Най-страшната грипна пандемия в човешката история

Зимата е сезон на грипните вируси. Хората вече са свикнали да вземат предохранителни мерки, да се ваксинират. Но преди сто години нещата излезли извън контрол

Обратно в новината

Коментари - Най-страшната грипна пандемия в човешката история | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Универсална ваксина за грипа няма как да бъде създадена. Грипните вируси, а и не само те, мутират много бързо. Също така е много глупаво да се разсъждава, че някой ден болестите ще бъдат минало, защото ще има създадени лекарства за всички болести. Болестта е нещо, което винаги ще съществува, докато съществува жив организъм. Болестите си имат своето предназначение за пречистване на организма от натрупаните токсини, за ограничаване на популацията, за предпазване на организма от други по-тежки заболявания и т.н. Няма как човек да живее без да боледува от време на време. Също така няма как да няма определен процент смъртни случаи. Когато бъде измислено лекарство за някоя страшна болест и тя стане лечима, се появява друго, ново заболяване, което компенсира и започва да мори живия организъм по друг начин. Това е природен закон и всички опити на съвременната наука да го преодолеят са обречени на неуспех. Просто човекът трябва да приеме, че винаги ще има определен процент болни и от тях определен процент ще умрат. А от какво заболяване ще се получи този резултат вече са детайли.

Каквито и ваксини да има, Природата винаги ще изненада и ндхитри Човека. Винаги ще има нови и непознати болести. Такъв е животът.

Което не означава, че не трябва да се борим с най-разпространените болести и с всички останали. Иначе се връщаме в пещерната епоха - живот до 20 годишна възраст. Защото болестите се увеличават и мутират, дори ако не се борим с тях.

Ваксините срещу грип не само че не помагат, ами напротив, от тях се хваща грип и това е нарочно! Глобалистите и техните фармацевтични компании искат да унищожат голяма част от човечеството и подобни вируси са идеални за целта. Да не говорим че отдавна има лекарства, които лекуват грипа за 1 ден, но глобалистите ги крият нарочно за да може хората да са болни, да измират и да дават повече пари за лекарства! Но тъй като тия фашисти почват да се разкриват малко по малко, гледайте в новини как почват да се появяват изненадващия лечения за грипа! Лечения които до сега са били крити нарочно от хората!

Пишем колкото да не заспим. Айде поне малко по-сериозно със сметките. Загинали между 50 и 100 милиона. Да приемем, че са 50 милиона. Тея 50 милиона са 2.5% от 1/3 от световното население. По проста сметка излиза 5040(2.5%)3(1/3)=6000 милиона или 6 милиарда. Това е около три пъти повече от реалня брой на населението тогава. Като се дават някакви числа е редно поне да се провери има ли корелация между тях ... дори и самите те да са съмнителни или неверни.

Вие не разбирате от журналистика

Който си мисли че някой по света може да НАПРАВИ вирус - той е пълен глупак. Можеш а модифицираш, да размножиш, да го направиш на оръжие, но не можеш да НАПРАВИШ вирус. А за 1918та... с тогавашната техника... без възможност за PCR (основа техника за генно модифициране), рязаня и снаждане на ДНКа... просто е тъпотия. Все едно да направиш кола, без да си открил колелото.

Може кола без колела... Летяща. Не сме живели тогава, не знаем. Както ренгена, пеницилина, електричеството и много други се появяват от един момент нататък, така и вирусите в този мащаб.

Хайде да си говорим за индуцирани мутации :) И дали тогава не са имали тази възможност. Да наистина не е като да го направиш от атоми но все пак.

Пандемията тръгва от американски военен форт - това е добре известно! Там са се провеждали биологични и ваксинационни експерименти!

1918 година? По това време американците са имали потенциала да правят всичко друго, но не и биологични оръжия.

Бе сега ,кой ти мре от грип бе? Всчико живо сега се тръшка я,от рак.от инсулт или инфаркт! За срамотиите сме ако някой пукне от грип!

Поредната реклама за фармацефтичната промишленост

Хайде всякакви баячки, врачки, хомеопати и шарлатани изплуваха пак във форума. Пенции не ходете по аптеките и не харчете лекарствата за младите.

Баси пропагандата долнопробна. Зимата бил сезона на грипа,и хората били свикнали да се тъпчат с какво ли е. Няма сезон на грипа,а има наглост на фармацефтичните концерни вЕвропа,които правят зимата сезон на грипа,и всеки сезон си пускат.Летен грип,есенен грип,стомашен вирус,не знам си какъв вирус.

Много примитивен народ има за съжаление.

Аре, още един философ отворко. Е разкажи ми какво знаеш за host-pathogen dynamics, transmission/survival като функция на влажността. То такова нещо като сезонни промени в природата няма. Питай мечките дори. Дебил!

2-3 "новини" за грип и стадото търчи към аптеките с виснали долни джуки. А фармацевтичната мафия доволно потрива ръце: Както винаги, вложенията при медиите винаги им вдигат оборота и печалбите!

Е като не ви пука, другият вариант е запазено място на малашевци.

Много "правилно" разсъждавате! Стадото трябва постоянно да е стреснато. Дали с Малашевци или с нещо друго, няма значение. Страхът сплотява стадото и то 9стадото), чака някой отгоре да го закриля. Дано се сещаш за какво говоря. Но надали...