Инцидент на ”Хийтроу”, има една жертва

Днес някои полети от лондонското летище "Хийтроу" се провеждат със закъснение заради инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Инцидент на ”Хийтроу”, има една жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защото на хитроу работят само пакита и индиици, то не е лесно от камила да се качиш на нормална кола и да я подкараш...

Хубава работа, ама английска. Май ингилизчетата още не са били изтрезнели след поредния запой.

Ахъ. След ще е било. Със сигурност е бил изпръхнал още преди катастрофата, а после си е умрял. Щото ако си е бил наред е нямало да катастрофира.

го интересува най-близкия човек на загиналия, че е само той, а не един от многото??? Не пожелавам на никого да бъде от която и да е страна на така представената ни новина. Живота е толкова кратък, дори и 100 и няколко години, че не си струва да се разпилява по най-просташкия начин. Защо ли го правим?

Честно казано не знам как това е новина. При толкова много летища по света, най-вероятно подобни инциденти се случват някъде поне веднъж дневно. С какво едно лондонско летище е по-специално от летището на Акра например?

Полетите се провеждат?!? Абе от кой катун го взимате тия редактори, бе? Аман от чалгария по тая територия!

Не знаех, че полети се "провеждат"...

това е асицоация с партийно събрание на ГЕРБ, стари комунистчета са, и хитри на всичкото отгоре. Че са прости, какво значение има, Вождът им се произнесе недвусмислено, АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ.

колкото и да повтаряте тази лъжа само вие си вярвате на нея а като ви чета тук сте се събрали "цветът" на комуноидната мисъл.....раб фак,ченге,доносник,партиен работник и цялата изхвърлена пасмина от кацата с мед:)))))))))