Родители в защита на детската кардиологична клиника

Родители на деца със сърдечни проблеми излязоха на протест пред Министерския съвет в защита на Детската клиника в Националната кардиологична болница.

Обратно в новината

Коментари - Родители в защита на детската кардиологична клиника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом министерството на Кирчо Ананиев ще я "преструктурира" значи ще я затворят.

Гнус и гавра. За охрана на Пеевски и Доган пари за НСО има, но за децата на България няма. Валери Симеонов е вице и отговаря за демографските въпроси, ама го виждаме по ТВ само в защита на престъпниците по морето и планините, а за децата на България една думичка не е обелил. Гнус и гавра. Само за затвора сте. Ама народът блее и не смее да иска ОСТАВКА. Боко тиквата зове за стабилност. В гробищата е много стабилно всичко. Не помръдва нищо. Накрая ще станем едно гробище цялата държава. Стабилно и мъртво.

мрете деца вашите благодетели, БГ депутатите не ви искат... скоро ще заприличаме на викингите, недъгавите деца са били убивани за да не се мъчат....

Колко клинични пътеки струва детския живот ли?В БГ-нищо не струва.И в тази Болница,и в другите.Най-ниско платените КП са именно детските.Най-малко млади лекари стават педиатри. Защото е една от най-отговорните и тежки професии. Най-многото хора,докарани до статус да просят помощи за лечение и живот,са родителите на тежко болни или вече инвадилизирани деца.Събираме пари във Фонда,събираме и по БГ Коледата.Събираме за даряваме за конккретни случаи. Заплатите и от там,всички екстри на депутатите,скачали....не с 5,а с 300 кинта.И санираме с по 2 млрд.на година.И обикаляме Света,на молитвени закуски....пари-ИМА. За някои хора.

За съжаление в България нито управляващи ..нито народните избраници в парламента не се интересуват от проблемите на Народа си !?Само се чудят как да си вдигат заплатите ..през 3 месеца и да живеят охолно ,безгрижно ,по капиталистически ,без да ги еня за тия...,комуто са ИЗБРАНИ да СЛУЖАТ...!?