Компаньон омайва успешно жена, а после я бие редовно

Жена на 43г. се оплаква от физически и психически тормоз от страна на мъжа, с когото живее на семейни начала.

Обратно в новината

Коментари - Компаньон омайва успешно жена, а после я бие редовно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей много полярни са станали тези мнения бре,много студени. ВИЖ АКО БЯХА ПОЛЯРИЗИРАНИ... ДРУГА РАБОТА

И какво? Понеже е развила синдром трябва да приемем джендърите!!! Да ходи на психолог!!!

Че насилието е факт, че законодателството куца и това е факт, но само зомбита и тез които ще се облагоделтелстват от ИК/НПО-тата/ не проумяват, че таз конвенция няма да реши нищо в положителна посока, а ще нагнете напрежение в обществото и тежките саморазправи със смъртен случай ще се увеличат в пъти. А от друга страна ще доведе и до срив в семействата.

ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НАСИЛИЕ В СЕМЕЙСТВО -ТАКОВА ПРОСТО НЯМА. ИМА СИ РЕД ЗА ПРИЗНАВАНЕ В ОБЩЕСТВОТО НА СЕМЕЙСТВО.

Кво като я бие, важното е и да я ее редовно, нали за това си го е взела??

"Журналистът" - автор на статията трябва да се пробва в художествената литература. Няма да му потръгне, защото историите му ще са бъкани с холивудски клишета, но пък в журналистиката съвсем не е на мястото си.

абсолютно си прав!!! напълно измислена история, и то, така просташки замислена, че чак сценарият не се връзва с написаното!! за такава лайняна измислица, дори няма думи с които да бъде написана, за това и не може да се чете!! пълен кенеф!!;))

Извън темата за Истанбулската конвенция, но първото за което се сетих когато прочетох статията е песента на Каризма "Ще избягам ли от теб".

Смехотворно произведение първа степен.

Ах тази неспирна пропаганда.

идиоти -тки всякакви.

Както чета скалъпената статия, предполагам, че е написана по поръчка на известен Сергей, живеещ зад граница сега, написана от журналист с махмурлук и публикувана с цел преброяване на глупаците в страната. Интересът ми пропадна на думите "се оплака". Веднага става ясно, че събитието е режисирано - анонимни са и жената и клюкарят, на когото се е оплакала. И пак не става ясно, защо спамът на конвенцията ще помогне. Напротив, изглежда че се доказва обратното - няма да помогне - мнимата жертва не отива на съд.

ДА на промените в законодателството с цел предотвратяване на домашното насилие над жени, деца и мъже и твърдо НЕ на ПЕДЕРЕ-СКТАТА СОРОСОИДНА Истанбулска конвенция. Няма да манипулирате обществото ако ще би и само такива новини да пускате по цял ден.Жалки сте СОРОСОПОДОБНИ измекяри.

Всичко което се е случило на тази жена е само по нейна собствена вина.А компаньона просто се е възползвал от глупостта и.

Много интересни коментари,много .Някои по селски нагли ,просташки и елементарни,други еснафски самодоволни и нравствено наставнически.Та видите ли жената била виновна ,била виновна защото се влюбила в неподходящ човек, та сега нека той да я бие ,за да се види какъв мъж е.Жалка ,провинциална "идилия" , един социологически разрез на нашето "демократично " общество.Случвало ми се и да ме отхвърлят ,да стават такива неща.А аз какво да скоча и де пребия жената,нещата лесно излизат от контрол.Та аз 9 години джудо съм тренирал, в казармата съм бил десантчик и какво да покажа над една жена какъв съм мъж като я смачкам от бой.Едва ли удар с коляното в слабините и и юмрук в лицето са най-подходящи , и смятам ,че е съмнително удоволствие за всеки нормален мъж да целува обляно в кръв и сълзи женско личице.Не стават така нещата ,духа на една жена с бой не се пречупва.Ами, ако аз съм виновен с нещо в поведението и държанието си.Затова в такъв момент е най-добре човек да се извини ,за нелепото си държание и да се оттегли .Трябва да кажа ,че понякога това има ефект и нещата се обръщат на 180 дегр.

Ползваме ги. В крайна сметка, не сме насилници. Но, искаме някаква реципрочност. Ако аз не налагам със сила на никого, да върши каквото аз поискам, държа и никой да не ме принуждава аз да правя, каквото иска той. В случая, някой се опитва да ме накара да се запознавам с джендър идеологията, само защото на него му харесва. А аз, дори азбуката не го принуждавам да учи. Нека си остане прост, щом го желае, но да не се опитва на мен да ми елиминира познанията, за да изпростявам като него. Правилото е -прогресивното ако не смачка регресивното, регресивното, със сигурност ще го размаже. Или, другото правило: докато не ти се бъркам, не ми се бъркай! Виновна е винаги активната страна -т.е. НПО -тата. Но те знаят защо -имат цел и финансиране. А ние имаме само една пропаднала от всякъде държава.

Порчетох "Кроманьон ... " а то каво било.

Този случай е поредно потвърждение на факта/поговорката ,ако ви харесва повече/ ,че каквото човек си направи сам,и БОГ не може да му направи.

за Истамбулската конвенция вече не чета, нито мнението си ще променя. А тези тук вече са на път да пресолят манджата...Смешен плач. Който иска да бъде защитен и сам ще намери начин за това, освен ако не е дебил, но и за тях има специална помощ.

Омаяната джендърка няма ли вина?

Luna0102

Бий мъ, убичъм тъ! На тази като и харесва да я бият, що се оплаква?!

С какво свързвате секса? а) с истанбукската конвенция б) с живота и смъртта А дървената глава няма отговор, иначе нямаше да е дървена.

А стига бе...Пак ли? Ей сега отивам да питам съседката Пена случайно мъжът ѝ да не я е напсувал на млади години за нещо си. Ще ви се обадя веднага да отразите вълнуващо това домашно насилие.

Женичката обичала да си ляга с младока, пък нищо , че я биел. Това си е нейно решение! Сега да си понася последствията. Никой от нас не и е виновен. Не виждам защо, заради тъпизма на елементарни женки трябва да се ратифицира цяла конвенция.

Докога ще ни облъчвате за тая джендерска ИК дир-е ? Докога ще се възползвате от нещастието на хората ?

Сега всеки ден ще ни заливат с насилени жени, докато клекнем за ИК. ББ каза, че ще я ратифицира, след като има консенсус по темата. Сега ни промиват мозъците и накрая ще ни сервират, че вече са го постигнали/ без значение дали е истина или не/ и ще си постигнат това, за което ги натискат европейските джендъри.

Вече не чета друго,освен заглавията!Колкото и афиши да слагате, ,няма да ратифицираме Конвенцията!А този редовен бой,ежедневно,съвсем изпращяхте!

Няма брак , няма домашно насилие. Ето така се създава анархия в обществото, на какво основание хора без сключен граждански брак, се представят , за съпрузи. Вече има и пред брачни договори. Където всичко се казва ясно единия влиза с това, другия с онова. Имат примерно общ кредит, за жилище. Това е семейство със законни наследници. А в случая имаме компаньон, което е различно, от законен съпруг.

Iivanov84

За какво ви е тая конвенция,сутеньорите и организираната престъпност нали трябва пари да изкарва,

На тъпи пу.тки и Марсиански конвенции не могат да помогнат!

Сама си го е търсила ! Не може хем младо , хем благо !

Съгласен,щом иска с почти син да живее и мисли ,че ще го превъзпита излъгала се е.Същото се отнася и за жени златотърсачки,бил на годините на дядо и после я е биел,ама като не слуша.Но Ик няма да им помогне когато гледат само интереса в партньора.Но и политиците ,ако ди гледат само интереса,а не ги интерсува мнението на болшеството ,ще гледат власта през ,,крив макарон,,

"Обяснението на жената за продължаващата й връзка с насилника е, че изпитва съжаление към него." Ние обаче не изпитваме никакво съжаление към този дето не изпитва съжаление сам към себе си. Верно са за психиатрията и двамата, а инстанбулската конфекция няма да набие акъл в главите на кухите патки.

Това е проблем на двама души които имат психически проблеми. Не са новините а за Карлуково.

Ако някой си мисли, че с тези писания предизвиква симпатии към Истанбулската конвенция, да го светна, че става точно обратното. Да, има насилие над жени. Да, не трябва да се случва. Да, трябва институциите да работят, за да не се случва. Инстанбулската конвенция НЯМА ДА НАКАРА ИНСТИТУЦИИТЕ ДА РАБОТЯТ!!! А за конкретната статия - дълбок, личен проблем, който великата конвенция ОТНОВО няма как да разреши! Стига сте драскали глупости, щото вече и хората дето не знаят що е ИК, са против нея - с противните ви пасквили изсмукани от пръстите.

Според мен има случай на садо-мазо. И това си е лична работа на тези двама човека. Защо трябва да се навираме в тяхната спалня. Ако ги кефи, тяхна си работа какъв ще е сексуалният им живот. Стига да не нанасят вреда на другите. И не мисля, че този случай може да се ползва за реклама на тази конвенция.

И как "уважаеми" ПЛАТЕНИ "журналистчета" подлата конвенцийка ще помогне на която и да е от жените от ПЛАТЕНИТЕ Ви материали?! Само ГЛУПОСТИ пишете!!!

"жената не желае да стартира дело за домашно насилие с искане за ограничителни мерки"... и кво, ще разчитаме на кварталната ОФ огранизация, пардом ИК организация да защитава и такива, нежелаещи защита? и кой утре ще ме предпази от интригите на бабите от входа, които са решили, че съм насилник, въпреки, че няма жалби, оплавания и т.н.? а за този конкретен случай за какво защитено жилище говорите, като жената е състоятелна и мжое да се скрие ако иска където си иска?! ама не иска! тя е прелъстила по-млад, подчинен служител, т.е. зависим от нея - това Е сексуално насилие, 100% А че може би той бил незнам си какъв евентуално.... мижи да те лажем с такива доводи :(

....тя е прелъстила по-млад, подчинен служител, т.е. зависим от нея - това Е сексуално насилие, 100%...Точно на това може да се позове компаньона и жертвата ще бъде той, а не жената. ИК изисква да промени в законите, при които ще се установи точно това положение. На всичко отгоре- понеже ИК защитава и проституиращите лица, компаньона ще се ползва от по-високата правна защита на ИК. ИК издиша, от която и гледна точка да я погледнете...Да не говорим, че пропагандира, че априори белият хетеро биологичен мъже е насилник- което е пряка дискриминация по биологичен пол!

Когато ме сърби, няма значение, че боли. Парите по конвенция са бонус -екстра.

" Обяснението на жената за продължаващата й връзка с насилника е, че изпитва съжаление към него. Мъжът е имал трудно детство, живял е в семейство на насилие,..." Ето този казус как е решен в Истанбулската конвенция, и какъв закон трябва да се напише за да го реши ? Или просто държавата(редовните данъкоплатци) трябва да плащат всеки който не е "щастлива кокошка" .

... Редица пъти приятелят й е плакал и споделял за тежкото си детство, което кара жената да изпитва жал и състрадание към него... Съветвам всички хетеро биологични жени да се пазят от това като от огън! Едно е да познаваш болката и страданието на партньора си, съвсем друго е това да му е оправданието за нанасяне на побой над жената! И да- ако мъжът е компаньон, жената не е социално слаба, какъв точно й е проблема да си гледа детето и да прекрати контакта с мъжа? Има мъже, които цинично използват женското състрадание, включително и за извършване на измами- обещание за сключване на брак, ако жената напр.го включи като съсобственик в собствеността си. Това обичайно са лица от кримиконтингента, извършващи измами на жени и НЕ СА голяма или преобладаваща част от нормалните хетеро биологични мъже.

Че като не й харесва компанията на компаньона, защо го е "консумирала" регулярно, че и за "донор" го е използвала? Тази история много посмърдва, ама наистина много!

Джендър идеологията ще намали до абсолютният минимум шанса да срещнете образован биологичен хетеромъж, защото ще възпитава децата от 4-5 годинки, че това вече не е куул, не е добре и че белият образован хетеробиологичен мъж априори е насилник!

....За съжаление жената не желае да стартира дело за домашно насилие с искане за ограничителни мерки.... Точно в това е проблема на 99,999% от жертвите, които са биологични хетерожени! Те НЕ ИСКАТ да се реши проблемът им- искат само да получат съчувствие и някой друг- държавата или обществото- да поеме отговорността за собствените им грашни решения! Имам новина за тези жени- ТАКА НЕ СТАВА! НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ! Джендър идеологията НЯМА да ви помогне да срещнете нормален хетеро биологичен мъж, който да ви уважава, ако преди това не сте се научили на самоуважение и на КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР за точният за вас партньор!

...Тя има престижна професия, има и собствен бизнес - върти ресторант. Така животът я среща с мъж, който кандидатства за сервитьор. Той е с 10 години по млад от нея... Две грешки накуп. Няма как човек, който работи за теб, да ти бъде искрен приятел- просто не сте равнопоставени и винаги нещо ще куца в контакта! А фактът, че е 10 години по-млад, е много показателен. Десет години не са много, НО - в точно определена възраст са много важни, защото онзи, който е по-млад с 10 години, е неузрял за поемане на основните отговорности в една ангажираща връзка, а партньорът му иска други неща и за него мисленето на по-младия човек е изминат етап от живота му...

Колко бизнесмени се разведоха и ожениха за доста по-младите си секретарки. С тази разлика, че жените не прилагат тупаници в ежедневните си контакти, все още. Чувам напоследък мъже се оплакват че жените ги биели. Децата гледат и попиват, значи започва ерата на жените побойнички. И т.н.

Гледам нещата през призмата на жената във връзката, а и аз самата съм биологична хетерожена. Има криза на средната възраст и при мъжете и това е научно установено, а не като ненаучната джендър идеология!

Той получава грижа и съчувствие, на което отвръща с побоища. Кой има нужда от психиатрична помощ?! И кой трябва да бъде съвсем искрен със себе си и да се махне от взаимоотношения, които изкарват агресията му.

И как ИК би помогнала на тази жена, която доброволно се съвъкупила с насилника?

В случая не става дума за СЕМЕЙНО насилие. В семейството има обвързаност, задължения (юридически и други) и съответно има сложни отношения, които трудно се разтрогват. Затова жените често търпят. Стига вече да се приравнява съжителство (не одобрявано от църквата и морал) с брак. Съжителството, което е съмнителното от морална гледна точка е узаконено от обществено мнение и сериозно се обсъжда. Защо? В този случай : първо - това е съжителство, второ - жената доброволно избира да стане жертва на садист за да бъде мачкана и унижавана. Може би това я харесва, докато не получи неприемлива доза на побой. Има и такива отклонения често сексуални.

Е как компаньон омайва и я бие. Тя се е възползвала от услугите на младия мъж в този случай.

Ето как си противоречите вече и ставате смешни. Тя има престижна професия, има и собствен бизнес - върти ресторант. Както се казва успяла жена и еманципирана искала млад тъпкач. Не са женени, и демек търпи, ами какво пречи да се разделят и да не живее с него, не е зависима. Освен това от съображения за сигурност не споменавате града. Да ви светна че от съображение за сигурност не се споменават имена. Дир, като скалъпвате нещо поне гледайте да е по адекватно.

Включил е майчиния инстинкт, на по-зрялата и по-оправната жена. Това е направил горкия, изстрадал компаньон бияч. За града пише, че е Смолян, а после и Варна.

Имената и градовете, в които се развиват действията, ще променим от съображения за сигурност на потърпевшите.

Знаеш ли от съображение за сигурност колко истории могат да се измислят. Свършиха им историите и сега често ще виждаме от съображение за сигурност.