Полицаи стрелят по шофьор след гонка в Плевен

51-годишен шофьор бе задържан след гонка с полицаи, по време на която униформените са стреляли предупредително със стоп патрони, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи стрелят по шофьор след гонка в Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Ловеч, бре! От Ловеч. То там е само дивеч. Те не са виновни, че са такива. Просто са от ЛОВЕЧ.

В правовите държави не се стреля, даже по избягал задържан или следствен. Има си съд. Полицията има право да стреля при самоотбрана или непосредствена опасност към невинни.

Sm3hurk0

Добре е, че при гонитбата не е станало ПТП и да загинат случайни хора. Някой да усмири тия рамбовци !

Ромлянин шегаджия.

е па забравил е да остави част от оборота , та затова е ;наказателната акция ; със стрелба ? та и другите да ни пропускат %

Ха сега при бай СТАВРИ та да му вкара правоспособноста през задния двор!!!

гара пордим? пАзи багажааа!

kirchevo

Големи сте коментатори тик. Що така не действаха миналата седмица когато опитали да спрат мерцедесО на президентството А?. Пак казвам ние сме малкото съпротивление и винаги ще го отнасяме.А за професионализма на полицаите ще си ЗАМЪЛЧА.

Sm3hurk0

добро сравнение.... ! +++++

Не само стрелба, ами и направо бесене край пътя! И да стои там, и да се вее за назидание! Българските дебили не разбират ни от закони, ни от правила. Повечето от тях и бой не ги оправя.Всеки ден шофирам в голам град, и съм се нагледал на всевъзможни малоумни изпълнения! При някой от тях, ако гръмнеш някой идиот, добро на човечеството ще направиш.

иЛИ ПОЛИЦИЯТА ще изтрепе тая смрад или държавата и народа загива

Всеки полицай с автомат и четири пълнителя патрони и един във автомата автомата с патрон в цевта и на автоматична.Нито една гад да не може да се гаври с народа

Sm3hurk0

Тогава и хората ще ходят с автомати... да не мислиш, че българина ще се остави да го мародерстват...

За такива като този може и бойни да ползват!

Полицайте е трябвало да го застрелят като кучи веднага

Ако беше Циганин, щеше да набие полицаите. С колове примерно

Полицаите са си спомнили скорошните случаи от Ихтиман и се усетили навреме и са почнали да стрелят преди да почнат да ги налагат.

Във патрулките трябва да има автомати.Който не спре да става на решето Тва е.

Разпоредете да се премахнат стоп патроните и полицията да стреля на месо .Ножа е опрял до кокала .ИЛИ НАРОДА ИЛИ БАНДИТИТЕ-среден път нема

Ами ако бандите са полицайте, какво правим?

...като ,,приятелски огън"...:)))

сега да се осигурят персонални награди на тези полицаи, а не да вдигат заплатите и на общия кюп некадърници.

Ako това бе станало САЩ,днес на тоя циганин щеше да му бъде опелото.

51 годишен, неправоспособен. Може да бъде единствено циганин.

и от такъв "крейзи" се иска да спазва правилата за движение ?

каква стреба ,какви патрони .полицая няма право да стреля при неспряла кола ,това са идиоти които са тръгнали да рекетират шофьорите и са на заплата при диларите на дрога,крадците и боклуците. в българия реално нема полиция ,стоят там за пенсия и нищо не правят.има закон за полицията ,там пише всичко.

Не знам, имат ли право, нямат ли. Но ако нямат, това трябва веднага да се промени. Значи аз ще газя хора, ама понеже колата ми е в движение, полицията не може да ме спре с куршум. Сещаш се, че онзи който е тръгнал да гази хората, едва ли ще го впечатлиш със стоп-палка.

Щом са го гонили и той се е дърпал, значи е способен ама не си е взел документа :)

Абе, докога ще се подиграват с нашата милиция? Огледайте се в коя да е от нормалните държави по света - няма нито миг лигавене с нарушителя - стрелба с боен заряд и точка!

Такива само повечко бой ги оправя. Ама здрав бой, та да му държи влага дълго време. Без приказки и обяснения - той си знае защо. И на изпроводяк една шишарка отзад.

Шегата със стоп патрона не я схванах. Излизайки на дежурство полицаят зарежда пистолета със стоп патрони? А ако обстоятелствата налагат използване на бойни патрони какво прави, казва чакай да презаредя?

В пълнителя,първите един-два до три патрона,желателно е да са ,,стоп"...следват...бойните...

Наде.... Наденцеее... Надюшооо... Полицаите,НАДАли са ,,стреляли" по шофьора.... Но/100% са стреляли по....ГУМИТЕ НА БУСА.... Наде,Наденце...във всяка статия си като блондинка,която паркира на заден ход на тъмна,неосветена улица.... Нищо против блондинките,но дано не караш и кола,така,както и пишеш :)))

явно е комунист

Мунчу!Когато управляваха комунистите книжките НЕ се копуваха!И всички свидетелства за управления на превозни средств,а от онези времена, са на 100% истински. За разлика на голяма част от сегашните!

Особенно на децата на партийните членове . То тогава и за кола не се чакаше . Отиваш и си купуваш . А сега ще те нарека долен лъжец .

ми то и коли нямаша много тогава.....

Браво на полицая! За това им е дадено това оръжие. Да се използва, когато се налага при строго спазване на правилата. Дано само да не го накажат, защото няма да е справедливо и ще демотивиращо за колегите му.

ще отнесат по едно мъмрене, че са го пуснали тоя талибан да вилнее из града. На американците първата работа на полицията/шерифите е да изкарат терориста извън гъсто населен район и след това чак му правят hard core gangbang...

не ме разбирайте погрешно.. тука ръководството на МВР трябва да си вземе бележка и да обучи полицаите как се действа като някой се разбеснее и не е прилично да бъде застрелян на място. В крайна сметка на полицията работата е да пази гражданите.

А нещо за живите българи няма ли да кажете в този пиклив сайт бе?

в този сайт дават копейки само за храчене и темите се избират такива иначе.......

а ти си храчката

иначе Моника шъ ги бий

Не е мангуста, ама хич.

а има ли значение? всяка маймуна като се качи в автомобил е потенциален терорист