Борисов: НАТО остава основен гарант за отбрана на ЕС

НАТО остава основен гарант за колективната отбрана на европейските съюзници, заяви премиерът Бойко Бѝорисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: НАТО остава основен гарант за отбрана на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой може да ви заплашва, параноици? Халюциирате заплахи от Русия, която многократно в историята си била нападната от Европа, а не обратно и активно се борите с собствените халюцинации. А това е вече диагноза.

Хъбов както винаги е далеч от истината и парадира с клишетата, които вървяха до преди 2-3 години. Днес НАТО е пред разпад, ЕС реално умря. В Европа всеки разчита на собствените си сили, в това число и в отбраната. Изграденият от финансистите глобален либерален свят се разпада, по-точно методично бива унищожаван. Хъбов и лексиката му принадлежат на миналото. От друга страна е разбираемо, това е лебедовата му песен в политиката и той се изживява като велик за последно...

Май русия е пред разпад!Американците за пореден път доказаха превъзходството си над примитивите от североизтока!

Колкото повече е във властта толкова повече на Борисов проличава некомпетентноста и неадекватното му и просташко държание. До 1944г.гарант ни бе Германия,до1990 г.гарант ни бе Варшавският договор ,а днес гарант ни е НАТО и ЕС.С тази последна гаранция останахме без армия,без промишленост ,съсипана атомна енергетика,образование,без селско стопанство ,без вътрешна сигурност ,с ужасяващ демогравски срив ,но с 240 високоплатени депутати на 5.5 милиона българи вкл.и децата и улични политици самонарекли се политическа класа.Чудя се как Чехия,Унгария ,Словакия повече разчитат на себе си отколкото на гаранциите и си запазиха развивайки армиите ,промишленоста и селското стопанство.

Не разбрах Турция гарант на НАТО ли е или на ЕС?. Мисли, Бойко, мисли...Не че има полза, де.

Мддааааа.........а с какво да мисли???

ОСТАВА ОСНОВЕН ГАРАНТ ЗА УНОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ..... НЕГРАМОТЕН,ПРОСТ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ....

Не се заяждам,но все пак обществото трябва да е информирано какви пари са изхарчени за последната година по "мероприятия" на наш гръб.Колко човека съпровождат Борисов и докато той прави изказвания те са на зяй пазар,къде се мота Нинова напред назад по Европа и света.... и за останалите.Да посочат какви пари ни струват тези удоволствия и защо няма пари за лечение на децата.

Да, Кипър, Гърция и Турция са идеалния пример за гаранциите на НАТО

Ако беше заявил,че не е гарант щеше да направи по силно впечатление. Ми нато е,то други няма.

Ами като няма друго, за какво е НАТО?

Модераторът е най-великият модератор на всички земни кълбета!!! Сега приемливо ли е?

О, да-а-а! Гарантира ни НАТО ама друг път! Я ся да ви дам малко примери: - в основната ударна единица в силите на НАТО за екстрено развръщане (т.нар. "върхът на копието") - 9 бронетанкова бригада на Бундесвера в Мюнстер по публикация на Билд от вчера има едва 9 движещи се танка Леопард 2 и 3 движещи се БМП Мардер - Гърция и Турция - провокации и сблъсъци в Егейско море, към които се включва и Италия (праща фрегата за защита на италиански кораб от турските кораби) - Турция и САЩ - заради Сирия и петрола й, скандали, заплахи, дрънкане на оръжие от Ердоган - Ердоган иска преразглеждане на договорите от Лозана, а преди 1 седмица - За 200 години ограбиха страната ни с 5 млн кв.км., но сега - край! Гигантът се събуди!

Моля за извинение за допуснатата грешка - публикацията не е в Bild, а в Die Welt.

Този екскурзиант,кога ще се завърни в кочината наречена България. Това вече не държава ,той не се спрял и "калинките "една по една изпълзяват да го бранят ,какво ли друго имат да вършат?Нищо ,че е най лесно. Най справидливо ще е да му бият един шут ,може да се опомне кой е. И тези от ЕС много дипломатични ,не разбраха ,че мутра от дипломация не разбира само от рекет.

Малииии, що буклук що нещо!

Kога през човешката история е можело да се разчита на Вавилонската блудница папството получило свояат сила, престол и власт от змеят (Сатана) и на нейните модерни кръстоносци (да не се бърка с християни)? Хората гинат заради невежество.

Борисов отново се загрижил за ЕС Теб борисоф, те избра БЪЛГАРСКИЯ НАРОД да се грижиш на първо място за сигурноста на БЪЛГАРИЯ,това е разликата между теб и Радев ,дано на следващите избори на народа ни му светне че 30 години избира само продажници ,като теб,за които да се харесват в ЕС е по важно от колкото в родината

Народа никога не е имал реален избор сред хората които избира. Реалният избор е само светият Бог и Неговото вечно свято царство на любовта и истината.

Бойко Борисов и дискусия?! Рано дойде първи април в редакцията ви, подлизурки!!!

Писна ми.

основен рекетьор на балъци като нас дето си плащат като попове!

Боку си мисли, че ако нещо се оакат работите в България, НАТо ще го спасява лично него. Да ама НЕ

От както е създадено ,това изчадие НАТО един ден не е било в мир Вечно е във война. Когато някой негов член е във война ,цялото НАТО е във война. Изброявам Франция -Виетнам САЩ-Корея САЩ-Виетнам Англия-Аржентина/Фоклендска криза/ Англия/Франция/Израел срещу Египет-1956г САЩ-Ирак САЩ-Афганистан Англия/Франция-Либия Заир,Гренада,Сирия -къде ли не . Долу НАТО НАТО е война и престъпления.

Пропуснах най голямото им престъпление -Бомбардировките и разпадането на Югославия -съсипаха една хубава европейска държава . Отвратително престъпление скрито под благовиден предлог за защита правата на човека и борба с диктатора Милошевич. Въобще който не е с тях е диктатор-Милошевич,Мадуро ,Садам,Кадафи ,Путин,Ким,иранските чалмалии. А нашият самодържец е демократ.Саудитските принцове -също.

Тия така и не могат да разберат, че като тръгнат китайците и само с храчки и пляене ще издавят цялата Европа, пък да не говорим ако включат лазера как ще изрежат дистанционно езиците на тия самохвалковци!

Ей, токова ли нема срещу кого да воюваме?Айде Боко измисли нещо!

Ако има война, този пръв ще се на.ака!

"прани гащи" ли?!?!?!... Че той и без война си е с изцапано бельо...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

мат'рялът: Срам ни е от вАС!

Като се имат предвид отношенията САЩ-ТУРЦИЯ ТУРЦИЯ-ГЪРЦИЯ НАТО Е голем гарант

А тиквата е гарант на световната тъпотия.

А ролята на Борисов е да черпи всички с шербет. С две думи, Борисов е основния гарант на цялото НАТО, демек на световната сигурност.

Голям разбирач ей! Дали ще дава съвети и като го тупнат в пандората да копа тунел под Шипка?

Както се вижда г-н Бойко Борисов е много умен-способен е да изкаже една много мъдра мисъл!/за 2 не съм сигурен/.Разбира се трябва да признаем,че тя не е негова и е почти мантра,но той с удоволствия я приема за своя!Но аз считам,че независимо от това тази мисъл е мъдра - без НАТО няма никаква гаранция,че ЕС няма да се разпадне за броени дни!!НАТО умее здраво да стиска за гушата!

опасни сте това, лизаческите ибрикчийски медии. ката ден и час ни навирате мисловната дрисня на мутрата проста, неграмотна, а още по-тлъста и най-паче нагла, боко сингъл бук селинджър суджуков джендеров ин спесифик. ако не ви плащат подобаващо, как се гледате в огледалото, жьо ньо се па. приятен ден.

опасни сте това, лизаческите идрикчийски медии. ката ден и час ни навирате мисловната дрисня на мутрата проста, неграмотнам тлъста и нагла, боко сингъл бук селинджър суджуков джендеров. ако не ви плащат подобаващо, как се гледате в огледалото, жьо ньо се па. приятен ден.

е гаранта за сигурността на Европа ! Защото те са чували как нанизваме враговете по ПЕТ на НОЖ ! Вярно е, че ножът малко ни е поомекнал, но вместо пет, ще нанизваме четер!

И по четир нема да можи, щото Кмета на Симитли си изхаби "ножа" по БОКо...!!! :::))) Дааа...!!!

Българския народ най много харесва президента Първанов който подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Да живее Първанов .Със златни букви ще бъде името му в историята.

То за това кой нападна 'крайна има кадри от преврата извършен на "Мегдана", и разстрела на мирните граждани там...!!! Дааа...!!!

В НАТО боеспособна армия в Европа има само Турция, тя ли е гарантът, срещу кого, най-голямата заплаха за правителството е Русия, Ердоган само преди година прави метани на Путин да му свали санкциите.

веднага се сещам и за Кипърския случай, как окупираха острова и какво е направило НАТО...

Борисов нищо не е казал, а свел решението на началниците до простосмъртните!

Срещу кого ще воюваме! Не виждам кой глупак ще скочи срещу НАТО!

Как кой?... Питай Рошко или ВъншноМинистерстващото недоразумение, и веднага ще ти отговорят - Русия и Путин...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Теб борисоф, те избра БЪЛГАРСКИЯ НАРОД да се грижиш на първо място за сигурноста на БЪЛГАРИЯ,това е разликата между теб и Радев ,дано на следващите избори на народа ни му светне че 30 години избира само продажници ,като теб,за които да се харесват в ЕС е по важно от колкото в родината

Ами след като ЕС не може да гарантира сам сигурността си, ще търси други. То не е като да приемаш регламенти за защита на прасетата и конвенции за налагане на педерасти.ята. Съюз с население от 500 млн. не може да гарантира сигурността си, затова кляка пред Турция. Нещастници.

Европа си остава окупирана и заложник на Ердоган, тива означават думите на Борисов. Продължаваме да си плащаме за свободата и демокрацията, а него никак не го вълнува, че е направил българите най-бедните в Европа. За сметка на българските политици естествено.

НАТО-да,НО б е з САЩ!!!!!!Само в този вариант ЕС ще просперера!!!Според стратегията на САЩ евентуалните бойни действия трябва да са на територията на Европа!!!!!

кратуната колко умно гледа на снимката,като ,че ли разбира нещо !!!

Нашият че е тъп е тъп,но пък тези европейски велможи,дето ни управляват,не можаха ли да разберат,че нато е американска измишльотина,чиято цел е бавно и сигурно колониализиране на цяла Европа,барабар със силните там Германия,Франция и т.н.Освен това ще бъде използвано като възможност за война с Русия и други "непослушни" на американската "демокрация" държави.

Дебили, обречени сте!!! Години наред лаете, маса кинти на с8орос и говедата изхарчихте, ама хората не са прости и разбират кой ги лъже!! Това е последния мандат на Борисов във властта!! И не, не съм червен, писна ми от вас!!!