Стрелецът от Флорида членувал в националистическа групировка

Никълъс Крус, убил 17 души в училище в щата Флорида, е свързан с бялата националистическа военизирана група "Република Флорида", предадоха Асошиейтед прес и ДП.

Обратно в новината

Коментари - Стрелецът от Флорида членувал в националистическа групировка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

момчето с брат си захари са осиновени, баща му умира 2005-а, а майката на 68г преди 3-4 месеца от пневмония. кучето е заровено в училището, но няма да чуете критика към тях, а като чуете че някой е "изхвърлен за "лошо поведение",или уволнен от работа дисциплинарно търсете причини че с нещо е неудобен, в случая момчето се вижда че е изритано заради политическите си пристрастия, кого точно е подразнило това, дали някои съученици/родителите им, учители, ръководство, но това е причината, разбира се удобно скрита като "лошо поведение".

ФБР получило сигнал за НК с клип в Ютубата, но не могло да го идентифицира!? Айде бе , какво ФБР са тия бе? Сигурно кибер атака от Русия им е попречило.

Ако беше националист и расист, нямаше да стреля по бели. Толкова е просто.

Поредната либерална лъжа. Този е психично болен, нещо което левите и либералите искат да наложат с конвенции...

тъпите кравари го изключили от даскало... после му направили военно обучение щото бил луд... на диагностициран луд му продали добра пушка... и той ги ошетал.... мога да кажа само едно ХАХАХАХАХАХХАХАХАХ...

Още един пример за балансираното демократично общество, което се самоизтъква за пример. Помислете, че когато приемате този пример го приемате в неговата цялост вкл и подобни инциденти.

Питате ли се кой е виновен за трагедията? Отговорите: 1. Семейството на убиеца. 2. Гимназията, където е учил (разстреляната). 3. ФБР, които разполагат с неограничена власт и ресурси и чиято работа е да предотвратяват точно такива трагедии. Имал психични проблеми, което е известно. Минал военно обучение с психичните проблеми. Това също е било известно. И си е купил карабина, което също е било известно. Нещо да ви напомня за България?

Семейството на убиецът не е виновно - те просто са мъртни от години. Момчето е пълен сирак - попаднал в капана на либерастката политкоректност. Освен това е и латинос - не е чист бял. В момента либерастката пропагандна машина е на пълни обороти за прикриване на истинските причини за стрелбта.

Семейството на убиецът не е виновно - те просто са мъртни от години. Момчето е пълен сирак - попаднал в капана на либерастката политкоректност. Освен това е и латинос - не е чист бял. В момента либерастката пропагандна машина е на пълни обороти за прикриване на истинските причини за стрелбта.

Не мога да разбера как така Тръмп говори за психичните проблеми на убиеца, а не за това защо и поради каква причина той трябва да притежава автоматично оръжие на 19 години?! Може ли да ми обясни президентът за какво му е тази пушка на тови младеж? Ако беше забранено това оръжие и се преследваше строго от закона дали щеше да се стигне до това убийство на малки дечица, които не са започнали още своя живот! Няма ли хора и политици, които да кажат стоп на това щуро въоръжаване в мирно време?!

"Имал психически проблеми и минал военно обучение. Купил си и полуавтоматична пушка..." NO COMMENT!

Такива неща се очакват от доста време насам. Бозавите имигранти стават ве-повече и повече, и все по- и по-претенциозни и нагли. Скоро подобна ксенофобия ще започне и в Европа и ще бъде напълно оправдана, докато имигрантите не бъдат натоварени на самолети и изсипани там откъдето са дошли.

Левият либерален фашизъм иска да наложи, че това ако си националист е ЗЛО от най-висша форма.

тия русия, китайците или талибаните не ги избият сами ще се избият

бял националист, демек хпистиянски терорист?

Убягна ми, че членувал в република Флорида.. Латинос за бяла република си е чист комунистически терорист, който цели да внесе смут в обществото за да се говори за справедливост , каквато не може да има. Това си е чист латентен руски агент. Нищо , че Америка създава условия за подобни масови убийства. Такава държава е държава за унищожение на онези, които не са въоръжени при нападение от подобни типове. Решението е, децата да ходят въоръжени на училище, а възрастните въоръжени по улиците и насочи ли някой оръжие да се стреля на поразия. Просто американската тъпотия от алчност носи произвол в обществото.

Абе, писали за НАЦИОНАЛИЗЪМ, обаче преди 2 дни, Реджеб Ердоган пратил военни кораби да изгонят италиански кораби за добив на газ близо до Кипър... Кой е националист и кой е Чужд арабско- негърски Шпионин ???? Защо турците и негрите не си подарят нефта, земята и къщите на нас ???

Фашистите са уродливи.

тоя келеш е тотално изперкал и е търсил група от хора която да го приеме понеже никои не е искал да му бъде прятел. това че е станал член на националистическа група не значи че тази група се състои от такива като него. тои е едно на милиони - уникално куку. нека сега в пандиза му отворят ауспуха така че да не може да задържа докато иде в тоалетната и като му се наситят да го убият и захвърлят в кенефа. истината е че каквато и да е съдбата му пак няма да може да плати за това което извърши.

Лъжа и измама! Поредната откачалка използвана от ЦРУ за мръсната работа! Тоя смотаняк като го гледам май не е убил никой вчера, а просто му е промит мозъка да поеме изцяло вината, докато професионалните убийци са свършили работата, Не случайно, много от децата говорят за няколко стрелци!

що не идеш в мазето за ден два че маи слънчевите изригвания не ти деистват добре бе момче

Дирчо, ако следваме препоръката на Тръмп, за теб трябва да съобщим на властите - отново и отново:)))

А сега да видим какво ще каже истанбулската конвенция!!!!!!

Демокрацията свършва там когато започнат да вземат от работещия за да дадът на мързеливия.

Масова стрелба в сащ ? Аз съм в шок......

Тия кравари защо са облекли момченцето веднага с оранжеви дрехи. Да го пуснат домашен, или подписка. Докато мине първа, втора, трета инстанция.

Пука му на Тръмп за хората.Него и семейството му е осигурена охрана за милиони долари на ден и ги пазят най-добрите телохранители.А за оръжията не може да каже и копче, защото е пионка на оръжейното лоби и ако каже нещо ще свърши като Кенеди.

Той направо си е психо.

Като е бял супримацист дали само черни е застрелял? А този Хънтингтън е прав, че черните и шпаньолите дърпат бялата култура надолу и я унищожават бавно но сигурно, всичките тези рапъри, джазове, разкъсани, свлечени и разпасани обкекла, са негърска антикултура..

какво ме интересува кави идиоти са се застреляли, да не им продавам аз оръжие.

На американците терористи не им трябват..те се убиват сами,което е много жалко...

ами вие там в българското гето не се ли избивате сами а ?

Спрете тези жалки, ултрахристиянски, охлювоподобни атентатори-късопишковци с клепнали пеленгатори, оскубете до дъно оранжево-проскубаната перука на австралопитешко-неандерталското нищожество-клоун, разкъсайте със зъби на малки парченца отвратителните парцали, прилепнали като размазано-редки изпражнения по издутото от силикон, парафин и ботокс тяло на словенската мегаломанка с 2 милиграма кокоши мозък в сплесканата си глава, оплела здраво американския дърт палячо в лепкаво-слузестите си мрежи!!! Разрушете с кирки, копаилки, мотики, пернишки винкели гнусно-отвратителната стена-преграда, изградена в пристъп на параноидна шизофрения от оранжевата перука на границата с Мексико! Долу границите, долу белия националозъм, долу шовинизма, долу антихуманизма, долу граничните стени, долу дълбоките катакомби на затлачеността и простотията в мозъците на духовните гномове-путинофили! Спрете ограниченията! Нека всички честни жени с везани кърпи на главите да подкрепим с голи гърди, пълни с млякото на демокрацията и толерантността, правата и свободите на американските гастарбайтери, кътащи в тъмните си пазви необратимите глобалистично-либералистични процеси!!! В знак на протест още утре ще подкарам тежкия багер на Демокрацията от Вечните Сараи на графство Дръндар през Атлантическия Океан към границата с Мексико и с мощно-буреносна сила ще изравня със земята омразните на целия свят гранични стени, символи на Белия Национализъм!....

ти маи си по-зян от това куку за което е написана статията

Винаги съм си мислил, че американците с тяхната американска мечта са един изперкал народ....това е един зомбиран народ обвързан чрез изплащането на кредите си и докаран до лудост при която винаги се стига до трупове на беззащитни хора!

Налице е демографски проблем на Запад. Този проблем е в това, че няма деца. Капиталистически корпорации пристъпиха напред и казаха: "докарайте хора отвън". Не би ли било по-лесно да бъде насърчавано на раждането със съответната политика? Не е ли по-лесно подкрепата на семействата, възнаграждението за работа на домакините, правото да бъдеш майка-да бъдат стимулирани на практика чрез някакво възнаграждение от държавата, вместо внасяне на хора с друга генетика отвън? Да, това би било по-лесно . И не е нужно да говорим за проблемите, които сега са предизвикани от групите-чужденци, които мразят държавата, която ги храни до смърт.Тези проблеми са икономически и предизвикват престъпността.

Помня какво каза нашта Кристалинка Георгиева, нещо от рода нека да подобрим генфонда в България , че не останаха хора ..по повод бежанците, които заселиха в страната ни. И наште управляващи вече са с промити мозъка по американски.

Известния сегашен процес, познат като геноцид срещу бялата раса, е планиран демографски процес, който има за цел да се намали или премахне бялото население на света. Геноцидът срещу бялата раса, който е напълно спокоен и тих, се прави чрез политики и социално инженерство, водещи до намаляване или премахване на бялата раса. Спадът в раждаемостта, легализация на абортите като практика в голям мащаб, феминизъм, приемане на хомосексуализма, масовата имиграция от не-бели хора към бели държави като тест за планираната инвазия и въоръжена съпротива, насърчаване на културното многообразие и расов микс, са условия, които сериозно намалиха процента на бялото население от последните десетилетия. Това доведе до сериозна демографска и етнографска криза.

Какъв бял националист, бре? Нали в инстаграм една от постнатите снимки е за термина алах акбар или пак някаква алах тъпотия.

САЩ е Боклук... Уж Тръмп стана президент на САЩ с помощта на руснака Путин, а постоянно им слага санкции... Дори, ако Хилари Клинтън беше президент на САЩ, нямаше да има толкова санкции. САЩ са Идиоти... Не може да оставяш всякакви Нашественици да влизат в къщата ти, да барат жена ти, да лежат на леглото ти. Щото накрая тия Нашественици- араби и негри ще ти вземат ВСИЧКО и ще те убият, както арабите избиха всички Гърци в Мала Азия( Турция) и 1,5 милиона арменци.

българите са наи-умните в света и даже толкова умни че не могат да бъдат описани с думи защото не съществуват такива думи които да ги опишат обаче аз ще направя опит - беззъби затънали в калта хипопотами

Най-отвратителната,лицемерна,нахална страна в света,естествено ражда изроди! Страна на психопати,начели с Перчема!

ова е прогнозата за процента бяло население на Земята през 2060 година. Хората от бялата раса през 1950 година са били 27.98%, а на от черната раса 8.97%. През 2060 година двете цифри ще са сменили местата си.

e kak тоя дрисльо бил бял националист а между жертвите няма нито един черен убит а 17 бели и естествено пак Тръмп е виновен че всеки в щатите има оръжие

"спонтанни демонстрации на случаен принцип" ... ?? това пък какво е

и какво по дяволите дири бял националист в Северна Хамерика? белите националисти са в Европа, а в Северна и Южна Хамерика би трябвало да има червени националисти.

Нима жертвите са само цветнокожи? Никъде не чух да само едно расови. Или, демократите пак се опитват да сеят омраза на расова основа.

Някой зне ли колко е популацията на бялата раса? Аз с голям зор ги изкарах около 600 млн. В Африка населението е около 1,2 млрд.

До 1850 г. белите са били 50% от населението на земята.

ако броиш китай и индия за бели...

Лошо е положението. С това нашествие на други раси в Европа и Северна Америка, смесване на расите (тук белите винаги губат гените си) има изчисления, че бялата раса ще изчезне след около 100-300 години.