73 000 деца убити или осакатени при 25 конфликта

Повече деца, откогато и да било преди, живеят в зони на конфликт и са застрашени от смърт и насилие, съобщи благотворителната организация "Спасете децата".

Обратно в новината

Коментари - 73 000 деца убити или осакатени при 25 конфликта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СЕ НАКАЖАТ САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД

оон констатира води статистика и не збам си кво... а кои са оон? по точно кои са тез големците в оон? ами те са тези които имат оръжеина индустря и дефакто са носителите на злото по света

И зад колко от тези 25 конфликта стоят САЩ???? А може би зад всички???? Сега разбрахте ши къде се крие злото в света????

Да "благодарим" на отвъдокеанския Световен терорист...

В Сирия Путин все още има някакво участие, в Афганистан от 20 год, няма никакво участие, В Сомалия пък изобщо няма! Как сега да измислим да го обвиним или да вкараме вината на комунягите и в Сомалия?

FuckTheEU

И във всички конфликти пряко или косвено са замесени сащ!!!

Кой не би се трогнал от такъв призив? И какво от това? Грижата за децата първо е на двамата родители, които ги създават, затова културните общества имат семейно планиране. Важна е грижата на държавата за младите поколения, защото те са нейното бъдеще. НПО-тата харчат много пари, за да хвърлят по някой лозунг и дотам. СПРЕТЕ ВОЙНИТЕ и образовайте изостаналите в културно отношение народи! Научете ги, че трябва да раждат толкова деца, на колкото могат да осигурят нормален, почтен живот! Тогава ще повярваме на призивите ви, иначе отлитат в пространството, а децата продължават да страдат.

Има изход - веднага да ратифицират Истанбулската конвенция. Тогава никой няма да смее да бомби и коли и всичко ще е ОК. Ако бъдем сериозни - това е резултатът от глобализма. Или от неоколониализма и световният империализъм, както се казваше по-рано

ами в тия страни нали някои демократори наливат демокрация с оръжие