Борисов: Приемаме Конвенцията само с пълен консенсус

ГЕРБ оттегля ратификация на Истанбулската конвенция, защото хората си мислят, че вървим срещу всички, даже и срещу президента и че подкрепяме гей-браковете.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Приемаме Конвенцията само с пълен консенсус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Консенсус, значи? Консенсус няма, но това не пречи на другарите, от ГЕРБ да внедряват джендъридеологията в обществото ни, вижте как! Варненският свободен университет разкри две джендър специалности с магистърски програми. С тях се готвят педагогически кадри за училище и детската градина, както и своеобразни джендър контрольори на работното място в държавната и в общинската администрация. Специалностите се рекламират като ексклузивни и са въведени от тази учебна година, вероятно в очакване на ратифициране на Истанбулската конвенция, която отива на Конституционен съд. "Джендър политики в педагогическите дейности" е програма, която въвежда студентите в спецификата на политиките по равнопоставеност на мъжете и жените, като разглежда проблематиката главно от юридическа, психологическа и социологическа гледна точка, е описано на страницата на ВУЗа Акцентите в обучението са психология на отношенията между мъжа и жената, психологически особености на мъжа и жената, полови роли и социално общуване, психология на половите различия в педагогическата дейност, полови роли и полови стереотипи в образованието, половоролеви стереотипи и полова дискриминация. На бъдещите студенти се обещава практика и стаж в областта на равенството между половете по проекта на МОН "Студентски практики" в детски градини и училища, както и в държавната и общинската администрация. Втората магистърска програма пък е наречена "Джендър политики и правна сигурност" Дипломиралите се магистри могат да се реализират като служители в публичната администрация, както и в неправителствения сектор. Студентите ще изучават "джендър планиране и джендър бюджетиране", както и европейски и национални политики по равенство на половете - gender mainstreaming (джендър мейнстрийминг), поясняват от Вар. университет. Ще усвояват тънкостите на оценка на въздействието по признак "пол" и кои са показателите за равнопоставеност. Заплатите си ще заработват, като правят оценка на въздействието по признак "пол"

Б Б не го интересува ИК а онези 40 000 000 000 които спомена....!

Драги сънародници, ще имаме ли "пълен консенсус" по една официална американска класификация на половете от 2016 г.? (Намерете в Гугъл статията "В САЩ обявиха съществуването на 31 пола. Глоби от $ 250 000 за неспазване на наредбата". Пол мъж и пол жена са чак на...17-то и 18-то място в класификацията ;)))) Не е фалшива новина, а официална - от британския весник "Дейли мейл")

Ръководсвото на ГЕРБ са за убиване! 10 години ги дундуркаме а те какви били всъщност.

Ха -ха -ха! "На въпрос извиват ли ръцете на ГЕРБ партньорите от ОП заради Истанбулската конвенция, премиерът прочете заглавието Конвенция на Съвета на Европа за превенция и бора с насилието над жени и домашното насилие." Само на мен ли ми напомня на Тодор Колев и "Двойникът"?

Боклука не успя да уцели тука.Само с долари няма да стане консенсуса.Има още българи

Има един комитет БХК, благодарение на него като НПО, българите се чувстват низвергнати в собствената си родина. Всеки знае защо! Сега в тази конвенция се дава право на тия НПО да задължават държавата да им отпуска пари за дейност и издръжка на активисти. Знайни и незнайни НПО и Фондации ще изнудват държавата за парите които ние сме и дали като данъкоплатци за да защитават и да се борят обикновените нормални хора. За защита на извратеността и многополовата ориентация. Та нас ни е страх и искаме да живеем в нормална държава- такава каквато са ни я оставили предците!

Защо криете коментар,в който се казва ,че президентът е по-умен и кадърен от човека-слънце ББ,нима не е вярна това ?Дори и да е имало съмнения относно политическата ви принадлежност-те отпадат вие сте герберски мутри !

ДА ПОРЧЕТЕ ИК на английски и френски.Тук мисията е невъзможа Но защо не го попита дали е прочел исчадието ИК на български?Питам и отговор на чакам!

Не се хваля че съм спал толкова и толкова жени или, че го правя по 3-4 пъти дневно. Нормален МЪЖ съм правя секс само със истински жени, ане стакива които се мислят за жени. Не искам детето ми да бъде мъж за всяка жена и жена за всеки мъж. Това го има в историята на човечеството. Дори в древна Спарта е имало закони, които задължавали мъжете да се женят и спят с жените си, а не да се отдават на ласки помежду си Дори и великата лесбийка Сафо е имала и мъж любовник- Алкей! Не вървете срещу природата и не се крийте зад насилието. Такова винаги е имало и ще има. Дори и смъртно наказание да има! ГЕРБ-аджии опомнете се! Стига лъжи и опити за замазване на нещата! Вие също сте мъже и жени. Спомнете си и докажете, че сте и хора!

какви хора са ,ти чуваш ли се изобщо ,те са марионетки в ръцете на краля-слънце,а си мръднал,а сме те утепали -нещастници,това Герб си е чисто терористична престъпна групировка,нали нашичкия е бил член на такава.. и задника си да съдереш ,с престъпник начело на една бедна ,опоскана и корумпирана държавица,винаги ще си останем хора втора ръка -да не са луди да влизаме в Шенген и прочие глупости,такива щури идеи се въртят в болния мозък на нашто чудо на чудесата Боко-тиквочо,а ония дет се вика хабер си нямат от нас ..

Като ни свирнат,ще я приемем само с нашите гласове

Все пак той поздрави премиера Бойко Борисов с прогреса му по отношение на Истанбулската конвенция. Вчера Борисов каза, че партията му ще оттегли документа, "защото сами без Патриотите, без БСП, без [подкрепата на] президента няма да понесем пасива повече".

Другарю Борисов,за разлика от теб президентът ни е прочел повече от една книга и не му е нужно някой да пише речите му,искаш или не искаш той е на светлинни години пред теб и просташката ти партия,ето това не можеш да преглътнеш и да приемеш,че има някой ,когото хората харесват повече от теб и каквато и помия да се опитваш да хвърляш отгоре му,рейтингът му расте и е просто първия след Желев свестен човек в политиката,защото можеш да подведеш,излъжиш хората веднъж и дваж и триж,но всяко нещо си има край,така ,че твоят наближава..и мръсните ти интриги и сплетни като бумеранг рикошират на твоята глава,драги ми генерале и прочие други глупости,щото ти ако си генерал ,то ние сме пожарникари..боже опази ни от това недоразумение Б.Б.

Г-н Борисов, Вие знаете ли какво е "Пълен консенсус"? Ако има някой грамотен в кабинета, нека Ви обясни, за да не се излагате като кифладжия.

сефте-боба,чрез него цъфти и процъфтява Бай Ганьо -простащината и невежеството

Ей,вие от ДИРА,защо скривате някои коментари под предлог че ...това си е чиста цензура,какво се притеснявате-а,да може Боко да ви дърпа ушенцата,небойте се ,бе страхливци,той само може да ги разтрива,нали помните как чинно и раболепно търкаше Татовите,живеем в свободна страна и всеки може да изразява мнение,а дали това ви харесва или не е друга тема на разговор,но когато се назовават нещата с истинските им имена-боли и много вони,а с тия си действия доказахте ,че сте нечии васали-ясно на кого и чии интереси обслужвате.

"защото хората си мислят, че вървим срещу всички" Не българина не си мисли че вървите срещу всички. Българина вижда как герб със зъби и нокти върви срещу народа. Никога досега такава съпротива яростна срещу общественното мнение не е имало до степен на терор.Вече НЕ СЕ ТЪРПИ!

"Ние приехме, и като партия и като държава, че сме срещу домашното насилие срещу жени и деца, но може да има и текст, който да тревожи някого'"Има текстове в ИК които тревожат всеки българин.ИМА ТЕКСТОВЕ КОИТО ИЛИ НЕ СТЕ ПРОЧЕЛ ИЛИ НЕИСКАТЕ да прочетете и не само да прочетете а и да внкнете за какво иде реч!Послушайте гласа на народа "ГЛАС БОЖИЙ"

Кой колко е обещал или вече дал на ББ и с-ие, та "да няма мърдане" и приемане на ИК!

Поздравления до всички българи-преборихме се, като масово издигнахме глас, въпреки ежедневната правителствена кампания,това правителство,т.е. Борисов, обаче остава в готовност за всякакви следващи отстъпки пред ЕС, само и само да не се почувства изолирано от "началниците си"!

смехотворно е поведението на управляващите-то не бяха кадърми,увещавания,дори заплахи,сега искат да ни изкарат малоумни ,неразбиращи,некомпетентни,кажи бе Боко,защо един път не застана на страната на народа,дето те е избрал,защо нито веднъж не се противопостави категорично на тия евродебили ,и продължаваш да шикалкавиш,спомни си поговорката-"който стои на два стола-пада на земята",стига си им козирувал на ония,та те с какво са по-умни ,по-кадърни от нас ,то и с просто око се вижда каква каша забъркаха ,оплели са се в лъжи,корупция,измами ,и ти в тия лайна ли искаш да ни потопиш ,стигат ни и вашите ...нито сте питали народа искаме ли го тоя евросъюз,от Костов и оная шафрантия Надка та до днес всички сте за затвора, иде време разделно и там ще ви лъснат задниците един ден ,ако не се опомните и не запеете друга песен !

То е ясно, че "приемате/подписвате/ратифицирате" и хич не ви мига окото. Явно, какво означава "дебат" и какво "консенсус" за вас е нещо рразлично, от общоприетото.

Да бъдем в крак с времето. Днес, "различно от общоприетото", трябва да се замени с "нестереотипно". Виждаш ли, дори по лесно се пише -с по малко букви е, което значи и че по малко възможности за грешки има. Защото, все пак, хората, които държат да бъде въведено това, все още пишат за пастира, че пасе "УФСЪ". Само 4 грешки. Ами ако трябваше да напишат "дребен, чифтокопитен, млекодаен добитък"?

Тъпо е да четеш само заглавието. Ето до такива безумства води. А както знаем, мутрите не обичат да четат, дори и да могат някои.

Българите отхвърлиха доктрината на джендър-идеологията и показаха, че джендър-проблемите нямат място в дневния ред на обществото. Може да не сме светци, но под принуда няма да посегнем на традиционния християнски модел за семейството, вплетено в йерархията на рода и неговите обичаи- баби и дядовци, баща и майка, братя и сестри, чинки и чичовци, братовчеди, кумове и кумци, кръщелници, девери и зълви и т.н. Това сме ние, в 21 век. А оттук-нататък ще изискваме НИТО СТОТИНКА от парите на българския данъкоплатец да не бъде похарчена за многобройните джендър-организации, джендър-фондации, джендър-проекти, джендър-програми, джендър-анкети, джендър-обучения, джендър-театри и т.н. Тази дума трябва да отпадне от дебата в българското общество като НЕЖЕЛАНА.

Благодаря на мислещите за бъдещето на българските деца изказали се по статията и казаното от лицето Бъчварова, която много бързо оправи МВР, а сега бърза да оправи и ИК!? В допълнение на казаното от мислещите хора - нека де не се зарбавя, че предлаганото от ИК е нова идеология, която цели безпрекословното ликвидиране на българщината и българите! В глобален мащаб - поне на мен не ми е известна по злобна и унищожителна идеология. Това е нещо страшно, което сатанизма много финно прокарва чрез шепа безродници-политици, купени за жълти стотинки. Нека поддръжниците на тази идеология пред себе си да си признаят, че точно това е цалта на ИК, НЕКА ДА ПОГЛЕДНАТ ОТНОВО И ВЧЕРАШНОТО ПРЕДАВАНЕ НА ЕДНА ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ "Черешката на тортата", КЪДЕТО ЕДИН ЯВЕН поддръжник на ИК застави млад човек да играе ролята на нощна лампа!!?? Що за идиотизъм по телевизия претендираща да бъде водеща в информационния поток!? Що за перверзия, ето на такива искат защитниците на ИК да ни направят - на нощни лампи!? Ще го допуснем ли??

Шизофренията е тежка неизлечима болест!

Глей ся, БоБо, Ми, не - хората не са уплашени от конвенцията, а ВЪЗМУТЕНИ от нея, а още повече - от начина по който се опитвате да я прокарате. Защото не сте се допитали до тях, не сте се съобразили с върховния суверен в България - народа. И никой не ти вярва, че се съобразявате с него - просто сега ви гепиха в крачка. И не, БоБо, ако мислите че с оттеглянето на ИК вашете презрение към народа ще бъде забравено, ми няма да стане. Защото има и други по-важни или също толкова важни неща за приемане и/или отхвърляне, които се задават на хоризонта. Напр. политиката на ЕС за навлеците от Африка и Азия, дето ги хрантутите с гъши пастет и шоколад...

Мутрю отново лавира между капките. Хем иска да се нахранят, хем агнето да е цяло. Тоест, хем да угоди на западните си господари, хем да не "нерви" гласоподавателите си! А що се отнася до въпросната конвенция, всякакви дебати по отделни нейни точки, са преливане от пусто в празно. Конвенцията е такава, каквато си е.И се приема в нейната цялост! Не може да се приеме само част от нея, или да се променя съдържанието на някои точки!

Пагубна както за теб ,така и за партията ти е мисълта,че сме прости,наивни ,поддавещи се на евтини провокации хора....бяхме,но ..мина това време,можем да мислим,преценяваме,да защитаваме интереса си,вас сме ви избали за да ни служите и защитавате ,търпението ни си има граници и ако не оправдаете очакванията ни просто ще ви изметем с голямата метла,не се дръж с нас като с малко дете дето не знае къде се намира и какво иска,искаме да ни защитаваш интереса,стига си близал задниците на тия европомияри,защото паднеш ли тоя път -за теб вече няма да има връщане ,проумей го това овреме..избрали сме те за да ни служиш и изпълняваш волята ни,както ти ,така и цялата пасмина около теб не трябва да го забравяте..никога...

Изрод мръсен, даде заден за хомо-конвенцията защото разбра, че българският народ ще измете завинаги теб и твоята продажна шайка!!! Дебати повече няма да има тикво проста!!! Какво стана със смс-ите "НЯМА МЪРДАНЕ"??? АНАТЕМА, МАРАН-АТА /Проклети да сте, господ идва за вас/, ИЗРОДЕ ЗА ТЕБ И ШАЙКАТА ТИ"

Стоян на баира Пижо, Пенда и Джендо. Стоят и се чудят: Как така ИК събра 4 в 1 Борисов, Станишев, Плевнелиев и Кънев! Чудат се Пижо, Пенда и Джендо, но не знаят, че Борисов, Станишев, Плевнелиев и Кънев може да са от различни партии, но са от едно НПО.

Най големия крадец в страната се оплаква, че му е малка заплатата и на всеки въпрас на водещия отговаря с" А Вие защо биете негрите"

Преди години една колежка , истинско приятелче ми казва.Душко , как може да си толкова умен, а същевременно толкова глупав и наивен.Та ти за една жена си като прочетена гнига , като мек пластелин в ръцете и може да прави с теб каквото си иска, и нито джудото ще ти помогне , нито това ,че някога си бил десантчик,от всичко това само ти ще страдаш.Казвам го след време на съпругата ми , а тя се смее и ми казва ,че е права, и е съгласна с тази констатация.Това ме навежда на мисълта,че жените бързо и с лекота вземат интелектуално предимство на емоционално и битово ниво , което мъжете след това желаят да компенсират с брутална физическа сила

Тук се крие и дълбоката тайна на претенциите за джендър. Всъщност джендърът е прикритата женска ненавист срещу все още доминантните позиции на мъжа в политиката, корпорациите и семейството. Знаят ни, че сме като пластелин в ръцете ни и се хващаме на триковете им, и искат да ни изхвърлят завинаги, заробвайки ни. Затова впрочем успоредно с дебата за джендър Холивуд започна бясна кампания на актриси, че били сексуално насилвани в миналото от еди кой си известен мъж. Мачкат ни вече всякак, това е първата полова революция и една от формите й ще бъде джендърът; други форми ще са постоянното пискане срещу домашното насилие и насилието на работното бясто, както и насилието срещу децата. Ще включат и други форми... и докато мъжете са толкова небдителни, прозрачни и глупави за жените, ще става все по-лошо да си мъж.

Waffen40 и логрейчо...момчета просто сте под чехъл...това е проблема...какви джендър револции кви 5лв....жената ти се качва на главата точно толкова колкото и позволиш...танца се танцува от 2ма, такаче ако вие сте Пу*ки и жените ви водят в живота ок...сега почвам да разбирам защо сте противници на конвенцията...

Спокойно , за мен няма нищо ново.Аз отдавна съм смачкан.Все живея край властни и манипулативни жени: колежки ,майка , жена съпруга /там сме още триста нейни подчинени- само мъже/,сега гледам и дъщеря ми.Така ,че , ако това е ада, не е страшен

Възмутен съм за дето г-н премиера се държа и говори все едно българите сме изостанали и неразбиращи напредничавите европейци. Още по възмутително е че от видяното съдя че не си е направил труда да се запознае и да коментира текстовете ,които съвсе основателно предизвикват негудованието ни. Огорчен съм за дето няма наказани ,за наглия опит това престъпление срещу държавата ни да бъде узаконено тихом мълком и все още не е отхвърлено с категоричното българско НЕ. С такава некатегорична позиция се оставя открехната врата за бъдещи опити по въпроса ,но загубихте моето доверие. Не на последно място г-н премиер, времето на българския парламент струва скъпо на българския данъкоплатец за да го пилеете отделяйки трвърде голямо внимание на интереси да хора и отганицазии чужди на българските. Не чух а много исках да чуя как ще коментирате финансовите ангажименти ,които ни вменява този ''така безобиден'' според вас документ. Имаме чудесни закони,отделете и на тях нужното внимание !Благодаря!

Бойко явно разбра ,че приеме ли този извратен документ - ще слезе от политическата сцена завинаги.

Е, ние защо представихме толкова убийства на жени в последните седмици? Оказа се, че напразно. А и хората си помислиха, че сме джендъри!

Не е напдазно.Те са подли и опаквайте,,нож в гърба,,ИК е временно няма да се внася,но питам,,ЗАЩО ОФИЦИАЛНО НЕ Я ОТХВЪРЛИХА В НС,,КАКТО НАПРАВИХА,,ГЪРЦИЯ,РУСИЯ,САЩ,АНГЛИЯ И ДР. Тук е пак ,,шишалкавене по български,,ако може да мини,,Е КАК ЩЕ СЕ ЛИШАТ ОТ ЕВРОПАРИ,,ТОВА СА ИЗРОДИ ,А НЕ ХОРА,ЗА ТЕЗИ ПРОКЛЕТИ ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЪТ Б-Я.АМА ВЕЧЕ НЯМА ПРОШКА АКО ПАК НИ ПРЕДАДЕТЕ

Бъдете нащрек! Първо-ББ е слузест и витиеват. Нищо не е приключило, след някой месец може да пробват да пробутат тази гадост. Второ-със или без ИК, имаме реално нашествие и окупация от стотици знайни и незнайни НПО-вижте в гугъл например single step, отличен от телевизии, НПО, на което се плаща от бюджета-ще ви се изправят косите какво гласят на децата ни. Бъдете нащрек с децата! БЪДЕТЕ НАЩРЕК С ДЕЦАТА! Общувайте с децата, питайте ги какво става в училище, навъртат ли се странни нпо-та и извратеняци. И ако забележите джендър обучение в училище-реагирайте. НПО-тата са се наточили да тровят децата ни със или без ИК. ИК просто им ръзвързва ръцете и неутрализира всяка съпротива. Бдете! Нещата са много по-страшни, отколкото изглеждат!

Има сигнали, че във варненски училища, а вероятно и на други места НПО-та правят анкети с въпроси-мъж ли си, жена ли си ИЛИ НЕЩО ДРУГО. Самият въпрос дали не си нещо ТРЕТО и ДРУГО вече обработва децата че имат право на избор на пол или отказ от такъв. Че може да са нещо друго от мъж и жена. ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА! Внимавайте и общувайте с децата, не оставяйте на самотек нещо много страшно!

говоря с моето 10г. дете за организациите които искат да унищожат мислещите хора и са се насочили към децата тъй като те са бъдещето. Обясних за промиването на мозъците и периодично повтарям ако някой им обяснява неща извън учебния материал да не слуша, но и да не се обажда, защото ако покаже несъгласие ще го вземат от нас и никога повече няма да се видим. Вземам превантивни мерки. Подготвям детето за тихата война. Ако и вие, които виждате заплаха в ИК започнете да подготвяте децата си ще са много по-устойчиви срещу всякаква пропаганда. А те ще я приемат и то много скоро. Щом са я "свалили" от обсъждане до 2 седмици ще я гласуват, а ние ще разберем за това ако някое дете се изтърве да разкаже в къщи за "интересния" урок.

от това насилие-конвенцията. Ето това е НАСИЛИЕ над българският народ.И защо никой не задава най-простия въпрос и не дава най-простия отговор,/не за гей бракове,на кой му пука ,ако ще и за змии триглави да се женят./Искам да знам,за МОНИТОРИНГА който ще ни наложат и ще съдят държавата.ЩЕ СЕ НАЛАГА ЛИ В УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКСИТЕ ГРАДИНИ ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦАТА САМИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ КОЙ ПОЛ СА.Както вече има задачи за пантолонките,ризката и РОКЛЯТА на момченцето.Защо хекимянчо не зададе този въпрос на бб.Акцентират в/у гей браковете,май.ата им на гей браковете.По-важни са децата да не им объркват главите и ги превръщат в зеленчуци.И да ги отнемат от родителите ,европейските джендъри като им платят от нашия бюджет за това.Така е в Скандинавия.Така ли ще стане и тук??????????????????????

при гей браковете, децата на 3Д принтер ли ще ги принтират, щото до сега опитите от двама мъже да се роди дете, са неуспешни.

Не ще ги вземат от нормалните им родители, под предлог, че не се грижат за тях.

Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление. Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност. (2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон.

Обръщам внимание на чл.30(2). Точно закон искат да прокарат гейовете и техните поддържници. Чрез 'новия превод' искат да въздействат на Конституционния съд. Напомням как излъгаха поляците. Те все пак имат възможност да денонсират конвенцията, ако имат кураж. Да вземат пример от Тръмп:"Тази сделка не е изгодна".

паричките ги хлопнаха по главичките

Осетил се е да-че дойде време да слагаме мартеници Пижо,Пенда и Джендо-нали така беше.

Нищо подобно! Ситуацията се развива по техен сценарий, но всичко се размива с безкрайно медийно наводнение.

О-о-о, Баце, да се свети простотията МУ, най-после му светна "зелената" лампичка! Сети се за народа ;) Ама кога му припари под задника! Да видим сега как ша връща сребърниците на господарите си, дет ги взе предварително :) Мое се наложи пак некое заемче да теглим ;)

Бойко, за чий хей ти требе съгласие с комунисти? по дибре се разграничи от либералния модел на тройната крадлива коалиция. Избирателите ти показаха, крадлив Симо е на политическото сметище

Борисов не е длъжен да чете цялата конвенция, но министрите Цачева и Захариева са били длъжни да му кажат, че ако се ратифицира няма връщане и трябва промяна на Конституцията и 20 закона. Чужди агенти ще влизат безконтролно в детските градини и училищата да учат децата че не са момиченца и момченца, а нещо друго.

ми тези двете кви са не са ли ?

Премиера се шубеляса. Да иде при арменския поп да му пребае. Нали той му е подкрепа.

И защо я и изтегля а не я гласува и я отхвърли, както е редно? Парадира със заглавието, което няма нищо общо със съдържанието. И отново "приемаме" ще прилага диктаторските си методи докрай и ще тормози всички, даже и децата с педерастки филмчета, които искат от децата да се присмиват на родителите си. Да се отхвърли конвенцията и с това да се обяви за нищожен подписа на г-жа Йес е най-правилното.

Току що Бъчварова каза,че ще започнат и чакат да ,,узрее обществото,, яма да спрат да ни убеждават и като дойдат отпуските ще си я пробутат.ТОВА АКО НАПРАВЯТ ГЕРБ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. Само не ме обвинявайте,че Курни ни е повлияла.Да ПОСЕГНЕТЕ НА ДЕЦАТА НИ ПОД ДРУГА ,,МАСКА,,СбогоМ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЕЛСКИ ХИТРЕТЦИ,ЧЕ СРЕД ОЗЪЗНАЛИТЕ СЕ ИМА МНОГО КОМПЕТЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА.Г-Н. ШЕЙТАНОВ ПОМАГАЙТЕ,КАКТО ПОМОГНАХТЕ НА МЕД.СЕСТРИ,А КОСТОВ ГИ БЕШЕ ОТПИСАЛ.НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯТ БЪЛГАРИТЕ ,АКО Я ПРИЕМЕТЕ.СТИГА НИ МАЧКАХТЕ,ЩЕ СИ ГО ВЪРНЕМ