Още двама служители в дома в Борован малтретирали деца

Още двама служители в Центъра за настаняване от семеен тип в Борован са прилагали физическо и психическо насилие върху децата, настанени там.

Обратно в новината

Коментари - Още двама служители в дома в Борован малтретирали деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви женища имаме в нашия народ. Уж християнски. Тия същите женища даже ходят на църква и готвят на празници, но за да плюска домочадието им. Тия същите женища се ненавиждат една друга като снаха и свекърва, като колежки, като приятелки, като роднини. Тия същите женища клеветят, кълнат, интригантстват, правят магии. Тия същите женища сеят отровното семе на омразата в синовете си, които са готови на пътя да се сбият и убият за да отнемат предимство. Тия днес на 14 -ти празнуват Ден на любовта и чакат цвете и парфюм. И гледат основно в джоба. А после ще те обсебят, ще те делят от брат, сестра, майка, щото са ти родили дете, но отивайки на работа са готови да бият чуждото. ОТКЪДЕ ЗАПОЧВА ЗЛОТО В РОДИНАТА НИ?

един ден всички ще бъдем съдени от Hеговият съд !!!

Чии бре? :)

за последните 5 години колко възрастни убиха деца и колко деца убиха възрастни

Раздухването на случаите на насилие над деца ми напомня за кампанията за т.нар. малка правда от 80-те години, чрез която режимът се опитваше да отвлече вниманието на хората от големите проблеми към конкретни случаи на дерибейщина на местни партийни велможи. Телевизиите днес само за детски градини говорят, а не виждат кражби на милиарди (програмата за т.нар. саниране е светъл пример за узаконен грабеж)

Кмета на Борован е от БСП- за това

Къде да снимаме: - в детската градина - при проверка от КАт - при проверка от ДАИ - при настаняване на дете в детско заведение - при вземане на изпит във ВУЗ - при вземане на изпит на бъдещ лекар - НЕ Е ПО_-МАЛОВАЖНО ОТ ШОФьОР - и къде ли не !

Има няколко типа деца - с нормално поведение, непослушни, разглезени и агресивни. Те са плод на домашното възпитание. Как трябва да се действа с агресивните деца. Те са многократно по агресивни от възпитателите. Едно шамарче или опъване на ухо, действа възпитателно. Да знае детето че агресията се наказва. Каквито са родителите, такива ще са и децата им. Дори по лоши.

НА КОЙ СЛУЖИ ТВОЕТО ЗНАНИЕ И/ИЛИ РЕЛИГИЯ Ние се стараем всячески да помогнем на децата да пораснат колкото се може по-бързо. Наливаме НАСИЛА "нашето" знание и/или религия в главите им, подаваме им ИНФОРМАЦИЯ, а децата са ДЛЪЖНИ да я запомнят. Защо. Едно от последните разкрития в психологията сочи, че децата ТРЪГВАЩИ на училище са по-интелигентни от ЗАВЪРШВАЩИТЕ университета. Първолаците са по-интелигентни от абсолвентите. А сега какво. Докато станат доктори на науките и/или религиозни водачи, и/или представителни политици, с тях е свършено. Мъртви са. Пълни са. Задръстени са със знания, но ТОЗИ тип знание е фалшиво. То е по-скоро предразсъдък към всичко. Такива хора вече НЕ МОГАТ да ВИДЯТ нещата директно, животът за тях е посредствен и в работата, и в религията, и в представителната политика, и в общуването с другите. Всичко което е ПРОПИТО от думи, от мисли, от език, от знания. Вече то не е истинско, защото е станало умствено, а умът ти ОЗНАЧАВА памет. Умът ти не е нещо естествено, а той е един ИЗКУСТВЕН социален продукт вложен в теб, ВИНАГИ чрез постоянно: фзическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ от шепа хора - привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез ОБЩЕСТВОТО. Който напълно и постоянно КОНТРОЛИРА входящата информация към теб, той ВЕЧЕ може да те контролира НАПЪЛНО и безусловно във ВСЕКИ един момент. А сега какво.

ще прекрати ли практиката да бъдат шамаросвани циганетата? ако е така, то категорично я отхвърлям

Кои чонекоподобни си изоставят децата? Кендзат деца най безотговорно и тея деца носят гехните гени. Точка ясно!

Luna0102

Някои деца само като ги видиш трябва да им извъртиш някой, все ще има за какво. С други може и да поговориш. Не вярвам обаче че с нагло цигане говоренето ще доведе до нещо различно от това да му шибнеш някой. Затова не е нужно всеки път да се губи време с приказки.

ИНТЕРЕСНО, СЛЕД КАТО НАРОДА ТОТАЛНО ОТХВЪРЛИ ДЖЕНТАРИЗАЦИЯТА НА ДЕЦАТА, КАК ИЗВЕДНАЖ СЕ ОКАЗА, ЧЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ РАБОТЕЛИ САМО САДИСТИ. ДАЖЕ НА ЕДНО МЕСТО ПИШЕШЕ, ЧЕ ДЕЦАТА СА ИЗТЕЗАВАНИ. НЕКА ОГАВА С ТЯХ СЕ ЗАЕМАТ ДЖЕНДЪРИГЕ, ТЕ ЩЕ ГИ ОБИЧАТ.

Джендърската конвенция е решението. Нали бре, ДИР?

БАЛАМОСВАТ

добре, де, лошите българи отглеждат хилядите подхвърлени на държавата циганета зле. карат се и дори бият, видиш ли, кротките, нормални и възпитани чаавета. ми тогава трябва да се наема висококултурен, цивилизован и хуманен цигански персонал да си отглеждат циганетата, сигурно ще потръгне работата...така и така само ги произвеждат в маалите, поне да влязат да си ги гледат в социалните домове.

Как можеш да приемеш че изоставеното дете по природа е лошо щото е от цигански етнос? Всяко дете е бял лист,върху който някой пише. Ако едно дете е виждало предимно насилие и крясъци...то счита че така е редно...с други думи се деформира като личност.

в няколко поколения сестри, братя и бащи, ела да видиш какъв бял лист се получава в библията пише, греховете на родителите се плащат от децата...

толерастийните глупости на откъснати от живота хорица, отдавна не ме интересуват. говоря за това, как е РЕАЛНО в живота. знам няколко случая на осиновени в прилични български и едно българо-английско семейство цигански дечица, мъненки, пухкави, добрички "бели листа". в четири от шесте известни ми от първо лице случая израстнаха завършени социопати и да си кажем честно-престъпници. петия случай е криво-ляво приличен, завършил с брак на 16, което е грандиозно постижение, все пак не е бременност на 11...само едно от шест стана човек. пак повтарам, и шестте-в идеални условия. превърни го в проценти и продължавай да дрънкаш толерайстийни глупости за "бели листенца"...

Деца трудно се възпитават и от време на време трябва да им се "натягат обръчите" с някой шамар. За това децата трябва да растат в семейства с родителите си. А тези, които изоставят деца, трябва да бъдат подлагани на стерилизация.

Хайде, стиго вече сте раздували темата. Като има виновни възпитатели ге накажете. Като има виновни деца - също. Откъде на къде само възпитателите да са виновни ? Техните нерви да не би да са от въжета та да търпят номерата на подопечните си ?

си взима шапката и напуска. То и на акушерката дето би бебето и били слаби нервите от работа....ама никой не прие това за аргумент.

Що не направихте записи от дома в Смолян ,където непълнолетен циганин е нанесал 9 побоя над персонала ,повтарям ДЕВЕТ за последните 6 месеца?Защо удобно скрихте пребитата възпитателка с лопата,която виеше от болка??

Да се види кой кого бие....

След като оплюхте всички в дома в Борован мислите ли, че въобще ще се намери някой който да отиде да се занимава с агресивните и арогантни циганета? Този гологлавия михлюзин ще отиде да се разправя с циганите сам. И ще го бият и онодят.

Съжалявам ,че нямах с какво да заснимам как една майка се караше на детето си , тук пред блока. Само за това ,че искало балон ! Тогава да видим , дали тези хора ,които са персонал в такива заведения като детски ясли, градини ,училища и др , дали могат да се справят с много деца , които не са възпитани от тях , а от родителите им!

Без тези записи.....това което се е случвало нямаше да види бял свят. При толкова контролни органи и заети с деца институции....още по-зле звучи че записите са стари.Т.Е.Години наред институциите не са разбрали какво се случва...и е можело да продължи и занапред.

...и конвенция за защита на децата.