Шефът на КФН взима заплата от 13 000 лева

От Комисията по финансов надзор оповестиха новите възнаграждения на ръководството и служителите на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на КФН взима заплата от 13 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТЕЗИ ОТ ДИР-а ПО 10 ,000, ЗАЩОТО БЪРШАТ МНЕНИЯТА НА "НЕУДОБНИТЕ" И СА НОВИТЕ ЧЕНГЕТА...

Как така в БИМетрология заплатити са минимални а в друго държавно учреждение хиляди

Малко срам, а? Дано се пенсионираш с 200 лева.

КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ С ТЕЗИ ПАРИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ 4-5 МЛАДИ СЕМЕЙСТВА С ПО 1-2 ДЕЦА И МИ СТАВА СРАМНО, ЧЕ СМЕ ТАКЪВ ТЪРПЕЛИВ НАРОД. А ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРЧЕТА.

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА. А ВЪПРОСНАТА КОМИСИЯ НЕ ВЪРШИ НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО. ПРАВЯТ СЕ, ЧЕ СЛЕДЯТ РАБОТАТА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ И БАНКИТЕ.

Абе плюващите, давате ли си сметка тази комисия с какво се занимава и какви са отговорностите. Само едно от нещата е да контролира т. нар. застрахователни дружества, които в по-голямата си част са наследници на мутренски структури. За тази работа е дори твърде малка заплата.

Доста "контролират"....комисионите (неофициалната далавера под масата) и таксите +глобите (официалната далавера).

Всичко над 2000 дарява на любимата партия. Да има какво да яде Вожда и подвождовете!

Майка ми за 42 години трудов стаж,с две тежки професионални заболявания,взема 200 лева пенсия.На тая айдушка държава един лев вече данъци няма да платя,да храня безсрамно високоплатени паразити.Лошото е,че почти всички на Държавната ясла прибират грешни пари,затова и напливът за държавна служба е огромен.Всъщност за 30 години България се превърна в по голямата си част в гето благодарение на "държавните служители".Ползата от тях не е никаква,тя е отрицателна..

WTF!!!

Да взема 26 хил и да са и халал ама някаква работа да се върши....а тези за 5лв работа за година не вършат ......търтеи на държавна ясла...

13 000 лв. не са голяма заплата за такова ниво, но са безбожно голяма заплата за реалната работа дето я вършат (или по-скоро дето не я вършат).

Ето за това всеки иска да е на държавна работа. 100% търтей.

Премиера и Министрите трябва да вземат поне колкото тази ПАЧАВРА. - Нейната отговорност е по-малка от ТЕХНИТЕ!!! Мисля го Б.Б, мисля го... горкия

За това си прав - министър-председател с 7-8 000 лв. си е смешно. Да работиш 7 дни в седмицата (независимо от качеството на работа) не е лесно и не е за всеки. И трябва да се заплаща .

Браво ! Все повече с такива да има!

Ники

На 10 януари заплатих 199 лева годишна премия по задължителната застровка ГО. Точно след месец проверих премията и се оказа, че е вдигната с 20 лева. Тоест с цели 10%. В друг коментар е подчертано, че 3 компании са капиталово неадекватни и това е причината. Въпросът ми е тая убАвица къде е блеяла? Защо не си е удържала от заплатата за лошо свършената работа и не се е "самоглобила"?

Това вече са амеpикански заплати Но там пенсиите са многокpатно по-високи от бългаpските Геноцида на стаpите хоpа в Б-г пpодължава

И с тия заплати сигурно покрай Коледа дарят повече от мен?!

Грях е да бъдеш алчен, като това долно същество.Пенсионерите за работа 40 години получават по 200 лева. Да й заседнат грешните пари, които взема!

В същото време професор в университетска детска клиника, спасил хиляди деца, е със заплата 1150 лв, лекар с 800, а мед. сестра с 550. Това са факти,а ако искайте вярвайте.

Пране на пари.

Браво. Значи работниците имат амбицията да работят добре и стават началници :)

Работници!?Не,чиновници.И те не работят само стоят и крадът!

фашизъм е не като слушаш луков марш, не като на гол задник рисуваш пречупени кръстове, а като взимаш заплата колкото сто пенсионера и работата ти довежда България до най-бедното място на континента......

"На континента"? Далеч си от истината. Това, че си неинформиран и ниско платен е твой личен проблем, произтичащ от ниската степен на образование и професионална квалификация.

като в съдебната система. Това е само основна заплата, а с добавките /прослужено време отива към 20 000 лв. Да не говорим за няколко допълнителни саплати /ДМС/. Да е честито на пенсионерите Тяхните заплати все по- намаляват с поскъпването на на всички продукти, но това е пътя начертан от САЩ и ЕС, който стриктно се спазва от нашите продажни "политици".

Като си помисля, че това са пари - външен дълг и дози дълг се увеличава всяка година, за да има по-големи и още по-големи заплати за БОГОИЗБРАНИТЕ на държавната хранилка...Нищо не работят, ама законно грабят, пък народа търпеливо погасява тяхната ЛАКОМИЯ..ЗА ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД трябва да се закрие полицията, защото тя ги пази, като крехко яйце и да оставим НАРОДА плащаш тези дългове да им покаже ЛЮБОВТА СИ!!

не е проблема в заплатат а ненаказуемостта, което ще рече че и рушветче може да се взима....

Кога най-после държавните служители ще започнат да си плащат осигурителните и здравни вноски????

Алоуу надзирава Комисията по финансов контрол?! Само Шефката им взимала заплата от 13 000 лева, замесниците и по 12 000 и така надолу все големи специалисти с големи заплати!

Дано и направят хубаво погребение скоро

Дано се задавите!!!!!

ха, добър ден. не от днес.

Да ви дам един съвет: Не се питайте "Защо ги взема?", Питайте се "Как да направя и аз, така че да вземам толкова?" ! Сменете моделът на мислене от хейтърски към градивен и току виж сте успяли ...

в български условия съвета ти звучи тъпо. говорим за шуро баджанаци, не за елон мъск, да се стремим да му подражаваме.

Хайде сега да ти припомня, че Ралица Агайн, шефката на застрахователния надзор, беше назначена от НДСВ на поста веднага след завършването си, без да е учила "Застраховане" и без един час стаж в бизнеса. Та как предлагаш да правим, за да станем такива - да лапаме пи*оци насам-натам или да сме удобни и послушни калинки?

Аз 1000 лева. Шефът 13000 лева. Средно 7000 лева. Според Лилянка, при такава средна заплата аз съм алчният и бягам в Англия да бера ягоди.

май трябва да се понапрегнат още за да достигнат някои мвр шефове , после пак могат да врътнат некоя банка а робите пак да плащат

e, по този начин се прави средна работно заплата, коогто кажат, че средната заплата премертао в София е 1200 лв. и така като дойде някой веднага претендира за минимум тази сума. Аааа беее свинско със зеле

Прите са на земята, само трябва да се "наведеш", за да ги вземеш...Стара българска поговорка.

Такива публикации идват да ни рекат, че депутатите и приматите в правителството получават малко. Хекимян, и за теб става въпрос!

Като няма външни правила, има вътрешни. Държава на вътрешните правила.

Девет пъти е разликата между най-високата и най-ниска заплата в самата комисия! Около 26 минимални заплати получава шефката и то без да смятаме надбавки за стаж и т.н. които са пропорционални на заплатата.Бонусите са друга тема.

Искам да попитам нещо- Каринчето прави ли тутурутки, кавали и свирчици ????

Тя за друго и не става!

Не станаха ли много солунските митници. На всеки по желание. Такси събирали от името на държавата ,но за себе си.

Не станаха ли много солунските митници. На всеки по желание. Такси събирали от името на държавата ,но за себе си.

Дано да не фалира пак някоя банка

А, ПЛАЩА ДАНЪК ЗА ЗАПЛАТА ОТ 2600 лв

На КОИ ли е РОДНИНА КАРАИВАНОВА

Бойко, или ни заблуждава, или го заблуждават, като ни казва, че средната работна заплата е 1150 лв. След като минималната е 400 лв., а тази 13030 оказва се, че тя е 6715 лв. Ние сме първи в света по този показател. Нали така?!

Абсурдът е в това, че им е дадено както правото да налагат такси върху бизнеса, така и да си самоопределят възнагражденията. Все едно данъчните да събират такса "проверка" и да си помпят заплатите както намерят за добре. Да не говорим, че тези хубостници от КФН-то геройски си разпределят още сигурно по толкова от наложени глоби под формата на допълнителни възнаграждения. Някой може ли да публикува какви суми са раздадени като бонуси миналата година?

Още един недоразбрал. Те не налагат и не си измислят такси по свое усмотрение. Таксите са определени в закона, КФН няма отношение към тяхното основание и размер. А парите от глоби още Симеон Дянков забрани навремето със закон да се разпределят за допълнителни възнаграждения. Може да да си спокоен вече!

заради разни корумпирани чиновници и бюрократи с десетки хиляди левове заплати, народът е на ръба на оцеляването и няма пари.

Народът да се научи да краде по-крупни суми, а не кокошки. Тогава няма да има и за тия хрантутници.

А си го направил и в затвора!

След КТБ по-добре да се махат/

Паразити!

Ало Обективен твоята заплата да не е от малките. Конкурси ли направиха в тази комисия за работата или партийни назначения. Заплатите били от такси и се самоиздържали -- има служби на летището по същия начин. Великолепно място за уреждане на на приятели внуци ,любовници и роднини-хора от Висшата класа. Браво на Вас.