ГДБОП ударила в Казанлък наркоканал за Австрия

При акцията в Казанлък са задържани 8 души, които са произвеждали марихуана за Австрия. Други трима, сред които лидерът на групата, са задържани в Австрия.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП ударила в Казанлък наркоканал за Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

Марихуаната не е наркотик, марихуаната е да божи :) А колкото до новината, пълна идиотщина. Хванали няколко младежа с няколко буркана. Сигурно е било голяма акция. Кобра, спец части, барети, танкове. Брендо с тонове работи, ама за такива като него и дума не се обелва.

Абе що се занимавате с глупости ? Това са НАШИ , ДОБРИ момчета . С бизнес се занимават , засадили малко подправки , чудо големо , и то с медицинска(научна) цел .

Кво хвърляте пясък в очите с тая марихуана. България си остава един от лидерите в производството и износа на синтетика, ама там традиционно нещо е тио...

Ами, плащат си редовно хората, затова...

Браво на колегите!Само така!

Като му гледам якето от битака в Димитровград, прическата и цвета на кожата на тоя от снимката , най-вероятно е от тия дето всеки август се качват горе на Бузлуджа , че да лапат кебапчета - подарък от Путя и Курни !

Май заловените не са се отчели където трябва. От къде толкова акъл в нашите ченгета.

"Акцията в Казанлък е разработка на българските спецчасти, като информацията е подадена към колегите им в Австрия", не го вярвам! Обратното, може!

От кога и нашите служби , започнаха да ''разследват''? Тъй като , осъдени/големи риби/ , все още няма !

Държавата съвсем пропадна, щом в Казанлък взеха да садят трева.

Ами,след като и аз знам поне от половин година,че в Казанлък и селата наоколо гледат трева,какво да кажем за полицията,която явно си е затваряла очите,за да се прави на не корумпирана.

Добре, че е бил за Австрия та са им набили кратуните на нашите ушеви да си свършат работата, че ако беше за нас - кучета ни яли!

Ликвидирането на най-опасния наркотик в човешката история - тревата, приоритет Номер Едно на Тиквун и сродните Му! Вместо хапчета да му купуват, те седнали трева да ми пушат!

'като информацията е подадена към колегите им в Австрия.'-тя иначе нямаше да бъде ПРОВЕДЕНА!!!

На жалкото ни корумпирано мвр ако не им наръртят отвън за наркоканал няма да си мръднат пръста дори !

Жалка е майка ти лельо Гинке!Пий си хапчетата и си лягай!