Димитър Ганев: ГЕРБ вкараха БСП в сложна ситуация

С искането за оставка на Валери Жаблянов ГЕРБ успяват да вкарат БСП в сложна политическа ситуация, заяви за Дир.бг политологът Димитър Ганев.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев: ГЕРБ вкараха БСП в сложна ситуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той нородния съд, все пак е съд военовременен, но има документи по които бях реабилитирани осъдените, видя се какви ги вършат съдиите. БКП/БСП има по големи престъпления -- убитите без съд и присъда около 9-ти септември 1944г.,убитите в лагерите без съд и присъда, поругаването на гроба на Цар Борис трети, трупа му не се знае къде е, атентата в църквата св.Неделя 1925г. и т.н....

Кой е тоя сбъркан келеш Ганев , който разчита нещата наопъки?Много слабо малкия , бездарен подмазвач!

БСП си се вкараха в една много по-сложна ситуация, след като госпожа ЛЪЖА публично ИЗЛЪГА, че ДЖЕНДЪР означавало ТРЕТОПОЛОВО! Много хора, които не гласуваха до сега понеже невиждаха достойни, сега ще гласуват. Благодаря на госпожа Лъжа, че ми отвори очите. Преориентирайте се, с БСП е свършено, БСП няма място в Европа!

Митко, Митко, преди да плещиш глупости, избърши жълтото около устата!!!

ГЕРБ ...оставяйки образа си по-чист.... Ставало дума за чистота. Къде, бе? У нас ли? ГЕРБ ли? Това момче що не ни каже откъде си купува белото. И ние искаме от него. Изглежда е добро качество, щом така влияе на муадежа.

Ох, аман от такива пъпчиви . . . . .да, младите са "капитал" и "бъдещето" . . . .но трябва да си "служил поне до капитан" (Войната на капитаните). В обикновения случай, зад младия стои стара кримка. Пълен ташак, Нинова такъв "шлен" удари с ИК, че "демократите" може само да мечтаят, но просто се взеха много на сериозно и . . . . . младото си е младо . . винаги го прекарват, докато се научи.

Ами да, глупаво изказване. Склероза май?

"По този начин ГЕРБ ще могат да демонстрират легитимна отлика в СТИЛА между двете партии, е на мнение Ганев." Разбира се - непрежалимият кумец Делян Добрев е крещящ пример за стила на управление на ГЕРБ. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Тя Курнека ги нахъсва да се държат ароганто като мангали... Изпята им песента! Последен валс,сбогом любима!

я върви мама да ти избърше сопола

Кой и кога от БСП е пуснал кокала!?!?

Абе Ганев, забрави ли оня с милетчийските джуки и гъгнещото гласче, дето ту си дава оставката, ту я оттегля.....

Вчера се провело отчетно-изборно събрание на старейшините на ГЕРБ. Преизбрали с абсолютно мнозинство Николай Андреев. В развълнувано слово лидерът рекъл: Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България. Изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов. Благодарим за доверието, което ни гласуват. Сменете само Борисов с Живков и Цветанов с Милко Балев и ще се сетите защо ви умилява това приветствие. Защото е издържано в най-добрите традиции на възхвалната априлска реторика. В Сега, след дописката, читател пита с недоумение: Написаното художествена измислица ли е? Пък друг го успокоява: Реалността е по-страшна от измислицата.

и ще се сетите защо ви умилява това приветствие. Защото е издържано в най-добрите традиции на възхвалната априлска реторика. В Сега, след дописката, читател пита с недоумение: Написаното художествена измислица ли е? Пък друг го успокоява: Реалността е по-страшна от измислицата.

До Кога фашизма ще се приема като жертва, а комунизма ,като палач. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПАЛАЧИНКАТА ДА СЕ ОБЪРНЕ, защото Европа ще ни потърси сметка.

Нещо си се объркала! В България не е имало фашизъм! Провери да видиш какво е определението на този термин! От друга страна евреите се грижат да не се забравя фашизма! Вече 60 години постоянно реват и търсят обезщетения, репарации, вина и така нататък.

И що тогава на Луковия марш от онези времена е имало лозунг - "Не всички левскари са фашисти, но всички фашисти са левскари?"

Крайно време е комунистическите боклуци да бъдат поставени на мястото им ,а именно че българския народ не желае тази антибългарска и проруска партия повече да стои и да пречи в България.

ГЕРБ, нали така, не че има нужда от уточнение.....

Този зам. председател на НС не е достоен да бъде такъв, защото не спазва законите, например, ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН. И препоръчвам да го прочетат целият и всички комунистически тролове. Законите трябва да се спазват, независимо дали ви харесват или не. Така че оставката е най-малкото. ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд"; 4. моралния и икономическия упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата.

Както сега псевдодемократите твърдите, че в България не е имало фашизъм, така и аз твърдя, че в България (и никъде по света) не е имало Комунизъм. Така този закон е ПРАЗЕН, КУХ. И наредбата - закон за Народния съд я издава правителство в което БРП има 25% участие, останалите са "демократи".

Комунизъм никъде не е имало (за това си прав), но престъпна БКП имаше и "комунистически режим" също.

НЕ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ? БСП=БКП ,тогава защо тази изключително вредна за България партия е допусната на избори ?

Нъцки, баце! Тпрууу, недей с рога! Само да ти кажа, че БСП отдавна вече не е БКП. Сега ПП ГРОБ е новата БКП, начело с члена на БКП Бойко Методиев Борисов, който напусна пожарната и полицията, отказвайки да се деполитизира и запазвайки партийната си книжка от ... БКП. Не е грешка, точно за това БКП става дума!

Личи си че момчето е учило по новите реформи на образованието след като елементарни неща за това на какво основание е създаден народния съд и кой е настоявал за него НЕ знае.. Както се вижда бая са дебилите дето и те не знаят ама и ги мързи да потърсят и да попрочетът нещо..

Казаното от Жаблянов е историческа истина, но трябва да си чел, за да познаваш фактите. ГЕРБ и техните глашатаи за пореден път показват, че повече обичат да говорят, отколкото да четат. Апропо този господин освен че плете интриги, да е свършил нещо полезно?

Кое е историческа истина? Изклани са хиляди българи от една престъпна пасмиина. Никога повече да не идват на власт тези паднешки разбойници и убийци.

Ама вие сам вярвате ли си на това дето пишете???Поне не си показвайте незнанията по история дето се не учат на улицата а в архивите и книгите..

АМАН ОТ ПРОСТОТИИ. ТОЛКОВА Е СЛОЖЕН ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА Е ТЕ СИ СЪЗДАВАТ СИТУАЦИИ. ТЕАТРО.ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА. МЕН АКО ПИТАТЕ АКО СЕ ВЗЕМЕ ОСТАВКАТА НА ГЛАВАТАРЯ НА ХУНТАТА,ВСИЧСО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. ТИКВИ И ГУМЕНКИ, СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЧЕЛНИ СТОЙКИ. МАНИПУЛАТОРИ, КОИТО ИСКАТ ДА ВЪВЛЕКАТ ВСИЧСИ В СВОИТЕ МУТРЕНСКИ ДАЛАВЕРИ

На този ''политолог'' мога само да му кажа че боко вкарва герберасите ежедневно в обяснителен режим на неговите простотии..Объркало е момчето май реалността или просто който му плаща му поръчва ''анализите''

ГЕРБ СА ИНТРИГАНТИ,СЛУЖЕЩИ СИ С ПОДЛОСТИ,ЛЪЖИ И КОМПРОМАТИ.

Народният съд е предопределен от подписаното Мирно споразумение през 1947 , след Втората световна война,от Великобритания, САЩ и СССР. Ние сме задължени като съюзници на Германия. Чърчил ни приема като слуги на Германия.

На 15 декември 1944 г. английското, а на 18 декември - и правителството на САЩ, съобщават за своето положително решение: да бъдат изправени пред Народния съд в България регентите, министрите и другите обвиняеми В подписаното примирие през 1944 година ясно се заявяв необходимостта от осъждане на военнпрестъпниците в Европа

Народният съд, за който говорим, е действал от декември 1944 до април 1945 г, като най-известните 'дела' са на 1 февруари 1945, когато честваме жертвите на комунистическия режим.

Ако си на ти с Историята ,в периода 1944-1945г.не е имало още комунистически режим.Ако честваме то трябва да бъде за осъдените българи сътрудници на нацистка Германия под натиска на САЩ,СССР и Англия.

Прави ми впечатление, че ако някой спомене думата "лустрация", троловете от всички партии моментално се обединяват срещу него.

ганев интересно не забелязва разликата да браниш делян добрев или валери жаблянов? Жаблянов си мисли нещо за миналото, делян твори нашето настояще по модела на всяка ОПГ!

Ганев ,като човек на Сорос си прав за себе си.Трябва да си пазиш доходите.Според мен Бойко и ГЕРБ така си го вкараха със заяжданията с Президента,че Народният съд наложен в България от Англия,СССР и САЩ и истината написана от Жаблянов по този повод ще им се види на Бойко ,Герб и на матросовец а Тома Биков ,като махмурлък след запой в Симитли.

Да си я подава,какво фатално има?И без това бадева харчат пари за зам. председатели.И на местата им- включително и главчо да не назначават никой. Поне да се спести някой лев за млечице в детските градини.

Ганев, млад си и си зелен. Нищо сложно няма, всичко е просто, като непресукан конец. Комунизмът, без комунисти е само философия. Жаблянов бил казал нещо. Ами ако придиряме на всеки комунист какво е казал, то няма да ни остане време да живеем. Днес дъртият комунист Гърневски каза, че комунистите не се били извинили. А той, Гърневски, извини ли се преди да се пише демократ. Комунистът Борисов извини ли се, преди да стане гражданин за европейско развитие на България. И изобщо, има ли комунист, изживяващ се сега като някакъв фактор, дето да се е извинил, че е членувал в комунистическата партия, която във функциите си на настоящ демократ иска да обяви за престъпна. Няма! Няма и да има. Там ни е проблемът. Който в Полша и Чехия решиха по единствения възможен начин. Лустрация чрез закон.

Извини се, бе! След извинениети слрдва покаяние и поне 45г на хляб и вода, далеч от хората и политиката. И ако е рекъл господ, след това може и да получиъе опрощение. А то какво стана - извинили се били и продължиха да съсипват страната. Комунистическа наглост!

напоследък нещо започнаха често да го толерират във всички медии, явно е кадър на ГЕРБ. Повече коментари не са необходими за кадърът!

ГЕРБ СЕ ПРИКРИВА ЗАД ЖАБЛЯНОВ! ПРОБЛЕМЪТ Е ЛУКОВМАРШ, А НЕ КАЗАНОТО ОТ ЖАБЛЯНОВ.

Прикриват се ама не са осъзнали че е зад ''дантела'' защото завалиите не проумяха че Жабленов каза ИСТИНАТА за народния съд, Няколко са страниците за създаването му по кое искане и с какви нареждания става това.. Отхвърлят фашизма в България ама благодарение на него бяхме на страната на губещите дето трябва да изпълнява нарежданията на победителите..

ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ ,по-добре късно отколкото никога !!! Комунистите ще се разминат леко ,защото ако бяха те на власт ,най-малкото наказание щеше да е концлагер ! Аза плачещите червени лумпени и при фашизма е имало пионерски лагери ,но поне те не са посегнали на частната собственост ,а комунистите откраднаха и трохата от масата на хората ...!

Кво му е сложното? Жабата требе да си кряка у гьолот, а не у парламентот!

Аджемия, акъл раздава ? А глада и мизерията растат.

Растат, ама друг път! При БСП-Жан, заплатите бяха по 5$, а пенсиите по 2$! Я сравни с днешните!

Иска се оставката и то справедливо от зам .председателското място. Декларацията е абсолютно неуместна и е само поредния балон за губене на време да се работи по важни приоритети. Последното"изчезнало "изречение е престъпление . Царя Борис 3 е опазил България от пряко участие и военни действия на българска земя. Влизането на България във войната е неизбежна обективна реалност. Фашизъм до 09.1944 не е имало в България.Твърдението че е имало е невежество или злонамереност! Даже и да е бил задължително наложен тн "народен съд" е проведен нечовешки грубо и жестоко ,без осигурено право на Самозащита и дори един невинен да е с отнет живот вече е извършено престъпление. А какво ще кажете ,за хората избити с нелепото обвинение "за врага с партиен билет"?! ми те със сигурност са били далече по чисти и истински верните и не съгласни с неправилните действия .

А да кажеш нещо за Българска СС противотанкова бригада, на немски Waffen-Grenadier Regiment der SS (bulgarisches 1). Участвали са в битката при Виена срещу трети украински фронт. За окупацията на македония и част от северна Гърция да кажеш нещо. За избиването на несъгласните с Цанков и отрязането на главата на Алексадър Стамболийски да кажеш нещо. Преструваш се на демократ, но показваш профашистки въгледи.

Александър Стамболийски е един истински доблестен български държавник подписал под въздействие на великите сили несправедливия Нойски договор !Убит без съд и присъда. Но зверското потушаване на септемврийското възстание 1923 г е с мълчалиното съучастие на БКЛ с получената до участващите комунисти радиограмас нареждане " Пушки при нозе", а сега поднасят от БСП организациите венци и лелеят лицемерно съболезнованията си

Мафиотската организация БСП пази членовете си олигарси.

БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, ХОРАТА ИМАХА РАБОТА , ЖИЛИЩА, АМА НЕ ЯЛИ БИЛИ БАНАНИ. Е, СЕГА ЯДАТ....

безплатен е само полираният ти мозък. нищо безплатно няма на тоя свят, и ако имаш поне малко акъл, прочети интервютата със съветниците на живков, те обясняват колко безплатно е било безплатното при социализма.

Iivanov84

Сега ги ядат бананите но със та6аците затова бачкат като помяри на запад,за да могат да си купят един двустаен в Софето...

по-рано бачкаха в ...Коми ,но глупостта и необразоваността не се лекуват !

Iivanov84

А ГЕРБ не застана ли зад Делян Добрев,самия тоЙ трябва да напусне политиката,,вижте например в Австрия дали на един депутат цялата му рода взима обществени поръчки.....

В(М)ИНЕТКАТА, ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛКАТА са скри в миша дупка.. За този шавмар върху ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВОТО ИМ - Луковия марш, мълчи като .... Туй като що ли го написах.. Да не би да е заради дядото-партизанин?

се вкара в сложна ситуация... В европреЦедателството, когато писмото на Световния еврейски конгрес за забрана на Луковия марш е и в ЕС, ЕК, ЕП.. ПП ГРОБ се изказва за РАЗРЕШАВАНЕ НА ЛУКОВИЯ МАРШ.. Застава в негова защита.. Паническите изяви на Захариевата, Фандъковица в тез два дни на амбразурата е в резултат на осъзнаването на амтогола, който ПП ГРОБ си вкара сам..

Играят театро и изместват истинските проблеми свързани с влошаване качеството на живота, краденето, далаверите и обедняването !

Обикновените хора се чудят как да свържат двата края,а тези се вкарват в ситуации.. Дебили сме щом ги търпим... Увеличили си заплатите с 300 лв. А този ,който живее с 300? Те били важните, отговорните...,а ни докараха до ръба . Като слушам Тиквоний -средната заплата била 1500лв.Къде живее тоя? Неговата е като оня анекдот дето единият ял свинско, другият зеле, а осреднено са яли свинско със зеле.Манипулатори,мафиоти

Сульо и Пульо като важни фактори и коментатори. Смях!

КОЙ КАКВИ СИТУАЦИИ Е СЪЗДАЛ ИЗОБЩО НЕ Е ВАЖНО. ВАЖЖНОЕ, ЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ СЛЕД 1989 ГОДИНИ ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ТОГАВА, А НАРОДЪТ ЖИВЕЕ ПО-ЗЛЕ.

В момента България реално няма външен дълг. Колкото е външният дълг толкова е резерва и другите активи в БНБ. За това дори комунягите не отварят дума за дългове.

По времето на БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането и впоследствие окрадени; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци... По времето на БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг... - Мораториум върху лекарствата... - Бърза заповед отгоре и отмяна на мораториума... - Разпределяне на калпак и усвояване на изкуствено създадените излишъци в Бюджета - Разстрели, разстрели, и още мутренски разстрели... - Насилствено налагане за гласуване в Парламента на джендърската Истанбулска конвенция... - Самозапалване, самоубийства, убийства... И ПАК СЕ ЗАВЪРТАМЕ ПО СПИРАЛАТА...!!! Дааа...!!!

"1991 г. са се извинили за репресиите, извършени от БКП" Те може и да се се извинили, но явно тоя тип Жаблянов не е на това мнения. Затова - да подава отставка и да ходи в партията БКП, която съществува и днес.

НАЛИ ПРОИЗХОДЪТ ИМ Е ОТ БКП. ТЕ ЩЕ ГОВОРЯТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. ИДИОТИТЕ МУ С ИДИОТИ. ДОЙДОХА УЖ ,ЗА ДА ОПРАВЯТ НАРОДА, А ОПРАВИХА СЕБЕ СИ. РАЗДЕЛИХА НАРОДА И ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ-НАЙ-БЕДНАТА, НАЙ-КОРУМПУРАНАТА, НАЙ-ИЗВРАТЕНАТА ДЪРЖАВА. а НА ВЪХА- ТИКВИ И ГУМЕНКИ

Просто осъзнати скъсали с тази фашистко-комунистическа пасмина!

НЕ СЕ ЗНАЕ КОИ СА НАЙ-ФАШИСТИ--БКП, БСП ИЛИ ГЕРБ. ДОЛНИ МАФИОТИ. НАРОДЪТ БЕДЕН И НЕЩАСТЕН,А ТЕ СИ ОПРАВЯТ КРАДЛИВИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. ВСИЧКИ СА ЗА ИЗМИТАНЕ.НАГЛЕДЦИ С ОЧИТЕ НА ГЪЗА

Ako руснаците не бяха победили Хитлер американските и английски генерали щяха да бъдат съдени като военнопрестъпници за изпепеляването на германските градове без никаква военна причина. Думи на известен американски генерал. В това число слагам и София и Враца. Фашистите загубиха войната и за това фашизмът бе осъден и забранен. Ако фашистите бяха спечелили войната на подсъдимата скамейка щяха да са други.

В Бг народните партии често ги наричат :народняшки" заради разминаването в името им и в целите им. Имаше такова нещо и през 30-те години.

Какъв е този простолог от снимката.Той не може да си обърше сополивия нос, а е тръгнал да дебатира неща, които ги няма в неговата празна кратуна.