Захариева: България не разнася шербет през Председателството

Нападките на президента Румен Радев към премиера и правителството не са нещо приятно, посочи вицепремиерът Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: България не разнася шербет през Председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голата истина е, че от всички до сега "предцедатели", на това т.н. "Предцедателство" България изхарчи повече от ПОЛОВИН МИЛИАРД ЕВРО /най- много от всички предцедатели до сега/ , а получи само ПОГАЛВАНИЯ ПО ГЛАВАТА НА Б.Б. и едно голямо "благодаря" за огромното ядене и пиене на еврпейските чиновници!!!!!!!!!

Браво на тоя дето е избрал снимката. Само като я погледнеш, ти става ясно какво може да изблее тая.

...абсолютна фафла !!!...ама то един свестен от правителството има ли ...начело с Mагнолии ?!??...пална отврат и то за наши сметка !!!

ЪЪЪЪЪ , а какво ? Ракия ли ....

Ще поднасяш Захариева , ще поднасяш! Тиквата ще го забърква , ти ще го поднасяш! Сами си избрахте тези роли! И не е България, която поднася, а ти и Тиквата!

Захариева и ти ли си срещу нас?

не си губи времето.

"беквокали"... какви само префърцунени латино англикански думички знавмв само... не стана и много ясно от дописката защо да не ги слуша, щото не са "съпортващи" ли?

ето такава културна, симпатична и образована жена би трябвало да е президент. а не разни недобронамерени комунгутани от партията на компанзетата бсп

абе няма ли някой да поразчисти тези на Козяк, че да имаме и ние едно що-годе не толкова малоумно правителство ... Тези, които ни ги назначават, определено се изисква да са тъпи и алчни. Аман !

Поредната родна Отрепка -министър. Тази освен за тоалетите си и рамките за очила ..........................ама за друго нищо не мисли !! А как може да изпълнява чужди интереси ..........направо е перфектната за всеки пост в което и да е министерство!!

Да, доста ниска топка се оказа тоя човек...Да ти гласуват такова доверие хората, а ти да се държиш като свадлива комшийка и да чоплиш непрекъснато за някакъв конфликт...Като си такъв мъжкар, срещни се с премиера, кажете си приказките и точка. Тая злоба и май малко завист, ще му изиграят лоша шега в някакъв момент.Трябва да спре с тая фиксация към Боко и да се стреми да обединява народа, нали уж обединител щеше да е...

ами президенто еманация на злоба класическа

Пикла.

Борисов не блести с ум, но познава играта и затова е там. Не ми е симпатичен, но трябва да се каже, че си играе картите правилно. Засега няма кой друг да го измести, за жалост.

борисов е прекалено елементарен, за да познава играта, нея я играят шефовете му зад океана, а той е само една кукла на конци.

Презито няма никакви правомощия. Да внимава какво говори, че да няма импийчмент скоро.

Айде обадиха се и другите бек вокали. Оформя се добра опера. Блазе на българския народ.

Каква изискана фраза от първия ни дипломат, каква висота на мисълта...В Харвард ли е придобита тази висока класа, или в Оксфорд???

Катето с кривите крачета грешно цитира Захарова, която между другото е на много високо ниво със знанието на 4 западни езика. За съжаление нашите лелки-министри не могат да говорят добре и смислено дори на родния си език. Построяват логически грешни и незавършени мисли като патрона си Бай Жендър.

Борисов няма равен в света- назначава нищожества за министри и въпреки това управлява без проблеми.

Е ми това не говори ли нещо за нас.

Жалкият фатмак може да си представи среща с турчин само като пиене на шербет и кафе,но Борисов се среща с най-важните европейци и другите държавни глави без да е поканен нашия червен президент. Че кой европеец ще сподели важни дела с червена подлога?

Боко се среща, защото е тъп и безобиден и защото ще изпълни. каквото му заповядат. И най.важното качество - тъп е, не знае езици, за да може да влезе в личен контакт. Ще се усмихва наляво-надясно като пръднал и ще вика "glad to meet you".

Изключително ретроградна, противоправителствена, противонародна, противна и с нищо не предизвикана скандална реплика на "обединителя"!!??? Доближава се до нелогичните, антиисторически, прокомунистически и нагли прояви на пребоядисаните комунисти!!!

госпожата

Президента Радев се изложи! Изказването му граничи с чист фатмашки мистицизъм. Жалко!

Кой ги прави тези , ама много грозни- не ще да е човек, мамуна ли годзила ли???

На това отгоре и тъпа като джендърка. Тая е подписала по-миналата година жендърската конвенция. След като Вигенин, за когото нямах никак добро мнение, котегорично е отказвал да я подпише.

Като не разнасяте шербет,дудуци ли правите!Що не си дадете сметка кави нещастници сте!

Нинова сеоттегля от шевското място на БСП

А формата на формата формира ли формални форми при форматирането на българо-турските неформални отношения?

Като чета тази статия и се чудя как така е министър а толкова неща не са й ясни!

Бульо така и не проумя че и за шербет не ставаш защото вместо да им се услади на хората ще им загорчи като те видят..Освен това така и не проумя че си на по ниско ниво и от чистачката на Путин ама си седнала да приказваш ''говорителка'' след като ти и такава не си на ментора си защото и за това се иска някакви познания..

Йок казъм йок нашия баш бакан няма да разнася шербет! само ибрици ще подава,те затова на таквиз им викат ибрикчии!шербет ще разнасяш ти казъм обута с джанфезени шалвари!хади бакълъм чабук,чабук,че султан Ердоган вече едвам изтрайва!!!

.... лъха във форума към външната министерка, като я гледат такава срамежлива, неука, некомпетентна, марионетка, поддръжник на упадъка на държавата, съсипване държавните интереси за сметка на няколко командировки за излагация на държавата....

оди слушай - Indian Reservation - Orlando Riva Sound

Махнете това плашило!!!

БИХ ДОПЪЛНИЛ!!!!!!!!!!!!!!

Предлагам анкета на тема: "Коя от двете е по-красива - Цачева или Захариева?"

То това девойче по себе си съди. Или ще разлее шербета докато го носи на клиентите и си мисли за големи уй..ове, или на ку..рв..алък го обръща викат я за шербет тя пу...тка предлага.

Горката, и тя се е притеснила, че ако Президента Радев има данни за това, което пита, и тя и цялото правителство на Обединени патриоти ГЕРБ - Борисов 3 са ги пуснали за смяна.