Премиерът: Омразата между Минев и зелените поражда всичко

Омразата между Цеко Минев и "зелените" води до напрежението за Пирин. Това заяви премиерът Бойко Борисов в специалното издание на bTV "Питай премиера".

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Омразата между Минев и зелените поражда всичко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце е взел парите само за втория лифт. Сега изнудва Цеко за още за да му разреши да бетонира останалата част от планината. Вече и нов закон че няма да се налага промяна на статута на земята под лифтовете. Колко му е снесъл и за това корупционно законче...

Ма дайте вместо да се занимаваме с кой зад кого, кой зад какво и т.н. да действаме а?! Само си дрънкаме и чоплим!

Пинокиооооооо!!! Все някой ден някое дете ще се провикне "ЦАРЯТ Е ГОЛ" и всички ще прогледнат! Ти какво си мислиш, че ще векувате с Цеко, Делян и прочие "инвеститори"? Че Цацата и ВСС ще ви пазят вечно?

Не е имало друг премиер на България, който толкова да опростачава и да подценява българите. Всичко се профанизира до конфликт между някаква изтласкана от тинята на комсомола личност и партия създадена от друга изтласкана от друга тиня личност. Някой да чу нещо за картели, за доенето и ограбването на народа, за липсата на конкуренция, за обругаването пред всички на пазарните регулатори и механизми. Като е казал А, да каже и Б. Юлен е на Цеко, а Витоша на кой е, а Пампорово, където всичко е незаконно не е ли на борисовата спътница в живота, а Боровец на кой е, а Цеко няма ли апетити към почти всички подобни курорти в региона... Имам чувството, че Борисов не се опитва да отговори, а да замазва очите за да си купува време. Време през което ще продължи да ни ограбва - парите, вярата в справедливостта, децата и бъдещето ни ограбва.

Толкова много лъжи не бях чувал: 1.Държавата нямала намеса в концесиите на Банско и Витоша-ангажимент към строителството в Банско,унищожение на ски спорта за столичани нали Борисов беше кмет. 2.Дядо му бил съден като член на "Никола Петков"-как влезе в Симеоново?На мен не ми дадоха бележка от ОФ име изхвърлиха от ВУЗ и до ден днешен патя,че баща ми е съден по процеса.

според мен проблемът е, че зелените все търсят под вола теле и квото и да им говориш си знаят тяхното. все протестират, все някой им е виновен, все са жертви.

Проблемът ти е, че си безмозъчен. Лошата новина е, че е непоправимо.

А тази ''омраза'' въобще не ти бърка твоите комисионни от юлен както се вижда изпълнението на техните желания независимо от това което искат хората.. Този индивид непрекъснато говори за завис, омраза, лъжи и манипулации при другите без да осъзнава явно че е номер 1 по всичко това..

"Всички знаят кой е концесионерът. Всички знаем кой е реалният собственик на Юлен. За Цеко Минев става въпрос." Ох, отдъхнАх си, бе;) Таман се бях затръшкала как планинската ни перла е попаднала в безработните ръчички на нек'ъв съмнителен византиец;)

А бе, глупако. Нали точно ти се кълнеше пред чуждите ти големи началници, че независимо от всичко ще ПРИЕМЕШ конвенцията. Кога лъжеш, пред големите ти началници или сега пред народа. Май за всичко си имаш две версии, едната за пред тях, а другата (обикновено точно обратната) за пред народа.

Това беше за съседната тема, но става и тук. Лъжеца е един и същ.

" Не съм съгласен с изказването на вицепремиера Симеонов и не го приемам,..". Е, те това е един от проблема на управлението на мутрите (ГЕРБ). Всякакви компромиси, само и само доа са на власт. Та хора, тук не става въпрос за приказките на някой замесник министър, или друг държавен служител.Тук става въпрос за един от ръководителите на държавата, за замеснтник министър председател! Говорим за човек, чийто исказвания трябва да са в синхрон с политиката на държавата! И какво се получава? Вместо оставки, както е в нормалните страни, МС се разграничава от своя зам. началник (!), а баш началника му казва да не прави повече така, и си го примества в другият крачол!

а какво лошо е казал Симеонов ? С простаци като тази Ска само така може да се говори.

Симеонов е такъв див селянин, че само друг такъв див селяк няма да може да схване колко излага България Далаверко...

За разлика от преди 4-5 години вече името на Борисов се свързва неразривно с имената на криминалните олигарси като Минев, Пеевски, Ганчев, Божков, Мутафчиев, Домусчиеви... Изчезна илюзията, че Бойко и партията му се борят за държавните интереси против "лошите". Което обаче не означава, че хората припознават БСП или ДПС за алтернатива. По-скоро се убедиха, че разлика между тях няма никаква. Партийните анализатори много добре разчитат това и затова се стремят да крепят статуквото по всякакъв начин. Опозицията си кротува и имитира някакво противостоене, но реално нищо не прави. Единствения въпрос е кога ще си сменят местата. БСП - ГЕРБ - БСП - ГЕРБ, а патериците са ясни. Народе?!

С ЮЛЕН на Витоша? Явно е за всички, че не поддържа лифтовете и влековете в движение!

Е как ще поддържат лифтовете, като не им дават? За всичко ги спират. Имам познати на Витоша и го знам от първа ръка. Който и да е концесионерът, докато продължават безсмислените протести, резултатът ще е същият!

Dimi

Първа ръка - Витоша ски... а законите чел ли си? Никой не им пречи да сменят лифтовете на витоша стига да не променят трасетата... ама твоята първа ръка иска друго...

И КОГАТО СА ПОДПИСВАЛИ ДОГОВОРА! А ТЕ СА ГО ПОДПИСАЛИ!

защо е прехвърлил по документи тази собственост на кипъреца? ЗАЩО СА ВСЕ НА ЗАГУБА? ЗАЩО НЕ ПЛАЩА ДАНЪК ПЕЧАЛБА?

Защото Цеко направи цялото Банско! Не четеш ли, 15 % ръст в туризма? Поне 1% от този ръст се дължи на това, което Минев е направил. Малко ли ти се вижда? Ти колко направи?

Минев кво точно е направил? Я сподели? Освен да пере мръсни пари през офшорки и да съсипва природата... държавата му спаси веднъж фалиралата банка, сега пак го спасяват...

Пием си кафето в ЦУМ и пак ще ви извъртим да ни плащате далаверите.

Парите на Дебелян са в банката Минев. Виждате ли връзката защо цялото правителство е впрегнато да направи втори Слънчак? Тихомълком бяха разрешени и строежите в нивите край северното Черноморие. Узаконени бяха заменките на Стинишката и Царя... Центрофугата за мръсни пари работи на максимален оборот!

и зелените! Просто ЮЛЕН СА ПРЕСТЪПНИЦИ! На Банско използват НАД 60% повече от определеното им по договор.. На Витоша изкорениха НАД 10 000 млади борчета и 2 години държаха лифтовете без да работят, а нямаше КОЙ да им прекрати концесията!

за достъп до планините, чиито лифтове се подаряват на ЮЛЕН? В момента кабинката на Витоша е 14 лв за един човек! За толкова пари човек може до морето да отиде, или 4 членно семейство да откара на екскурзия в планината!

ЗАЩО НАСИЛА ПОДАРЯВАТ ЛИФТОВЕТЕ НА 3 ПЛАНИНИ В БЪЛГАРИЯ НА ЕДНА ОФШОРКА? КЪДЕ Е КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА КОНКУДЕНЦИЯТА?

Нямаше ли кой да го пита за икредитната експозиция на кипърския бушон (Георгиус Георгиу) към ПИБ? 1 милиард лева дължат офшорките на Георгиус. А всичко знаем, че Георгиус е подставено лице на Цеко. Значи Цеко сам си източва банката и препира мръсните пари в българските курорти, като междувременно унищожава и природата! Бойчо, ти също си съучастник и рано или късно ще се търси сметка!

Пуснах си телевизора без звук и се наслаждавах на гримасите Знам му маниерите и изказа Виното ми вървеше екстра Не беше Чарли ,а бай Тошо 2

Как може да сравнява Кока Кола с безроботен кипърец, сложен за бушон!?

Борисов се мъчи са угоди на всички само и само да запаи власта си

Хекемяне, Хекемянеееее. Кога стана писач, кога стана зависим. Ставали нещо от тебе. Заекваш, като ученичка пред ядосан татко. Кой води интервюто. Това медия ли е или трибуна за лъжи. Хекимяне ти млад човек ли си. Виждаш ли какво става. Ти си част от това. Много не зададени, въпроси. Ако Премиера беше поискал още 15 мин ефирновреме, щеше да те обеди че си Енот. А ти щеше да повярваш. Вече си повярвал.

Юлен тероризират скиорите !!! Генерират страхотни опашки на кабинката пускайки я най-ниска скорост, ЗА ДА ЧАКАТ ХОРАТА С ЧАСОВЕ. Скиорите са недоволни и трябва да бъдат ИЗМЕТЕНИ!!! ЗАТОВА Е САГАТА ЗА ВТОРИ ЛИФТ!!!

Жалко,но факт.Пълен провал на предаването ,,Питай премиера".На въпросите на гражданите зададени от Хекимян на Борисов ,той премиера ни заля с лава от думи и наставления,забравяйки да спре и да чуе какво го пита водещия от името на гражданите.Та просто казано нищо не излезе и никаква полза от това питане на премиера.Явно Хекимян е забравил ,че пред него бе Аз Бойко Борисов и стила му е бла бла бла и налагане на личното мнение,а не отговори на въпросите на гражданите.

Ех, Бойко, бива ли да се изказваш така неподготвен пак... Банско бил в десетката на световните ски курорти... Това и на най-забутания в БГ, дето ски е виждал само на снимка, му е ясно че няма как да е вярно. Банско едва ли може да се класира и в първите 500 световни ски курорта. Та така...

Да се забрани зелената мафия, която работи против България.

Дебилчо, Цеко, Боко и Пеефски не са България, все още!

Всичко това е така,г-н Премиер. И както винаги,с едно голямо,тлъсто "НО".Едва ли бих го нарекъл"омраза".Липса на всякакво доверие,омерзение-да. Зад Цеко Минев,застанаха все ваши,високо овластени хора.Цветанов,Цачева,Теменужка Петкова,Плевнелиев,Нено Димов,Ангелкова.От др.страна-бясна подкрепа за "Юлен"демонстрираха по агресивен и недопустим начин кметът на Банско и Валери Симеонов.Предвид корупционно-лобисткият климат в който битуваме,всичко това поражда основателни въпроси и много съмнеия.

Ха ха хора вие четете ли добре статията ? боцко направи тези с по един файтон хора на салата ха ха ! Тези калинки правили протести за да ги види някой Е не е ли така ха ха партийки с по един файтон хора никога не съм бил за герберите но в случая Боци е прав и ги направи на таратор ха ха !

Безмислено интервю. Това итервю може да се пусне на диск и да се продава на селския пазар докрая на мандата/ недай боже/.

Ами след това изказване КВО ПРАВЯТ ИНСТИТУЦИИТЕ а ли па ша ПЪРДИМ докато се ОСЕРЕМ и са праим че зад всичко е безработният кипърец и той е теглил кредитите. Всичко е пълен ташак и далавера а после теглим милиарди да им плащаме масрафа.

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ПРИЗОВАВА ДА ХВЪРЛИШ КАРТИТЕ И ДА КАЖЕШ КАК В СЪДРУЖИЕ С ПЕЕВСКИ И ЦАЦАТА ОКРАДОХТЕ К.Т.Б. И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Стига легенди?-И да попитам!ЗАЩО Станишев, избяга в Брюксел, 100 пъти се кле че няма да го направи.

Не е така г-н Борисов, алчността е причината. А може и по добър кабинет да свърши работата с проблемите. Винаги от доброто и хубавото има по - добро и по - хубаво. Въпросът е да се намери възелът на проблема.

Да питам аз,дори да има втори лифт,защо точно този Минев трябва да му се подари тази апетитна хапка?А Борисов,какво ще кажеш?В България има и други бизнесмени желаещи да придобият този диамант от българската туристическа корона!Абе трябва европейската комисия за защита на конкуренцията да бъде сезирана! Най добре НИКАКЪВ ЛИФТ!

Нищо не се подарява, Цеко си строй лифт в зоната която е взел на концесия. Няма как да имаш конкуренция в твоята зона на концесия. След като и изтече срока всичко остава за държавата

На Борисов Джендърската конвенция и Пирин ще му изядат главата! Той президент няма да стане и ще си оди като Плевнелиев с ,,достойнство"!Голям майтап ще падне педалиТе да свалят Бойко ха ха

ми като не могат "мъжкарите" ,ще го свалят педалите (то без това други май няма)

За бсп ли говорите!?

селски хитрец-кой аз ли , няма такова нещо , аз буболечките броя ...боже и това нещо ни управлява

ТИ ли искаш да управляваш?-Ами управлявай, нали си умен и не си прост!?-Правиш партия печелиш избори и готово!-ЛЕСНО е НАЛИ!Баба ми казваше-"голяма хапка, хапни, ГОЛЯМА дума не казвай".

Боце не познавам Минев,но съм против той или който и да е,да изцвъка бетонно лайнo в Пирин!Жив пример е нашето Черно море! Нали нямаше повече да бетонираме,а виж какво стана там! Обаче ти откъде да знаеш,като ходиш на гости на скопеца Плевнев:) в гръцко:)

Черноморието че е бетонирано бетонирано е ама собствениците на бетона все са от бсп?

Да бе, ТИМ е групировка на бсп... Глупак!

някой има интерес да извади нашия курорт от играта. Както винаги като шумнат долари или си огладнял за власт има протестъри.

тук не става дума за омраза, а за защита на природата и парк пирин. ди каприо и ска келер едва ли познават някой си бай цеко олигарха, но се обявиха за защита на вековните гори в пирин

Сериозно ли мислиш, че Ди Каприо може да покаже България на картата. Със сигурност -не. Дано може поне да изброи всички щати.

Тиквата си е Тиква ! Джуката вън от НС ,да ходи в Хасково ! Не знаел кой е собственик от Кипър ?

Министuр в еропейска държава... Fk this EU!

Буда ли е будала ли е?! Пожарникара ще направи от България ...Ромелия.

Далаверите на тиквеното правителство пораждат всичко! Но на тоя нали все друг му е виновен...

Ако беше Нинова колко по хубаво щяхме да живеем . И ако не бяхме в ЕС щяхме да си живеем, като в една швеицария...

но в този случай не сте разбрани.

Н.к.д.ти с цепи тимберика