Борисов: Президентът да не слуша беквокалите

Отношенията ми с Румен Радев винаги са били добри. Ядосват ме хората, които му пишат речите. Съветвам го да не ги слуша много, препоръча премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Президентът да не слуша беквокалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да сравнявам интелектуално или по друг начин Ппрезидента Румен Радев със 140 кг живо месо ...."премиера" Боко Тъпото ....да не обиждам Президента ... ...обаче ...Радев е ИзбРАн Директно от 2 000 000+ Българи , боко Тиквата Не е избран Директно от никой !! за сбирщината ГЕРБ гласуваха малко над 1000000 човека а боко беше избран отГЕРб за Премиер !! Огромна разлика !! "Махни ГЕРБ ,Спаси България "

Борисов си беше жив Мирча Кришан. Избягваше отговорите на елементарните въпроси на Малечкио. Всичко се въртеше около краставицата. А Кекемян е много слаба ракия.

Хекимян гаче беше хипнотизиран. - Ти чел ли си Конвенцията? - пита го ББ. - Да, чел съм я! - отговаря Хекимян. - Не, не, не, не, не.. - пуска ББ "заглушителя" и Хекимян млъква. Като наср_ан... Втори епизод. ББ лъже, че Иво Христов е работел в телевизия Шебека и пита Хекимян, дали помни. "Помня", мънка той.

Хекимян!!! За да си вземеш заплатите, мълчи, като питаш.

Радев има глава да мисли и да разбира прочетеното, но твоите подлоги ти казаха ''47 държави ратифицираха ик'' което си е пълна лъжа и ти се репчеше с това защото нито четеш нито разбираш ако прочетеш нещо за какво е..Лъжеш най безсрамно по медиите дето ти се кланят и си мислиш че мнозинството хора а и от твоите бая ти вярват..

Ало,градски бек,никога не съм гласувал за селския бек,аче българския народ е беден,нещастен и болен целия свят го знае.И благодарение на мутрафоните продължаваме да затъваме.Но трай народе,увеличиха тотално стоки, услуги и гирива,но всичко е точно.Според Винету България процъфтява.

Теб ли да слуша бе измамник мафиот и крадец, ти си слушай Меркел и американците ,историята показва досега ,че когато застанат зад някой той се превръща в диктатор ,след което винаги умира справка близкия изток

ББ в интервюто при Хикимян само дето не предложи да слушат неговия послушник Роско!

"Атрофия": "В медицината загубване на жизнеспособността, изтъняване и намаляване на размерите на тъкани и органи поради продължително бездействие или недохранване." Прав си, Баце, к'ва атрофия у НС, к'во недохранване, че и продължително по отношение възнаграждението на депутатите;))) Виж, по отношение на "общественото доверие в парламента", трябва да употребим другия смисъл: "застой, замиране, отслабване, недоразвитост", умствена най-вече, понеже к'ва мисъл у хора, командвани от очила, химикали и фулмастери;)))

много теле комуникационно

Добрутро българи , добрутро юнаци , днес цяла сутрин сме свидетели на задълбочени анализи на мъдрите слова на Премиера наш излели се по време на блестящото Хекимяново интервю и с хълцането по иначе добрия човечец дядо Иван , който като вманиачен просяк просел пари да ги дарява на църквата чиито патриарси тънат в лукс и разкош. Дори самият Хекимян , на който Премиерът наш , не знам от къде осведомен , заяви че вземал по-висока заплата от него самият , дето управлявал 110 млд. лева , също не знам защо считаш че управлява БВП , но щом той си науми нещо в държавата , значи е така, беше видимо разчувстван от делата на дядо Иван. Та те това сме ние бракя бугарье , пълен фалш и лицемерие.

Тебе ли да слуша ? Радев подреди си нещата и мачкай. Смяна на номенклатурно-милиционерския-мутренски модел.

Куха лейко, на тебе кой ти пише речите,бре ? Той поне не слуша толкова краварските напътвания като тебе послушко. Що си дигнахте заплатите като сме най бедната страна ? Що не вдигнахте на хората заплатите, що делите пенсионерите по празниците, що раздаваш пачки на разни съсловия дето не работят?

Радев изобщо не слуша путинските опорни точки. Ама изобще. Не случайно второто му име е Решетников!

Голяма разлика има между Радев и Борисов . Като президент той си изпълнява стриктно задълженията си , докато премиера е назначен от Парламента и той му е подчинен а не обратното. Този човек трябва да се научи на правилата първо и после да става Премиер . Много объркана държава много лоши управляващи. Корупцията е от самия връх.

Явно задълженията на президента на България са да прави гаф след гаф, да изпълнява всяка селяндурска прищявка на жена си и да защитава интересите на Русия.

По думите на бат Бойко излиза,че Президента не изразява свое мнение,а чете речите които му напишат и ги повтаря като папагал.

Ами че то си е точно така! Даже малко по-лошо. Съветниците на Радев на огромна заплата, чакат пред кабинета на Нинова за официална позиция, след това я обвиват в прости (като за Радев) думи и му я дават да я прочете!

А ти насрания 20, ги видя лично как висят там и чакат какво ще им каже Нинова нали? Много сте жалки това гербавите зомбита....

..."Съветът ми е да не си слуша много тенорите и беквокалите, както и аз моите не ги слушам много." ....Кой си ти, да съветваш Президента, бе, нещастник,ти, част от престъпната групировка ГЕРБ, получила властта с невиждани изборни манипулации,с килийното си образование, с тъмното си сикаджийско минало,с простотията си, със "знанието" на чужди езици или с наведеното си и безгръбначно поведение, срещу избраният директно с 65%, смазал твоята кандидатка, национално отговорният политик, с няколко завършени академии, едната в САЩ, ползващ свободно английси и френски език, най-одобряваният политик в момента, ти ли ще съветваш, дали някога си слушал тенори и беквокали, селяндурино, освен, ако са ти се причули такива в "Батальона се строява"?!Строявай си престъпниците, тези в МС, НС и кметовете ти(колкото останат, вече ги погнаха) и с бодра крачка кой към затворите, кой към специализирани медицински заведения с болнични стаи, с тапицирани стени и тавани.... Долу ГЕРБ, Бог да пази България, Бог с нами!!!

Спрях да чета още на първата простотия, но финала прикова погледа. Да бог с вами , но май не помогна много на главорезите от вагнер. Прост екземпляр си .

Без да искам попаднах на предаването и се загледах. От всичките му тиради разбрах само , че не е чел ИК. Само как я размахваше, като че ли гони мухи. Този висок тон, нападките и избягването на отговори показват, че нещо не е както трябва в управлението на държавата.

Срещу хекимян...с малка буква. Колко хубаво би било да бъде върнат от там от където са изпълзяли неговите предци и да вземе с такива прекъсвания на арменските сатрапи, каквито той правеше на Борисов. Изобщо тези изгнанници клети отломка нищожна,...най ми харесва последната дума. За финал някой да е срещал потен арменец...???

байо нещо е пребледнял тия дни. май нанагорно му излиза това председателство с простотиите на комуноидните комунопитеци в правителството

Че си малък - малък си... Че си ТЪП - тъп си... Ама този нарцисизъм - да си показваш тъпотията пред всички си е за психиатър! Я се вземете с Тиквата и Пъпеша тримцата и потърсете някой ученик на Фройд - да ви изясни нещата. Или даже по-добре - я отидете и посетете дядо Зигмунд лично и на място. България ще си отдъхне!

България ще си отдъхне когато такива малоумници като тебе спрат да се изжияват като доктори психолози. айде пий си хапчетата и се върни в реалния свят доктор фройд, хахаха

Тиквата си е Тиква ! Открадна това което можеше ! Защо Джуката е още Депутат ,а ?

Жив е той, жив е, там на бюрото. Потънал в лой тлъста плямпа и плещи, акъл ни дава, а той го няма, гангстер охранен, във власт облечен

И на Бойко ще помагна.

Фандъкова посети на място образувалото се свлачище в Банкя Борисов му нареди да спре, положението е овладяно.

Тотално...

Румен Радев,плешивият военен тъпанар,е прост като гъдулка.

Такъв език, тактв маниер,такова владеене на нервите ... все едно е хореограф във Виенската филахармония. :) Комбинация между селски бек и падар.. Абе я кажи къде ви плащат?

Може само да му лъска самолета.

Да плачеш или да се смееш?

Боко пита: "ТрЕбва ли сега да счупимЕ държавата...?" А не усеща, че държава няма, щото самият той съвсем я разсипа.

борисов повтаряш като папагал на дървен клон без листа .......? първи радев каза че ти слушаш твоите сега ти на него поне малко друга дума немоялид а измислиш .....в случя замазваш и се оправдаваш .......стила ти е такъв

....,,Отговарям за 110 млрд.(в устата му все милЯЯрди)а заплатата ми по-ниска от твоята..."... В годините на индустриялното строителство у нас,водят бай Тошо на един нац.обект,където се градял най-висикият комин на Балканите...Строителите....трънски майстори...Вика той бригадира...трънчанин и го пита:.... -Е ,маистори,как сте,доволни ли сте от парите дето вземате,като работите на 100 метра високо....колко вземате? А?.... - Ами,800-900-1000 лева си докарваме...му отговаря бригадир... - хо-хо-хо...ами вие вземате повече от мене бре,въпреки,че съм най-високо в цЕла България бре... - Мореее,ако сакаш като нашите пари,азе само ще ти ги оставя горе на коминя,па ти другаре Живков САМО СЕ КАЧИ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕШ....без да работиш дори....:)))

"800-900-1000 лева си докарваме" - това наистина е виц, като се има предвид, че средната заплата по време на диктатурата беше под 100 левчета. само комуниодните комунопитеци, компанзета и комунгутани от "партията-майка" бкп можеха да крадат толкова пари

Че си малък - малък си... Че си ТЪП - тъп си... Ама този нарцисизъм - да си показваш тъпотията пред всички е за психиатър! Я се вземете с Тиквата и Пъпеш трима и потърсет някой ученик на Фройд - да ви изясни нещата. Или даже по-добре - я потърсете Зигмунд лично и на място. България ще си отдъхне!

Американец убил 14 американеца в училище в Флорида. .. но дир-а не работи вечер, ще го напише утре ... за това ви казвам да ви светна.

"...Отговарям за 110 милиарда, а заплатата ми е по-малка от твоята, каза той на водещия Антон Хекимян на въпрос за увеличените депутатски възнаграждения. ...":)))))) ...ей затуй, Тлъстия не е станал журналист като Хекимян или карикатурист като Комарницки!:))))))))Щот работи за безпари, на ползу роду, да му евеш мамата тлъста!:))))))))))

Пусни в търсачката: "Престъпления, синдиците в КТБ, милиарди на Б.Б. и фирми-суджуци" Току що го прочетох, ай-ай-ай!

Боко го знаем какъв е, обаче Хекимяна е голямо м-котело. Придворен журналист. Тъй като положението се нажежи покрай Пирин, Истанбулската конвенция и т.н., от МС са се обадили и са казали: "Премиерът иска да бъде излъчен по телевизията, пратете Хекимян" и естествено амбициозното арменче доприпка, няма да си подритва местенцето в тв, правейки се на журналист. Баламосва хората да пишат въпроси във фейсбук, а не зададе нито един щекотлив въпрос. Как ще зададе, нали иска още да е на екран.

За малкия дудук говорим нали?

Кратунките в бостана днес ликуват и празнуват, но не Трифон Зарезан или св. Валентин, а това, че вожда и учителя, любимия ръководител, премиерът-слънце, нашия бащица и пожизнен диктатор, селския цар Боко Първи Тиквун отново благоволи да огрее от екрана поданиците със светлия си лик. Интервюто, разбира се, бе водено от Хикито, придворния глашатай. На кратунките бе предоставен изглед към кабинета на вожда, целия декориран със снимки със световни лидери и величия, сред които баце заема своето достойно място, тъй като всички те го целуват, галят по главата и го назовават "приятел". Кратунките разбраха как вождът се жертва за тях, работейки за мизерна заплата, само и само да има просперитет. И така това беше още един благословен ден, който кратунките в бостана прекараха под всеблагата и всемогъща сянка на тиквата.

Това шегички някакви ли са за средната заплата ? Защо не виждам един около мен с такава ?А всички са много по-високо образование даже от министър-председателя и околните му

Според г-н Боко ако той яде само свинско, а аз само постно зеле, средно статистичеки и двамата ядем свинско със зеле. Средо статистическа заплата сежсмята за една и съща работа, една и съща позиция, едно и също място, идиотизъм е да се смята, че средната заплата например на двама души е 1100 лева ако един получава 2000 лв а друг 200 лв. Това и мафиотите-мутри добре знаят, но демагогствуват.

От интервюто се видя, че Боко вече тотално се е оял и олял. Прилича на тлъст стар котарак, отворил паст да лапне света. Това е един уморен, преял с власт диктатор, на който вече му е писнало да разиграва сценки, затова скача като ужилен при всеки опит да му се възрази, един нарцис, който очаква да му се кланят и възхищават, наясно е, че голяма част от номерата му се изтъркаха, затова сега се прави на големия международник и визионер, а всички чужди политици го разбраха - достатъчно е да му кажат "май френд" и оня слушка и клепа с уши.

"Отговарям за 110 милиарда, а заплатата ми е по-малка от твоята, каза той на водещия..." Сега ще споделя впечатления. Един неимоверно надебелял и почернял, грозно разкрачен човек, излъчващ арогантност и просташки гняв към почти всичко. Отвратителен правоговор, хвалби, глуповати и недовършени фрази, но започващи с "Аз". Интериорът - луксозна простотия. Много рафтове, никакви книги. Аз обобщавам: Нищо и половина. "НАРОДЕ????", би изкрещял Левски.

Едно време бай Тошо го слушахме по няколко пъти годишно...на Първи май,Девети,Новогодишно обръщение или някой Конгрес или Пленум.... А тоя негов ушен масажист,от сутрин до вечер не слиза от екраните и новините... Само в ДИР-а,за час 4 статии за него... Вече няма май ленти за рязане... Ама репортерки здраво вкопчили се в микрофоня....колкото си щеш....

Тъжна история!!!

Какво е положенитео в родината. Това не е новина.

Много певици и певици са станали известни,благодарение на беквокалите.Задачата на беквокалите не е никак лека.Те подържат и декорират състава,а не демонстрация на собствения си глас.Иво Христов-Бях директор на BBT в периода март 2003 - март 2004г., когато неин собственик беше Петър Манджуков. А не г-н Пеевски, както внушава г-н Борисов."

Баце се оплакваше от ниската си заплата. Ами като му е ниска, да спре да е премиер и да ходи да се занимава с друго. Те нали така викат на хората, които недоволстват от заплатите си?

Да си отвори сметка за волни пожертвувания, да обяви номер за SMS-и...

Проф.И.Христов е един от най-умните българи и е нормално президентът да с съветва с него.А с тъпия Цвинокио кой се съветва?... Винету.За това сме на този хал: бедни, нещастни и болни.

аа, задаваш си вече важните въпроси... "защо сте на тоя хал" Колко години ти трябваха? 2009 като гласува за бб, ккви въпроси те вълнуваха? Или всъщност не те вълнува, а просто констатация? смени квартала пич, за да не си болен и беден

Не слушаш съветниците си. Няма нужда да го декларираш, личи си. Простотия, неграмотност, лакомия и простащина не можеш да скриеш. Слушаш само Цветанов, който подготвя фалшификациите на изборите със всички средства. Защото, ако паднеш от власт, може и да ти потърсят отговорност.

Вместо да търка наровете в затвора ,престъпника Борисов се надува на уважаваният Президент Румен Радев ??! Бандитът боко Тиквата опоскал 15=20 Милиарда за последните 9 години членство в ЕС ... ...се оплаква че журналиста бил по-богат от него!!?? Що за изкривена държава станахме за 9 години ??! Що за ненормални хора-мазохисти живеят в нея !!?

Що за наглост,водещия го пита кога ще увеличите доходите на обикновените българи,а той ни лук ял,ни лук мирисал каза, че средната работна заплата за страната е над 1100лв Питам къде получават такава заплата,само в София ли? Стъпи на земята г-н Борисов.Отиди по избор в фест провинциални града и ще разбереш,че там средната заплата е под минималната за страната.Такъв селски бек не бях виждал скоро.Според него държавата цъфти и всичко е точно.

Джендър сплескан, какво говориш за е-управление. Направо купето естонското. На тях им струваше около 500 хил. евро, а вие нече изхарчихте 2 млрд. и налице е един гол джендър. Крадохте та се насрахте. Но каквото и да купите като софтуер при вас нема да работи, защого комуникациите дори в отделните министерства не са строго установени оттам и невъзможна формализация и залагане в компютър. Впрочем феноменът "мой човек" просто не се поддава на електронна обработка.

За да се въведе е-управление, правителството трябва да бъде сменено, защото тези вътре-ведомствени и отношения между ведомствата, не могат да се опишат члез логаритми. Просто ще приберете парите и ще усерете работата.

логаритми да се чете АЛГОРИТМИ..

Браво, право в десятката сте!

ли да слуша?

Хикимянката добра услуга му е направил на ББ. Помощ с удобни въпроси за вдигане на рейтинга. Слагамв розавите очила и всичко е наред. А на вън корупция, орестъпност, ограбване на народа.