Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите

Кандидат-президентът Ксения Собчак реши да оспори във Върховния съд на Русия регистрацията на Владимир Путин за изборите на 18 март.

Обратно в новината

Коментари - Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ксения да хвърля дрехите и очилата и да се хваща за пилона в някой джендър клуб. Там ще има по-голям успех. Но и това не е сигурно ...

Животът на средния руснак е по-добър от живота на нещастните българи. Основните разходни пера на едно средно семейство в Русия са много по-ниски от тези в България. Бензин - с 1 лв, ел.енергия - с 40%, вода и газ за битови нужди - практически са безплатни. Храните са съпоставими. Русия вече е огромен износител на житни култури, свинско и пилешко месо. Всичко това благодарение на ,,санкциите"

Г-жа Собчак заслужава уважение, че като поданичка на империята е поискала разяснение за статуквото на своя Цар.

Имам много познати, които живеят постоянно в България. И млади и пенсионери. Пенсионерите са избягали от ватното блато защото, според технитъе думи: " В Русия с една пенсия трудно изкарвам до 17-18 число на месеца, само за храна,ток, вода... никакви странични покупки като дрехи , обувки и т.н.А тук в България живея спокойно с моята пенсия и не се притеснявам до края на месеца." Младите пък са свободомислещи и не харесват сегашната кремълска политика , цензура и техния противо констуционен цар. Така или иначе като се съберем на маса един от тостовете им задължително е : Чучелото путин да си отива веднага.

Шило

Послъгваш, нали? А за Собчак- що не си представя предизборната платформа, ами се занимава с глупости?

Физическото оцеляване като начин на живот в Русия Физическото оцеляване стана начин на живот за милиони хора в Русия, написа руският вестник "Независимая газета". Над една трета от жителите на страната признаха, че не са потребители, коментира руският ежедневник проучване на холдинга "Ромир". 36 на сто от участниците заявяват, че от половин година не са правили "никакви големи покупки" - обувки и дрехи, битова техника, жилища и коли. Делът на руските граждани, изключващи се от потреблението, е бил по-голям само в разгара на кризата през 2015 г. "А 42 на сто от запитаните не смятат да купуват нищо и през близките шест месеца", посочва изданието, цитирано от БТА. Оценки на Руската академия за народно стопанство и държавна служба гласят, че в сравнение с нивото отпреди кризата, януари-октомври 2013 г., доходите на населението, заплатите и пенсиите реално са намалели съответно с 9,1, 4 и 2,5 процента. Властите признават, че близо 20 милиона души - 13,5% от жителите на Русия, живеят с доходи под жизнения минимум. В навечерието на президентските избори през март те решават проблема оперативно - от 1 януари минималните заплати трябва да стигнат 85 на сто от жизнения минимум, а от 1 май дори 100 процента. Спешно се вземат и други мерки - пенсиите и заплатите в бюджетния сектор се индексират според инфлацията, подпомагат се семействата с деца. Но дори и спешните мерки може да не подействат, предупреждават експерти на всекидневника.

"никакви големи покупки" - обувки, жилища и коли. И това е едно сравнение!

Моминското име на майката на Путин е Шеломова (според официалната биография на президента в Cremlin .ru) Путин должен остаться президентом пожизненно. А ещё лучше - царем! Хочу чтобы Россия никогда не изменила курс взятый на дно. Путин - никакой не лидер. Это просто ставленник (преемник) Ельцина. Без раздутого пиара в СМИ его никто бы и не узнал. Т.к. у него не было НИКАКИХ политических достижений. Он ЧЕСТНО никогда не выиграет даже выборов на должность заведующего домом культуры. Именно поэтому он так боится честных предвыборных дебатов. И предпочитает пиар в СМИ. Да. Правда. Как Путин справляется со 140 миллионами русских рабов? Злых и голодных - Путин должен кормить этой стрaшилкой население, отвлекать и поддерживать напряжение: война, товарищи, - не до экономики!Истинный россиянин должен смиренно принимать рост тарифов жкх и собственное обнищание, потому что КрымНаш и АлеппоНаш. Создается впечатление что Путин либо страдает синдромом Аспергера (т.е. отсутствием эмпатиии, сострадания к другим людям - отсюда его улыбка при словах о подводной лодке и погибших моряках - "он утонула") либо у него НАМЕРЕННО искажают картину мира его ближайшее окружение.Примерно так же, как кремлеботы и пропаганда пытается искажать картину мира россиянам.

Колкото по-дълго на власт е хипофизното кремлинско джудже, толкова повече мужикистанци ще вярват в спасението или пък в извънземни ! Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путлер за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путлер за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Дай Боже да управлява по-дълго този израелски агент за да погуби пияната ватна държава

Както виждам изродите-рукофоби (платени близалки на САЩ) са се разплюнчели яростно та дори и миришат на после.но!Явно господарите и от САЩ правят последните си изсипани пред историята!

Велика страна Рассея, Лагерей у ней не счесть. Там советский фюрер правит, Позабыв про слово честь Путин уже убил больше Сталина !!! Если Сталин угандошил 62 миллиона соотечественников, то при Путине от бедность россиянки уже сделали более 60 млн абортов! 3-4 или 6 миллионов абортов в РФ за год по разным источникам.

Пълно е с руски пляски..към 300 коментара за некой си руснак. Май ще вдигаме данъците за неканени гости.

Ма коя си ти ма пръдло. 86% от руснаците го искат за президент, а то с останалите дето са джендъри сте искали! Сибир само за вас

Тия тъпотии,чеРусия не можела безПутев са тъпотии. Така се плямпаше за Брежнев до влизането му във фризера. Същото с Андропов,Черненко. Преврат срещу Горби и Елцин. Най-се пак Путев до фризера. Така 21 в. мужиците живеят като през ВСВ??!! Ега си крепостничеството в Русия. Раята е аморфна маса и така ще си остане.

Продажните ватни подлоги в България казват: "Няма да я бъде". Духовна - за успокояване на собствените си хейтърски душички които изпитват удоволствие и радост от евентуалния провал на успешните и свободните. Колко жалко е да гледаш някой маниакално обсебен от величие да се гърчи и мъчи безпомощно от успехите на някой по добър от самия него. Какво друго им остава на подобни клетници от това да се обърнат към Тъмната страна. Тяхна база става злото, лъжата, омразата, бивайки постоянно разяждани от яд. Единственият начин за успех е предизвикване на неуспеха на другите. Такива индивиди са способни да унищожат всичко покрай себе си за да няма никой по добре от тях. Готови са да се самоунищожат ако са сигурни, че ще замъкнат и другите със себе си.

да извикаме коня Ксения да дойде да ни оправи нас! Или ние да я оправим

Спокойно, комунистче недоклатено. Знаем, че, ако можеше, би поел чепа на Путин толкова дълбоко, че да ти излезе от другата страна, но за него грижа не бери, защото има 4 неща в живота, които човек не може да избира: 1. Родителите си 2. Националността си 3. Външния си вид 4. Президента на Русия

На Русия куха лейка не и трябва. Трябва ѝ някой като Путин, за съжаление не са много като него. И колкото повече крякат жабите от Западното блато, значи че толкова по добре се справя Русия, и Путин има немалка заслуга за това.Здраве и успех нему и в следващия мандат! За Русия и за Православието!

Мале колко си тъп!!

До лятото на 1994 Червената армия беше разположена до Берлин. После Путлер влезе във властта - от тогава насам, Червената армия отстъпва, НАТО напредва. Путлер е еврейски агент и си гледа работата за която Израел му плаща - да съсипе остатъците от алкохолизираната държавица. И не може да му се отрече - справя се прекрасно. 1. Да остане ботоксовото плашило на власт е най-доброто за запада. Няма по-голям и способен некадърник, който да съсипе още повече ватното блато Раша. 2. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 3. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия 4. Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

Повечето морски вълци не са тъпи, но ти потвърждаваш изключението!

Сидит Вова угрюмый и подбивает бабки: -Продадим японцам Курилы, украинцам - Крым, молдаванам - Приднестровье... А если уж совсем станет хреново - продадим русским Москву.

Новините през 2024 г.: Маск се приземи на Марс. "Бостън дайнамикс" създаде робот, който може да прави всичко. А европейците пуснаха свръх- гигантски колайдер. А в Русия ще бъде нещо като: Путин беше преизбран за шести мандат, 90 милиона под прага на бедността, забранено е да се мисли лошо за Путин и забранено е да се използва Интернет. Ето това ще печално ...

Ще бъде на 72 години, някои на тези години влизат в политиката.

Новогодишна реч на Путлер: Россияне ! Аз имам две новини за вас. Първо ще започна с лошата: 1. Вас ви чака голям болшой Уй 2. А хубавата е : аз ще бъда с вас до края

...Kсенiя,защо не си намериш някои да те опане и да ти минат нервите а се занимаваш с плюене ?!??

Опане?

Граматиката, бре, ахмако! На кооментарите ти, ще появрвам друг път...

Има право...да подаде молба!Но тя самата би трябвало да е наясно,че не само молбата няма да мине,но и тя става за смях!Руската конституция позволява случилата се възможност между Медведев и Путин!А защо атаките срещу Путин станаха перманентни и толкова агресивни ,може да се разбере от статията на Шарън Тенисън в Consortiment. com.Тази жена е работила в Русия повече от 10г.като представител на НПО и помощник на ген.консул на САЩ в Санкт Петербург.Тази статия непременно трябва да се прочете.Г-жа Тенисън казва ,че Путин е единственият представител на властта в Русия в периода 1990-2000 г.който не се е поддал на корупционните съблазни на американците .Това не се прощава!

Възможно е, той е бивш военен, а и няма суетна жена до себе си, което е също много важно.

искам да питам, абе верно ли некво супер малко жуже, технологично свръх изостанало, било назначило най-големия, най- гениалния, най- стабилния, самия ПРЕЗИДЕНТ на най- великата и технологична демокрация ?

Да, вярно е.

стига бе, ама наистина ли ?!

Права е дамата - Путин заобикаля закона за да е на власт повече отколкото е позволено. Да се произнесе съда, обаче както виждам всичко е предварително предрешено.

тебе пък кво те интересува кво бил правил Путин с Русия ?!

Соросоидната пача пак се изказа неподготвена. Не става само с грантове, трябва и акъл.

И как тази дама е "соросоидна пача" като баща й е този който лансира Путин във властта. На моменти чупите рекорди с ниското си ниво.

Въпросната телевизионна журналистка явно се е взела много сериозно. С рейтинг от 1 % ( според последното соц изследване) тя не маже да претендира даже и за чистачка в Кремъл.

Руснаците са велика сила и се гордеят с това. Санкциите само бетонираха Путин ( силния лидер ) и Ксения има шанс да събере до 1.5% от гласовете, но не повече. След визитата и в САЩ и вече е без политическо бъдеще в Русия - просто руснаците не се радват като нас на привикването на родната колониална администрация в САЩ на килимчето за инструктаж, нито искат американски бази на територията си.

Много путлерасти в този форум, много нещо. Но късокракото зло джудже е вече изпята песен. Най-напред започва да хапва дръвцето в Сирия, където за съжаление други го отнасят. Толкова изтрепани там тия дни, макар и наемници, но все пак руснаци. Ще му дойде времето на гнома и на родна земя, няма да му простят погрома над Русия. Жалко за необятната и богата страна, жалко за народа там, но хората трябва сами да решат как искат да живеят. Като крепостни на новия самодържец или като свободни хора.

Какъв опит ,каква практика имаш? Браво ! Майсторски дъвчеш черните дръвца на неграта в Сарафово, а халката ти я направиха като входа на Магурата хахахах разпутен джендър

ти пък кво си се загрижил за народа на Русия ??!

някой и друг милион, на дали няма и да "гризне дръвцето", с някоя и друга "проверка" за произхода на парите й?! А след изборите все тая, дали ги има или не, защото нея няма да я има във властта, а може би по света на богатите.

Руският народ не е като българският, който да посреща с хляб и сол руснаците, след това 2 световни войни да е против тях и като резултат 2 нац.катастрофи. 45 г. народът ни викаше да живее БКП и КПСС. 2 месеца след 1989 г. започна да вика Ю Ес Ей. Руският народ отлично знае, че Русия има само двама приятели, армията и военноморският флот и че Запада винаги се е борил за богатствата на Русия, независимо дали начело е цар, Ленин, Сталин или Путин.За това ще избере този, който като роб на галера работи 18 години за него и направи превъзходна армия и флот. Няма да вярва на уса новини за убити 200 руски наемници и пр. хибридни информации

""Няма да вярва на уса новини за убити 200 руски наемници и пр. хибридни информации"" - само че новината не се отрича ит от Русия. Просто казват, че официална Русия няма нищо общо с избитите руснаци, и че те са си воювали на тяхна глава.

ЦИК на РФ отговори на въпроса на Собчак и той е, че кандидат за президент не може да бъде този, който два последователни мандата е бил президент. Това е отговорът на Конституционния съд. Което означава, че г-н Путин е редовен кандидат.Това е било известно на г-жа Собчак, но вероятно заради реклама е направила подобно запитване

милиона или повече. просто уточнявам. най-богатия претендент за президентския пост. жалка и смешна като започне да се тръшка за бедността.

Преди няколко дни Собчак беше на инструктаж във Вашингтон. Тя ще замести непригодния за тази цел Навални.

ма нема как някой който е против крадеца Путя, довел Русия до просешка тояга, да не е платен агент, нали? Няма начин изобщо някой някъде да съществува, който да не е съгласен с Путя..абсурд!! Дтеба в тиквеника тролов, платен , дтеба!

Шуткин здрасти, как си ???

След инструктажа който озъбената дама е получила по време на посещението си в САЩ е естествено да се изплюе по този начин ! Нищо добро не и сети в Русия ! Да взема и да емигрира в Украйна ! Там ще и се зарадват за кратко време , а след това ще си отиде като Мишико Нааканошвили ! Никой не уважава предателите ! Те биват само използувани и изхвърлени като мръсен парцал !

Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите, а в замяна на това Путин може въобще да е отстрани като Навални да участва в изборите.

Путин е новият стар руски Президент на РФ. Не е сигурно Медведев да бъде новият Премиер. По-сигурно е да не е.

Както казва дядо Вазов в Под игото...Лудите, лудите, те да са живи... А иначе да искаш касирането на путин е все едно да победиш мечка с голи ръце

А Путин язди мечки и е непобедим. Също като ЧВК Вагнер.

Путин язди и американци. Даже им назначава президентите. Самите американци си признаха

Ами Путин има над 80% одобрение и подкрепа в Русия! На изборите дори резултат над 70% е внушителен. Ама хайде, лаф да става! Да върви шоуто! Значи, Путин да се оттегли, а да направим президент някой, който няма и 2% подкрепа. Само защото трябва да сме в тон с "демократичните" изисквания за сменяемост, мандатност и ротация. А ако човекът работи и мнозинството от хората го харесват? А ако е изправил на крака западащата при Елцин Русия и я е превърнал във велика сила с която всички се съобразяват? Не познавам руската конституция, но смятам, че ако имаше такова ограничение в броя на мандатите, Путин нямаше да се кандидатира. Как си представяте президента на Русия да погазва законите на собствената си страна? Това просто е невъзможно!

jingiby

Хитлер е имал доста по-висока подкрепа на избори. Това е съвсем сериозно.

Да, ДЖИНГИБИ, Хитлер е имал по голяма подкрепа. Но да не забравяме, след ПСВ, какво е сполетяло Германия. А и всички през ВСВ се обединяват срещу СССР. Та и по - малка да е подкрепата за ПУТИН, зад него стои наред, който като нас повярва в Западните ценности, и бе излъган и ограбен. Е сега Запада започва да притиска Русия, но като четем историята, Запада май няма никакви шансове. А и на ЛЪЖАТА, КРАКАТА СА КЪСИ, един за лъжа вече подаде ОСТАВКА.

След този мандат на Путин ще изберът Медведев, а след това следват два мандата на Путин и така през следващите 100г

Пак ще си спретнат мъжки суинг?

Според социологическо изследване на Всеруския център за изучаване на общественото мнение проведено в периода 8-11 февруари тази година , ако изборите се проведат сега за Путин биха гласували 71,5 % от анкетираните. На второ място е бизнесмена Павел Грудинин с 7,3 %, а трети Жириновски с 5,5 %. По нататък следват телевизионната водеща Ксения Собчак с 1 %, Григорий Явлински партия Яблоко- 0,8 %, Сергей Бабурин- председател на партия Руски общонароден съюз 0,5 % , Борис Титов омбутсман по бизнес въпроси- 0,2 % и за ръководителя на партия Комунисти на Русия Максим Сурайкин 0,1 %.

Театро. Играе за Путин. Част от маскарада.

Само да не вземат да разкарат Путин тия.... :)

Риалити звездата СобачОк се извини на САЩ за "руската намеса" в изборите им: "Изглежда наистина сме се намесили. Ако наистина е така, искам да се извиня." Ще полае, ще полае и ще си свие опашчицата...

Във всеки един народ има безродници и предатели и те изпъкват като смърдящи и мазни петна на повърхността, почти винаги ! КОЙ дебил вярва, че Русия може да повлияе на изборите в САЩ - само тези, на които им е изгодно политически и финансово !!

Нека иде на риба.

млад джендър срещу стар транс. няма шанс тая. когато Путин е носил токчета и ботокс, тази е била на крем Нивея.

изменения в конституцията. 1.1. всеки с различно име от Владимир Шаломов кандидатирал се за президент е Соросчия, джендър и траверс и следва да пие плутоний или да се разстрекя.

ужас... някой се е кандидатирал друг освен шефа. веднага да се разстреля.

Путин в мирное время лyзер, который проиграл все, что можно, и в экономике, и во внешней политике. В мирное время он хромая yтка, малолегитимный лидер, захвативший власть, обрушивший валюту, доведший до стагнации экономику, спровоцировавший бегство из России капитала и мозгов... Единственный политический шанс Путина Россия в кольце врагов. Поэтому враги и воспроизводятся постоянно: без них он просто не может. Путин должен кормить этой стрaшилкой население, отвлекать и поддерживать напряжение: война, товарищи, - не до экономики!

Е, да по- добре е било за запада с пияницата Елцин и продажника Горбачов. Проблема е в това, че вече няма глупаци в Кремъл, а и руският народ не иска да заменя кон за кокошка.

Ти пък кога говори с руския народ?

Путин уже убил больше Сталина !!! Если Сталин угандошил 62 миллиона соотечественников, то при Путине россиянки уже сделали более 60 млн абортов! 3-4 или 6 миллионов абортов в РФ за год по разным источникам.

Явно, че за толкова малко пари от чичо Шорош и бялата колибка, не могат да ви дадат нови стабилни опорни точки.

И по тази логика с броенето на абортите то Елцин колко е убил? А Обама в САЩ?

Новините, свързани с кифли като тази Собчак, би следвало да отиват в рубрика Вицове ;)

Джуджето е болно. От диария...до инсулт. Всякакви предположения. Но явно проблемите са няколко - физически и психически. В Русия болестите на диктаторите са строго секретни.

Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путлер за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Дай Боже да управлява по-дълго този израелски агент за да погуби пияната ватна държава Я очень надеюсь выбрать его на следующий срок подряд .Путин для россиян как яд, который приводит к постепенному и неотвратимому параличу всего государства, путин повторит подвиг горбача и развалит россию еще раз

Не плачете на чужд гроб а погледнете собствения си...

Новогодишна реч на Путлер: Россияне ! Аз имам две новини за вас. Първо ще започна с лошата: 1. Вас ви чака голям болшой Уй 2. А хубавата е : аз ще бъда с вас до края

Тва да не съ фейк-новини , баба? Баба ша си земе билет за Москаля, ама само са го нема уят там -ша тъ съда!