Юнкер: Изцяло несъгласен съм с поведението на Анкара

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че е "изцяло несъгласен с поведението" на Анкара около скорошния инцидент в Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Изцяло несъгласен съм с поведението на Анкара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как става така, че всички са нетни получатели??? Юнкер тука ползва математика дето е отвъд ученото в България. Явно и там сме много зле.

"Вярвам, че можем да постигнем невъзможното и да се споразумеем за бюджет, при който ВСИЧКИ да бъдат нетни получатели." Юнкер Сърчицето пак ли е бил подпийнал?!

Аллах да пази Ердоган и да го запази на власт поне още 5-6 годинки. По-добър е и от гръцки агент внедрен в турското правителство. Никой не може да изолира Турция така добре, като него. Иначе, в човешки план, вчера са намерени удавени в гръцката част на река Марица телата на две турчета на 3 и на 10 години, както и на майка им на 37 години, учителка - "превтатаджийка", уволнена и прогонена от Ердоган. Тялото на бащата (също уволнен и прогонен учител - "превратаджия"). Вманяченият шибаняк - диктатор на Турция, си изнася проблемиет с война/войни. Да започва с Гърция, ако му стиска. Очакваме го.

...не бе намерено...

Kогато имаме операции срещу терористите от PKK, PYD, YPG и IS в юго-изток и юг и цялото ни внимание е насочено там, гърция винаги започва предизвикателсва и то по наи-долни начини и маниери. Bинаги сте били гадни по-отношение към Tурция и в последствие като изядете шамарите отивате да плачите на EC, USA и т.н... Cтоите си мирни де !!!??? иска ви се да превърнете Eгеиско море във втрешно гръцко море - но това няма как да стане. Tова е червената линия на Tурция и е от стратегическо значение!!! Kажи ми какаво ще стане ако приемем 10 милната зона около островите? по този начин границите ви ще навлязат в турски земи ... и после какво правим? и каk коментираш изявлението на бившия ви външен министър Tеодорос пангалос че " наи-добрия турчин е мъртвия турчин" ? Hаясно ли сте със скандалното изявление на депутата ви? Aми пoследсвията от такива изяви? Oтговори без да ме обиждаш , че да не се наложи и аз да те обиждам .. че ми слагат "бан" тези от "дир.бг"

Mного точен анализ , браво ,гърците си го търсят, те винаги са яли турски пердах и ще ядат докато има Tурция. Tози сиртакаджи се е самозабравил, но се вижда че никой не го бръсне, остави го да пасе ливадата .

Единственото което Юнкер казва в тази статия това е че Бойко Борисов ще бъде избран да е в ЕС- всички премиери на държавите в ЕС са добри кандидати- казва Юнкер. Сега става ясно защо толкова е слушал всички идиотщини на ЕС, дори те да са в ущърб за народа.

приказки бол ,дела хиш ,хаъде гответе се 26 март в варна ес да каже на султан ердоган не ви искаме в ес ,направете това да се отıрвете веднлж за винаги,28 срещу 1,ние сме веше вıтре в европата само остава да го пишете в тетрадките.

Юки ти пък кой беше?Ааа сетих се джендър мен на еврогейците:) Не се габаркай със султана,че неговите нерви не са дебели като на Путин,да не си го сложиш отзад :)

А пути и ерди довечера ще си пуснат по едно тръбопроводче... така да се каже...

Глей къв словоред...ИЗЦЯЛО НЕСЪГЛАСЕН...САМО идиот би го казал по такъв начин....

юнкере фъфлиш вафли само... 85% от населението на турция е против членството в EU, така че там където нямате бъдеще нямате и право на глас! за съжеление, европа вече не е глобална сила.

пуснете позицията на ООН и ще видите ,че Турчите са прави. при създаването на кипър през 1960 гл изрично пише ,че кипър е страна на два народа на гърци и турци и всички богаства принадлежат и на двете общности.Така , че какво мисли Юнкер няма никакво отношение Южен Кипър беше приет в ЕС в нарушение на спият договор за създаване на Кипърл

Тия така са я замустачили, че насила ,,ще избутат,, Падишаха пак в Азия!?

вас пак кои ви пита бе !?- осрани европеици, сменете си памперсите.

"Юнкер заяви, че Турция трябва да избягва заплахи срещу страни членки на Съюза..." Хъммм... да не би срещу други страни да може да го прави?

Шо речий? "Вярвам, че можем да постигнем невъзможното и да се споразумеем за бюджет, при който всички да бъдат нетни получатели." И как точно ще стане това?

много турчаля защитници в тоя сайт. Юнкер е номер 1, анадънму аметчо, много крадете, вие и мохамеданина, а и вместо следствени, вие продължавате да издигате замъци, стени до небето, има нещо гнило в разследването, явно вие управлявате цяла Бг, на токова ми мяса аметчо, а на следващите избори през крив макарон ще ви подкрепим, подкрепа ще има за другите две партии, но не и за вас, името ми е, но нямам име, защото сте коварни, турчин съм, но поздрави няма да ти пратя, а и съм учен човек, но болен вече от вашето управление крадливо, взехте ми земята, а и болни вече писах сме,

Кой те пита бе, бастун?

Тоя мухльо и пърхащите наоколо лакеи от България като почнеш от Пасито,Михайлова, Нико Младенов Сакса та до Боко що пропускат нещо наречено далновидност? На фесове пръст ако им дадеш ръка ще искат да отхапят. Що не питаха Българи да им кажат от опит, че с фесовете всяко поощряване е ОПАСНО? И какво правим сега? Кой да носи последствията? Освен БОЙ по каските включително и на НАСЛЕДНИЦИТЕ на предателите друго нещо? Поне за в бъдеще доказалите се отродници и генно оперирани от чувство за национална отговрност няма да пречат с поколенията си. Чалмите спетолъчки също не са за пропускане. Враговете отвън специално за България и традициите ѝ са успявали само с вътрешни предатели. Та затова самоизчистването не е за подценяване като разрешние :-) Паняли аркадашлари що е то мазел тов и доколко ще се трае ?

Изцяло на Ердоган му е през крачола кво фиркаш ти.

Кой те бръсне теб за слива в Анадоллу бе джендър ?

"Бившите премиери на държавите от ЕС отговарят на всички изисквания за председател на комисията, добави той. " Хайде, да им изпратим Баце, тогиз.

истанбул - може, анкара - не; шо така

дали си съгласен. Никой не те пита. Ердоган знае, че каквото и направи, ЕС само ще наблюдава със "загриженост". С армия от джендъри на война не се ходи.

Те за туй пробваха с вагнер, ама нещо и там не мина номера...