Димитър уби 15-годишната Симона, за да бъде ”ничия”

15-годишната Симона Великова бе убита на 6 ноември 2015 г. Тогава влюбеният в нея Димитър я намушка 20 пъти с нож, за да бъде "ничия", ако не е с него.

Обратно в новината

Коментари - Димитър уби 15-годишната Симона, за да бъде ”ничия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам, какво общо има Ист.конвенция с деянието на този изрод. Запознали се през 2011 г. - 4 години преди убийството. Очевидно, тогава 24 годишен мъж се е залюбил с 11 годишно дете. Аз на това му викам педофилия. Не разбирам защо родителите на момичето са толерирали такава връзка. А то явно си е падало по "батковци" - щото историята с другия 28-годишен, дето дори е пострадал заради нея е съшита с бели конци. Все едно - оставете мъртвите на мира. На психопати и извратеняци никакви конвенции няма да им помогнат.

От малки ще ги обработват,а като пораснат,гаранция психоболен,има много примери за това ранно джендър теория.Ако ни измамят политиците ,Господ си знае е работата

Управляващите превърнаха народното събрание в проститутка. Всеки си го ползва, както си иска. Плаща, мърсува и заминава.

Оставете, аз вече вдигнах бяло знаме! Този народ не ни заслужава! Предлагам, да се оттеглим на някой безименен остров и да си направим държава Джендърия. И както бях казал по-рано "вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме". Сега се оказа, че те не били прости и не можем да се разбираме.

Благодаря за проследяването на случаите на смъртоносно насилие над жени от мъже. Изводът, който си направих е, че смъртта по особено мъчителен начин се компенсира за обществото и близките с 25 години затвор за убиеца. Почти всички убийства са наказани с толкова от българския съд. Средно убийците ще излязат на свобода до 60 год. възраст, т.е. в работоспособна, т.е. активна възраст. Приемам Истанбулската конвенция като детско стихче оплакващо насилието и не виждам как ще предотврати ненаказуемите престъпления срещу физическата неприкосновеност на личността.

И какво общо има с домашното насилие над жените този тежък криминален случай !? Къде има дом, семейство, неразследване на насилието ? БХК гнусно, както обичайно, манипулира фактите. Долни хора са ! Бог да прости момичето !

този е бил пулен психопат, защо бащата на момичето не е наравил нещо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Димитър уби 15-годишната Симона, за да бъде ничия" Е и ко от т'ва. Е..те се !!!

Стига с тая джендърска конвенция, беее! Аман от вас!!! Оставете ни на мира, вече!!!

Стига трили бе, джендъри!

Само да напомня на БХК че описания случай е криминален и няма нищо общо с домашно насилие и извратената ви конвенция. Още повече става въпрос за любовна драма между хетеросексуалну индивиди което не е от вашата извратена компетенция ...

Жалко за момичето!!! Това е последствието от някои лошо решения, взети вследствие влиянието на долната глава!!! Уважаеми Дир.бг !!! Колко Ви плащат за всекидневното НИ тормозене с "конвенцията" ??? Отдавна съм твърдо против заради натиска, който ни оказват!!! А относно привържениците на "конвенцията" ::: Ако сте толкова против насилието, започнете кампания за защота от насилие на ВСИЧКИ Български граждани - ДЕЦАТА, мъжете, жените, бабите и дядовците по селата, живеещите близо до сигански махали и много други, подложени на ежедневно насилие, което политиците приемат за нормално и далече от тях !!!!! Всички ще Ви подкрепим тогава и само тогава!!!

интересно какво са правили ,,нпо-тата,, за нея тогава...??? нали двадесет години усърдно...,,усвояват,, ...пари...!!!

Клатили са си НПО-тките...

Аре стига с тази ИК и тези джендъри! Имаме добър закон за домашно насилие, но съдиите го опорочават. Никъде в закона не се изискват очевидци на домашното насилие, но съдиите изискват за да признаят някой за виновен. Точно толкова абсурдно колкото когато приемат оправданието, когато някой ви краде колата, че се бил скрил от дъжда!

Тези случаи ги е имало и ще ги има. Въпрос на култура, възпитание, семейна среда, отношение на цялото общество към децата. У нас всичко това е сбъркано и вместо опит моралът да бъде възстановен поне доколкото е възможно, вниманието отново се отклонява встрани. Нима някой се заблуждава, че една поредна Конвенция ще промени нещо? Няма да промени нищо, а ще отвори врати към още по-сериозни проблеми. Българинът е твърде умен и разсъдлив, за да се поддаде. Тази кампания няма да ни убеди, защото целта й е повече от ясна.

Защо в рубриката "ДНЕС" е поместена статия за събитие, станало преди повече от 2 години????

Защото дирниците са поели ангажимент (навярно не безплатен) да ни навират тази помия наречена ИК във всеки удобен случай.

БСП са против ИК , но Станишката е по гъст с Дирниците :) Пропаганда до дупка :)

Такива комплексарчета, които си мислят как другия им е собственост, много ги обичам. Тези о време трябва да се бесят!

Nqkoj si

"В Дир.бг ви разказваме истории за жени, подложени на домашно насилие. Някои са се оплаквали на различни институции, но без ефект." От това няма никакъв смисъл... Всички сме против домашното насилие... ПРОБЛЕМА Е СЪВСЕМ ДРУГ и всички го знаем къде е... така само отвръщавате хората дори от сайта ви...

В САЩ този щеше до получи 3 доживотни присъди или направо на електрическия стол. Това в България не е правосъдие а фарс и подигравка с народа !

ИК вече е подписана. Тези статии са просто клапан да си изпуснете парата. След два месеца дори няма да се сещате за всичко това. Ето така работи системата.

иииии жалко, че я няма истанберската конвенция, тя щеше да го спре ....... хаахаххахах

Ми да му беше теглила ножа ТЯ! Кой я спира? Това е дори съвършено наложително с оглед изкореняване на предразсъдъците за стереотипните роли на пола. Е, направила е опит (чули как Симона казва: "Какво ще ми направиш ти бе, простак" и "Ела бе, ела, какво ще ми направиш..."), но не е успяла да влезе напълно в съответната социална роля. Житейски кастинг.

НЕ РАЗБРАХ ТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ САТАНИНСКИ ИЗМИСЛИЦА ОТ ИСТАНБУЛ ,НЯМА ДА ПРОМЕНИ ОСТАНАЛИТЕ НИ ВСЕ ОЩЕ ЧУВСТВА ЗА МОРАЛ СПРАВЕДЛИВОСТ,ЕТИКА.МЪЖА Е МЪЖ ,ЖЕНАТА Е ЖЕНА НА БОГ И ПРИРОДАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОРЕЧИ. ДО КАКВО ПАДЕНИЕ ОЩЕ ИСКАТ ДА ДОКАРАТ ЧОВЕШКИЯ РОД СОРОСОИДИТЕ И ГЕЙ ОБЩНОСТИТЕ.

Аз започвам да я харесвам! Обявявам, че съм жена! Никой няма право да проверява, дали говоря истината! Конвенцията е ако мъж насилва жена! Аз като съм жена, конвенцията не важи! Пък и по ранно пенсиониране!

Nqkoj si

Е да де, ама едни "психично лабилни" хора които не знаят какво искат от живота, се нуждаят от някакво признание за да се почувстват по "нормални", защото дори и да твърдят, че такива са искали да са "от малки" вътрешно си знаят, че нещо с тях не е "наред"...

"Името на Симона, заедно с тези на още 22 жени бе прожектирано..." Всъщност какво ще се случи когато всички тези 22 истории бъдат претоплени, припомнени и изчерпани? А) Светът ще се продъни? Б) Ще ги повтарят нонстоп докато от БХК текат грантове?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Нито домашно насилие,нито оплакване по различните институции,точно както при предният случай и по предният и така на татък.Въобще случай при които ИК е Неприложима,освен ако конвенцията не може да промени присъдите на убийците да са в пъти по големи ама се съмнявам че е възможно това. Въпреки глупостите целият този случай ми е нещо непонятен.Първо това става:При един от тези случаи, младият мъж заплашил ученичката с убийство, насочвайки срещу нея газовия пистолет.И момичето и семейството ѝ просто се преместили вместо да сигнализират за случилото се в полицията. После това става:Когато ходел в училището, Димитър заплашвал с ножа съучениците и приятелите на Симона, а на самата нея заявил, че ще й го забие в гърлото, ако го ядосва.И пак никой не сигнализира на никой(директор,родители,полиция)?!

Това момиче само си е определило съдбата. На 13-14 да се хване с 30 годишен мъж. Да не говорим пък къде са били родителите й. Каквито и глупости да дрънкате, някои хора просто си просят смъртта с поведението си.

когато един такъв педофил ти се залепи на 13 години е много трудно за едно дете да се откачи от него

Докато в съда не им събират присъдите вместо да ги вадят така ше е.....Щом ще е по истамбулски трябва да стане като там.....25г. за убийство + два пъти по 5г. за два опита за убийство +3г. за неправилно използване на оръжието + още 2г. че е използвано в двор на у-ще....общо....40г. с право на предсрочно пускане на 39-тата година

Абе тъпанар, той като е тръгнал да убива, дали ще го спре някаква присъда? Ще убив, и ще си брои годините в затвора! Опит за самоубийство, какво ти говори

Стършел

Неуспешен - много говори!

Не бе тъпанар.....ама се надявам да възпре някои други поне дето не са и луди в същият момент

Виж ,че у нас ,пък и по света ,,убийците са защитени,,а уж конвенций ще ни защитят.Много добре разбрахме,че ни искате децата да ни направите психо болни.Питам ,нямат ли грам съвест управляващите като посегнат на децата и страх от Бога

Човекът явно е психопат и за съжаление не е единственият. Но пак не мога да разбера как една хартия ще предпази някого от такова нещо. Ние и сега си имаме закони, но те не спират психарите да направят това, което искат да правят.

В тая държава който обещае на избори, че ще построи 10-тина затвора и още толкова лудници....веднага ме печели като гласоподавател

Не е достатъчно само да ги построи, но да ги напълни. Иначе файда няма да има. Само ще изперат поредните пари за строителството.

И к'во, като приемем тая конвенция няма да има повече убийства????? Тия сороски изчадия стават все по-нагли.

Къде тука е домашното насилие? Прилича ми на гангстерска работа

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ ИМ ПОМОГНА: "Във Франция, само за 2017 при домашно насилие са били убити 123 жени. В Европа, най-много жени, 32% са жертва на насилие в Дания, после са Скандинавските страни с 30%. После е Франция. После Холандия и Русия с по 26%. Ние сме някъде по средата - 24%"

бхк, джендъри на сорос, до кога ще ни заливате с циганските си кръвосмешения, характерни и за евреите?

имената им кога ще прожектирате бе джендъри безбожни?

джендърите от бхк кога ще прожектират имената на момичетата изнасилени при баташкото клане?

Жалко за разбитите съдби, но какво целят с тези статии?Аз не разбрах тук уведомена ли е полицията.И какво би се променили след приемането на ИК.

Стадото на слепите овчари. Хубава песен. Слушайте я.

И молим Бог в поляните остъргани от слепите пастири да ни пази. Но някой ден, езиците прехапали, ще се свлечем връз тях като лавина. Че по-добре под ножа на касапина, отколкото подир слепец завинаги, отколкото подир слепец завинаги! Не, не искам! Да съм един от стадото на слепите пастири.

и пак грешки във възпитанието. на това 10 годишно момиченче, няма ли кож да му обясни че няма работа с 15 години по-големи батковци. на какво си играят? на топка, на кукли...? мажка и баща и не я ли следят, че не общува с връсници, ами с големи момчета?

guns & rosess трендафил и пищоФ луд умора няма, само се поти. Кво ще кажете за 708 загинали по пътищата за 2017 година ? Деца, бебета, жени, старци ? Нова конвенцийка за тях ли ще пишете ?

От деветте организации, с които на 3 януари 2018 г. са правени консултации за Истанбулската конвенция, поне шест са основно ангажирани да застъпват интересите на ЛГБТ общността. Те ли са единствените, които представляват обществото ни? Български хелзинкски комитет, Фондация "Ресурсен център - Билитис", Младежка ЛГБТ организация "Действие". Фондация "Български център за джендър изследвания", Фондация "Джендър алтернативи", сдружение Център на неправителствените организации в Разград, Фондация "Асоциация Анимус", Фондация "SOS-семейства в риск", Сдружение Алианс за защита от насилие основано на пола.

Как да повярваме, че всички тези организации са заели да пазят дъщерите ни и жените ни? Само "матер'яла" ще заблудят, докато умните и разумните прозират зад паравана на конвенцията целта на джендър организациите да превърнат децата ни в джендъри, безполови, разнополови, третополови, безмозъчни, мекотели, мекокитки и т.н.

Използването на този случай от БХК е висша форма на лицемерие! Благодарени на такива умни глави като тях беше премахнато смъртното наказание! Това е единственото правилно наказание за такова престъпление!

Освен това застрелял още двама на двора и наръгал учителка, за тях само бегло се споменава в статията. Не е редно за починалите да се говори, ама 15 годишното момиче доста познати 28 годишни има, които чак се бият за нея.

Джендърската Конвенция срещу децата на България няма да мине!!! Престанете с тези зловония

Ако си мислите, че в наше време нещата са зле, се замислете за Ромео и Жулиета... 17-годишен и 13-годишна имат 3-дневна връзка, която завършва с 6 трупа...

Няма ли КОЙ да обясни най накрая, че този Съвет на Европа за който РАБОТИ БОРИСОВ(вчера той лобираше в прайм тайма за тях) е НПО. Това не е никакъв европейски или друг държавен или изборен орган. Пита се в задачата, защо едно НПО подава някаква Конвенция. И защо държавите сме длъжни да променяме законите си и Конституцията на държавата, само защото някакво американско НПО, представящо се за европейско, ни е спуснало директива? Че това е някакъв абсурд!!! А това НПО е организация на американските евреи-сатанисти. И ние трябва да изпълняваме техни заповеди? А Бойко Борисов и компания ГЕРБ дали са нормални?

Да, нормални са. Просто подозирам, че са ни продави като добитък, срещу лични облаги. :-)