Москва: Борисов да стане руски поданик и да гласува

Мария Захарова, официален говорител на руското Министерство на външните работи коментира изказване на Бойко Борисов, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Борисов да стане руски поданик и да гласува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е говорителка, не означава да плещи глупости мине-не мине през седмица, а има други функции. Направо излага ментора си. И тя ли е кадрови офицер, та е така наперена и сигурна, че ще кюти на стола до пенсия? Или има друго, при което само мълчи и слуша права или в друга стойка?

Не знам дали Борисов ще стане руски гражданин, НО стотици хиляди руски граждани станаха Български граждани! Явно е много "хубаво" в Русия та за това руснаците ще си счупят краката да бягат от там! Съответно НЯМА и 5 Български граджани, който да са станали руски гражданин и да са еимигрирал в Русия! Отделно има МИЛИОНИ руски граждани, които са напуснали Русия и са станали Германски, Френски, Английски, Канадски, Американски граждани, НО няма нито един Европеец и Американц, който да е имигрирал доброволно в Русия!

подкрепи продажника Радев,като Матросов на амбразурата!

Госпожо Захарова, най-настоятелно Ви молим да ускорите процеса за руското гражданство на Бойко Борисов. Това е жизнено важно! Трябва да стане до 1 месец, максимум 1 мес. и половина! Молим Ви! Ако стане руски гражданин следва напускане на поста му в България и невъзможност за нови ръководни такива. Колко пъти да се срамуваме, като говори по западните телевизии? Впрочем, наистина ще имате още един глас за Путин. Диктаторите и диктаторчетата се мразят, но и си се уважават. Единствено може да гласува против, ако гласува за себе си, но Вие няма да допуснете такава възомжност, нали? А и кой ще се интересува? С почит, уважение и молба: Българският народ ПП. Вземете, Цецо, Цачева и още 20-30 други. Нинова и Станишев също. Безплатно- на добра воля.

Путен не смее са се покаже след разгрома на Вагнер Нищо чудно да отмени цирка - Избори в рассия

Разпути те Путин бре, разчекна те. Направи ти халката като входа на Магурата ха ха ха

В оназ кочина никога не е имало избори Нито по времето на царете им, нито по време на болшевишките им диктатори, нито по времето на офшорното недуразумение Пиздин.

:))))И какво излиза,че наш Бойко агитира за Путин,личи си школата на бай Тошо(г-н Тодор Живков)

НЕ СЕ Е ИЗЛЪГАЛ ДА ОТИДЕ В ПЪРВОБИТНИТЕ ДЪРЖАВИ РУСИЯ И СВЕРНА КОРЕЯ. АКО ИМ УДЪЛЖАТ ЕМБРАГОТО ОЩЕ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЯДАТ НАЛЪМИТЕ И БОМБИТЕ СИ.

Тя му предлага да е поданик. Величествата имат поданици, а републиките - граждани. Марийка без да ще е доказала правотата на Борисов.

Научи се да четеш и възприемаш правилно прочетеното-статията анонсира поданика,а Захарова в гитата казва гражданство

дядo_star

Да, наистина съм писал прибързано и формално съм сбъркал. А Борисов сбъркал ли е?

Абе как тоя разплут ахиевски читак ше стане руски поданик!?.;))))))))))))

НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ НА ЛАЙНА, СПРИ СЕ.

Препоръчвам на руснаците да не го взимат и за овчар, този е голям простак и тъпанар не им трябва.

това значи да си трае, че ще му изстине местенцето са секунда ако рекат

е тази мамашка без чувство за хумор

Напротив,тази мамашка както я наричаш е с невероятно чувство за хумор и ерудиция,жалко че Алеко Константинов е актуален и днес-БУЛГАР,БУЛГАР...

Ей не се научиха журналистите! "Поданник" е в монархия, иначе е "гражданин"!

Миме, Мимеееее. Нещо не си разбрала. Руски президент не можеш да избираш защото Жужето вече сте си го сложили за император. Империализъм ви гони вас Миме ама е още от оня от 19-ти век. Абе Миме - ти защо си Захарова при положение, че на руски трябва да си Сахарова. Да не си нещо я от Варна, я от Дупница?

кефиш!

Най-много руснаци се натискат за българско гражданство и да се установят да живеят в България. По принцип не е лошо, защото идват образовани и състоятелни хора. Само се чудя, защо нашите комунисти, които плачат за Русия, не отидат там да живеят или поне да изпащат децата си да учат?! Синът на Корнелия - в Америка. Децата на цялото политбюро - на Запад. Но китайците настъпват в Русия и вече са стигнали до Урал. Което означава, че руският миграционен поток ще се увеличава.

Много правилно казано, браво! Едо време им пречеше комунизма, че не знаеха какво да правят, искаха капитализъм, сега пак не знаят какво да правят, и искат хем да е комунизъм и те да колят и да бесят, хем да е капитализъм , да не им се налага да се правят на скромни. Африка казвам ти

А случайно да си забелязал,че децата на всичките политбюра учат на запад?А да си се замислял,че не учат в Русия защото там искат успех на приемните изпити в добрите университети а не става само с много пари

Божидар Димитров да си гледа работата - от жени нищо не разбира ! Мария е чудесна за е....

Де сей чуло и видяло вместо премиер - мрънкало. Тук пред нас едни ги дрънка а обратното навънка. Никой уж не му гласува Но от Козяк го избират. Ужким с Меркел се целува а германци го натирят. Уж с големи господари но налагат му шамари. Уж Европа му се иска но за Турско се натиска. На Русия уж приятел но в премяна на предател. Ще спечели там без мъки с костинбродски вот, и Цвъки. Как така се раздвоява Непрекъснато лети за Брюксел, Истамбул, Варшава Ватикана, Рим и Гиза Лондон, Скопие, Тирана а виси и на екрана: Нова, БТВ, Планета БНТ, направо всички. Сбръчил мъдро той очички Все едно в главата мисъл търси мозъкът артисал. Де сей чуло и видяло най-досадното дрънкало Перчещият се паун като хасковски каун между Банкя и Волуяк Да надут е просто пуяк.

Руснака е смел човек с достойнство,от нашия плужек ,Руснак не става,не го ли виждаш че спи с наколенки

Шило

Па хубаво му го е ракла на наш Тиквун.

Маша е освяткала поредната бутилка вдъхновение.

Затуй е изнервена

Тя затуй не идва на плажа у Созопол щот никой нема да и скочи

Божидар Димитров като ти каза че нямаш цици на него защо не отвърна

Оня ли с увисналия шкембак, кокоша провиснала шия, спаружен и некомпетентен дъртак, който не знае какво плеши и задъхвайки се се изказва неподготвен?!

Красива и умна жена е Захарова, не е като нашата джендър Захариева от външното, позор за нацията.

хахаха.. нашата тиква пак се е разцепила / изцепила с бисер! Конгречулейшън!

"Не само Путин, и Меркел не мога да избера, дори Тръмп и Килъри. Опитвам, но не става!!!! хахахаха"

Паисий

Аз дори ББ не мога "да избирам". Цецо ми го назначава, без да ме пита искам ли!

Тази Кака иска да си "тури таралеж в гащите " ли? Ами тя не знае, че Боко може да и приеме, после да им стане президент и после? Кой ще отговаря за международната сигурност!?

е...еее! тези щуротии само в България може да се случат - бивш криминален пожарникар тиква и дребен продажник за президент само в България може. Путин е минал през дълга кариера КГБ и какво ли не някой слуове го свързват и с олигарси ама е далеч по-класен и Ентелегентен кадър от Бокича :)))

Много си прав, бе, колега, ама майтап де! Руснаците си имаха вече няколко вожда, които за малко да съсипят Федерацията. От 2000 г. си имат един, който (какъвто и да е) "стегна държавата" и накара всички по света да се съобразяват с него. След като даже "назначи" президента на САЩ. (до там изперкаха враговете на Путин)

Ма то таралежа е отдавна в гащите на мужиците, само че е по дребен....на ръст!

Тиквенски хумор, т.е хумор на Тиква....

Умно! Браво!

А заспалият българин избира мутра-престъпник.

Защо, да не би да не ви достигат гласове за вашия избраник?????

Захарова, не си пожелавайте такива неща. Ако вземете Боко, той ще дойде с Цвъки да му води изборите. Оттогава до веки веков Боко ще е президент на Русия, а Костинбродската печатница ще стане най-печелившото предприятие в света.

Русия може да ни освободи за трети път, като прибере Боко. Пък там ако искат да го правят премиер, ако искат в Сибир, със здраве да си го ползват.

А! ей туй беше лаф на място ! умен човек евалла! ...с хляб и сол ше ги посрещнем отново само да приберът Бокича и отвреме навреме да му дават малко ефирно време по сибирската каторжна телевизия да си го виждаме как е ;) че ше ми домъчнее за него сигурен съм забавно копеле е щом цял народ го предпочете пред онзи мушмула Станишев и компания за Корнеля няаа говора тя бетер тъпо и дребнаво парче.

Бокича върви в комплект с цвинокио и плевнята. Да ги вземат и тримата заедно.

Ха-ха, това е добро! Иначе батко за трети път го избират, за това да прави забележки на негово височество императора по тази тема е нелепо.

Това, което е казал е вярно, но имам една молба. Г-жа Захарова, направете го руски гражданин, за да призная, че Русия ни е освободила два пъти. Не можем да разчитаме на Сретен Йосич, защото е менте, като Крали Марко.

След последните събития започвам да мисля, че любимият на всички роми- Бат' Бойко е обект на вероломно нападение от двама президенти - Радев и Путин.

Бочку е прав - в лназ кочина избори никога не е имало А след резила с наемниците, руснаците са бесни и Путин се скри Говори се че ще отмени бутафорията наречени избори, докато им мине на руснаците

И какво друго се говори на женския пазар?

На женския пазар се говори,че суджуците ще ги сънувате до сбора на Бузлуджа но само ако крушовската конярка си замине иначе кебапчета от свинаря ЙОК,ще сте на боза и кисело мляко който оживее до тогава разбира се

Според източници пожелали анонимност, Борисов е приел предложението на Захарова да стане руски гражданин за да гласува на изборите в Русия, но е поставил условие :щом става дума за избори, той върви само в комплект с Цветанов.

Фалшива новина: Борисов + Цветанов винаги печелят избори, няма как Путин да го позволи това ;)

каквото повикало ( Борисов ) такова се обадило ( Захарова ). За емиграцията в Русия: нашият възрожденски идеал не е бил "дайте масово всеки 4-ти да емигрира". В Русия както и по света който е работлив и има умения ще успее и има много успели българи, за които не знаем и певци, волейболисти и футболисти, за които знаем, но не е удобно да се говори, щото се чупи клишето. Преди те се изявяваха в Турция, Гърция, Италия, ... а сега в диктатурата, а Благой Георгиев даже и в Чечня. Не си пускайте нова доброволна желязна завеса, в света има много посоки и всеки може да намери щастието си където успее.

Ти вероятно си на ясла при Пу.ьо/

Ти цензор ли си?

В подкрепа на казаното от Вас ще спомена само, че на летище София редовно могат да се видят дълги опашки за полетите в посока Москва, Много българи работят в Русия, но това не е любима тема на нашите зависими медии.

Бойко по повод и без повод се опитва да хареса на "началниците" от ЕС и САЩ. С това глупаво негово изказване показва само, че е клакьор и не става за политик, а за селски кмет. С какви очи ще отиде след време в Москва и ще преговаря за хипотетичния газов хъб.

Селски кмет? Сакън, недей! Язък за хубавото ни село. Извинете за турцизмите, но по добре изразяват емоциите ни.

подкрепиха Резидента-все пак,си е техен,нали?!

Трайчо, вземи преброй колко българи гласуваха за Радев и тогава добавяй знаци в текста.

турците и помаците от дпс за българи ли ги имаш?Ще се радвам ако излъжат тази клепоуха фуражка да си направи партия и да се пробва с нея......много ще се радвам да видя какъв успех ще пожъне тогава

Нито е работа на Борисов да се изказва за вътрешните работи на Русия, нито е работа на Русия да се намесва или изказва за нашите вътрешни работи.

В България не можеш да избираш родителите си и печаливша партия на изборите,тъй като всичко е решено.

Не сте напълно прав. За първото все пак има теории, че може да се избира. :)

подкрепи Резидента ....

и това ма много ви дразни нали геове

В стремежа си да се хареса на големите началници, този път Борисов се е навел много ниско и задните му части са лъснали. Защо обаче Москва реагира чак сега. Ами много просто - защото до Кремъл е достигнала не светлината от задните части на Борисов, а миризмата, а тя се движи по-бавно.

Тая много се е объркала,защото никой не иска да ходи в тоталитарна комунистическа държава като Русия.Даже нейните слуги в България пращат децата си да учат на запад -за справка К.Нинова.Всички руснаци бягат при възможност моментално като ожилени от тая държава.

Те не го искат всъщност, но му намекват, че може да му се наложи :)

Ей бакшишче(ако са те пуснали дори до някоя копърка),ти като толкова много ти харесва защо не притичаш до посолството им да поискаш приглашение и да заминеш или само тук дават копейки да храчиш от панелната си дупка а там ще трябва да бачкаш и живееш в някоя комуналка......колко наивни бяхме да повярваме на тоя тъп селянин з.зелев,че ще има мирна революция и комунистите ще си отидат......ама без да ги изпратим ние подобаващо май няма

Как така ще си дадем Боко за руски гражданин? Че после откъде ще си намерим толкова добър дебил? Тъкмо ни е подкарал към дъното и ще ни го вземат.Аз съм против

минаха, а от Тиквоча една умна приказка не съм чул. Само тъпизми и мутризми.

БОЙКО ТРЕНИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ АЛА ЧЕХЛЮ ! БОРИСОВВВ ТИ СИ ПРОСТО.........................

Да не може да е като радев