От ”Воля” ще гласуват по съвест за Истанбулската конвенция

Депутатите от партията на Веселин Марешки - "Воля", ще гласуват по съвест за приемането на Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - От ”Воля” ще гласуват по съвест за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половината от патриотите ще отсъстват. Съвестта на Воля съвпада с настроението на Марешки, а настроението на Марешки- с желанието на ББ. Голям цирк се очертава.

Надявам се, че правителството ще има достатъчно благоразумие да ОТТЕГЛИ срамната конвенция и да не я предлага за гласуване в парламента. Но ако това все пак се случи, гласуването (по съвест ;) трябва да бъде с явен вот и поименно. Така и народът да разбере КОЙ има СЪВЕСТ.

Марешки се оказа фурнаджииска лопата.

И гласуващите - внимавайте в картинката! Отговорът ви трябва да е НЕ на ИК! После да няма оле-мале, какво стана!

На личните карти какво ще се пише ?

Малко материал на вниманието на МОН: "Американската колегия на педиатрите: Джендър идеологията уврежда децата" " Потресаващи примери от Западна Европа за двойните стандарти на джендъра " Обучете учителите какви ги върши новата секта на сатанистите и защо сектантите не трябва да бъдат допускани до децата.

А, съвестта е: евро, министерски пост, бойкогалене?Съвест и депутат, компаньонка и любов......!

каква ли позиция щеше да вземе др. тодор живков по тая конвенция

Сатанистите нямаше и да стъпнат в България. Децата бяха богатството на България и се пазеха и грижиха за тях. Не случайно българското образовонаие беше на световно ниво и при това безплатно.

Той магарешки и като спи пак се бори срещу статуквото и БСП, така че на всички е ясно как ще гласуват родата и продавачките от аптеките, а това със съвестта сигурно и на него му е смешно.

.... Според Таскова обаче министерството не дава отговор какво се случва с информацията, събирана чрез тази анкета, и за какви цели се използва тя.... Таскова да отиде на секундата в 1вата адвокатска кантора, да поиска от колегите правен съвет и да обсъдят веднага имплементирането на GDPR + изпълнение на ЗЗЛД от министерството. Министерството да не се прави на ощипана мома, а да пусне обществена поръчка за внедряването на ЕС регламента, защото идва датата 25.05.2018 г.и то може да бъде глобено за неизпълнението на регламента. За повече подробности се налага посещение на колеги.

Настоявам,като гражданка уж с права,платила всички данъци,гласуването на Истанбулската конвенция в парламента да бъде явно- поименно и пред телевизията.Така няма да има подозрения в конспирации и ще видим кой каква позиция има.

ей сега ще видим колко им чини съвестта, предполагам, че ще ни покажат какви боклуци са отишли в парламента под крилото на магарешки

Значи няма да гласуват, от къде съвест?

Незнам как става някакво гласуване по нещо дето НЕ го знаят какво е камо ли да го имат..Ама с това увеличение на ''ниските'' им доходи безсрамните защо да не се залъжат че и ''съвест имат''..

да внимават в картинката

Български депутат и съвест?! Несъвместимо! Освен за гласуване по съвест да се има предвид, който си плати повече!

Единственият разумен отговор е не на конвенцията.

Години в училищата,си правят експерименти с нашите деца.Воля по случайност влязохте и нарочно ще излеьете

Първо - гласуване НЕ трябва да има, ако държим на товар, че сме народ и правова държава. Второ - "съвест" - има ли такова животно в нашите политически среди?