Двама братя крояли терор с ”Операция Светкавица” в Ню Йорк

Двама братя близнаци бяха арестувани в Ню Йорк, след като полицията е намерила около 15 кг взривни вещества в апартамента им.

Обратно в новината

Коментари - Двама братя крояли терор с ”Операция Светкавица” в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси аматьорите?! Единият върнал служебен лаптоп с инструкции за изработка на взривни устройства, а другият плащал на ученици да събират барут от фойерверки. Що не са пуснали обява във вестника, че ще правят атентат!? Така по-трудно щеше ФБР да ги разкрие!

че аз в 5-6 ти клас правех бомбички с много по-пукливи вещества от димящия барут .

LOL... Бе к'ви са тези глупости, бе, ще прявят "взривно устройство" с барут от фоервеки и черен барут... Това е тъпо и както идея и като изпълнение, а да ангажираш медиите си е направо смешно... Калиевата селитра се използва да производство на черен барут, НО ЗА КАКВО ТИ Е ДА ГО ПРОИЗВЕЖДАШ, като в Америка може да си го КУПИШ, по чист и по-евтин... да не говоря, че в момента се сещам за поне три други вещества, по калорични (гърмят по-силно) от черния барут, вещества, които у нас осмокласник спокойно може да произведе в мазето си с конструктор "Млад Химик"... Поддържат хората психясани, цялата история е смешна...

Особено романтичният щтрих за посланието в дневника за пълнолунието...

А бе мунчо ами ти много ги разбираш нещата! Да ги пускат да си ходят, щом мунчо е казал, че 15кг барут и някакви си метални осколки са смешна работа. Само дето мунчо не знае, че от тези пезопасни вещества са са загинили стотици хиляди само през първата световна.

Ти си мунчо. Черен барут не се използва от 19 век. Първата Световна вече се убиват с безсилен барут, динамит (Нобел вече е видял резултата от работата си и се е поболял) и ХЛОР. От това са измрели стотици хиляди. И от ножове - дето се реже хляб. Да ги забраним и тях, а? Или да напишем статия.

А на бас, че са негри. Защо ли мисля така? Защото в Харлем и Бронкс не можеш да намериш бял за цяр.

Ти от къде в САЩ си купуваш взривни вещества ей така? Интересува ме, защото твърдиш, че било много лесно! Също така е интересно дали само като попиташ, мога ли да си купя 1 кг барут, няма да ти цъфбат ФБР-та, ЦРУ-та, АНС-та и какво ли още не...