Гълъбов: Изявлението на Радев го поставя извън институцията

Администрацията на президента работи добре с тази на МС, енергията, която е насочена към отправяне на политически послания е по-скоро информационен шум.

Обратно в новината

Коментари - Гълъбов: Изявлението на Радев го поставя извън институцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дребнавото човече се заяжда с Борисов защото не може да стъпи на пръстчето му .Станал генерал с времето за получаване на звание ,първо старшинка,после капитан и така нататък ,а Борисов е генерал за заслуги. Бил е кмет. вътрешен министър и министър председател -дълго време и е напълно заслужил ,а не като дребнавото човече.

Господин президент , авторитета на държавата се изгражда трудно ,но това е задължителна крачка ,за всеки истински българин.От там трябва да се започне. Нека от администрацията ви погледнат как рефлектират изказванията ви първо в четвъртата власт ....."Държавата се тресе"?!?!Това ли е целта ви? И Наистина ли се тресе?!?На фона на всички останали държави ние сме райско място .Внука ми си излиза спокойно /малък пример/ и искам така да продължава! Основния ви приоритет на глава и главно командващ е да осигурите Сигурността на държавата!Всяко внушение внася напрежение ,което отдалечава пряката ви дейност в най- основната ви задача. Има ли сигурност ще се справим. И първата крачка е вътрешния мир и мобилизация на всички ни- единодействие. Сами да злепоставяме държавата си не е нито морално ,нито безопастно,нито Вярно!Има нации ,които с дни нямат храна и чиста вода,вижте нещастната Сирия...

За него важното е, че морзиликите и Решетников се кефят. Другото не е от значение - някаква си там държава, дето даже и не е към Русия!

Ти си просто един гражданин и даваш твоя лично мнение, а моето е че Радев колкото и да не го харесваме задава правилния въпрос към влечугото от Банкя! Та се питам ти като какъв се явяваш на ГРОБАРИТЕ?

Да не зьабравяме че обединение може да има само в истината - в Божията вечна спасителна истина защото друга няма. Обеденинието в лъжата е сатанинска задруга.

Радев - политически лидер !?По му отива да е лидер в 2 декара бостан

А 2 декара тикви?

Ако си забравил ЛИДЕРА НА БОСТАНА Е ГЛАВНАТА ТИКВА!

Съгласен с коментара с едно уточнение--"това и не само е много шум за нищо" или иначе казано"Буря в чаша вода",но дано това не налее вода в мелницата на на други във вреда на България."Разделяй и владей!"Не забравяйте Господа! Избрали сме ви да изведете страната от батака! Имам предложение и към двама ви:Господин Премиер ,отминете с мълчание въоръжено с достойнство!Вие го можете! Господин Президент ,обединете политическия елин и цялата общественост.Това изисква огромни усилия и концентрирайте енергията си в този фокус! И трето и към двама ви/Господа,в световната история има безброй примери и за е.успехи и падения на големи и малки държави.Сещав се за стратегията на Англия:"Няма постоянни приятели и постоянни врагове .Има само постоянни интереси!" България е над всичко!Това трябва да е вашата мисия!

Ти най-напред посочи враговете ни? Па после изливай мозък! Много сложно си го казал че накрая нищо не си казал, патентовано от Цвъкито!

информационен шум, но се прави, че още не го знае.

На мама ЦЦ като и наливаха в мелницата що не спечели?

От прочетеното до тук разбирам само едно- че България няма начин да се оправи при наличие на толкова много нискочели хора , които пишат коментари тук. И явно са влюбени в "единствения" досега "читав" президент, който е подлога на Корнелчето и се е взел заедно с жена си много насериозно.

Радев ако не го прекършат ще поизпоти доста еничерите от герб .

Какво е еничЕр?

Президентът от самолети може и да разбира, но от политика не, изказванията са му злобни,разединяващи,неуместни и глупави стил Корни Нинова.Въпреки всичко да развеем червения байрак и силно да извикаме УРА ДРУГАРИ.

В стил мама ЦЦ отговорът би бил "Няма такова нещо!"

Гълъбе, гълъбе, апартамент ли си купуваш или уреждаш роднина във въздушния контрол!?

Всеки,който е против наш червен льотчик е враг на народа и заслужава народен съд!

Ега си дупедавеца ! Нямаш ли някакво достойнство, бе плужек ? Нямаме нужда от тълкуване на фактите.

Небесен! Що ли мисла, че на каша ще си по харен!

И така, дами и господа! Само за сверка, "е" ли е или "не" въпросът, който всички си задаваме, четейки статията - Абе, кой да го е*а е тоя Гълъбов, бе?!?

ТОЗИ ГЪЛЪБОВ ЛИ Е ГУГУТКОВ ЛИ Е НЕ ЗНАМ ,НО ЗНАМ ЧЕ С ЕДИН ЗАМАХ ОБЛИЗВА И ДВЕТЕ ЯЙЦА НА БОКО .....ПОСТОЯННО И НЕУМОРНО !!!!!

ТОЯ ДЖЕНДЪР ПЕДЕРАСТ гълъбов СТЕПЕНДИАНТ на "америка за БЪЛГАРИЯ" Е СУПЕР ГАДИНА , ТОЯ ЩЕ МИ ДАВА АКЪЛ И ЩЕ МЕДИЯТЪРСТВА , БОКЛУККККККККК.....

Лизачът Гълъбов прави реклама на президента.

антонии гълъбов виден соросоид радетел за изчезване то на България.

Някой си Гълъбов,по най примитивен начин се опитва, макар и безуспешно,да провокира чрез нискочели твърдения високата позиция,която заема президента Радев. Настоящият президент е единствения от досегашните президенти,който не произлиза от мутренско-мафиотската група на Бойко Мутрата.

Гълъбов, джендър изчекнат, ще се удавиш в собствената си злоба и жлъч!

ПРОСТ ФАТМАК СЕ ТЪРКУЛНА ПО НАДОЛНИЩЕТО И ОТЗОВА В СЕЛОТО НА ПРОСТАЩИНАТА, ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО !!!

Кой решава кога мошеника президент говори като президент и кога говори като политически лидер? Какви са тия глупости?

Иво Христов втора година е началник на кабинета на Румен Радев, без да има достъп до квалифицирана информация - без коментар !!!

Г-н Президент,ората ви обичат,оти сте ентелегентен,умен,образован и летите на секви птици,полиглот сте.До са не сме имале таков Президент,кефите ме,а тролетата са си знают джендърството.

Нема нужда, пич! Истината няма тежест, ако се изговаря от човек, който не притежава качествата на оценявания. От мен да го знаеш -Гошко Хубавеца.

Този примитивен и плешив шапкар отляво е прост като гъдулка! И е по-тъп дори и от банкянския тиквеник.

орбъркал си се пич огледално си се объркал ....))))

Абе не знам, ама Радев пак излеье лъжец. Както винаги...

пък Боци света вода ненапита...честен, скромен, не лъже, последователен ( не си сменя менитео 3 пъти на ден)))) културен ( не простак от класа я) че и хрисим - бухалка нее виждал през живота си ....хих смешник си ти май а и подлизваш ама всуе

Г-н Вето трябва да му е ясно че просто НЯМА как да минат постоянните му Вета през парламента! До сега друго не прави , а това е много жалко!

То е на нашия гръб дебиле :(((..Съжалявам за казаното ама щом не виждате какво правят менторите ви в нс да си гласуват за своите интереси неща нямам каква друга дума да използвам..

"Говоренето на държавния глава е на политически лидер, на политически опонент, а не на президент." , това си е самата истина!

Разбирам, че тренираш спорта "бягане пред вятъра". Да се кръстиш "То", е твърде показателно за неопределения ти пол. За разлика от теб, повечето нормални човеци са с определен пол. А говоренето на Президента, е говорене на Президент! Когато правителството работи против държавата си, държавният глава, трябва да го поставя обратно върху релсите. Това не е политика на дребно, а държавна политика. Няма как да те нарека дебил -думата няма среден род.

Тоя е толкова политолог колко и боко е защитил някакъв ''докторат'':)))))))) Когато боко и тоя гълъбеца дето му забърсва изср,,то ги изберът мажоритарно толкова хора тогава мще имат право да дават някакви съвети и анализи. До тогава са само едни измекяри и интереса им клати феса им

Продължава Радев не да е обединител на нацията , а точно обратното го разделя!

Президентът реагира срещу нескопосан опит за мутро-ченгесарска атака. Какво казва конституцията по този въпрос, Гълъбов?

Аидеееееее Дългоушко пак се Наака А на скапания лонгур ще му пожелая да е жив и здрав и да се радва на лявориентираните хора защото разумните одавна хванаха по широкия свят Жалко

Плаз.модият Гълъбов вместо да пръска жлъч и слюнка, да вземе да се запознае с анкетата на дир.бг под статията - 70% от читателите подкрепят президента, а не Бочко. След това въпросният проскубан Гълъб може да си скъса дипломите, които незаслужено са му дадени ;)

след събитията както винаги

Гълъбов, Гълъбов, и тебе те чака същата съдба като всички жалки недобити седесарски журналистчета, плюещи по честните и ляво ориентирани хора! Иво Инджев, Александър Йорданов, Явор Дачков! Забвение и омерзение на честните българи! Жалки и недостойни изглеждате сега, дори и на преклонна възраст! Нито една твоя приказка не е истина, злобата и невежеството струят от писаниците ти! Помни, че отиваш в небитието и забвението! Жалък и скапан си в очите на четящите и мислещите! Скапан, сбръчкан лонгур, неизживял долните си амбиции на младини, сега лижи...шлифера на примитивната Мутра и го превъзнасяй в...небитието!

Машалла!

Аз си мислех, че не можем да изберем по лош индивид за президент от бракониера Гоце Параванов, а то кво стана...

В грешка си. Най-лошият индивид за президент до момента е Плевналиев, преквалифицирал се от политкомисар в демократ. По-лош от него щеше да е Цачева, която е със същата преквалификация. Сега като се замисля, половината от висшия ешалон на ГЕРБ са такива. Да се чудиш кои са комунистите в тази държава.

Как може да величаеш Плювката с понятието "индивид"? Това предполага човек да има лице и характер. Този си е най-обикновен плазмодий.

И НА РУНДЬО ГЛАВАТА ЗАПРИЛИЧА НА ОБЪРНАТА КОФА !!! КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕ ЕДИН МАЛОУМНИК, ВЪЗПИТАН ОТ ГЛАВОРЕЗИ !!!

Браво на президента Радев, най после някой да постави ББ на място му. То бива лъжи но този направо отлепи. Защо не казва нищо за доходите и до кога ще го търпим да ни лъже.

Така е като си избрахме червен гАзолизец за президент. ( не че имахме някъкав избор.)

Защо да не сме имали избор?Можеше да си изберем партийна секретарка.

Да, ББ винаги е прав г-н Гълъбов. Той е капацитет, знаещ, можещ, той не се сърди, не обижда, не командва парламента, няма такъв интелигентен и умен лидер в Европа. Само се чудя как вие, умни, начетени хора седите и го гледате в устата и на всяка негова дума вика ура. Кривите си душата и сърцето само и само да го възхвалявате.