Коментари - Валери Жаблянов ли забърка скандала с декларацията на БСП? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ви вземаха страхЪт и ви убиват,бият,крадат и гаврят? защото знаят,че вие сте роби със 7вековен трудов стаж и НИКОГА не сте се освобождавали сами...ай у лево

Този изрод не е ли зам председател на НС?

България е била победена само по докумрнти по насрояване на Русия и с активното съдействие на министри русофили! Нека един поне да излезе и каже, защо след като България е победена, изпраща близо 400 000 войници да гинат в Сърбия в битки с вермахта. Толкова за великата съветска армия била се сама... В цяла Германия има по-малко осъдени, от малка България от т.н. народен съд.

Че то сал един глупендер ли има в БСП, че да може да го посочиш с пръст?

С ТОЗИ СЛАДУР СЪМ УЧИЛ В ЕДИН КЛАС. НЕ СЪМ И ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ Е ТАКЪВ ЛИЦЕМЕР.

др. Жабокрекски показва чувствителност, присъща само на тъпа брадва. Безспорно установено е само - гений в сравнение с Таско Е.

Жаблянов забъркал скандала.Като член на ИБ. И ИБ се разграничили от него.Т.е.от себе си.Същото като Правителството се разграничило от Вице Премиера Симеонов.... Няма такава Държава.

и какво овщо е имал дядо ми с белия терор ,че са го набутали в дранголника?на нюрнбергскя процес колко са осъдените на смърт и колко са в бг.я си таковаи маиката комунистическа .за вас само един пиночет да ви опънат в хоризонтално положение на стадиона

Не разбирам за какъв скандал става въпрос. Разбира се, че Народният съд е следствие от други престъпления. Не може да уредиш бомбардировки и да ти се размине. Не може да си на път да загубиш Родопите и сръбската граница да стигне до Шопско и да ти се размине. Не може да изпращаш безнаказано хора на смърт и да очакваш, че нищо няма да ти се случи. Не може да издевателстваш над хората с паравоенни ловни роти, полеви съдилища, безразборни разстрели, включително и на деца и после да очакваш, че това бързо ще се забрави. Народният съд е неизменно следствие от белия терор в държавата и би се случил дори и да не ни го искаха. Скандалът тук е оглушителната тишина по отношение на белия терор, което си е чист намек, че спрямо комунистите и техните семейства няма неразрешено насилие.

При това антикомунизмът и профашизмът в Болгария се поддържат според мен изключително от бивши комунисти - поради предателския си характер.

Явно обаче може да уредиш взривяване на църква и не само да ти се размине, ами 45 години да царуваш после!

Този катил винаги съм казвал, че е един от най-гнусните комунистически уроди! Не че другите са по-добри де!

на този червен г.ъ.з ще му резна жаблянките и ще му ги натикам в устата цървулска. комунистически изроди до девето коляно!

Логично! Явно спонсорът им чичко Шорош ги е смъмрил за Народния съд и затова декларацията е била изтрита. Добре известно е, че и у нас и в други страни е действал Народен съд по идея и настояване на Чърчил, така че наистина е бил неизбежен: "Народният съд върна България в лагера на победителите от Втората световна война." Уинстън Чърчил

Къде е казал Чърчил, че трябват задължително смъртни присъди? Той ли е определял "бройките" или Сталин и Гошо Мастиката???

Ами като пейстнете това в гугл: Уинстън Чърчил Уикицитат ще намерите цитати на Чърчил и по-надолу, където пише Зa Бългaрия: ще прочетете и този цитат, който е втори поред от цитатите му зa Бългaрия. Първият зa Бългaрия е: "Бългaрия е толковa достойнa зa увaжение,колкото бездомно куче!"

Жаблянов твърди че така нареченият Народен съд е необходимо правосъдие. Само че след като Сталин и Хитлер заедно нападат и окупират Полша хиляди полски офицери войници и обикновени граждани са задържани в руски концлагери. После те са избити от самите руснаци, не от германците. Това е доказано и е признато от днешните руски власти. Руснаците са избили хиляди славяни с картечници без да им мигне окото. Но по време на войната германците се натъкват на тези масови гробове и организират международна комисия за разследване на това грозно и нечовешко руско престъпление. Участници в тази комисия има и от България. Тези участници са разстреляни от Народният Съд защото са казали истината за гнусните руски престъпления. Излиза че за г-н Жаблянски гнусните убийства на полски пленници са необходими????? Все пак поляците са защитавали отечеството си от руския окупатор. А господин Жаблянски чие отечество защитава???? Явно руското. Кой друг има нужда от подобно необходимо правосъдие???

това правосъдие е било "необходимо" за да може физически да бъде изклана и ликвидирана опозицията на БКП. Затова и до 1989 нямаше опозиция. Защото както правилно отбеляза г-н Жаблянов бе необходимо да бъде премахната и тя бе изклана с 'необходимо" за БКП правосъдие. Демек - поръчково.

Значи Жаблянката докато седеше и смучеше кинтите в Овергаз не ходеше да пика без съгласието на ментора си-ченгето от Първо главно Славчо Велков. Така че, това най-вероятно, по-скоро сигурно е общо творение. Кака много случи с тези двамата.

Какво е това "жаблян"? Я някой руснак да каже, какво значи това, лепнато на името на много българския ни политик.

Жаблян , има физиономия на бултериер с червен косъм...често срещана порода ...у лево де !

Не може всички са хубавци като мене с правилна форма на главата.

А какво е Москов и Московски?

питай Московски!

Мама е рускиня. Да я питам ли?

Трябва да има Народен съд за всички бесепари- приемници на бекапе, които опропастяваха държавата 50 години. След този комунистически терор още 50 години не можем да се оправим.

Жаблянов най точно описва Народния съд. Защо ръководството на БСП се разграничава а пък всички членове са за.

Жаблянов нищо не може да описва, освен орбитални кръгчета около Нинова. Она му е дала тая парцела на него- Луков марш и Жабокрек. И ако се надигне за повече го удря по кратуната

За сведение на всички, най -много Сащ и Великобритания са настоявали за Народния съд.Американците защо разрушиха София. От приятелство ли или защото сме били в Тройния съюз. А Луков е бил много близък с нацистите. Дори Дворът се е плашел от него, че ще направи преврат.

абе какъв "народен съд" бе капу.т миризлив . Избили са хората в първите дни и седмици след девети и след това са им прочели имената от въпросните "съдилища" - хайки от главорези

всъщност др Жаблянски има ли въобще някаква функционална дейност в БСП освен поръчването на китки за джамбурето на Бузлуджа ???

човека кат не прави нищо и явно се старае цървените склерозирали бабички да го запомнят с нещо за изборите

луков - фашист, а ссср заедно с гермаия окопираха и си разделиха полша

Така нареченият "Народен Съд" е орган на терора с който БКП е изклала цялата опозиция до крак. Просто са повторили на българска почва добре изпитаните съдебни процеси в СССР с който Сталин е избил опозицията. Който не е съгласен куршум, вземат му имуществото а семеиството в Добруджа на гола поляна. Жаблянски много добре знае това и ако БСП спечели отново каквито и да е избори това ще е моделът който ще ни предложи др Жаблянски. Физическа разправа с опозицията. Беляне, Скравена, разстрели. Тези хора са опасни за нацията

а др Симов е опасен и за самият себе си

добрия воиник Швейк...Симов де , гледа канчето да му е пълно да поминава около бабата ...иначе можи само патки да пасе...мдаа

Написал съм ти го в долният коментар. От назначилите Народният съд, министри от комунистите са били 4 от 16! 4 от 16 са били и от БЗНС на Никола Петков. На Нечев партийката се водеше БЗНС Николо Петков! Тя е в коалиция в момента в Реформаторският Блок. Те са точно толкова представени там, колкото БСП! ;) А историята започва рейлно сигурно от ПСВ. От 1923г. се води терора. Когато след спечелени избори от земеделците с 52% се прави преврат и ги избиват и режат главата на премиера. Това сега смеят да наричат демокрация и тези цвета на нацията! Комунистите първоначално въобще не участват. Даже са били в лоши отношения със земеделците. Но виждайки какво става се дигат да защитят реално демокрацията! ;) Тези които са ги избивали, са им го върнали по времето на Народният съд. Имало е Видовден за тях и са си платили за престъпленията.

Много комично е едно нещо което открих. Следното са и цитати. На 30 септември 1944 г. Министерският съвет приема единодушно Наредба-закон за съдене от Народен съд виновниците за въвличане България в Световната война... Следва да се отбележи, че тогава правителството не е доминирано от комунистите от общо 16 министри по четирима са от БРП(к), от БЗНС на Н. Петков и от Звено, двама са социалдемократи и двама независими. УПС!!! От 16 само 4 или 25% са на работническата партия - после наричана БКП! УПС!!! От БЗНС на Н. Петков са също 4! Партията на Ненчев не бе ли БЗНС Н. Петков? Не че онези земеделци не биха се обръщали в гробовете ако видят Ненчев. БЗНС-то на Ненчев не бе ли в Реформаторският Блок? Какво излиза за решението да има Народният съд: 1. БСП е била представена тогава от 25% или 4 министъра! 2. Реформаторският Блок е бил представен тогава 25% или 4 министъра! Тук следва смеене на глас! ХА-ХА-ХА ;) Не че има нещо лошо, но те се опитват да го изкарат такова. Непризнаването на Народният съд, е непризнаване на сумати договори, включително Парижкият за мир след ВСВ, декларация на ООН, Женевска конвенция и така нататък! Още ли действа ВСВ? Проблема е че политиците ползват историята за политика и разни бивши комунисти като Борисов се извъдиха антикомунисти.

Май се правиш на по-голям глупак отколкото си в действителност

Кое не те хареса? Истината ли?

Кого съди Народният съд? Лицата са посочени в чл. 2 на "Наредбата-закон за съдене от народен съд виновниците за въвличане на България в световната война срещу съюзените народи и за злодеянията, свързани с нея". Сред тях са ръководните лица, които след 1 януари 1941 г. са сключили международни договори с воюваши държави, взели са решения да обявят и да водят война, нарушавали са след 22 юни 1941 г. обявения неутралитет към СССР и са обявили война на Великобритания и САЩ; изпращали са в Македония и Тракия наши войски; били са в служба на Германия; извършили са убийства и на стотици деца, палежи на къщи, грабежи, обири, изтезания, терор и насилие не само над партизани и евреи, но и над мирното население. Все деяния, които се наказват жестоко навсякъде по света. Днес тези хора вкупом, включително отявлените главорези, са обявени за невинни агънца, "жертви на комунизма". Никой от изявилите се "корифеи на историята" не казва колко ли щяха да бъдат осъдените на смърт, ако процесът се бе състоял в Италия, както са искали САЩ и Великобритания, или в Гърция и Югославия, както те са настоявали? Но Съветският съюз се налага и процесите се водят от български народен съд. За да разследва убийствата на английски военнослужещи, избити у нас, макар че е трябвало да бъдат третирани като военнопленници, английското ръководство предлага да се разреши на подп. Чейтър с още трима офицери и техни сътрудници да разследват смъртта им. А един от най-значимите английски разузнавачи в България - Вадим Гриневич, е отвлечен и въпреки острите възражения на английския посланик пред Цар Борис ттт и министър-председателя Богдан Филов, той е предаден на Гестапо. Същият Гриневич, оцелял по чудо в Германия, след края на войната се завръща в България със задачата да издирва българските военнопрестъпници, с някои от които се е познавал много добре.

Ако, БСП не бяха кекави и твърде нечистоплътно забогатели лидери,то отдавна щяха да бутнат доста деградиралото управление на Борисов.Резервните колела към двете партии, също не стават за управление в интерес на обществото.Цайтнот!

на снимката,се помисли вече,че е хванал на господ шлифера.Да не си мечтае да заеме мястото на кака Курни.Той съвсем изтрещя. Главчев за нищо го разкараха от председател на НС,а този за какво го чакат?Да му искат оставката за насаждане на настроения и разделяну на народа.Такъв човек няма качества да бъде зам.председател на НС.

Някаква си опозиционна партийка цензурирала декларацията СИ и стана мега скандал. По тази логика цензурирането на речта на Юнкер при откриването на председателството ни, качена на ОФИЦИАЛНИЯ ни сайт на европредседателството, трябваше да стане евроскандал.

докара скандалите! Народния съд е съвсем законна институция поискана от страните победителки в цяла Европа. И създадена съвсем законно от регентите, които управляват България към онзи момент.

според вас не трябва да бъдат осъждани престъпленията на монархията срещу народа и това, че го въвлече в поредната голяма война, която загубихме...така ли да ви разбирам?!? Или и вие самите не сте на ясно точно какво искате?

Каква война бе тулуп? България не е реално не е воювала

Национализма винаги е бил основно оръжие в арсенала на социалистите. Политическите репресии, политическата полиция, концлагерите, национализирането на профсъюзите и другите обществени организации, крайно агресивната политическа пропаганда - това са все неща които правят режимите на Хитлер и тези на Сталин и другите социалистически режими абсолютно еднакви.

изгони Нинова ог трибуната му искаха оставката,а на Жаблянов/крякящата жаба/ ще му искат ли оставката за възхвала на Народния съд,единствения в света съдил мъртъвци за да им вземе имотите.

ПП Само в България има още живи комунисти!!!

А в Китайкви са?!? Умрели или възкръснали?!? Скоро по цял свят ще възкръснат :-))))) Къде ви копат такива прости ми е чудно. Все си мислех, че простотията има граници , но вие постоянно доказвате, че няма.

нещо против мен ли имаш, А!? Къф ти е проблем?

за да се упражняваме на майките им де...иначе когато и да им смачкаш чугуните върху рамената все ще е късно !!!

Господа от Дир-а!Изложих иторически факти,които не съдържат цинизми или накърняват доброто име на някой.Красива или отвратителна, историята си остава история!

Комунизъм = фашизъм = националсоциализъм. България е избрала много по-добрия съюзник-Германия, за което плаща и до сега и то само защото САЩ употребиха СССР за сразяване на Велика Германия ,иначе и те щяха да си говорят на немски

Не България а цар борис избира Германия, при положение , че има преди това оферта от Великобритания. Сам се е отказал от печелившия ход.

Народният съд ни е наложен като на победена страна във войната за съдене на виновниците за фашизма в България!

БСП са се изпуснали и са написали какво точно мислят по въпроса! За тия комунистически диктатори народния съд е нещо много хубаво!

така се испуснаха че замириса на пръдня в гащи

Пропагандните плакати на Германската Работническа Национал Социалистическа партия (ГРНСП) и на Комунистическата Партия на Съветския Съюз (КПСС), си приличат като две капки вода. Ако бяха правени сега, бихме казали, че са работа на една и съща рекламна агенция, която е прибрала парите и на двамата конкуренти. Разбира се, тази прилика въобще не е случайна. Национал-социализмът и болшевишкия комунизъм са идеологически братя с тази разлика, че комунистите социалисти са успяли да избият много повече хора от национал-социалистите.

чакам с нетърпение, тая гнусна държавичка с опростачено население да бъде изтрита от лицето на земята

в тая гнусна кочина живеят само комунисти и техните потомствени копелета, ... нормалните избягаха още с отварянето на границите, оставяйки мангали и мутри се давят в собствените си лайна

КАКЪВТО Е ЕЛЕКТОРАТА ТАКАВА Е ИБСП , НИСКООБРАЗОВАНИ И КРАЙНО ОГРАНИЧЕНИ, ЧЕ ЧАК БЕЗПОЛЕЗНИ !

Кой ще подаде оставка от БСП - има вече пусната лотария с билети

Ако се забрани честванети и Луков марш, трябва да се забрани и честването на 9.септември. Фашизмът и комунизмът са най мракобесните античовешки строеве. Боклуците в Германия ги избиха, комунистите още са на власт в България. Робски народ.

Alen

Кратко точно ясно.

Има сгрешили другари, но БСП е безгрешна.

кога ще протестираме срещу БСП в събота ли

Писмо от близък приятел на Луков Ангел Илиев. В писмото си Илиев разказва, че на погребението на Луков генерал-майор от запаса на име Узунов получил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на германската армия, която съобщава, че при разглеждането на тайните преписки на една от най-големите холандски банки между другите била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандски гулдена комисионни от фирмите, които превъоръжавали българската армия по времето на ръководството на Луков във Военното министерство.

Alen

посмали малко, манго.

Eга ти бесепарите. Единия искаше да тормози старци с агенти на ДС, тоя иска да оправдае народния съд унищожил хора и съдби, а от трети червен безхаберник никой не знае какво ще се пръкне. Как да им вярваме като имат такива мисли в тъпите си мозъци.

ми у хоремага сички ги пусуват кумунягити щот зимаха на ората имотити

10 х

кога най сетне ще има протест срещу БСП

Непризнаването на Нордният съд е непризнаване на: 1. Парижксият мирен договор от 1946 г; 2. Споразумението на четирите Велики сили от 8 август 1945 година в Лондон; 3. Декларация на ООН; 4. Женевска конвенция. И въобще непризнаване сигурно на краят на ВСВ! Така че да внимават какво правят нашите политици!

че то от боклук, член на боклучива и престъпна партия кво да очакваш.