Пак фалстарт на делото ”КТБ”, глобиха подсъдим с 1000 лв.

Болен подсъдим отложи отново началото на делото за източването на над 2,5 млрд. лева от фалиралата КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Пак фалстарт на делото ”КТБ”, глобиха подсъдим с 1000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ ДА ОСЬДИ СЕБЕ СИ - НИКОГА, ПИТАЙТЕ,, ПИЦАТА,, ДЕТО ЗАРОБИ ВСИЧКИ ДЬРЖАВНИ АКТИВИ В КТБ 2010. НЯМА КОЙ ДА ГО ПИТА ЩО ТАКА БЕ ПИЦА! ПЛАН ЛИ ИМАХТЕ?

А в това време ГДБОП и Прокуратура ни заливат с медийни акции срещу някакви жалки на фона на КТБ кражбите клошари. Услужливо журналистите си траят и дори онзи високоплатен проспал всичко подуправител на БНБ го няма. Изчезна и скъпоплатеното разследване на международната фирма за преследяване на парите, никой не разследва защо и как одитори са заверявали доклади при условие, че такива кражби не стават за 2 месеца, както ни убеждават. 4.5 милиарда лева - има за едни, а няма за полицаи, охрана на затворите, учители, социални работници, БАН.

Докато не се опоска и последното левче от активите останали в КТБ или така нареченото "Вторично разграбване" получило законност в НС от основния крадец КОЙ, делото няма да тръгне. Пък и да почне разглеждането му, то ще продължи десетки години с тези 210к страници, така, че "надежда всяка оставете". Едва ли някой вече вярва, че истината е важна. Важно е да се даде време на айдуците да се покрият заедно с откраднатото от банката. Надежда тука всяка остави, овчи народе.

И какво като се е разболял?Това не означава че не могат да го докарат с леглото в съдебната зала,както преди години направиха в Америка!Пък и е сигурно толкова болен колкото онзи с патериците! "Подписал се е на документите и е заявил на сръбските власти, че не може да се яви на делото, защото срещу него тече друго дело в Сърбия за екстрадицията му" Първоначално не можа да се яви защото не можаха да му връчат документите,сега пък не става защото сърбите не са се произнесли по казуса с екстрадицията.Ами тогава да откажат нашите искането за екстрадирането и да се освободи човека?!

Явно целта е делото да започне евентуално през следващия век.

Българската съдебна система обслужва Пеевски.

А истинският грабител на парите от КТБ си живурка в Дубай! Продажната цацаратура и корумпираната съдебна система сега си търсят изкупителна жертва!

И получава заплата от парламента. Бедничкия!!

Никой няма интерес това дело да тръгне, ще се разсмръди яко , понеже много са оплетени и управляващи и опозиция. Банкера просто е в изгнание в Белград това е неговата част от сделката. Искров излезе с почести от системата е трябваше да го пребием с камъни за назидание на другите лайнари.

Нищо им няма .

На следващото дело някой от адвокатите ще се разболее.Бас ловим.

Как да се върне,като е ясно,че виновен или не ще понесе цялата вина.Какво стана с оня списък на длъжниците на КТБ.Тия дружества и фирми са известни и собствениците им всеки ден са я по ТВ я в пресата?Кой върна парите на Иван Костов ,Вежди Р. и другите бивши и настоящи вложители които взимаха по 14% лихви?Не го ли направиха точно тия фирми и дружества длъжници на КТБ,с пари от теглените кредити?Нима Иван Костов не знаеше,че това са нереални проценти? Дойде ли Ц.В. в България ще опере пешкира и това ще е

ДА СЕ ГЛЕДА ДЕЛО ЗА КРАЖБА, БЕЗ КРАДЕЦА ДА Е ТАМ, МИ ПРИЛИЧА НА СЕКС, НА КОЙТО ДАМАТА Я НЯМА. СТАВА НАИСТИНА ПРЕКАЛЕНО.

Нали на делото е присъствала прокуратурата.

с ,,фалирало,, правосъдие ,,фалити,, не се ,,съдят,,...!!! времето си ...тече...парите и те ,,изтекоха,,...далечееее...!!! сигурното е само че ,,народа,, ще ги плаща...!!!

ФАРС И ПОДИГРАВКА с всички граждани принудени да плащат масрафа на двама олигарси! Ако не ги осъди некадърния съд,ще ги осъди бог! Възмездието рано или късно идва!

А до тогава - кво?

И до тогава и след това по една студена вода за материала.

Ще оцелеем дружно с тебе братко, ще се скатаем от вятъра студен. Ще оцелеем сладко-сладко Ден след ден...

Представете си какви хонорари взимат защитниците, за да шиканират делото...

Този случай е уникален в световната история с 2 неща: 1. Сумата, изразена като процент от БВП на страната, няма аналог просто! 2. Никой не си дава особен труд да търси. Нормални държави за по-малки суми обявяват войни, така да се каже;-). За хонорарите, получавани за протакането, не смея да мисля- "калкулаторът" в главата ми не борави с толкова големи числа;-).