Македония смени имената на летище и аутобан

Летището на Скопие вече не е "Александър Македонски", едноименната магистрала, която е част от Коридор номер 10, също е с ново име.

Обратно в новината

Коментари - Македония смени имената на летище и аутобан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добре и е редно съседите вече да изтрезнеят. До къде бяха стигнали да величаят предполагаемия потомък на Алек сатър Велики и да му предлагат гостоприемство то си. Отделен е въпроса ,че Александър говорещ гръцки не е грък. И руската аристокрация е ползвала помежду си эфренски ,но това не ги е правило французи..както и забогатели те в турско български чорбаджии са се герчеели. Нещата полека полека ще си дойдат на място.

Не вярвайте на макетата, дори когато ни носят дарове.

Мъка, мъкааа....

Ха ха! Сега гърчолята да обявят, че Олимп не е най високата планина и Боговете да се преместят на Рила. Ми тъй де навремето е нямало GPS-и и лазарни китайски теодолити. Време е да си признаят грешката.

Не им щем боговете, да си ги задържат.Ние имаме един истински и жив Бог Господ Исус Христос.

двете магистрали в България Тракия и Хемус да се назове "БОКО ТИКВАТА"

Ivo

Ще ги сменят тия имена бе.... Александър Македонски не е ли родом от Скопие? Ами паметниците дето са му ги вдигнали сега ще ги бутат ли! Ей нагла сган са тва макетата! Бухахахахахахахаха

Не макетата, а ПОЛИТИЦИТЕ! А и не само в тази част на света, но явно там са най-болни на тема история.

Най добре ще е да прекръстят Македония на Филиповци в чест на Филип, бащата на Александър Македонски, тогава нашето Филиповци ще поиска да се обедини с тях и ще се отървем от циганите!

Идеята е блестяща!

какво е туй аутобан

В БГ има Магистрали , надали ще дочакаме АУТОБАН - това е път с 4 ленти в едната посока (двете крайни са за Пожарна , Линейка и т.н ) и е по широк с 50 сантиметра всяка лента .

Мазни, мазни? Колко да са мазни?

Македониа ще влезе в НАТО и ЕС и руснаците напълниха гащетата, че такава мощна държава ще им е враг :)

Личи си, че макетата са истински българи. Такова продажно нещо няма ни по Гърция, ни в сръбско, ни при шиптърите ц ц ц....

македония в нищо не трябва да отстъпва на нахалните гърчуля. съвременните гърци имат толкова права на древногръцките територии, колкото българите на териториите на кубратова българия или да кажем съвременните евреи на териториите на древен израел.....

Явно не си много в час с историята. Не знам съвременните гърци да са се местили от Волга, та на Дунав. За сметка на това са си живели в Гърцията от около 3200 -3500 г. -с все всичките му катаклизми на преселението на народите и т.н разбира се. Съвременните гърци доколкото знам нямат претенции към Истанбул (което им е било столица в продължение на 1000 г), нито към Мала Азия, които също са си били ехни територии около 2000г. Не обичам гърците и тънките им сметки, но някой да си присвоява историята им ( барабар с нашата - зер Самуил бил първият македонски цар) е малко нагло.

Зайо е предателски мишок на козяците, другарче на нашата компрометирана мутра. Отстъпник, леке! Ово е лайно, не е маке!

А ТИ ЩА СИ БЕ ,ШУТРАК. ?

Този Зайцев е същия предател и родоотстъпник като нашия Боко Тъпото. Те затова и краварите ги слагат такива начело на държавите - тъпи, малодушни и послушни паленца. Ако Груевски беше на власт дали щеше да клекне на краварите и гърчолята?

Това, което става е резултат от прекаленото им самочувствие на единствени и уникални на Балканите. Ако след разпадането на Югославия бяха поискали да се присъединят към БГ, където им е мястото, сега нямаше да се унижават така. Но в крайна сметка това е единствения начин в момента да станат част от нещо по-голямо и в този смисъл ЕС чудесно урежда тези отношения. Така ги принуждава ако искат да се развиват икономически (щот трябва да се руча) да си седнат на г..а на измислената гордост.

Това им е за тренировка, скоро на цяла държава трябва да сменят името.

След няколко години най - вероятно ще се казва Скендербег.

Какво значи Скедербек? Значи Александър на турски. А истинското му име е Георги Кастриоти. Та, какъв е по произход.

Помислих си, че ще е нещо албанско, Македония си отива до няколко години !

ЦЕЛИЯ ЗОР Е нато ДА ОБГРАЖДАТ РУСИЯ .

тъпи, по твоята карта македония да не е в россия, или и е съсед??

Абе, глупак, най-голямата военна база на САЩ в Европа е Косово., сега и Македония. Да не и да е насочена срещу Иран или Северна Корея, може би срещу Куба или Венецуела. Глупаци и дебили като теб да мълчат.

НА ТОЯ ПРЕДАТЕЛ заев ЗАНАПРЕД КОСТИТЕ И ДУШАТА МУ НЯМА ДА НАМЕРЯТ ПОКОЙ.социалистически ПРЕДАТЕЛ.

Първите мъже на Сърбия Македония и България решили да направят федерация. На срещата били Александър Вучич, Зоран Заев и нашият бай ХОЙ, ама да не ги обвинят в лобизъм, решили да си сменят имената. Първо Вучич решил, аз ще съм Вуй, после Заев казал, аз ще съм Зуй, накрая нашият казал, аз няма да си сменям името, всички ме знаят като Х*й, ама ще съм ви началник.

Защо не ме поканихте, аз съм от ЛГБТ, щях да ви разкажа тънкости за Анадолската Конвенция ;-)

сıединението прави силата,само,ше тука няма коъ да прави сıединениъе.

Да прекръстим Тракия на "Бойко Банкянски" в чест на постиженията на Бат Боко в рамките на договарянето за Западните Балкани в ЕС?! Летището - на "Цийцроу интернешънъл" (на Цецу Цв. на името)...като знак на добра воля!? Може и тоалетните на гарата да именуваме - мъжката "ВаЦе" (на В.С. от ОП), женската - "ВоСе" на В.С. от ОП (другия ВС :)

Браво.

Фиромите с тази коминтерновска "история" ще има десетилетия да патят. Докато най-на края се разпаднат. Във фиромия се говори на български, албански и тук там на влашки и турски. И на цигански разбира се. Във фиромия на македонски език никой не говори и никога не е говорил. Какви "македонци" са тогава?

В подписаният договор между България и Македония, ние признаваме Българското Вардарско наречие за официален македонски език. Точка ! Признахме Македония, Джихадисткото Косово и АОК, сега езикът за македонски. Три пъти великана продажна демокрация предаде българите в Македония

Който се интересува от проблема с езика, моля да погледне следната статия в интернет: "Медии в Гърция се подиграват на Захариева, че призна македонския език"

Чудя се византийците с името"Югозападна Българска провинция македония" ще ли да са съгласни?

сега да започнат да връщат краденото от БГ историята след като подписахме да сме приятели!

Фиромите да не се ослушват и да сменят по-бързо името на централния стадион от Филип Втори Македонски на Гоце Делчев.

Луно, Луно...земьо македонска :) :) :)

Имена се сменят, но съзнание никога. Целият този цирк бе забъркан от същите, които разпарчетосаха Югославия, а сега се опитват да го "ремонтират" с елементарен подход с имена на летища и аутобани.

Летището се намира край населеното място Петровец.

Петровец е българското му име от периода 1941-1944. Иначе фиромите му викаха по сръбски тертип ПетровАц.

и като им мине коня по моста едно референдумче и с начале .