Трима задържани за убийството на данъчния шеф?

Трима души са задържани по подозрение, че са участвали в убийството на началника на отдел "Фискален контрол" в НАП Иво Стаменов.

Обратно в новината

Коментари - Трима задържани за убийството на данъчния шеф? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към медии и прокуратура - затаил съм дъх и чакам. Искам да знам какви са мотивите за това зверско престъпление и какви санкции ще бъдат наложени. Искам всеки да си понесе вината - Съдът да каже. Нека не свършва историята дотук. Какво е станало, как са решили да извършат убойството, защо, нямаше ли друг начин?

Пишете по -бързо , че скоро ще премахнат коментарите , вече започнаха да ги трият и непускат ХА ХА ХА

Трима души, в три града ... че и с общо обвинение за убийство - намирисва на организирана престъпна група!!! Дано само от МВР не са нарочили някого да за приключат случая.

Старанна работа...Убиват се хората на държавни постове които имат осигурено работно място и голяма запалта редовен месечен доход.Борисов и Горанов пишат че убийството е посегателство срещу държавата Хмм ами какво да прави частника като държавата му слага налози в частния сектор без да участва с нищо в бизнеса му???Хмм странно поведение да искаш пари от частника който е на собствен терен не в държавно работно помещение и не получава бюджетна заплата а се издържа сам.Май ще има и други убиства на държавни служители които ни изнудват да им внасяме пари от частния си бизнес в държавните структори.То направо ни съдират кожата а дъжавата нехае че сме без заплати и без социални помощи оставени на произвола на съдбата без месечни доходи ни пишат слагат задължения да им внасяме ама че работа без да имаш доходи отникъде нищо държавните служби те правят длъжник с разни налози ами дайте ни по една петарка на ден джобни за хляб и салам за да не крадем от магазините храна то,че ще стоим на тъмно и студено без ток и вода е ясно поне да не гладуваме какво ще ни искате пари да ви внасяме пуснете ни по 5 лв на ден социална помощ !Какво искате пари от нас след като сте ни продали земята сградата работните помещения в които си правим бизнес сделките защо нарушавате закона който гласи продавача не може да има претенции спрямо продадената вещ а вие ни слагата налози да ви внасяме без да участвате дори в нашия бизнес който си въртим на наш терен не на държавен!

Държавата ,,законно ,, ни рекетира и ограбва.Десет години след закриване на фирмата все още плащам хиляди левове различни глоби , такси и т. п. ...сякаш , че съм продавал наркотици , а несъм имал сладкарница с пасти и безалкохолни

Само да вметна, че абсолютната давност е 2 години, така че не знам защо (ако наистина) плащаш "хиляди левове"?

Бирник - пипало на най-големия терорист (вносните са без значимост) - самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Много хора можеше да са живи и в затвора, но ние не искаме да ги издържаме и затова умират. Явно това е проблемът.

Мътна му е работата на момчето, за да караш такъв джип е най-малкото да се замисли човек от къде са му парите. Държавните служители не взимат чак такава заплата особено пък началник в НАП. Жалко обаче че си е отишъл толкова млад и така нелепо. Никой няма право да отнема човешкия живот по никаква причина. Ако е засегнал нечии интереси несправедливо, има си цивилизовани начини да се обжалват. Жалко за младия човек, пък каквито и грехове да е имал към когото и да било....

Имаш ли представа по колко вървят джиповете, нови, стари, та си тръгнал да ръсиш акъл!

А ти имаш ли представа колко струва на месец да поддържаш такъв джип, да ходиш с него на работа и да го паркираш в центъра. Аз сън на заплата много над средната и не мога да си го позволя. Жалки за човека, не е това начина, но за да се избегне това е необходимо работеща съдебна система, прокоратура и т.н. Следващия път като отидем да гласуваме е хубаво да се сетим за тез погубени 4 живота, както и за многото други за които не знаем.

Типично за българин - говори неподготвен. Т. нар. "джип" е на доста година и всеки със средна за СОФИЯ заплата може да си го позволи. Естествено ДИР.БГ не могат да не акцентират върху това какво точно е карал. Все едно има значение!!!

сега остава само да се кръстим да са хванали истинските извършители, а не някои удобно набедени! а и с поръчителите какво става!?

Вече е почти 9:00 , а няма една буква за стрелбата в САЩ. Може би защото не са убити 17 руснаци.

има, макар и доста сбито и все едно е част от пейзажа. е, разбира се, ако имаше замесени руснаци воят щеше да е значително по-голям. въпреки, че нищо не се знае. може пак путин да е виновен.

Откъде му е джипа и лъскавия начин на живот на този държавен служител?

е сладка ни и опасна работа.

защо бе сменен тихомълком честният шеф/и той бивш от ДАНС/на честният убит данъчен ?!

В този аспект да попитам, какво става с онзи от Нови Искър, Росен май беше ? Вече цари пълно мълчание по темата.

последно джип ли е карал или бмв ?

седи на дървен камък...

Джип марка BMW - на български съществителното име "джип" означава автомобил с висока проходимост. Т.е. марката JEEP е станала основа за създаване на тази дума. По аналогичен начин на времето марката FADROMA послужи за образуване в българския език на съществителното фадрома със значение вид товарачна машина.

Хванали "убийците"? Добре. Ама дали са те...?? Дали "импотентните" органи ще докажат вината им? А ще кажат ли кой и защо е поръчал убийството?

КОЙ уби Стаменов бе, кенефи омазани??? КОЙ го "съветваше" предупредително, КОЙ го уреди на служба, бе???? КОЙ идва на негово място и КОЙ го реши??? Живи.. живи тепърва ще ви дера до кост и милост няма да има, нито за вас и най вече за изродчетата, за които КОЙ си вярва, че може да подсигури.. ще ви опоскам до кокал, ще ви изчукам все боклучета с които сте наакали територията.! В ръцете ми са, мокри са, намазани са, мои са.... Лично ще ви удавя в собствените ви л*йна, ЗАПОМНЕТЕ ГО!

прави впечетление че българия е малка страна и със сигурност полицаите са наясно кои къде и защо , проблема е събиране на доказателствата

Когато си си избрал професия КУЧЕ НА Държавата има риск щом живееш от мъките на хората.НО НЕ ОПРАВДАВАМ И НЕ ПОДКРЕПЯМ ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧИ С НЕГО.Въпреки ,че ако се беше случило с мен ,Той може би щеше да каже ЯВНО Е КРАЛ ИЛИ МЕЩО ДРУГО И СИ ГО Е ЗАСЛУЖИЛ.

"участвали", "участвали", "участвали", "участвали"......!???? мога да ви кажа със затворени очи кой е участвал и то със 1001% сигурност. но вие не искате да знаете, искате да "кажете"..! ще го обяснявам на бъдещето поколение. вас ще ви погреба в повръщано и ще го плащатат чааветата ви и то с лихвите. червеите, аз съм адвокат на червеите, чиято собсвеност сте приживе... свине дебелоидни, гнусноподобни.. пфуууууууу.... измет!!!!!!!!

залози за в какъв ред ще почнат да се самоубиват? или може би някой клошар ще ги отстреля?

клошарите са хора. а, това са лешове и даже тази характеристика е обида за животинките... това са изпражнения за горене!

Sm3hurk0

Що не стрелят по стрина гина и чичо пешо, дето цял живот са работили и сега едва преживяват с мизерната пенсия.... Стрелят по тарикатите.... Е тоя като е тарикат или играч, що не можа да избяга от куршума... За всеки има видов ден....

А бе, не е точно така.

Sm3hurk0

да.. не е точно така... тях ги обират ало измамниците.. :))))

Ченге после данъчен. Все около кацата с медът. Почнал е да взима подкупчета още в ;;родната полиция;; после в напата се е насочил на към по едрото и накрая изяде хурката откъм дръжката. Сега полицията си оправя головата разлика ето хванахме един от софия един от пловдив и един от поморие. Утре фанете един за любовния мускул и той е вашия 100%убиец на колегата ви.

Тази информация не е ли изпреварваща и подвеждаща?"Нека оставим компетентните органи да си свършат работата".Ех пръчки...

ние знаем тези много компетентни органи как си вършат работата при поръчкови убийства .

В адвокатските среди им казваме 'импотентните органи' ..

Ха ха ха :) Компетентни :)

Пак скалъпени историйки, пак показни арести!!Ами г.т Боко , ти като заплашваше, сети ли се , че целият народ го унищожаваш, толковахора избягаха, ама те не са важни, а са само необходими , защото трябва някой да ти пълни хазната и здравната каса, защото вие само взимате,крадете, ама то няма от къде!!Данъчен с джип?Как ли си го купи , сигурно от закуските си е събирал.

Всъщност хората са в авариен режим на напускане на тиквената кочина и не се интересуват от разни простотии сътворени от тиквата и гуменката.

КОГАТО СИ ВЗЕЛ ПАРИТЕ, А НЕ СИ ИЗПЪЛНИЛ ТВОЯТА ЧАСТ ОТ СДЕЛКАТА....

много странно защо ченгетата мълчат какъв е мотива ??? много мръсотия и корупция в тая държава !

Тъжна история... Хората мрът сато мухи, едни от алчност, други от любов, трети от глупост, четвърти за дългове и т.н. и т.н. И до кога така Бе, драги сънародници!? Това означава ли че не сме доволни от живота ни, и го прекъсваме с лека ръка!!?

ковчега джобове нема... та не успе да земе поне малко от крадените пари

за бълграите и ковчега е с джобове и катафалката с ремарке,за какво иначе краде толкова тоя народ,за какво трупа тия несметни богатства-имоти,пари в банките,ако не си ги носи на оня свят,господ е българин и ще им позволи да си ги вземат при него,не ги разочаровай като има казваш такива неща,че няма да могат да си ги вземат,не от един и двама съм чувал да казват,че са се осигурили не само тук до девето коляно,но и за оня свят

Много е важно точно тези да бъдат хванати и показно наказани.това е атака срещу държавата.

Щото е данъчен шеф - далавераджия - наш човек. Останалите хора - кучета ги яли...

Важно е всеки престъпник да хъде залавян! С какво убийството на държавен служител е по-различни от убийството на един предприемач? И двамата са хора, и двамата си плащат данъците и двамата имат близки и семейства. Дано да имат стабилни доказателства, за да не стане като с похитителите на адриан. На всички е ясно че са задържаните, но за пред съда няма нищо годно.

Този данъчен НЕ СИ ПЛАЩА! Или поне не си плаща осигуровките, нищо че получава двойна заплата, за сметка на ДМС. Пенсионната и здравната осигуровки, му ги плащаме всички ние, защото държавата е трудно да се каже какво преведа за него.

Дали е Държавата или накой друг а?