Франция ще атакува Асад заради химически оръжия

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че страната му ще нанесе удар, ако в Сирия Асад продължи да използва химическо оръжие срещу цивилни граждани.

Обратно в новината

Коментари - Франция ще атакува Асад заради химически оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги изфабрикуват доказателствата. Асад е неудобен за богоизбрания народ а Франция е тяхна пьонка от много години.

Ако се надупите с бабата мое да стане.

е б и си май ка та

хехехе в бъдещата война АЗ ЩЕ СЪМ НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА, ДРАГИ !

СЛАВА НА РУСИЯ !! никви франсета, ингилизи, хамерчета и пр. сган !

но ок, щом педофилите искат да се самобламират, кой може да ги спре? аз даже не се и опитах да ги спася от собствения им разгром, чрез свободата на словото им, за което маршируваха всички диктатори, в полза на аз съм шарли... хахахааа

Западният принос към световния мир е ясен - всеки бомби когато и където си иска, без дори обявяване на война. Щатите не се посвениха да ударят руснаци, макар и наемници, само и само да запазят контрол над нефтените полета. А у нас тук някакви идиоти се радват... В бъдещата война ние, както винаги, сме от неправилната страна.

но нека проследим Истината и да кажем, че аргументите на редкозъбите винаги не са били на страната на истината. и това го знаят малки и големи, въпреки заплахите на евреите! и въпреки цензурата им срещу Божието Слово!

Ясно е вече!Да! Световните земни армии срещу космическите войски на Руия!

По бързо сваляйти Асад - до изборите в Русия да е факт!

що не си е.е бабата.....

В норвежкия интернет пише, че АКО намерят доказателство за това, но до сега НЕ СА НАМЕРИЛИ никакви доказателства. Тоест разбирайте, че сега се фабрикуват нови ,,доказателства,,.

и изказванията на бившият английски премиер Тони Блеър, който заедно с ДЖ. У. Буш-младши разпалиха войната в Ирак под мотото за унищожаване на атомното оръжие на Садам, но такова нямаше! И сега всички, с изключение на руснаците, са ревнали че Асад използва химическо оръжие, а в същност те, ревящите против това, го използват и чрез него си осигуряват претексти за бъдещи удари по Сирия, които разбира се ще продължават до тогава, докато съвсем не я разпарчетосат и Асад е жив!

Кой му нави пружините на бабиния мъж Макрон?

Макрончо защо не си игаре на баба и внуче?!!

Колкото открихте и на Саддам.... Ама то първо се бомбардира, пък след това се търси....евентуално....

Многократно бяха давани доказателства, че ислямистите подговят и употребяват БОВ...досега французите атакуваха ли ги? Май че сега, като вижда че последните ислямисти (част от тях поддържани от Франция) ще бъдат ликвидирани, а без тях Франция е вън от преговорите за бъдещето на Сирия (а тя е бивша френска колония) младия президент се засуети....

При предишната атака със зарин на Асад над жени и деца.Тръмп нареди да се унищожи авиобазата от където бяха излетели самолетите за химическата атака!После американски дрон сваали едносирийско Су което се беше запътило да бомбардира със газ бунтовници кюрди!вчера стана ясно,че са загинали стотици руски наемници при конфронтация със американската армия!Израел след загубата на свой самолет почти унищожи,а може би е унищожил напълно вече сирийската ПВО!А да припомня и почти ежедневните атаки на израелски самолети които унищожават ирански войски и техника на територията на Сирия! Сега и Франция се намесва на страната срещу Асад! Просто Асад,Путин,аятоласите и Ердоган са бита карта на територията на Сирия!Също както и ИД!

Глупости прикйзват ма поне от Козяк да ти дадат пари днес да заведеш грозната си жена на евтина кръчма....

дали е жена или джендър-все такива са при Cорос-утаиката на обществото!!!

трол!!!!!!!!!!!!

ФРЕНСКИ МАНДЖИ?! ПЪК И НА СВ.ВАЛЕНТИН?! МАКАРОНА НЯМА ЛИ СИ БАБА ЗА...УХАЖВАНЕ?!

Американците пък тренираха на полигон с живи вагнерски макетчета. Всички имат полза. Само Путин май не.

До това доведе съглашателската политика на Путин, вече официално се включват войнолюбците, от алчни по-алчни, оръжието трябва да се продава и използва.

А как ще накажете тези които нападнаха Ирак, за това че притежава оръжиеза масово унищожаване,и след като унищожихте страната и убихте Садам ,установихте че "най-достоверните "ви източници най цинично са ви излъгали. Пак ли се хващате на лъжите.Искате да унищожите Асад това ви е единствената цел.!!!!

Ключовото: "ако се появят доказателства за използване на химически оръжия от режима на Башар Асад" Досега го нямаше. Само че въпреки това, САЩ атакуваха, а медиите разпространяват пропаганда. Ако пък се докаже, че не е той, а например други, ще се извинят ли медиите и ще платят ли компенсация от САЩ?

Интересно кой ще плаща, защото Франция отдавна не пройзвежда и патрони даже, а ги купува от Израел? При тая безработица и социален спад сега ще трябва да харчат и за бомбене. Вече няма свободни светофари за просяците и емигрантите във Франция, а те искат още да ровят в лайната.

Барабар Петко с мъжете...иска да е Макрончо явно :))

Нали се сетихте за онзи виц за онова момиче дето го изнасилвали в гората?

Вица: Вървяла една девойка през гората. Хванали я група разбойници, вързали я за една дърво и всички я изнасили, след което си тръгнали. Не след дълго минал един горски и като я видял я попитал какво и се е случило. Тя му разказала как си вървяла, как срещнала една банда разбойници, които я вързали и я изнасилили. Така ли, си помислил горският. Отишъл и той, изнасилил я и си тръгнал. Скоро след това минал един дървар и като видял момичето я попитал защо е вързана гола за това дърво. Тя му разказала как както си вървяла я срещнала една група разбойници, вързали я за едно дърво и я изнасилили. После минал един горски, и той я изнасилил и си тръгнал. Дърварят я погледнал, пък отишъл и той я изнасилил и си тръгнал. След известно време минал един спортист и като я видял я попитал какво прави там вързана гола за това дърво. Девойката го погледнала и му казала: "Абе, е...би и мълчи!"

Вече им научихме наизуст номерата. Явно се подготвя нова ескалация от "коалицията" на войната в Сирия и сега подготвят общественото мнение. Вече ми се повръщя. Явно тоя свят докато не се самоунищожи няма да мирне! "Демократичния" свят в действие! Първото, което направи навремето "социалиста" Оланд беше да им бомбардира електроцентралите и гражданските обекти, а след това пищяха за хуманитарни помощи! Отврат. Само тоя самоизбрал се за президент дето не беше правил още война и сега явно иска да си наваксва.

Може да е бомбил учитеката в у-ще и тук таме някоя съученичка - то нямаше джендери тогава,.

От статията разбираме, че все още не са се появили доказателства, че Асад е използвал химически оръжия. Или преводът е калпав, или Франция няма доказателства. Отделно от това Франция, която първа демократично бомбардира Либия, днес се чуди какво да прави с африканските имигранти, които Либия недемократично задържаше в Африка.

"ако се появят доказателства за използване на химически оръжия от режима на Башар Асад" ЦРУ вече изработват доказателствата. Търпение моля. Само Франция още не е хвърляла бомби над тези нещастници. Сега и тяхният ред ще дойде. Какви натовци са, ако не убият някой друг сириец и те.

Бомбе, внимавай само да не стане, както стана в Ирак и както беше нашия износ за Япония на компютри! Не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали!

И този пишорко, ще се включва в нея. Да вивидим и вас какви ще ги окензате. САЩ и ИЗРАЕЛ си показаха муцуните.

да бе тролове знаем дори е досадно доста вече: франция са изроди германия са изроди сащ са изроди англия са изроди украйна са изроди литва са изроди .... само путин - добър много малко вероятно

брат ти щерев каза,че си умрел-явно не си!!!

Светът се обединява срещу диктатора Асад.Русия се отегли - това са фактите, господа русофили, а Нинова се държи неадекватно.

Те и щатите разправят, че били на луната и щели на марс да ходят. .. Ала бала полтокала Щял да бомби....Че нека пробва. ..

Не са ви питали 1969 година, няма и да ви питат в програмите си за полети.

Само дето дори Матис вече не може да увърта и каза, че нямало доказателства, че Асад е използвал зарин, ама иначе САЩ са сигурни, че го е направил. А баботаковеца каза ли кого ще бомбардира, ако ислямистите използват хим. оръжие?

С какво ще нанесеш бе памперсен хибрид!!! В Марсилия кой е пускал бомби, че не се живее??

Mарсилия са само арапин до арапина...Eвропа адио!

Ще бомбят, без да са сигурни че имат основание, после ще кажат едно лицемерно 'Еxcusez nous!'.

САЩ хвърлят $6.3 млрд. за сдържане на Русия

Вижте най сетне истината и свалете предпоследният диктатор Асад

Я обади колко е хубаво сега в Ирак и Либия, след като свалиха диктаторите? Либия се разпадна като държава, насред Багдад всеки ден взривове. Бягай да живееш там, да се насладиш на свободата и демокрацията, без диктаторите.

За да разбереш колко добре е било при диктаторите трябва или да си живял там по тяхно време, или да отидеш на опреснителна беседа с българските медицински сестри и палестинския лекар Ашраф как се изнасилват хора с кучета и други някои пикантерии. Относно Ашраф- никой не може да ме убеди, че за да запази властта си свика в страната си всичката военизирана измет на съвременния свят, която по своята същност и похвати на воюване по нищо не се различава от ИК - Хизбула - признати за терористична организация, чеченците на Кадиров, китайски спецчасти -тигри някакви си, наемниците от Академията(те воюват срещу Асад), контрактники на Вагнер- те работят активно на терен. От въздуха пък валят бомбени килими върху гъстонаселени райони - руски, ирански, израелски, америкатски. Затова мирен процес в Сирия (за разлика от Ирак) няма да има, сега след края на ИД военните действия вместо да намаляват, напротив интензифицират се, което косвено доказва, че срещу ИД не се е воювало, а се воюваше и продължава да се воюва срещу опозицията на Асад.

не намекваи за...,,боката,,...!!!

то всички знаят кой е последния

Макарончо, гледай си бабата и не се бъркай в работата на мъжете да не влезеш в чувала на чичо Путин!

,,колонизаторски,, спомени... ,,..Границите на днешна Сирия се очертават след края на Първата световна война, когато се разпада Османската империя. През 1920 г. френски и английски дипломати договарят разпределяне на зоните на влияние в териториите на бившата империя. Упражняването на мандата на французите в Сирия не се оказва лесна работа. След много трудности през 1945 г. сирийците получават своята независимост. В следващите 25 г. сирийците имат много неспокоен политически живот и са свидетели на серия военни преврати. Те се противопоставят и на привържениците на Арабската социалистическа партия Баас..,,???

и тези джуджета и те ли надигат къси крачета

Макарон май забрави, че Франция и Германия се изтеглиха от Сирия преди повече от 2 години и нямат никакви "интереси" там вече. Баба Меркел да му напомни този факт!

Налягайте си парцалите бе, франсета! Военните работи не ви се отдават, наблегнете на виното и любоФта!

"правителствените сили бомбардираха големи гъсто населени райони, намиращи се под контрола на опозицията." Да бе да. Гледахме клипчетата, дето едни с линейка стоварват едно дете и после тичат по едни коридори, уж че е болница. Толкова тъпа постановка не бях виждал скоро. Явно Белите касти пак са взели пари за кино. Такъв нелеп декор - просто нямам думи.

Явно ще има и ново филмче : "Асад напада с химическо оръжие мирни жители, които Каските поливат после с вода, за да ги спасят....