Борисов в Мюнхен: Не може Гърция в Шенген, а ние - не

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Мюнхен за участие в традиционната конференция по сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в Мюнхен: Не може Гърция в Шенген, а ние - не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама не разбрахте ли че не щем Шенген.Първо оправете заплатите на хората да живеят по сносно а Шенген да си го имат високомерните западняци

И двамцата сте я свършили работата като кучето на нивата /отишло са се изпикае/ / с извинение на аудиторията/

може,Рапонче,може,не разбра ли ,че си деветата дупка на кавала,пълен провал ,това е резултатът от управлението ти-г-н Борисов,защото ти самият си една грешка на природата,иди си гледай внучето бе,стига се пречка там дето не ти е мястото ...

Може, бате, може! Защото каквото и да си повтаряте и да се опитвате да внушите на глупаците, Гърция (независимо от провалите) е много по-напред от нас! А си мисля, че дори и вие не си вярвате!

В гърция всичко е минимум по две! ИЗаплати и пенсии! Първо се мисли за икономика а после за политика!

С такъв премиер като тебе -никога и никъде,разбра ли сега бе,дупедавецо ,че каквото и да правиш за оная еврогейска общност -си нищо-кръгла нула,нито някога си бил фактор,нито ще бъдеш,всички интерпретации,за просперитета ни и светлото ни бъдеще са в болния ти мозък ,налягай си парцалите и заедно с цялата си паплач изчезвайте ,толкова простотия ,неграмотност,лъжи,шикалкавене и интриги ,абе Боко,да не си обърнал резбата ,поведението ти е гейско...ех ти дявол черен.. ето защо се напъваш за конвенцията ...

Това е начина на цялата партия ГЕРБ и Борисов . Защо Гърция , а не ние . Защити нас подобаващо, а не колко са зле другите . От този чеп за зеле не става както е казал някой си негов колега.

Не се коси. ЕС е на ръба на разпада. И в ЕС и в България положението не е никак розово. Някои хора доста безотговорно си играят с огъня, въпрос на време е да се изгорят.

"ЕС никога не е бил в толкова тежко състояние, но посочи, че няма по-демократично и светло нещо от Съюза." - думи на Б. Борисов, та ние го знаем поне от 2-3 години Б. Борисов чак сега го е забелязал. "Отношенията с Русия и Турция" - пак думи на Б. Борисов, последно с "Русия или Турция", защото на родния ни премиер клони повече към "Турция", а не и към "Русия" да не се залъгваме се едно сме "Новородени". Благодаря за Вашето внимание Показоитко.

Колкото по-сервилна политика води кабинета, толкова повече няма да може.

Може Бойко, може.....сам виждаш! Цуни-гуни с баба Меркел, с Юнкер....ама за пред камерите, а зад гърба ти - среден пръст!!!

ама вие явно не сте разбрали че той е тяхен слуга и че изпълнява това което му наредят! Хахха цуни-гунито е за пред народа на българия, да си мислят дебилите колко е велик тяхния слуга!

Посредствен спортист, с изчерпани възможности за средното ниво на политик. Слаби , почти никакви познания , ниска езикова култура. Мястото му дори не е сред пожарникарите. Р. Ралин би казал - простак.

Но добре че си ти образован, реализирал се млад човек със силни умения за критика, а реално плъх зад клавиатура! Какво ли би казал Ралин за хора като теб?

Пич реализацията не значи да си крадец, лъжец и станал министър на българия! Му-то може да е продавач в магазин но все пак е човек, а не бандюга!

Не ни трябва Шенген, бе Бойко! Шенген защити ли Гърция и Италия от африканците на другия бряг? Напротив трябва да бягаме , от Щенген, защото влезем ли ставаме като мед за мухите!

Ако ще сравняваме България с Гърция ,те са на светлинни години пред нас във всяко отношение. А за селата,селата ли в България вече няма села,а само гета.Градовете?Дръпнаха сама Пловдив и Ст.Загора. Навсякъде и в градовете е леш. Няма вече свободни места нито за градинки,а за паркоместа това е непонятно за крадците наречени кметове. От де се взеха тези пари за таково лай..но строителство?Кой го разреши,хора обезщетени пак си върнаха местата и строят ли строят. Парите от КТБ трябва да се бетонират. Този ,няма подходящ епитет за него ни си е втръснал сигурно и на Европа.

Най-вероятно и този, като Цветанов е завършил помощно училище!Така се говори за народа от съседна държава, само ако си във война или ще влизаш във война с този народ, огнеборецо!

Срам и позор е Ц. Цветанов, ако не сте го виждали на национален празник на връх Шипка по анцуг, и с излагащо се интервю ... по хамерикански "No Comment".

ИМАХМЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО БЕ СТАНАЛ ЗА ПОСМЕШИШТЕ В ЧУЖБИНА, А НАС НИ ОГОРЧАВАШЕ И ТОРМОЗЕШЕ С ПРОСТОТИИ СИ! ИЗБРАХМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ, ПОМИСЛИХМЕ СИ ЧЕ СМЕ СЕ СПАСИЛИ! А ТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪЩОТО ТЪПО СЪЩЕСТВО СЕ Е ПРЕРОДИЛО В ОБРАЗА НА ВЛЕЧУГОТО .......... БОЖЕ СПАСИ РОДИНАТА МИ! НИЕ ЯВНО НЕМОЖЕМ............

Браво Борисов само така!

Не се говори така, за съсед и приятел, както обичаш да се изразяваш за гърците. Настройваш един народ против друг. Гърция е много по напред във всяко отношение от България, за съжаление. Влезте в което и да село, там и тука, при нас... Разликата е фрапираща. На Бойко, повече дипломация и по малко със свои думи

Елена Йончева го показа, Тикво. Оградата на Гърция е в пъти по-сигурна и в пъти по-евтина. прост факт, Тикво

борисов,комуняга, как още ходиш из Европа?Срам нямаш ли? България скоро ще е заличена от картата. Ако ни изритат от Европа свършено е с нас.Какъв Шенген? Прегръдките са етикет,отдавна са те преценили,знаят твоето минало и настояще ,което не е по различно. Жалко,много жалко че се оставихме в ръцете на комунистите вече 30г.А,те нищо друго не знаят ,освен престъпления да вършат.

КОИ СМЕ НИЕ ЧЕ ДА ДЪРЖИМ СМЕТКА НА ГЪРЦИЯ? ОТГОВОРА Е ПРОСТ ЕДНИ ЧЕРВИИ СЕ ИЗПРЪЦКАЛИ И РЕШИЛИ ЧЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА! ХАХАХХАХА .....................

Защо той пак си изтърва не премерени и непредпазливи за високо лице изказвания, закачайки други държави (Гърция). Като в детска градинка, където едно детенце има по-хубава играчка, а другото дете (Б.Б.) реве обидено. По рано ден хвърлил не приемливо подмятание за Русия все едно, че се намира в кръчма в компания на подпийнали веселяци. От едната крайност в друга. Резултатът е същия. Непрофесионализъм.

Драги или драга огледайте се най напред борисов на кого слугува или провежда политика? После вижте с кои държави се заяжда ? И тогава ще си изведете извода че не е въпроса на непрофесионализъм , просто борисов изпълнява задачите на господарите си! Във връзка с Гърция, тя реално стопира процеса на оформянето на БЮРМ катосамостоятелна държава който нашите продажници борисов и каракачана подпомагат! За Русия в момента Путин е в предизборна агитация и допълнително тия дни имаше военнен сбълсък в който руснаците загубиха. Та борисов е ЧЕХЛЮ 2!

Взимате го на сериозно. Ако сте сериозен и информиран човек, изучите случай в Сирия от различни източници и най-вече от официални - руски и американски. Вече известно е, че група руски авантюристи в личното си качество, които нямат никакво отношение към руската армия не се знае защо сами създали критичната ситуация, встъпвайки в бой с кюрди на територия на нефтените кладенци. Кюрди поискали помощ от американци, които уведомили руски военни. На свой ред руснаци нямали възражение, тъй като частна група вероятно професионалисти от Вагнер действали на собствена си глава, без да уведомят руски военни за себе се - че те са там, кои са те (гражданство), с каква цел, от кого получили задание и т.н. Фактически не са били известни за руски военни кое са те. Сега известно е,че загинали 5 човека и се изяснява гражданство им както и на ранените. За тези неидентифицирани, с неизвестно гражданство хора никой не длъжен да носи отговорност. За каква загубена битка от руснаци говориш?

Тиквата е изкукуригал окончателно. Всяка минута като премиер на този лъжец е фатална за България. Станахме за смях и на кокошките

По кои точно факти съдиш че сме станали за смях и че всяка минута е фатална? Би ли се аргументирал малко?

и го изсра - не само голямото миризливо лайно ами и след дълги напъни на единствената полугънка на гладкия си мозък и това за Гърция. Я да каже какви са минималните заплата и пенсия в Гърция. Какво им е здравеопазването и социалното осигуряване. Гръцкият министър-председател не е ял безплатен суджук и май не е рязал с тъпа ножица лентите на нови магистрали плачещи за ремонт след месец. То за това трябва поне една цяла гънка на мозъка но той я няма.

ама вие герберите умирате да отричате факти и очевадни неща! Ако искаш верно да помогнеш за влизане на България в Шенген се махни колективно с шайката си...така поне шанс ще ни се отвори. а сега шанса е 0!

Ще направя всичко възможно мирът в Европа и света да се опази, заяви премиерът. Защо ли винаги говори в личното си качество? Например приетото е да се говори, че нашата държава се бори за еди какво си (или представлява, иска, ще прави и т.н.). В даден случай: България ще направи всичко възможно мирът в Европа и света да се опази. Има стандартни и общоприетите дипломатически правила на говорене и в край на сметка има нормален етикет, примиреност и малко скромност.

боко, да не си си ударил главата???

според мен цялата днешна политическа класа на българите от времената на саморазпадналата се бкп е виновна! германия след тотална и огромна разруха се оправи а ние след мирен преход толкова години нямаме особен напредък!

"Мирен преход" няма такова животно. Номенклатурата не е пускала властта, единствено се пребоядиса, като великденски яйца.

Боце освен че си гл..пак си и завистлив и отмъстителен.Гърция е и ще е в Шенген,защото Ципрас е човек,а ти не си. Затри Държавата,какъв Шенген ти е в главата. "разтеж"фискална дисциплина"чисти лъжи.

Може, може -и в Европа и в САЩ знаят що за стока си , но си им удобен, защото по този начин те държат на къса каишка.

Ще направя всичко възможно мирът в Европа и света да се опази, заяви премиерът. - Баце, да се свети простотията МУ е пропуснал да добави - и във Вселената :))) Голем "международник", голем "вселенник" е ТОЙ :)))) Едно време некой се изживяваха за Наполеон а баце направо се цели в БОГ ;) Абе таа здравна "риформа" нещо много куца в областта на психиатричната помощ за "управлеващите" бре :)))))

Абе Гъция е в Шенген, защото не се управлява от мафия! А нише шенген ше го гледаме през крив макарон докато властта е в ръцете на червените мафиоти, които колкото ида се пребоядисват няма да заблудят ЗАПАДА! Те ония хитри тарикати от ЕС доматите не ги ядат с колците!

Само така г-н Борисов!

Стига си писал една и съща простотия през 2 минути. На всички е ясно, че си по-проС и от Банкянския Каун

Ще си пиша колкото ми е кеф ако на теб ти пречи на мен пре ху* ми не е! На всички е ясно, че си червена куха пръчка!

във библията е казано съвсем просто и ясно- защо виждаш сламката в очите на другия,а не виждаш гредата в твоите очи! така,че ние българите да решаваме нашенските си пролеми-корупция,злоупотеба със власт,организирана престъпност,слаба икономика,монополли,картели,лобита,намаляващо, изчезващи селища,измиращо и емигриращо на запад население!ето това са проблемите които се избягват да се дискутира!коиса виновни?докато се правят на слепи,глухи и неми така ще е!

точно заради това не ни пускат във шенген, щото си имаме премиер МУТРА....

абе боцко до кога ще повтаряш казано от истински политици?! Чеха го каза още януари това и ти сега да се напраиш на интересен и загрижен го копираш! А твоите мишлета църкат, мислейки ,че ти си го измислил!

Браво г-н Борисов така се гледат интересите на държавата ни браво!

когато човек говри със задните си части е така

Тръгнал с Гърция да се сравнява. Той затъва с глупостите си но затъва и България и малките хора. Бюджетните храненици са си добре.

Аааа,може,може. Докато не спрете да крадете и докато не самовлезете в пандиза за страшната корупция в Б-я

със това на статукво(обединени патриоти,бсп,дпс,дост,герб,ндсв,сдс) на саморазпаналата се бкп и дс,която беше филял на кпсс на москва,което е наи голямото зло за българското население което намалява и обеднява,ставаме жалки и смешни в европа!това не е родната българска публика на пенсионери ,че да будалкаш европеиските данъкoплаци!

За теб ДИСЦИПЛИНА ,означава вие крадците да сте с препълнени джобове,да не ви съдят,да даваш само пари на кривосъдната система която вече е само СГРАДА без някой да работи в нея,за калповото МВРкоето само иска и нищо не работи,за разни футболистчета закачени за фирмите където, работещите получават по малко от тях/БДЖ/,а за всички останали мизерия и кал и нерви всекидневни от гадния живот. "Фискална дисциплина"е това нали?

Така е! Още 2015 трябваше да ги изкарат от Шенген тия маляки.

Бравос, Баце! С тая граница ти изтепа рибата! Велииик си!