Въпросът за границите ще препъне Западните Балкани за ЕС

Въпросът за границите в Западните Балкани трудно ще се реши преди 2025 г., смята словенският външен министър Карл Ерявец.

Обратно в новината

Коментари - Въпросът за границите ще препъне Западните Балкани за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да стане по много причини. РФ вече е завладяла тези страни не с пари, а с "много пари". Те на са идиоти да се отказват от това, както го правят нашите беи и паши.

Въпросът за границите ще препъне Западните Балкани за ЕС и затова е необходим нов конгрес подобен на Берлинския, който да определи реалните граници.

На мен по ми се иска ЯЛТЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ. Все пак България е с по - голяма площ, от колкото при БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС.

Няма никакво приемане. Искат да ги изиграят така, както излъгаха и изиграха Украйна. Постоянно ще им подават сладки обещания, ще им слагат розовите очила. Макар да не е ясно, каква ще им е ползата от членство в ЕС. Накрая ще ги накарат да си отворят пазарите за европейски стоки. Ще обещаят да отворят и техния пазар за стоки. Но на Украйна наложиха такива ограничения и квоти, било за качество, било за нещо друго, че Украйна не може да изнася много неща. А в същия момент европейските стоки унищожават местното производство. Това е неоколониализма, нови форми на колонизация. А печалбите са за колонизаторите, загубите са за местните западнобалкански туземци. В общи линии, до това се свежда кампанията, ЕС търси свежа финансова кръв да поизсмуче.

Поредният "грандиозен успех" на Бойко!Чакам коментари на медиите на Пеевски!

Германия искат първо да унищожат индустриите на държавите,а после да им дадат заеми с високи лихви и подаяния.Също обичат евтина работна ръка и араби,които да оплождат грозните им жени-крави вместо хомовците им.

Ойдоха Му "ойроприоритетите" у ряката! Ни Шенген, ни Еврозона, ни Западни Балкани у ЕС...И ся кво? Аха, има там некви магистрали, дето сега ще се новопръкнат кат' "приоритети"...Абе тоя нашио не разбра ли, че ония си праят т*к с него?

Морковът се отдалечи на разумно разстояние, досега беше на неразумно - 2023. А иначе - и какво ако влязат в някоя чакалня? Нас с румънците, корумпираните, и в чакалнята на топло не ни пускат. ЕС е химера, утопия, мечта. 18 държави, че и по-малко си осигуряват спокойствие за бъдни дни. А ние се възползваме, колкото можем, и както можем. Като влязохме в ЕС, станахме по-предвидими за съседите си. Имат ни доверие, имат ни и уважението, въпреки, че сме с хомот на шията. Но пък е германски, с френски шевици.

Тази идея никога няма да се осъществи, тя беше приета само и само да се спъне Русия и славянските народи които са били винаги близо до Русия. Ако някой си е правил други сметки, то той е предал националните интереси на страната си.

Бе тук много славяни са се нароили. Че и православни. Сега разбираме защо угрофините пращат "инструктори" в Босна и Сърби я.

Правилно.Изхождайки от това ,че един престъпник настоява за Западните балкани,Бъдете много осторожни.

Абсолютно измислени"приоритети". Просто един наднормен,тъмен балкански индивид с още по-тъмно минало,реши,че ще става дипломат и международник.Роля си приписа някаква.Може би с надеждата,че в столиците на тези държави,ще му издигнат паметници приживе.

"Въпросът за границите в Западните Балкани трудно ще се реши преди 2025 г." Въпросът с границите в западните Балкани е бил решен само и единствено по времето на Османската империя, която за времето си е била нещо като днешния Европейски съюз. Само дето османската администрация не е разпореждала на раята колко криви да са краставиците, не е забранявала шкембе чорбата и не е изпращала раята да гине в Ирак, Авганистан и на пичку матер за този дето духа. Другата разлика е, че в Османската империя са живели не 27 а 52 народа и никой от тях през вековете не е изгубил своята религиозна и национална индентичност. И данъците в Османската империя са били значително по ниски от данъците в ЕС.

български майки крийте мъжките си деца ето още един от еничарския корпус !!!!!

Тъп си се родил , тъпир ще си умреш ! Хората са искали децата им да стават еничари , защото след служба до 30-та им година , са им давали да управляват села и области ! Отделно и други привилегии . Нека им е зле !

Да, прав си, арменците например не изгубиха своята идентичност, само дето бяха избити. Днешната Армения съществува благодарение на това, че Русия през 1820 г. е завоювала иранската част на Армения. От турската част на Армения са останали само камъни.

Словенеца в прав текс е казал- първо приемаме 2025 год. западните Балкани и след това Бокобалканите- България и Румъния!

Така е. Докато Сърбия не ни върне ЗП - среден пръст за ЕС!

баце дигна кръвното.. тия му напраиха сеченото за големата му любов западни балкани. ама си го заслужава..напраи България на кочина и тръгна да оправа другите!

".....западните Балкани,ГОЛЯМАТА МУ ЛЮБОВ",който въпрос изобщо не е негов,а мнението МУ е ФОРМИРАНО от ЕС и ЕК !!! Не ГО величайте толкова много !!!

Тц тц а аз си мислех че поне в Западните Балкани няма да ги има масоняците но не би.Хайде тук е пълно с тях дори в Дира ма мислех че там поне са по малко !