Дихадистите на свобода са опасни, а пленените са бреме

Ислямисткият тероризъм продължава да е основната заплаха в Европа, заявиха на среща преди дни в Рим полицейски шефове от 9 европейски страни от Южна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Дихадистите на свобода са опасни, а пленените са бреме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като едните са опасни а другите са бреме, какво следва от това? Много просто,да не се вземат пленници.

Поне нахраниха ли го с не-свински пастет и шоколад на изпроводяк? Затова не ни трябва Шенген, сега само минават на път за натам.

"Дихадистите на свобода са опасни, а пленените са бреме" Ясно, остава вариант 3 - добрият джихадист е мъртвият джихадист.

Абе защо въобще са го хванали, като не знаят какво да го правят. Сега, след като няма да пържат рибката, ще я пуснат обратно в морето. Много шум за нищо. Освен това не се знае този колко умерен е бил и кой ще се застъпи за него. Така че чакайте нареждания. И по-добре ги пропускайте - и без това си нямата никаква идея

Това означава, че "държавата" ни няма никакви съпротивителни сили. Влизат всякакви "бежанци", умерени, радикални и откровени"джихадисти" и не знам още какви престъпници и ние не знаем какво да ги правим. Нямаме ли закони? Или внимаваме да не счупим хатъра на някой господар на нашествениците и след това да ни набиват канчетата? Къде е тогава върховенството на закона? Къде е националната сигурност? Къде е независимостта на "държавата"?

Мароко ще си прибере убиеца и ще му удари два -три шамара ,че са го хванали !

Тъй тъй пе..ерастко Европо.... убийци, перверзници, педофили....а сега и джендъри с повече права и свободи от обикновенния данъкоплатец добре ориентиран със сексуалността си и не създаващ проблеми в обществото....да ти ева пе..ерастката демокрация

На свобода опасни, кат ги хванем трябва да ги храним. Ами трябва и да сме справедливи за тях. Е то е ясно : трябва да ги съдим по шариата. То там за бунт срещу държавта има само едно наказание. Ха познайте какво.

Трепете разбеснялите се мингяни. 1 куршум струва 50 ст. Ако ви липсват доброволци - аз съм насреща, Ай-Пито на компютъра ми се вижда, обадете се. Даже и пари няма да искам за работата.

Нма как да не се мине без "утилизция", каквото и да значи - хем е по-евтино, хем е по-сигурно...

"Джихадистите на свобода са опасни, а пленените са бреме" Значи просто не трябва да ги има в Европа! Лошото е, че вече ги има, и стават все повече, и няма спиране... Предстоят проблеми.

добрият джихадист е студеният джихадист

аиде, бе матис - все едно не знаеш как се прави. заключвате ги в затвора и пращате един миг-29, знаеме имате няколко. мига пуска малко бомби и казвате че руснаците са ги убили, или пък че мига е бил сирииски.

същото може да направите с гуантанамо - за него кажете че фидел кастро и че гевара са възкръснал и са ги е убили

Да им се смени вярата и да станат християни, да им се сменят имената с християнски и да се пратят в армията. Те нали имат военна подготовка.

Връщайте ги на Путин, в Москва.

или на американците ....да си подобрят обучението и да се подготвят за Иран.

Да го хранят със свинско.

с гъши пастет и шоколад

Пращайте го на Башар Асад...там сигурно нямат още забрана за смъртна присъда, а то тука в демонократизъмът кой ша го храни с шоколад?

Iivanov84

Да се изгарят на прах,може и за сапун.....

излиза, че демокрацията е тотален отказ от справедливост

По точно казано квантова справедливост...в квантовата физика има един такъв закон за неопределеността....те така и с демокрацията и справедливостта в европейската кочина.

с други думи преднамерен хаос, от който очакваме да се получи нещо хубаво, ама то все излиза лошо

...наемници в плен не се взимат! Просто е!

Те затова ли Вагнеровци дадоха фира?

Дайте ги на близките на убитите от джихадистите. Те да се справят с тях както сметнат за добре. Ако се докопат един път до Европа, всичкото Европейски БКХ-та ще се надпреварват да им помагат да ги интегрират в обществото

"ООН предупреди за нова опасност, каквато ще създаде потенциалното сливане на "Ислямска държава" и терористичната мрежа Ал Кайда в някои региони" ИДИЛ и Ал Кайда са си лика прилика като два стръка иглика. Няма разлика в идеологията. Различават се само по финансирането и се карат кой да води хорото.

Кой знае, колко невинни е затрил копелдака. Как не знаете бе? СМЕШНИЦИ. Като не знаете, го изпратете в Китай или Сев. Корея. Там знаят

А не какъв Китай, Северна Корея, най-добре е да попитат сирийските служби за сигурност. Мисля, че имат какво а споделят.

Но все пак , най-добре да си го пратят в Мароко. Там да си го разследват, съдят...

На това му се вика толерастия! Ами не ги закачайте! Като не знаете какво да ги правите, питайте шефовете, те ще се разберат... Но най-добре да ги върнете на създателите им

Заловят ли такъв -до стената!!!Прошка да няма!!!!

ние пък ги посрещаме.... джендърно.

Като в оня стар виц... да са всеки ден дежурни по шкафче в затвора :))))

Как какво да ги правим ? Каквото биха направили и те с нас, ако ни хванат - на въже, на клада, на касапин и т.н. Все пак си има поговорка - Каквото повикало, такова се е обадило.