Адвокат на Тръмп призна, че е дал на порноактриса $130 000

Личният адвокат на Доналд Тръмп каза, че е платил 130 000 долара от собствения си джоб на порноактрисата, за която се твърди, че е имала сексуална връзка с него

Обратно в новината

Коментари - Адвокат на Тръмп призна, че е дал на порноактриса $130 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Самият президент на САЩ отрече тези твърдения официално чрез Белия дом още преди месец. " Тръмп бил излъгал??? Направо му е сефте на човека. А може и да е алтернативната му истина...

ся, начи требе всичките други порноактриси да се оплачат от дискриминация. Щото как така адвокатът е решил да даде пари точно на тая. Е, негови са си парите, дълбок джоб има, но не е направил конкурс, да го обяваи, с условия и там каквото още трябва.

Не виждам защо е трябвало да крие това преди изборите! Ако го беше оповестил, щеше да победи още по-убедително кощрамбата Килъри Клинтон! Човекът си плаща и чука. А не като мъжа и, който гонеше стажантките по коридорите на Белия дом да му правят орална любов!

мъжете харесват жени и им плащат. а джендърите на цензурата харесват само мъжките си секретарки!

Адвокат платил от джоба си 130 000 долара заради Тръмп?!!! Дали има някой който да му вЕрва? И Тръмп отричал....Ама то и на Тръмп няма кой да вЕрва.

Sm3hurk0

И Тръмп е човек.... То не може цял живот на пържоли... От време на време, трябва да се сгъне, някоя и друга кифла. :)))))

Тръмп преспал с порноактриса (проституцията в САЩ е легална!) Не разбирам къде е проблема?! Да му мисли Мелания. Изневярата не е политическо престъпление!

Порноактрисата явно се е опитала да го изнудва после и са й платили 130 хилки. Според мен сега трябва да съдят нея за изнудване - това е престъпление в САЩ, а не разследват Тръмп!

Голямо шоу! Краварските сенатски содомити седнали да държат сметка на дръмпф. Че се бъркат и в лични финансови дела. Първо, тоя адвокат е нарушил адвокатската тайна като въобще е говорил за тоя случай и тия пари. Ако дръмпф не беше толкова прост, тоя адвокат вече щеше да мете улиците. Второ, сернаторите не са над закона и без да имат доказателства, че парите са незаконно придобити, или незаконно пренасочени за други цели, нямат въобще право да задават такива въпроси. Има си разследващи органи, които трябва да докажат, че пари от бюджета на кампанията са били неправомерно изтеглени и пренасочени. Предвид, че за тези кампании има доста документация, фактури, разписки и детайли кое колко струва, доста е трудно да бъдат скрити $130,000. ФАЩ от най-голямата демокрация (1950-1970) се превърна в най-долнопробната буржоазно-олигархична помийна яма. Добре, че все още крепят долара с военни средства, че иначе са за никъде.

Или си глупав или се правиш на такъв. Очевидно е хванат трансфера на тези пари от адвоката към порножрицата. Оттук им трябва някой местен Яне Янев, който да застане на амбразурата на картечницата и да обясни как той, а не господаря му е получавал/изпращал SMS-и. Адвокатите обикновено са безскрупулни, а не прости.

Ей не спряха бе, тия неолиберали/демократи/ соросоиди да ровят в бельото на Тръмп. Значи е мъж, а не джендър! Вижте до къде ни докараха нашите джендъри!

130 000, това са си бая сфирки.

г-н тръмп, много ги разбира нещата...на това ангелче къде са му крилцата?

все още има ,,мъжки,, мъже политици...!!! не като ,,някои,, дето ,,ходят,, с ,,наколенки,, от многото...???

Гледайки тази снимка, човек се сеща за Стамбулската конвенция и нейните активни бълг. пропагандаторки. И кво излиза ся? Че жената е рекламирана само в ролята си на к...ва, алa никой не осъжда това! Та от кого всъщност ще защитаваме жените...ако не от самите тях!

Каквото и да разправяте пичове, гаджето е за Оскар! В съответната категория. А Рижия е човек с вкус, разбирач- респект.

Как едно е-ане може да те пре-бе! За една свирка да те отсвирят !

Е те за това ще се въведе третия пол! И... третополово управление... :-((((

Дончо, машааллах! И аз бих я треснал!

Имаш ли 130 000 USD?

Аз по любов бе джендър!

Добре, бе, аз не мога да разбера какво искат от човека. Има легална професия порно актриса, която са еве за пари. Тръмп си е платил, та платил за едното лигавене, щото едва ли е могъл да еве. Какво му дъвчете ура? Това са легални и лоялни бизнес отношения между двама пълнолетни, психически и физически здрави, независими един от друг човека. Няма насилие, няма измама, няма педофилия и нам си кво си. Къде тук е нарушението! Баси!

Платеният секс се счита за престъпление и се наказва. Има се предвид най-вече политици и хора по високите етажи на властта.

Дядото

Ми като се наказва, оти не треснат в затвора до живот всички корифеи на порното и всички проститутки, а? Или пак опираме до прословутото американско лицемерие?

Това е недопустимо. Мъж и жена заедно.

Ми то е невъзпитано, ако не си разопаковаш подаръка

Тромпетът не си поплюва! Сторми Дениълс Личен живот: През 2010 г. година е арестувана за нападение над съпруга си Майкъл Мозни.

Що за президент са си избрали американците!! Не може да си държи ципа затворен. Поредният кофти избор! Този ли ще направи Америка велика?! Да, да!

А мани, руснаците им го избраха да им гледат сиира..

К'ото сам си напрайш - и Шефа нимой ти го спретна!

Ади бе това първия президент ли е дето му пада ципа. По скоро е следващата дето са и платили да не приказва пък тя се фука.

Виж са! Краварчетата са тъпи и са си избрали тъп президент. Нормално. А къде е казано, че кат станеш президент не можеш да евеш или там каквото е правил Тромпета, щото едва ли е евал? Къде, бе? Ми те още малко ще забранят на президента и конгресмените да серат, щото е нелицеприятно и мирише, и не подобава на такива издигнати хора да вършат такива низки работи.

Той сигурно и затова отрича, щото напрактика не е . А за да не се разчува какво е правил, адвуката му си е дал джобните на професионалистката, за да не говори. Иначе излиза, че имаме рекетиран адвокат от жрица, като звучи като нЕучна фантастика.

За пореден път се доказва че не се избират можещи, умни само РЕКЛАМАТА е от значение.

Маце, посмали малко цената и идвам за два пъти!

Айде, готов е за нов банкрут! Мелания сега ще му разкаже играта! Ама то при коубоите е така- един път той убива, втори път той убива и накрая му теглят куршума в някой мизерен бар! И настъпват лопатата всеки път- единия беше тромпетист, другия го играе муфлон!

имал дал

абе вие кво искате? да опъне некой джендър ли ?!? я ква мацка е оправил....мъж на място!

Тази на снимката не е Сторми Даниелс!

Бе кво те интересува Вовата , по-добре се тревожи за Баце , говори се че сам живеел като джендър!?

Рекламата е невероятна! Вдигнахте му рейтинга, вместо да му избодете очите! Надмина и Клинтън вече!

Вярно е! Клинтъновата беше дебела еврейка а я виж това пиленце - дрънка.

И на Стормито, и на Тромпета им се получи рекламата! Тия, дето са целяли обратното - суподухат подводно...

Седя и се чудя, след като братята американци са принципно законочувствителни,защо някой тамошен прокурор не се самосезира за изнудване например? 130К дори може да мине "в особено големи размери"?

Е ,разсъждаваш като гербер !

Тия усаци изпяркаха...ми то така , многото пари такова правят!Това с джендърството да не би да идва от квартална организация в Судан?

За 130к долара, у нас може и нещо по-добро да се намери..... а, може и по-лошо.

Ако се беше срещал с порноактьор, сега можеше и да поздравяват Тръмп за модерността му. Върви обяснявай сега защо с жена.