Кадиров: Путин е супергерой

Чеченският президент е нарекъл Владимир Путин "супергерой" в пост, публикуван в популярната в Русия социална мрежа "Телеграм".

Обратно в новината

Коментари - Кадиров: Путин е супергерой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше супер герой веднага щеше да уволниш този идиот по 1001причини. Господ да пази Русия, страна с толкова много културни и интелигентни хора и много повече идиоти. Един руснак веднъж ми каза следното...Страна у нас большая, дураков много, били би менше, жили би лучше....

BUTTKISSER

Вижте снимката! Козя брада, тъп ислямистки поглед, мазна ориенталска усмивка! Ей за такива като тоя подчовек мис Ботокс Шеломова е супергерой!

Ха ха ха,тоя га ряза рашански глави,не мислеше така... Смешни сатрапченца ,азиатски изродчета.Малкият Путьо...

към менторите на поболялото се диктаторче - ай сте го сменили, много внимавайте 'таксата спокойствие' да се плаща, иначе.. За сведение на родните кадирофили: Крим струва на руския бюджет $800млн/год, а Чечня- $30млрд.

Колкото и да струва не го плащаме ние. Ама я погледни у нас. Километър едноредова ограда струва 1 милион лева. Един километър магистрала колкото един километър 8 лентов мост между японските острови. Пенсии от по 150-160 евро. Средна работна заплата (леко измислена) 550 евро. Ние сме върха и коментираме другите.

Нищо чудно - бизнес културата и у нас е с източен произход, за съжаление. Ние поне не претендираме за влияние, не поучаваме Света и не представяме феодалното мракобесие като 'алтернатива' на свободата и демокрацията.

В Сирия загиват войници и мирни жители. А в САШ загиват деца. Убити все от превъртели американци

Абе тия вече зеха да се кодошат. Путин - супергерой, Мария Захарова - спасителка на евреи. Ай сифон!

Работата е ясна. Шаломов планува нов военен конфликт и както винаги Кадирката иска да участва. Така беше и с Украйна, така беше и в Сирия. Да видим до 2 месеца къде ще е.

Трябва да знаеш манталитет на кавказци. Никога няма да забравят случило се от руснаци. Кадъров е хитра лисица. Иссмучване на рос.бюджет и вседозволенност, това е мест. Само Кадъров държи царя за топките.

Лично аз не съм съгласен,че е супер герой или супермен !Считам,че и самият Путин не се прави на такъв и не иска да го считат за такъв!Но такъв той изглежда в очите на доста руснаци и мисля,че разбирам защо!В Русия има известни личност ,които ако бяха начело на държавата,сега може би Европа щеше да е пустиня от радио активна пепел,а останалата част на света -негодна за живеене!Вижте какви са жириновски, Лимонов,Удалцов,а също някои бивши генерали и полковници ,които сега се подвизават по медиите!Погледнете също така на най-високите постове в западните държави що за персони се подвизават-като най-пресен пример бившият вече външен министър на Холандия - безсрамен лъжец!Вижте хаоса в САЩ и неприкритата шизофрения в управляващия елит!Вижте извращенията ,наглостта ,двуличието ,безчовечността и безумния либерализъм !На този фон един нормален човек наистина изглежда супер герой!

Как няма да е супер герой. Направо Капитан Рассия. Господи, прости им. Те не са виновни. Толкова им е акъла.

jingiby

Какъв е тоя брадат муджахидин? Мууу-ха-ха-ха-ха-хааааааааааа...

Супер Вова,Супер Вова... УРРРА,УРРРА,УРРРА!!!!

щото за мъртвите или добро или нищо.... а скоро за него ще е... нищо.

АМЕРИКА ФЪРСТ!!!

той и ББ това е казал - че има 2ма родители + Путин .. междувременно и Тато и царЧок докато го е чакал ..

Ха ха ха ха ... Това е все едно Евгени Минчев да каже за тебе, че си "много голям мъж" :)))) По-добре човек да няма такава "реклама"

За 125 милиарда рубли ежегодна дотация от бюджета на РФ за Кадиров и компания, как няма Путин да е супергерой.

Най-лошата реклама за Путин (а и за всеки човек всъщност) - да бъде похвален от Рамзан Кадиров.

Защо американците избиват предимно деца в училищата на САЩ ?

Защото в училищата има предимно деца. Ако беше ходил на училище, щеше да знаеш.

за да има странични теми за тези които не знаят какво да кажат..

Ама тези 640 вагнеровци деца ли са били, а? Затова ли ония извикал "за пацанов"

ли станаха вече?

Голяма радост сред джендър соросоидните хора. Поводът - смъртта на 60 души. Въпрос на ценности е, но имат оправдание. Те горките от 5 години чакат някаква победа на Велика Америка и присъдружие.

те бяха главорези и си намериха това, което търсеха и най-вече си заслужаваха.

4-16-60... много различни щото медиите (дори и руски които не са под шапката на Шаломов) дават една друга цифра - над 200... ама позивните ви отделните централи са ви различни на путинофилчетата... въпреки че още имате смартфони :))))

Е как така великото разузнаване на САЩ и още по-великото на Израел нямат данни за броя на жертвите на Русия след Голямата загуба? Че да разчитат на данни от медии. Защо още не са обявили официално загубите на Врага във Вашингтон поуст?

ПАБЕДА ЗА НАМИ... АМИ... АМИ..... АМММ,олеле...това не било суджук но пък каквото ни подадат:)))))))))))))

Във Флорида има повече загинали американци, от колкото руснаци в Дейл Ез Зор

И негрите и индианците защо ги бият?

и набитите негри, става страхотия. Пък и индианците си ги забравил.

Съгласно международната статистика в Русия всеки ден се убиват по 28 души! За месец това прави 840 души! Тизи от Дейл Ез Зор ряпа да ядят!

над 200 ли са загиналите? не мОе да бъде. или едно си тролчо зане - едно си бае. объркал си статията баце.

За Путин се съмнявам да е супергерой, но вън от всяко съмнение е, че Кадиров е супер лизач.

добре че си брадат та се не види дългия ти като шпакла език дето удари на г.за на путин

Един мюсюлманин хвали подлогата на мюсюлманския свят, който им строи джамии в Москва. Справка - Чечня - 95% мюслита. Русия -20%

в Брюксел колко са? Питам, защото виждам, че се занимаваш със статистика.

по-малко отколкото на запад от Казан. Имаш ли си идея от Руска география? или като гледам - не щом сравняваш град с държава.

Белгия(2016) 11 371 928 - 603642 мюсюлмани - 5.3% Регион Брюксел 1 180 531 - 212495 мюсюлмани - 18% без превод за тебе Wallonia 3,395,942 149,421 4.4% Flanders 6,043,161 41,726 4.0% Та какво - интересува те в 10% от населението колко са мюслитата ли? Все едно да ми сравняваш Кърджали с останалата част от БГ... смешко. да ти изкарам за Москва, а? :))))

Борисов е супергерой

Нищо ново не казва. Ние от 70 години знаем, че съветските джуджета са най-високите в света.

Русия се ислямизира. Доживотни постове, върховенство на религията, Кадиров е и държавен глава на Автономна област, като е и многоженец. Даже Турция е по-светска държава.

Бая голям ще да е бил тоя зор, щом Супер Путя е станал обикновен (ка) Путя.

Аллах дает. Не знаю. Откуда-то берутся деньги, отвечал Кадыров на вопрос об источниках финансирования. През 2000-2007 г. бяха заложени повече от 53 милиарда рубли за Федералната целева програма "Възстановяване на икономиката и социалната сфера на Чеченската република". След това те приеха петгодишна програма за социално и икономическо развитие на региона на стойност повече от 98 милиарда. През 2013 г. ръководителят на Чечения поиска от министър-председателя Дмитрий Медведев допълнителни средства за разминиране на територията на републиката, а размерът на потенциалните разходи варираше от 10 милиарда до 50 милиарда рубли.

Аз пък мисля, че Боце е супергерой

Кадиров знае какво говоти

какво пишИш :))))))

Покажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа какъв си ти. А ето ги и приятелите на Шаломов: 1. Кадиров 2. Асад 3. Ердоган 4. Рохани 5. Ким Че Ун А врагове са му всички християнски държави. Какво да говорим повече за Шаломов?!?

И Бойко Борисов

Бъркаш приятелството с клиентите. Ако следваме твойта логика, то елитната проститутка е невероятен чоек след като нейните "приятели" са адвокати, бизнесмени, политици и съдии...

Путин да кихне... и цял свят само това обсъжда... А уж РФ беше "изолирана"! :))

Путин не е кихнал.Кадиров се е на.рал.

Във Флорида някакъв хамерикански тийнейджър утрепа повече хамериканци, от загинали руснаци, вследствие ,,прехваления" хамерикански удар в Дейр Ез Зор

Вярвай си, ако се чувстваш по-добре....продължавай. Ама любопитните реалисти са гледали в тубата, здраво клане си беше!!

Училището във Флорида още е в кръв

Вярвай си, ако се чувстваш по-добре....продължавай. Ама любопитните реалисти са гледали в тубата, здраво клане си беше!!

Кадирката да внимава какви ги плещи, че лошите американци няма проблем да му пуснат един "MQ-9 Reaper" и да му покажат как са се чувствали "супергероите" от ЧВК Вагнер!! Няколко самолета и хеликоптера Апачи ни показаха колко "супер" е руската сбирщина, а и нейният идеолог Путлер. Той затова, понеже е "супергерой" от някоя анимация се крие като ятак на партизаните!! Пълен ТАШ.К сте всички руски, анимационни герои и всички ваши фенове, особено в Бг!!

Няма да е проблем, той и без това все в кортежи по 20 коли се движи, така че цялата колона ще опукат. Както в Сирия онзи ден, тотална кланица беше, язък за хората. Трябваше обаче да има поне един танк сАрмата, да се види колко е картонен!!!

Пожизнен президент?! Те и двамата май натам вървят.

След разбиването на руската частна военна компания "Вагнер" при Дейр ез Зор, с няколко военни трансп.самолета в РФ са докарани няколкостотин ранени, съотв. в болниците Третий госпиталь имени Вишневского в Красногорске, госпиталь Бурденко в Москве, Военно-медицинская академия в Санкт-Петербурге, според Ройтерс. Последно убити са над 300.

Ще чукнат 640 май.

КАДИРОВ И ПУТИН СЕ УТЕШАВАТ ЕДИН ДРУГ СЛЕД ОТСТРЕЛА НА 500-600 ВАГНЕРОВЦИ ОНЯ ДЕН, ХАХАХАААА

Най-добри убийци са американците. Тия дни един 19 годишен хахо уби 17 човека в едно училище на Флорида и рани два пъти повече. Жертвите на американски ученици във Флорида са повече от загиналите руснаци в Сирия

Що бе ония руснаци дето изяли 50-тина души не се водят убийци, а дегустатори, така ли?

защо след като са толкова православни и толкова славяни руснаците с всичките други славяни и православни се мразят а се разбират само с ислямисти????

Защото, всичко им е сбъркано. Убиват в Украйна, а са приятели с Иран!!!?!Крадат от народа си, а опрощават милиарди на Венецуела??!!?! Китай ги граби, а те се зъбат на Европа?!!?

на руснаците им останаха само: ал асад кадиров аятоллах хаменей алллааааааааааа

КУРНЕЛЯ ОТ КРУШОВИЦА ЗАБРАВИ.

Поне тебе те няма там. А това е голям плюс за Русия. България няма този късмет... Защо не се разходиш накъм Брюксел, може да ти хареса.

Гледах на последните избори в Чечения 99.50% гласували за вожда Путин, иначе ще има разстрел

Глупости! Кой друг може: Да гали (упоени за всеки случай) тигри? Да язди мечки? Да лови риба в ледени води гол до кръста? Да се гмурка с мини подводница в Черно море и моментално да открива съкровища на дъното? Да лети на делтаплан и да води стадо съветски жерави към светлото бъдеще? Да предвижда 693 хода напред на шахматната дъска? Да си избере президента на САЩ? И най-вече, да си го мести от единия крачол в другия с умопомрачителна скорост? Кой друг бе, соросоиди?

А ПРЕЗИТЕНТЪТ НА САЩ ТАКЪВ МУ ГО ЗАБИ, ЧЕ ПУТИН ЗАБРАВИ ЗА ВСИЧКИТЕ СИ КИНЕМАТОГРАФИЧНИ ПОДВИЗИ, ХАХАХАААА

Най-добри убийци са американците. Тия дни един 19 годишен хахо уби 17 човека в едно училище на Флорида и рани два пъти повече. Това число е по-голямо от загиналите руснаци в Сирия