Мохамед е най-често срещаното мъжко име в Брюксел

За миналата година Мохамед е било най-често срещаното име в Брюксел, показват данни на Белгийската национална статистическа служба

Обратно в новината

Коментари - Мохамед е най-често срещаното мъжко име в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В еврогейско семейство няма как да се правят деца. Ако Мохамед е номер 1, кое е номер 2? Ахмед или Мустафа?

Белгия ще изчезне. Разделя се на две и всяка част отива там където и е мястото, кой какъвто език говори там отива.

"Подчинение" Мишел Уелбек

Скоро и джамиите ще са на най-многобройни ! Халал да ви са ! Ге...е и ле....ки !

Какво търси Мухамед в Брюксел? Каквото и всяка муха - мед.

Е машаллах тогава . . .

Джендър мохамед...

Името Брюксел идва от старохоландския Bruocsella, което означава блато (bruoc) и дом (sella) или дома в блатото.

...2050година, някъде в околностите на Хамбулг. Полицейски патрул спира за проверка автомобил. -Ей, Ахмете, я ела да видиш...! -Кажи, Февзи! -Гледай го тоя кво странно име има бе- Мюлер! ...

...исках да река Хамбург...

Така също и Мюнхен скоро ще стане Мюмюнхен!!...

...А цела Западна Европа-Джендъристан!!!

нормално, това е еврабия т.е. евреиска арабия, другата вьзможност е евразия - евреиско азиaцки полуостров и третата вьзможност е азия т.е. русия и китаи, но китаи пречи на американците и за това са виновни руснаците; -а може да има много хубав балкански сьуз!

!Apple

Едно "истинско и традиционно" белгийско име... пълен потрес!

и да не е все още така ще стане. до десетина години бял белгиец в Брюксел ще е рядкост ;)

Мохамед в Дома в блатото. Как си прилягат...

Същите твърдения има и за Германия. Това е една от фалшивите новини.

1/3-та от германците нямат деца. Бързо ще се претопят :(

!Apple

Да, бе, да! Като си толкова уверен в твърденията си, защо не пуснеш дъщеря си вечерно време в тъмното по бул. "Мария Луиза" в София? ... ммм... или ако нямаш дъщеря - пусни жена си...

Защото Западноевропейците не са почтени към източноеввропейците да им е честито! Някой ден В БГ може да е по хубаво да се живее от ЕС защото нашите турци са истински европейци!

Че това си е чисто белгийско име, хахаха

хахахахахаха а Айше женско хахахахаха Ташаци на рояци :)

Един от първите декрети на масовият убиец Ленин е за декриминализирането на хомосексуализма.Масовият Убиец и Болшевик Троцки проповядва свободна любов и премахване на семейството и християнството като буржуйны пережиток,както и открити граници и пролетарий без нации.СЛАВА!МултикултурализЪмА побеждава!

Това докато дойде Сталин и им разкаже играта. В същност... От къде идва Ленин и какъв е Троцки и шайката около тях? Сталин проваля поредния план за унищожаването на Русия.

Бих се шокирал ако най-срещаното име примерно беше Михаил. Мохамед звучи далеч по брюкселско.

Ето доказателство в най-чиста форма за ислямизацията на Европа - и то не къде да е, а в сърцето на ЕС - Брюксел. Това е поредното доказателство за неспособността на западно европейците да се размножават. Като не искате България и Румъния в шенген ето ви Мохамед.

И ти си един размножител ! По колко деца имат българите ?!

Аз имам две. Приятелите ми почти всички и те са с по две. Ако това е интервю да направя и на приятелката ти едно, поне пусни снимката и... Ама взимам скъпо на импотентни неграмотници. Да си знаеш.

Брюксел е първата европейска столица с преобладаващо мюсюлманско население, а всеки първороден син по традиция в Мароко се казва Мохамед на името на пророка.

Джендър-педалите не само съсипаха хубавия стар виц (от преди 15-20 год.): Год.2020. Двама пътни полицаи спират водач за рутинна проверка на магистралата Бон - Берлин. Единият казва: Ей, Аамед виж какво странно име ХАНС! А И ГО ПРЕВЪРНАХА В ГАДНА И МРЪСНА РЕАЛНОСТ!

Как беше вица? Ахмет видели на този колко му е странно името - Зигмунд! А честито! Ама не е са хвалба и за смях! За реване е!

...абе 12 и що ще му плаща козяк когато е на заплата при кремълкото джужи, но за парите си прав плащат му в рубли или около 15 цента, ноо така е когато си джендъри вместо да обичаш родината си БЪЛГАРИЯ обичаш чужда, враждебне на българите държава...е това е баш джендърство!!!

Суупер! Да разберат от хубаво и те :)))

А Георги в Китай!

Ай Честито!!! ДОГОДИНА и в други Белгийски, Холандски, Германски, Френски, Испански, Датски, Италиански, Португалски, Шведски, Норвежки градове !!!

Столицата на аллаха в Обединена Европа!

Ехо....за тази Европа ли сме тръгнали???????????????

Ами ДА!?!?!? Нали това искат, т.н. политически Елит!?!?!?!НЕ ги бърка какво мисли НАРОДА!!! Не се учудвайте!!! ДА, НАТАМ СМЕ ТРЪГНАЛИ!!!! САМО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ и ще видите, че май даже сме и стигнали...

Европейско,твърде европейско.

Хкато неви раждат джените и тука най честото химе ще е Маахмуд и Зюмбюла.

Прав е Мюмюн,че с тази раждаемост в България в скоро време няма да има толкова Ивановци,колкото Мюмюновци!!!! В България се гледа повече материалното,хората не се женят,избират се по професии вече и по пари,не по любов и така изчезва народа ни,докато циганите си се плодят,като животните и в скоро време ще са много повече от нас,а тогава тежко и горко ни...

в Москва най-честаното име е Мотопед, а във Волгоград Въртолед.

Искахте - получихте си го. Те това е.

Там най честото е Мохамед,а тук ще е Мюмюн или подобни имена,защото българи почти не се раждат!

Тц,тц,тц...>В грешка съм! А си мислех че най-често срещането име в Брюксел е Кончита или Педи:)

Не се кахъри, то си е на второ място и положителен тренд.

Ама, какво се чудите? То си е ясно, Франция, Белгия, даже някои райони от Швеция, Дания и Германия, са вече 100% превзети от ислямската чума. И всякакви дрънканици за това, как ние не сме готови за Шенген, или защо не приемаме пропорционално ислямскикте скакалци, залели Европа, са против Майка България! А сега ни отклоняват вниманието с някаква си гей-Истанбулска Конвенция? Накъде отива Старата Европа? Джамиите се вече повече от църквите? Апокалипсис на християнството! Ето как без война ислямът побеждава, а ние нищо не правим да спасим Европа...

България чрез кан Тервел вече е спасявала веднъж Европа от инвазията на исляма.Сега пак ли ние да им отваряме очите.

НЕ ! Да се оправят сами меките петополови , няма да им отваряме очите ! Трябва да си затворим границите за тях . БУЛЕКЗИТ !!!!

2030 ГОДИНА РУСНАЦИТЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ СА ДО БЕРЛИН. РУСКИ ГЕНЕРАЛ ПО УРЕДБАТА ПРИКАНВА ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙНИЦИ ДА СЕ ПРЕДАДАТ. ОТ ОБКРЪЖЕНИТЕ СЕ ЧУВА РАЗГОВОР, ХАСАН СЕГА Я ВДЯНАХМЕ , ОТ КЪДЕ ДА ТЪРСИМ ГЕРМАНЦИ.

Един познат, който е обиколил доста страни, ми казваше, че най-лоши са били мароканците. Казваше, че такова долно племе, другаде никъде не е виждал. Така, че не знам какво ни чака. Но със сигурност, Европа ще се насели с нови етноси, които ще вземат връх по брой на населението.

Кафявите се възползват от беззащитността на либералните еврогейове и превземат Европа.

По-скоро прокарват тези ценности за да могат да я превземат безкръвно. Конвенцията е подписана първо от Турция, но са си останали само с подписа, а от другите ще искат да се спазва.

За столицата на Белгинистан ли става лаф???

Горко и на Европа,,, Краят и като цивилизация идва... Но защо трябва да е толкова скоро??? Долните и мръсни подлоги, днешните политици на Европа само това ще ни докарат...

E,да ама Cорос е щедър.....

Докато Европа разбере, че ислямът не е само религия, а представлява доктрина, която се стреми да вземе и юридическата и политическата власт, може вече да е станало късно за европейската християнска цивилизация...

еврогейци, таз година в Брюксел, догодина в цела Белгия и в Берлин.

Казваш го все е нещо лошо. Аз им го пожелавам, щом толкова много им харесва.

Ако 2/3 от чужденците са от европейски държави, като прибавим и местните, възниква въпроса: Как така най-често срещаното име е Мохамед??? Вероятно тези Мохамедчета са домородни!