Пеевски: Никога не съм имал бизнес интереси с премиера

Никога не съм имал бизнес интереси или други обвързаности с премиера Бойко Борисов, заяви депутатът от ДПС и бизнесмен Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Никога не съм имал бизнес интереси с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

замълчи Пеевски, молим те, умният отстъпва, а ти си един от тях

С кого си нямал разбрахме, добре, но не казвай с кого си имал, че ще стане една ... работи си там сега и си кротувай, нека има мир и разбирателство!

Реших да прегледам коментарите,ама...ядец... Те ,80%....ИЗТРИТИиии.... Всъщност....ТОВА КАЗВА ВСИЧКО...НАЙ-КРАСНОРЕЧИВО ! ДИР-а,сам се...КОМПРОМЕНТИРА !!!

Ти верно ли бе баце! Ако продължавате с Тиквата да ги говорите тези неща даже аз ще взема да ви повярвам... Съсипахте държавата и как може да сте толкова нагли до безкрай да обяснявате че сте радетели за държавата и справедливостта! Ама то безочието май няма граници...

Объркан е Пеевски и не знае, че той е служител на Народа, а не народът негов служител. Страхува ли ви Пеевски, с това, че може да ви съди в европейски съд за мнения Народни? Ами така е в "демокрацията" и евроатлантическите ценности. Бива съден правият и този, който показва недъзите на обществото, а не виновните. Страхува ви европейската диктатура, която левичарите създадоха и има защо. Насилници над Божието Слово!

Пеевски, питай Борисов за какви дискусии говорите, като дори цензурата ви е правно безграмотна, но е надъхана със сталинизъм до безумие? А ти и "закони" пишеш, дори.

Цензурата на дира пак катастрофира в идеите на собствената си заблуденост да защитава престъпници, манипулатори, психопати, перверзници, крадци и обикновени политици, които подкрепят единствено и само уродливите си учения, които не учат, а само заблуждават. Гордейте се със съсипията на Света. Един ден ще бъдете Съдени. С всеки от нас е така! На вас не ви пука. Но на поколението ви ще му запука...

Пеевски, знаете ли защо никъде няма да бъдете приети, дори в Турция и навсякъде ще ви захлопват вратите под носа?

Нека ясно се види, какво е състоянието на свободата на словото в страна, водеща председателството на ЕС!!! И която настоява, премиерът да влезе в Шенген.

Български ловци спим, а вместо да ходим да обстреляме това ПРАСЕ! Ще падне голямо ядене после!

Пеевски, истината е, че въпреки подкрепата на американците, няма да ви бъде!

Прасчо, моето момче не унивай! Щом има бълъци в тази държава да ти пълнят гушката, не унивай моето момче! Мама ти подари ТОТО, ти го надгради и сега целокупния овчи "народ" трие твоите талончета! Толкова много търкат, че се говори моето момче, че праховите частици над София били от талончетата! Браво Прасчо, Браво моето момче добре си живееш в кочинката България!

А бе Делянчо, то и на комара оная му работа никой не е я виждал, но всеки знае, че я има....

демократите реват от захлас пред цензурата си!

А бе няма ли най-накрая да се намери някой патриот, на който не му се живее повече и да ги приключи тия мародери. Гнус ме е от всеки един в тоя парламент.

Мамин златен тоййй - и той за едната чест се бори и за обществения си имидж;)) Ако не беше тъжно, щеше да ми е смешно... А иначе- думите отдавна са престанали да имат значение за хората, когато се изговарят от обществени лица, компрометирали се неведнъж. Познаваме ви само по делата! И като се сетя за делата ти, пет пари не давам за твърденията ти, "депутате", дето не си стъпил и един ден в 44 НС ( но пък си си взел всичките пари за тази "работа";))!

Браво Пеевски , браво Борисов - вие сте честни политици и публично си заявихте , че нямате нищо общо в бизнеса .

Скоро и тоя ще попадне в "списъка на Кремъл" , а и не само той. Затова е цялата тази ' пукотееица" през последните дни.

мога да кажа, че изпитвам само едно - ОМЕРЗЕНИЕ!!! Тия наистина ли вярват, че народа е толкова прост, че като им кажат боко и свинята - "ние нямаме нищо общо" и всички да повярваме ... колкото очакват да повярваме, че цялата симулация на управляващи и опозиция от последните 30г е реален. Тоя шибан комунизъм никога няма да си тръгне от тая държава, докато има за крадене поне още 1лв. Срам, омерзение, отврат - дано доживеем до катарзис и да изринем боклука от държавата, преди да е станало твърде късно (а по мое мнение вече е)

Как никой не го пита като цял живот е в парламента и на държавна работа откъде са му бизнесите и парите???