строг режим ще излежава 45-годишният Александър Томов от Варна за неплащане на данъци в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - 6 години затвор за варненец, укрил данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на Драгалевският -за откраднатите 300милиарда долара и за бастисвснето на една държава - нито ден!

Значи за убийство условно или най-много 2,4 г./лерца/ а за неплащане на данъци в особено големи размери/186662лв./5(пет)години!!! това го има само в булгаристан!!!

Mен повече ме притеснява че за укриване на данъци вкарват в затвора виновниците за по-дълго отколкото за убийство на човек на пътя.

Приятел, не само на пътя. Убийците са под домашен арест и се разхождат на свобода.

тъпоъгълници!!!!!- окрадоха от държавата милиони но още никой не сте вкарали някой в затвор?????? тоя човечец за стотинки го вкарайте това се казва борба с корупцията

... да, бе, стотинки... се гледа да не мине 100 хилки залено...

А "медузата" Гуцанов кой данъчен го разследва? Най-големият далавераджия във Варна,Гуцанов, вилнее и краде заедно с руснаците в района от години.

Хахаха. Абе хора, спрете да пишете тези новини, че само излагате правосъдната система, която знаем, че е пълен цирк! Само тука може някой да е осъден "задочно". Само тука някой може да го осъдят и да му оставят време да се прибере, да стегне багажа и да изчезне. Сама тука някой може 15 пъти !!! да е осъждан и все още да не е в панделата, а ключа хвърлен в морето.

Подвеждащо заглавие. Поредната задочна присъда. Да носи много здраве на хилядите други, дето си излежават престъпленията, извършени върху българския народ, по плажове в чужбина, където вдигат наздравици с коктейли с чадърчета за здравето на "независимия и неподкупен български съд".

А Ковачки получи потупване на рамото, защото задължава персонала си да гласува за левицата.

Oсъдели го,.. ама,.. задочно!!??;)) Tака ги съдят, в BG-то или задочно, или условно или оправдан, според това, с колко ще "намаже" ръчичката на когото трябва!!;))

И какво като е осъден? Голем праз! Хайде да видим как ще го намерят,за за си излежи присъдата...ще го намерят ама...таратанци :) Той ще седи да ги чака,нали...Ха-ха-ха...

Те не знаят къде е , но го осъдили ефективно?! И за пореден път?! Има ли по-голяма глупост от тази?!!!

Настоявам същият съдебен състав да се захване с присъдите на всички участвали в управлението на България и НС след 89-та до ден днешен включително!

А за тия от преди 1989 няма проблем. Те са наши хора и за тях е позволено.

Преди 89-та крадяха само седесарите. Те затова бяха и недоволни, защото искаха още.

Абе, незнам... Имам спомен, че животът тогава беше по-спокоен. Всеки имаше работа. Селата кипяха от живот/не като сега от цигани/. И най-важното - режийните разходи за дома не бяха колкото заплатата на единия член от семейството.

Това чака всеки, който открадне толкова малко и няма политически гръб ...

т.е. за 4 млрд. реципрочно ще ги осъдят на 128 г. ?

Не тях ще ги осъдят 256 пъти на по 6 месеца и ще приложат най-тежкото от всички наказания. :-)

ИНДОЛГЕНЦИЯ - осъдили са го... Прецедент в съдебната система. Ченалова ней-ги разбира тия неща.