Екзекутираха българско семейство в Кейптаун

Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама с кредитни карти, и съпругата му Незабравка Пеева са били екзекутирани в дома им в Кейптаун, ЮАР.

Обратно в новината

Коментари - Екзекутираха българско семейство в Кейптаун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, недейте да спекулирате с такава охота и забава със смъртта на двама българи. Забележете - убитият е обвиняем, но не осъден! Да, вероятно е виновен, много българи по света за съжаление се занимават с престъпления и измами, но вината се доказва в съда, а той не е стигнал до него. Вярно е, че обикновено при замесени в престъпления може да се стигне до саморазправа или отмъщение, както и че ЮАР не е сред топ дестинациите за заминаване на българите, но все пак става дума за смъртта на двама българи, на семейство...

съжалявам ги, но ми е чуден избора им на държава, хитрия човек избягва риска, а те отишли където трябва да се пазят денонощно.

може би ще бьде добре да има страница криминална хроника

Прекалено свободно журналистите ползват думите нещо...екзекутирани, екзекуция...в случая се касае за убийство, това е думата...

Това е смъртта на едно семейство, но всички избягали предават на смърт един цял народ - собственият си.

Не! Това е смъртта на един измамник. Вероятно доста хора са пропищели от него. Жалко за детето и жената ама ...!

Епа добере са го убили. Той може и мойте кредитни карти да е източвал и после плаща банката и накрая пак ние. А да видим сега дали ще източва кредитни карти.

Искам да попитам икономическите имигранти - на това това семейство сега трябват ли му пари?

на тебе явно ти трябват

това екзекуция ли се нарича? егати неграмотния списвач и редактор!

ликвидират българските Онелайф крипто мошеници?

Жалко за кучето.

Позната родна картинка.

пак този Росен самоуби се и пак убива хора и кучета.

Това не е екзекуция, това е убийство. Имайте уважение към паметта на жертвите, наричайте нещата с истинските им имена ! Особено при такива тежки престъпления ! Няма нужда да се правите на оригинални !

Може и мит да е, но съм чувал , че в ЮАР има групи които чистят престъпниците без съд и присъда. Нищо чудно да са ги очистили и понеже са видени от жената са очистили и нея, за да няма свидетели. самия факт, че няма свидетели, че детето е на друго място , сина го няма, съседи не чуват нищо, няма следи, означава, че извършителите може да са от такава група, която се ползва от затъмнение по време на акцията си.

Mит е , няма такива групи.

Ще ти се! Бай бабо, да не те среща мечката. Там не е България на боко!

Явно е, че това семейство, когато е отишло да живее извън България и да си парави далаверите,не е чувало, че в тези страни собствеността е НЕПРИКОСНОВЕНА!

Горкото дете.

По цял свят умират хора всяка минута. Какво ни интересуват нас чужденците?!

И там като у нас.Присъдите се дават на място и се изпълняват отма без обжалване на втора-трета инстанция

Намерил е това, което е търсил въпросният Анжело!!!

Баце няма ли да прати Кугъра да прибере героите и да закара Цацата да види какво е станало на терен?

И какво ще разкрие цацата? Че човека гръмнал жена си, а след това се самоубил с два изстрела - един в гърба и един контролен в главата.

В юар, а и в други държави като Бразилия, могат да те свитнат ако крадеш от неправилните хора. Тия малко са се объркали мислили са, че са още в бг.

Извинете ме автори на статията, но в коя държава измамата с кредитни карти може да се назове "успешен бизнес"? Това е престъпление и си остава престъпление, каквито и епитети да му слагате.

Не разбираш, защото не четеш. Успешен е бил бизнесът на жената, която се е занимавала с производство на торти и вероятно не е подозирала с какво се занимава мъжът й.

Хаиде сега жена му не знаела какво прави съпруга и. Може ама не ми се вЕрва.

Дядо стягай чемодана, качвай се на АН-а и дим да те няма! Владивосток! Не ти е работа да държиш сметка на Български граждани!

Това не ви ли прилича малко на клането в Нови Искър? Дори кучето гръмнали. Жалко за детето.

Ето как трябва да се действа с бандитите.Жалко за кучето.

Станала е грешка и са чопнали кинти от неправилния човек! Ама можеше и по-леко да минат - с рязане на пръсти, ръце и т.н.

хич да не Ви пука, те ако бяха читави хора- още щяха да са живи!

ли нашенци вече се изселиха, че криминалнита ни хроника е предимно от чужбина? В Гърция на Крит двама се самоубиха, преди дни в Сяр са намерили убит българин, от немска река извадиха наш младеж, преди няколко седмици май момиче загина в САЩ, сега тези хора в ЮАР...Докъде ни докараха 29 години вече след диктатора Бай Тошо. Вижте се бе всичките се вижте колко сте уж кадърни в сравнение с един уж прост неграмотен правешки селянин. После се чудете що имало носталгия и как да промените учебниците та като не може да са доволни младите от сегашното време, да ги учат, че онова било в пъти по-лошо.

Абе коми не те ли е срам малко да ръсиш редовните ви лъжи и пропаганда под статията за тази трагедия. 6 годишно дете е останало сираче след училище, а ти ми говориш за сатрапа бай Тошо!!! Резултат от неговото и цялото управление на БКП са тези неща които казваш. Унищожихте селското стопанство, индустрията и най важното моралът и ценностите на хората за 45 + 28 години! Я ни кажи кой организира престъпноста след 89та?! Не е ли именно ДС отговорно за това и че днес буксуваме в условията на ЕС и НАТО?! Много сте нагли ейй!

колкото и да се напъвате вие и семселето ваше, дето сте големи "професионалисти" и притежавате огромна "експертиза" във всите научни и житейски области, на Бай Тошо не можете само да боядишете това дето той ни остави. И се гнусите от "Сатрапа" ама не се гнусяхте да привитазирате и заради некадърността ви да съсипете това дето тогава е създадено нали мекере жалко?

След диктатори най-често се случва така, става свободия. Може би ни приеха в ЕС, но до като се настроим на тяхната ценностна система, още дълго време ще мине.

И това убийство го пишето на името, на Росен Ангелов от Нови Искър... Всички избити плюс кучето. Случаят е разрешен...

Сигурно е имало защо. Повече няма да правят така....

Това е най-голямата опасност в този занаят. Тегленето от банкомати с карти със свалени данни. Събират се огромни суми, които няма как да изпратиш веднага и ако полицията те надуши, най-удобно е да те убие и да вземе сака с парите. Не питайте откъде знам

Че нищо не знаеш е ясно. Останалото не си заслужава да го четем.

От замундата! Теглиш много филми...

Драги Тони Монтана , родителите Ви не са ви научили че е грях да се радвате на смъртта на когото и да е, още по-вече Ваш сънародник Вие сте пропаднал човек Българин е загинал от насилствена смърт в чужда държава ,българин а не озверял монтанси келеш Мир на душите им!

Това е мафиотско убийство. Те обикновено казват: "Ако не върнеш парите, ще убия тебе, съпругата ти, детето и кучето!" ;)

Ти си класически диванен експерт. Ако убиеш някого, който ти дължи пари, от кого ще си ги вземеш специалисте по мафиотските дела? От гробаря, попа или от Господ? Или може би ще продадеш тялото за медицински изследвания и така ще си върнеш парите?

Трябва и на кол да ги набучат и да ги разнасят хубаво да се види къкво се прави с такива разбойници!Браво!

Абе, журналисти! Научете се най-сетне да използвате думите правилно. "Екзекутирам" означава "убивам" след издадена присъда. А тия нещастни българи просто са убити. човек ще си помисли, че са съдени в ЮАР и са получили свъртна присъда.

Много парвилна забележка! Аз точно това си помислих като прочетох новината !Общо взето цари голяма неграмотност!

И аз така..

и е правилна употребата и не е правилна... зависи какво е искал да внуши журналистът... ако е искал да разберем, че хората са били "осъдени" на смърт (друга тема от кого), то наистина са екзекутирани.... ако са убити заради лаптопите, телефоните и прочие ценности в наличност в жилището, значи са убити... безсмислено разсжъдение общо взето, но фактът че са убити с куршуми в главата, звучи като професионална работа и "екзекуция" заради нещо....

трябва да се анализират и сравнят днк- та на мошеници(комунисти) и на нормален човек .тогава ще знаем ,че първите заслужават съдбата на анджело в по-ранен период .

ЮАР се оказа поредната държава, съсипана от управление от комунистически тип. Чер/ве/ни и леви е опасна комбинация!

Мандела ги докара до там.

Росен Нюискърски се е возкресил?

страхотно написана новина. от второто изречение става ясно, че това е поредното бандитско убийство на по-заможни бели хора от вилнеещата огромна черна престъпност в "освободената страна" юар. но три-четвърти от статията е бла-бла за шмекериите на тия двамата. които шмекерии нямат нищичко общо с типично циганското битово убийството, каквито са у нас по селата. просто са имали неща за крадене и са ги убили, щото така правят с белите там...за да ги откраднат. пак жената е извадила късмет в нещастието си, щото тия са завършени скотове. това е ежедневието на "новия демократичен" юар, мечтата на оня превъзнасян "велик човек", как му беше името...мандела. и още нещо. синчето не се лекува в юар...лекува се в България. защо ли?

Защо се лекува в България? Защото е патриот!

Синчето не се лекува в ЮАР, защото цените на медицинските услуги там са в пъти по-високи от БГ. А лекарите са далеч от уменията на нашите медици

Hе е точно така!

Тази новина е послание към всички убиици, крадци, мошеници и измамници ( в това число и ''бизнесмени'') че рано или късно всеки си плаща за гяволъка и си получава заслуженото. Дано тази новина бъде прочетена от всички по-горе изброени ''занаятчии''

Живял съм няколко години в ЮАР. Класически обир от чернокожи над бели, ежедневие е там. Черните проникват в дома, застрелват белите и изнасят каквото могат. Аларми, бодлива тел с ток по оградите(каквато има навсякъде) и СОТ, които при сигнал се бавят, за да не отнесат някой куршум и те - не помагат

Hе е точно така!

На тоя като му видя името - Анжело , факта че е 50 годишен , живее в ЮАР , замесен в измами с кредитни карти - и веднага се обзалагам че е от някоя стара комунистическа фамилия , дерибействала в България преди 89-та година . Тогава за да си кръстиш детето с католическо име не можеше всеки ! Тоя явно си е бил бонвиван в България като внучето на Тато , ама не е могъл да развие "червен бизнес", завлякъл е доста народ с пари , и бегом при братя Галеви и Веска Меджидиева в Южна Африка !

Как може, да говорите за хора, които не познавате...Името му е Ангел, Ангел Димов. Това, че нашите журналяги, преписват от английски, без да мислят, не е повод, да сте злобен. Обикновено момче, родено и отраснал в София, от майка учителка и баща алкохолик...Изключителен човек, мъж и баща...Лека им пръст и дано Бог се погрижи ма малката им дъщеричка....Не мога да повярвам, че под статия за смърт на двама човека, може да има такива писания...Какво стана с нас....от къде тази злоба...

3лоба и простотия

Как може, да говорите за хора, които не познавате...Името му е Ангел, Ангел Димов. Това, че нашите журналяги, преписват от английски, без да мислят, не е повод, да сте злобен. Обикновено момче, родено и отраснал в София, от майка учителка и баща алкохолик...Изключителен човек, мъж и баща...Лека им пръст и дано Бог се погрижи ма малката им дъщеричка....Не мога да повярвам, че под статия за смърт на двама човека, може да има такива писания...Какво стана с нас....от къде тази злоба...