Експерт: Има опасност от терор у нас през председателството

България трябва да бъде изключително внимателна. Сега сме в много сериозна фаза като европредседатели, което привлича опасни хора като заловения мароканец.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Има опасност от терор у нас през председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

експерт до експерт, мила моя мамо, и до него друг експерт!

Sm3hurk0

Не го знам що за експерт е тоя, но не мисля, че някой ше дойде в България за да извърши терористично действие. От България не зависи нищо, а сме и най-бедната държава... Пример сме за добро съжителство на религии на тази територия. Ако все пак има атентат, то той, би бил с цел да се натрие нуса на някоя държава, но няма да е конкретно отправен към България. Предполагам, че атентат няма да има, докато сме европредседатели.

Международна сигурност за мен означава сигурност между държавите. Иначе казано - две държави скл. договор с който си осигурявам взаимно сигурност и ненападение. този не ми прилича на такъв експерт.

БГ напомня за Уганда но без масовите разтрели... тук сами си се разтрелваме...

... кво речи проф. Pадулов по случая?!..

Малко се е объркал експертът. Та у нас точно сега се вихри терор, ама класически терор. Като по учебник. Само да видим психотерора и натиска да приемем конвенцията. Ами за застрояването и съсипването на Пирин. Не е истина, че имаме българско правителство, което в момента управлява с неофициален терор. Не е задължително само бомби да гърмят и автомати да стрелят. Има и други видове терор.

Ами,че той- терорът не е свършвал според мене!От както на Айдуккосто му подарихме властта,та чак до сега нищо не се е променило в положителна посока.Затъваме ли,затъваме!С 450лв. заплата и 250лв. пенсия - това не е ли терор върху 5 мил.българи!?Безработица 80%,фалирала икономика и селско стопанство,срив в образованието, унищожено здравеопазане,тотална корупция на всички нива в държавата,за съдиите - да не говорим!Цените на ток,горива, парно,вода,лекарства непрекъснато се вдигат цените! Храната некачествена,нездравословна и скъпа.Депутатите оня ден пак си вдигнаха заплатите с 300лв.,а на баба - същите тези хора вдигнаха пенсията с един лев.

А защо тия от Евро...... Нищо нито виждат,нито ни чуват.По голям геноциц и при соца не е имало

този като му чета изказванията и моментално разбирам какъм "експерт" е!

Да тероризират онзи тъпънар дето не спря да се хвали по телевизията.

Ами който отговаря по сигурността да работи! Какво ни стресирате нас гражданите с подобни изказвания! Много интересна политика - НА СТРАХ! Страх и подчинение! Не сте познали!

Много си умен. Като на агънцето баща му.

"Свободната сирийска армия е изключителен микс от най-различни групировки - дезертьори на Сирийската арабска армия, радикални арабски групи и други". Тези не бяха ли наши приятелчета? Дето Никито Младенов ги сбираше? И Големият брат УС ги подкрепя?

Какъв по-голям терор, от това да те управляват наведени до земи слуги?

нЕма 'а се плашите...!!! БатВиБОКо бди на всяко кръстовище в Софето да има дюнержийници...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

По постоянен от този на бейовете и партийците на власт? МИСЛИШ ЛИ?

Точно за това ни трябва не само Луков марш, но и участниците в него да вземат властта. Само тогава можем да се спасим от от взривяващи се в името на Аллах, озверели мигранти разчленяващи млади бели жени и диви изнасилвачи.

Тогава гледай украински сценарий, защото тези само да маршируват могат.

не вярвам,българия винаги излиза суха от водата,нали господ е българин,нищо лошо не може да й се случи,нито на нея,нито на гнидите дето я населяват,те ще оцелеят и след ядрен взрив като хлебарките,защото са си такива

си прав

искам коментари. САЩ подкрепят с оръжие и инструктори именно тези Сирийски Демократични Сили срещу които Асад се бие при подкрепа на руснаците. Всеки да прецени кой какъв го играе. Отделно, България изнася оръжие и въоръжава тези демократични сили. И Борисов знае този детайл.

Много ми е интересен термина международна сигурност ! Какво ли означава ?! Тези дни и над друг термина никой не можа да ми го обясни - хибридни разговори ?! Някой да помомгне ?!

Може би редакторите......, щом са толкова иновативни....