Откриха труповете на мъж и жена в кола в Пампорово

Телата на мъж и жена са намерени застреляни в автомобил в района на ски център "Малина" в курорта Пампорово, научи Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - Откриха труповете на мъж и жена в кола в Пампорово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По приницп банкерите не са много читави хора, но това е прекалено. Предпочитам да ги пращат в Сибир...

Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят.........дошъл е малко по рано отколкото тя е очаквала и .....

Банкерка ли? Че ква е разликата с ЧЕЗарка, ТоплоФЪКаторка, Веолиджийка, Свивакомна, ментелка и др подобни?

Спрете да се трепете че останахме без мутри ей

Най важното е, че мъжът е бил облечен в черно! Евааларка мвр-то!

Напоследък всички са жертви на любовта - МВР ще стане любовно министерство.

Не е истина какви психопати и психически лабилни ненормалници са българските мъже

Не е истина какви психопати и психически лабилни ненормалници са българските мъже

РАЗВЕДЕНИ, ЛЮБОВНИЦИ, ВДОВИЦИ, НЕ ЗНАМ КВИ-ПСИХАРИ ВСИЧКО КОЕТО ИМАШЕ СТОЙНОСТ И МОРАЛ Е ОВЪРГАЛЯНО И ОПЛЮТО, ЗА СМЕТКА НА ИЗВРАТЕНЯШКИ И ПЕРВЕРЗНИ ПОРЯДКИ И НОРМИ!

Скоро няма да има убийства след самоубийството в Нови Искър. Инструкцията от горе е: само самоубийства. Всичко друго не важи!!!

Ко-ври

48-годишен с Ауди ТТ и пищов със заличени номера, на тоя акъла му е останал до около 16-тата година. Освен това - вдовец, егати и убийствения партньор. А иначе - типичните редакторски неволи - несъществени подробности, колкото да има нещо, явно се плаща на дума, несвързани изречения и правописни грешки, явно за това не се санкционира. Тоест, изказ на милиционер, откъдето явно е и преписвано. Заглавието в началната страница е "Музикант уби банкерка и се самоуби". Два коментара - първо, жената не е банкерка, а банкова чиновничка, има разлика. Второ, може би това е най-вероятното версия, но още никой може да бъде сигурен, камо ли да пляска такова заглавие. Все си мислех, че тия в "Лайф" раздела са приютени след като първо са ги изгонили от училище и после от списването на жълти парцали, ама то и тук - същата работа, само имената на редакторите са различни.

Откакто ни я натресоха тази Истанбулска Конвенция,със която искат да ни промият мозъците някой болни трето полови индивиди,тук във България запозна да им действа негативно на някой хора,които убиват за кеф други.А за катастрофите да не говорим със смъртните случай.докато народа е безбожен така ще е,само вярата във Господ би оправила тази страна и човешките души да станат по смирени а не злобни и алчни.всяка неделя трябва да се ходи на църква.

Нещо става в държавата ни. Убийствата сякаш зачестиха. Общуването между хората е на много ниско ниво. Смята се, че единственият начин за разрешаване на проблемита е убийство. Но иначе, държавата върви напред. Средата за живеене стана много лоша. Имам чувството, че живеем не в държава, а в някаква сбирщина от хора, които не могат да си общуват нормално.

Човекоподобни изпълзяли от соц. (социалните) мрежи

окей откриха труповете на джендъдри от църквата на царя и ватикана! следва инквизиция и герберска цензура на мафията!

окей кукумицините на комуняките са ми сложили ласото! сега най убавата от тях на ритне анонимно столчето, както е в конвенцията!

за мутра и мутреса ли става дума или не? Музикант, ала-бала!Той и един от най-големите мутряги в Пловдив се води "консултант"в някаква фирма!

Това определено е насилие над жена. Дори най-тежкото насилие - отнемане на чужд живот. Имам въпрос към разбиращите Истанбулската Конвенция. Как може това да се превентва? Мъжът е набавил пистолет със заличени номера, облякъл се в черно - да кажем че се е подготвил за последния си път. Отговорете как може да се предоврати това престъпление? Идеята ми е че Истанбулската конвенция е неадекватна и ненужна. Българското законодателство предвижда закрила на жертвите на насилие назависимо от пола и наказание на тези извършили престъпление. Не виждам какво още липсва. Моля защитете своята позиция, която изглежда безмислена и вменяваща третия пол.

Моята позиция е, че и преди да се заговори за тази конвенция имаше прекалено много жестокост в т.нар. "любовни" отношения. Какви мерки са били предприети тогава не знам, жертвата си го заслужила, кой знае как го е лъгала, мъчила и т.н. , но ето че сега има също много удобен параван - истанбулска конвенция.

какви следователи, какви перфекционисти... Пистолетът бил незаконен...??!! А ако беше законен, какво ли щеше да пише в разрешителното? "Без номер" вероятно....!?

И най важното....той облечен в черно!!!! А тя ???

В бяло...!

В България само негативни новини убйства,грабежи,насилие над деца в детски заведения и като капак по БТВ предаване на Хикимян ,,Питайте М-Р председателят Борисов"

Sm3hurk0

Някой от коментарите пак споменават домашното насилие и оная конвенция.... К'во домашно насилие в колата на пистата в Пампорово. Много му голям дома на този... и как го е придобил.

Ако бяхме приели Стамбулската конвекция сега тя още щеше да бъде жива... Впрочем пак много неизвестни.Не мен ми намирисва на двойно убийство.....

Защо на тази смърт дават да се коментират,а за смърта на сина на Московски депутата от Герб не може,защо?това ли е свободата на словото а???

Sm3hurk0

Той.. Господ си знае.... :)))) , Да не ми се месим в делата.

Не е редно робите да се месят в делата на боговете.

Брей, тези убийства, насилие и тормоз като по поръчка взеха всеки ден да стават! И днес на празника - няма празно! И да има - ще изкопаем нещо от 1782-а година и пак няма празно!

Щом разрешават коментари за тази смърт значи не са от ГЕРБ, така ли да разбирам ? Щото за смъртта на детето на онзи гербаджийски шмекер Вашингтонски ...оппа Московски исках да кажа...

Трагедията е голяма. Познавам жената - беше най-обикновен човек. Приятелят и не го познавам , знам само, че е бил музикант по морето. Последно време не са били в добри взаимоотношения и за седмица са я пратили по работа в Пампорово. Казаха ми, че му е дала ултиматум да се изнесе докато се върне, а тя каква стана...на дъщеря и никак няма да и е лесно! Почивай в мир!

На днешния ден преди 89 години в гаража на 1212 Норт Ласал по заповед на Ал са разстреляни обирджиите на неговите камиони. Хората на Ал са в полицейски дрехи и крадена полицейска кола. По нея след това се установяват извършителите. В една от жертвите са открити 90 попадения, 11,43 мм и 9 ,а друга след 18 попадения остава временно жив, но не казва кой го е застрелял. Тухлитенапоени с кръв от стената на която са убити са изкупени от предприемач, който ги продава на ценители-колекционери мезду 700 и 1000$/ бройката във Вегас. Всички тухли в стената са били не повече от 900, но вече са продадени над 2 000 броя. Бай Ганчо от Пловдив продава фалшиви тухли тип Сент Валентайн произведени и състарени в Пловдивско, но ментето е разкрито и сега той се крие в Орегонските гори да не го утрепят.

Казах на жена ми :Виждаш ли скъпа,хората какви валентинки си подаряват и то на такива красиви места а ти си ме заяла ,че не те водя никъде но пък споделям с теб греяната си ракийка.

Дир-а, сега като жабата с двата крака трябва да вместите тая новина и в категорията "домашно насилие срещу жени".

Аз не разбрах самоубитият бизнесмен ли е или простосмъртен! Защото напоследък все бизнесмени ни "напускат"!

Сега БХК да прожектира името и на тази жертва върху Народното събрание.... `Щото, ако беше приета конвенцията, това "нямаше" да се случи, нали?

Откъде накъде този изобщо ще насочва пистолет и ще убива? Написано е не убивай. Да кажем, че е атеист, къде да му го напишем на този наглец.

Името на убития, не на убиеца!

Така се празнува св. Валентин.

Възможно ли е да го е извършил Горският от Нови Искър?

Това в статистиката на МВР като разкрито убийство и самоубийство ли ще се води ?

Това пак е по- добре отколкото да убиеш сина си с моторна шейна като Московски.

Синът ти или внукът ти какво мислят за теб, дай им да прочетат и ги питай?

Това е нечовешка трагедия, която не трябва да сполетява никого, та бил той и гаден политик.

Sm3hurk0

стига с тая поносимост... като е гаден политик.... ще го коментираме.

Ако бееме приеле Хистанбулската конфекция - това немаше да се случи!

честит свети Валентин

И сега Бате Боко ще каже "Намалява лошия материал за сметка на това са родени повече деца......циганета"

Чиста работа, единия застрелял другия и после се самоубил. И така всяка седмица по 2-3. Ей, целия френски легион не може да им стигне на нашите мутри. Преработват се, да не идват избори някъде?

Избори не идват(ще ги гледате през кривия макарон) но грип пак идва та ще напълните пак болниците

Нормално е, очевадните истини се пълнят с тролове, а болниците с грип.

С пистолета не е стреляно. Той тъкмо го насочил към главата си, но в този момент апендисита му се спукал и той починал. Жената така си била, мъртва.

Ако прост и НЕУК човек заличава номер на пищов, той кореспондира само с такива като ньего.На повърхността на метала номерът може да е заличен и да не се вижда с просто око, но в дълбочина на метала има структорни изменения, които в БАН с прецизна техника ще се видят, Демек номерът ще се разбере.Освен това има и гилзотека, стрелково досие на пищова /уж де/, ако не е външен. Това обаче дава възможност за злоупотреба- всеки може да бъде закачен за това престъпление, по желание на разследващите. Ей така от движение мога да дам 5-7-9 версии какво вероятно се е случило. И когато започнат да отпадат една по една според конкретните обстоятелства, ще остане здравото звено. Версията, че някой е убил приятелка е тънка боза, не хваща дикиш, колко му е някой друг да ги убие и да хвърли един пищов за да излезе самоубийство и да се скрият истинските причини и извършител. Мързи ме да пиша и разсъждавам, пък и не ми се плаща за тази работа, но личи преправеният почерк на действието.

Хаха, говорите за структурните деформации в кристалната решетка на стоманата, които се получават при набиване на номерата. Наистина, не знам за какво си дават труда да изпиляват номерата на оръжията от времето и страните на Варшавския договор, при положение, че всички щампи и номера са набити, а не ецвани с киселина или гравирани с лазер.

казваш "структурна деформация на кристалната решетка"...раб фак селски,случайно да си учил някога СЪПРОМАТ????Или е излишен въпрос май

ще е тънка боза? В България има епидемия от самоубийствена любов. Върви с грипа паралелно. Пазете се! Засяга най-силно бизнесмени, но се случва и на други да посегне.

ДЕМЕК,толова си ПРОзТ,ЧЕ ЧАК КЪРТИШ МИВКИТЕ........а бе памперси,що не си налягате парцалите в панелните дупки ами по цял ден само простотии храчите-по колко копейки и на дума ли ви плаща решетката???

И тоя бизнесмен не е искал да дели :)

Е, това също може да мине за "домашно насилие над жена". Да бяхме подписали Конвенцията, отрядите на НПО-тата биха "превантивно" надникнали в колата и бяха разяснили на мъжа "социалният стереотип" на любовницата му. Кой невЕрва, да чете памфлета!

Жалко, че не доживяха до края на Европрецедателството, да видят каква пищна церемония сме подготвили. Жалко, че и до Шенген не доживяха. Язък, че толкова работим за тази държава, за този народ!

Ако бяхме подписали конвенцията за ненасилие, нямаше да има повече нито един труп, веднагически щяха да секнат и... само цветя и рози! А вие не, та не...